Ας κοιτάξει ο Μητσοτάκης τί συμβαίνει με το μεταναστευτικό στην Γερμανία


    ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: 

Τα τελευταία χρόνια σε όλη την Ευρώπη τα αποκαλούμενα και συχνά ακραία λαϊκίστικα κόμματα καταλαμβάνουν σε όλο και περισσότερα κράτη θέση σε κυβερνητικούς συνασπισμούς, ή κυβερνούνε αυτοδύναμα, όπως στην Ιταλία, την Ουγγαρία, την Ολλανδία, την Φινλανδία. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Στη Γερμανία το AfD καλπάζει εκλογικά και είναι δημοσκοπικά κοντά στο να είναι το δεύτερο κόμμα. Στη Γαλλία η Λεπέν δεν εκλέχθηκε πρόεδρος για μικρό ποσοστό. Όμως γιατί υπάρχει αυτή η μετατόπιση του ευρωπαϊκού εκλογικού σώματος προς αυτές τις ιδεολογίες; Κατά την άποψη του υπογράφοντα η απάντηση είναι απλή: Υπεύθυνη για την επικίνδυνη μετατόπιση αυτή είναι η “δικτατορία της πολιτικής ορθότητας”. Το έχει πει ο Ουμπέρτο Έκο: «Η πολιτική ορθότητα τείνει να μετατραπεί σε νέας μορφής φονταμενταλισμό».

Πανευρωπαϊκά, θέματα που συχνά ενοχλούν, καλώς ή κακώς, μεγάλες πλειοψηφίες της κοινωνίας και ιδίως η προσπάθεια έκφρασης διαφορετικής άποψης, τυγχάνουν επιτιμητικών χαρακτηρισμών, ειρωνικών σχολίων και εν τέλει χλευασμού απόψεων με γενικόλογους αφορισμούς. Οι εύλογες ή όχι ανησυχίες μεγάλου μέρους του πληθυσμού απλά αγνοούνται στα πλαίσια μιας “πολιτικής ορθότητας”, ή οποία θεωρεί ότι ως θέσφατο κατέχει την απόλυτη ορθότητα μιας άποψης οποία δεν επιδέχεται καν επανεξέτασης. Οι «επαγγελματίες ανησυχούντες», όπως τελευταία αποκαλούνται και στο εσωτερικό της Ελλάδας από τον ιδιαίτερα “πολιτικά ορθό” υπουργό μας κύριο Καιρίδη, δεν θεωρούνται “σοβαροί” συνομιλητές…

Δικτατορία της πολιτικής ορθότητας

Στην μεταναστευτική κρίση του 2015 η τότε Καγκελάριος Μέρκελ απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σε εθνικό δίκτυο για την αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών και την ανησυχία των πολιτών, είχε απαντήσει κοφτά και ξερά με το αξιομνημόνευτο «θα τα καταφέρουμε», χωρίς καμία ουσιαστική συζήτηση επί των ανησυχιών των πολιτών. Αποτέλεσμα; Το AfD στις τελευταίες δημοσκοπήσεις έχει πλέον προσεγγίσει το 22%. Στο ισχυρότερο ομόσπονδο κρατίδιο της Γερμανίας, την Βαυαρία, με βάση την πιο πρόσφατη δημοσκόπηση νούμερο ένα θέμα προβληματισμού είναι το μεταναστευτικό.

Κατά αναλογία παρακολούθησα την συζήτηση στη Βουλή, στα πλαίσια της έκτακτης τροπολογίας του επισπεύδοντα υπουργού κ. Καιρίδη, για την παροχή άδειας διαμονής σε παράνομα εισελθόντες αλλοδαπούς (κυρίως μουσουλμάνους) οι οποίοι ζούνε παράνομα στη χώρα για ήδη τρία έτη. Ο Καιρίδης μίλησε για ιδεοληψίες και κραυγές, απαντώντας στις όποιες ενστάσεις διατυπώθηκαν κατά της τροπολογίας. Δηλαδή όποιος έχει άλλη άποψη είναι ιδεοληπτικός και λαϊκιστής! Τυπική εφαρμογή σύγχρονης πολιτικής ορθότητας: Αποδίδουμε γενικόλογους χαρακτηρισμούς στην άλλη άποψη! Βάζουμε ταμπέλες σε διαφωνούντες, καθιστώντας τους στην ουσία αντικείμενο χλευασμού. Ουσιαστικά συζήτηση επί των διαφωνιών καμία.

Σθεναρά στηρίχθηκε ο Δημήτρης Καιρίδης, τόσο από την Ντόρα Μπακογιάννη αδερφή του Έλληνα πρωθυπουργού, όσο και από τον Άδωνι Γεωργιάδη, χρόνια πολέμιου όπως διακήρυττε της λαθρομετανάστευσης, στα πλαίσια ενός οξύμωρου σχήματος! Η δε αρμόδια υφυπουργός Σοφία Βούλτεψη αρθρογράφησε συγκρίνοντας, αδόκιμα φυσικά, την χώρα μας με την Γερμανία ή την Ισπανία. Ως επιχειρήματα χρησιμοποιήθηκαν, μεταξύ άλλων, η ανάγκη να μαζευτούν οι ελιές, να χτισθεί το Ελληνικό (υποθέτω αυτό είναι κυρίως θέμα του ιδιώτη επενδυτή) και να χτυπηθεί η μαύρη εργασία (υποθέτω αυτό είναι θέμα των διωκτικών σχετικών αρχών).

Ω του θαύματος δεν άκουσα ούτε μια πιθανή αρνητική συνέπεια της τροπολογίας και την στάθμιση πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων, που έκανε σχετικά η κυβέρνηση πριν καταθέσει την τροπολογία. Όλα ήταν τέλεια! Η παράθεση των δύο παραπάνω παραδειγμάτων είναι μια κλασική απεικόνιση της σύγχρονης δικτατορίας της “πολιτικής ορθότητας”.

Ελλάδα και Γερμανία

Η Γερμανία “βράζει” για το μεταναστευτικό. Μια οργανωμένη, εύπορη χώρα, με ισχυρή δημόσια διοίκηση βλέπει ότι η ενσωμάτωση, κυρίως μουσουλμανικών πληθυσμών, έχει αποτύχει οικτρά. Ζει την γκετοποίηση ολόκληρων περιοχών και την απογοήτευση των ψηφοφόρων. Το δε AfD καλπάζει, παρόλα αυτά οι ανησυχίες αγνοούνται. Χάριν της πολιτικής ορθότητας, η πλειοψηφία αγνοείται και τυγχάνει χλευασμού στην ουσία.

Η Ελλάδα όμως δεν είναι Γερμανία ούτε Ισπανία. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Eurostat ο πληθυσμός της Ελλάδας θα μειωθεί από τα 10,46 εκ το 2022 στα 7,8 εκατομμύρια το 2070, ενώ η Τουρκία αντίστοιχα θα αγγίξει τα 110 εκατομμύρια. Η εφιαλτική αυτή πρόβλεψη, σε συνδυασμό με την διαμονή χιλιάδων παράνομων μεταναστών μουσουλμανικής καταγωγής στη χώρα, αποτελεί τον υπ’ αριθμό ένα εθνικό κίνδυνο για την επιβίωση της χώρας, στο εγγύς μέλλον. Αν οι πληθυσμοί αυτοί παραμείνουν στη χώρα, με τον ρυθμό οικογενειακής αναπαραγωγής που φέρει η θρησκευτική και πολιτιστική τους κουλτούρα, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι σε μερικές δεκαετίες η Ελλάδα θα είναι ένα μια χώρα με παρουσία μιας πολύ μεγάλης μουσουλμανικής κοινότητας, με εντελώς αντίθετες θρησκευτικές και πολιτιστικές καταβολές. Μια χώρα με μεγάλο αριθμό μουσουλμάνων.

Ερωτήματα ζητούν απαντήσεις

Η Τουρκία είναι το μεγαλύτερο μουσουλμανικό κράτος της περιοχής μας και ένα κράτος που μας απειλεί διαχρονικά και σοβαρά. Στη Θράκη, στα σύνορα μας, υπάρχει ισχυρή μουσουλμανική μειονότητα, την οποία πασχίζει να ελέγξει η Τουρκία. Επομένως, με αφορμή και με την επίμαχη τροπολογία Καιρίδη, υπάρχουν ορισμένα ερωτήματα:

  • Είναι υπέρ των εθνικών μας συμφερόντων στο μέλλον η αύξηση των μουσουλμανικών πληθυσμών της χώρας;
  • Ποια κεντρικά σχεδιασμένη εθνική μεταναστευτική πολιτική ακολουθείται;
  • Θέλουμε να υπάρχει μεγάλος αριθμός μουσουλμάνων μεταναστών στην χώρα μας;
  • Έχουμε μετρήσει το μέγεθος που μπορεί να υποδεχτεί η χώρα μας;
  • Έχουμε κάνει μια προσομοίωση προβολής στο μέλλον;
  • Τι σημαίνει αυτό για την Ελλάδα, πχ σε 50 χρόνια;
  • Είναι η οικονομία το μόνο κριτήριο άσκησης πολιτικής μετανάστευσης;
  • Τί μήνυμα εστάλη με την παροχή άδειας διαμονής σε παράνομους μετανάστες, με αντάλλαγμα την παροχή νόμιμης εργασίας;
  • Τί απαντήσεις δίνει η κυβερνώσα πλειοψηφία στα θέματα αυτά;
  • Αντιλαμβάνεται η εθνική πολιτική σκηνή τον κίνδυνο της πανευρωπαϊκής ανόδου των κομμάτων που “υποδέχονται” με ανοικτές αγκάλες ψηφοφόρους, οι οποίοι ψάχνουν μάταια απαντήσεις στις διαφωνίες τους από τις κυβερνήσεις;

Απαντήσεις όπως της καγκελαρίου Μέρκελ «θα τα καταφέρουμε» και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, όπως του κ. Καιρίδη περί κραυγών και ιδεοληψιών, δείχνουν ότι τους είναι μάλλον αδιάφορο. Όμως, η αδιαφορία οδηγεί, όπως σε κάθε σχέση στη ζωή, στην εγκατάλειψη και στην αναζήτηση μιας νέας σχέσης: Στην περίπτωση μας μιας νέας ιδεολογικής σχέσης, που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να ευνοηθούν κόμματα που έχουν στους κόλπους τους, ακόμα και απόψεις επικίνδυνες. Οι προσβολές και οι χαρακτηρισμοί δεν πρέπει ποτέ να είναι μέρος ενός πολιτικού διαλόγου.

Ο Ρουσσώ είχε πει κάποτε: «Οι προσβολές είναι τα επιχειρήματα αυτών που έχουν άδικο». Ας ελπίσουμε να μην δικαιωθεί, για το καλό της Ευρώπης και της Ελλάδος…

=========

-------

 ------------------

 --------------------------

--------------------------------

 

  1. Η δοσιλογική ηγεσία της Ε.Ε.

  2. Σώτη Τριανταφύλλου: Ισλάμ και Ισλαμοαριστερά διαλύουν σιγά-σιγά την Ευρώπη 

  3. Γιάννης Μάζης: Ισλάμ: Πολιτική και δικαϊκή διάστασή του και διαφορές από τον Χριστιανισμό

  4. Οι “μαριονέτες” του Ισλαμ και της “Παγκοσμιοποίησης”: Ο “πραιτωριανός της Μέρκελ, “Τουρκο-Αρμιν”

  5. Τί είναι το: "Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ για την Ασφαλή, Ομαλή και Τακτική Μετανάστευση"; 

  6. Gefira: Ο Soros... με τεχνάσματα Hitler θέλει να αλλάξει τον πληθυσμό της Ευρώπης

Να είναι άραγε τυχαία η επίθεση που δέχεται αυτές τις μέρες η Πολωνία; (Συρροή μεταναστών στα σύνορα Πολωνίας-Λευκορωσίας)

 ============

==========

...και επειδή υπάρχουν ακόμα κάποιοι που το παίζουν ...αφελείς ψυχοπονιάρηδες εισπράττοντας  μύρια ευρώ γι' αυτό, ας ρίξουν μια ματιά εδώ:

" ..Στη δημοσιότητα έδωσε για πρώτη φορά η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) έκθεση με τα πεπραγμένα της, η οποία αφορά το χρονικό διάστημα Σεπτέμβριος 2022 – Αύγουστος 2023.

Advertisement

Στην Έκθεση αποτυπώνονται οι κύριες προτεραιότητες και οι βασικοί τομείς δράσης της Ε.Υ.Π. και περιγράφονται συνοπτικά κίνδυνοι που αντιμετωπίστηκαν στα πεδία εξωτερικών απειλών, κατασκοπευτικών δράσεων, τρομοκρατίας, παράνομης μετανάστευσης, οργανωμένου εγκλήματος, κυβερνοασφάλειας και νέων τεχνολογιών, αλλά και η προετοιμασία της Υπηρεσίας για τις ποικίλες προκλήσεις του μέλλοντος.

Επιπλέον, αναφέρονται σημαντικές πρωτοβουλίες που ελήφθησαν για τη μετεξέλιξη της Υπηρεσίας, όπως νομοθετικές πρωτοβουλίες, διαδικασίες αναδιάρθρωσης και ενέργειες για την ποιοτική αναβάθμιση του προσωπικού, με παράλληλη ιδιαίτερη μέριμνα για τη διαρκή εξασφάλιση ισορροπίας μεταξύ ασφάλειας και ατομικών δικαιωμάτων..." 

Διαβάστε ολόκληρη την έκθεση ΕΔΩ

 Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΠ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΑΦΩΝΟ !
#Η απίστευτη παραδοχή για την ύπαρξη παράνομων κυκλωμάτων του οργανωμένου εγκλήματος πουδρουν υπό την ανοχήκαι ενθάρρυνση ήκαι την συνεργασία …κυβερνητικών παραγόντων… (σελ 11 της έκθεσης 2022-2023) ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΟ.
#Εάν η Δικαιοσύνη δεν παρέμβει άμεσα θα είναι συνένοχη.
#Η Κυβέρνηση οφείλει, ΑΜΕΣΑ, να δώσει τους εμπλεκόμενους «Κυβερνητικούς Παράγοντες»
#ΑΡΚΕΤΑ !


 

 ===========


Blogger:
και όμως υπήρξε διανοούμενοι που είχαν προβλέψει την επίθεση εναντίον της χώρας και μάλιστα είχαν προτείνει και την απάντηση σ' αυτή την απειλή. Και μετά ήρθαν οι προοδευτικάντζες τύπου ΣΥΡΙΖΑ και...και οι λοιποί κοτζαμπάσηδες από πάντα...
Πριν απ΄όλα διαβάστε σε τι ...πρόγραμμα έχουν διαθέσει τη χώρα - λες και είναι οικόπεδό τους - οι ...κοτζαμπάσηδες {τους λες και πολιτικούς - ανδείκελα (αχυράνθρωπους)} ερήμην του λαού, που όντας δόλια φτωχοποιημένοι είναι αδύνατον να καταλάβουν τι τους συμβαίνει....
Εν αρχή:

...και μετά διαβάστε και εξοργισθείτε...

Ο ΜΙΣΕΛ ΠΑΜΠΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ

Η Τουρκία επιδιώκει να γονατίσει Κύπρο και Ελλάδα χωρίς πόλεμο

Με τον "στρατό" των λαθρομεταναστών εκβιάζει η Τουρκία την Ευρώπη

Μια μικρή ανάπαυλα... Με αφορμή μια δημοσίευση στο FB από Costas Cavathas, και προσπαθώντας να καταλάβω τι μας ετοιμάζουν εδώ στα Βαλκάνια..

================================================ 

  1. Κ. Γρίβας: Η Πανδημία, η Γεωπολιτική Σκακιέρα και η Τουρκία μετωπικά στον Ελληνισμό

  2. O καθηγητής Γιάννης Μάζης αναλύει τις τουρκικές κινήσεις και τα διαχρονικά μας λάθη

  3. Η εισβολή των λαθρομεταναστών, το επιβληθέν άσυλο και η προοπτική (σχέδιο;) ισλαμοποίησης της Ελλάδας

  4. Τα γκουλάγκ μεταναστών στα νησιά! – Η απάντηση-υπόδειγμα του Έλληνα πρέσβη 

  5. Ο βιολογικός πόλεμος του Ερντογάν και ο δεκάλογος της αποτροπής

  6. ΗΠΑ: «Παραφωνίες» για Ελληνικό Εναέριο Χώρο και Έρευνα - Διάσωση

  7. Υψηλό αντίτιμο θα πληρώσει η Κρήτη για την Λιβύη

  8. Διεθνείς οργανισμοί σε διατεταγμένη υπηρεσία: Ο ΟΗΕ έχει αποδείξει ότι αντί για το καλό της ανθρωπότητας εργάζεται για την προώθηση της παγκοσμιοποίησης

    • Η Ελλάδα δεν πρέπει να μείνει απροστάτευτη από την παράνομη μετανάστευση: Είναι σχέδιο της Τουρκίας

      • Μεταναστευτικό - εισβολή λαθρομεταναστών.

      • Η πολιτική "ανοικτών συνόρων" οδηγεί σε σταδιακή άλωση

      • Προειδοποίηση προσωπικοτήτων: “Η παράνομη μετανάστευση έχει λάβει διαστάσεις… εισβολής”

        • Οι δικαιωματιστές του χθες και οι Μαρίες Αντουανέτες του σήμερα

          Tα πράγματα είναι πολύ σοβαρά αφού μιλάει ο κ. Νεάρχου.

          Περικλής Νεάρχου
          ΕΠΟΙΚΙΣΜΟς ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
          Τα 700 εκ. ευρω , που εξηγγειλε η Προεδρος της Ευρωπαικης Επιτροπης Οργος,υρσουλα φον ντερ Λαιεν, κατα την επισκεψη της στον Εβρο, μαζι με την αλλη Ευρωπαικη ηγεσια,οτι θα δοθουν στην Ελλαδα για ν' αντιμετωπισει την παρανομη μεταναστευση, θα δοθουν τελικα για επιδοματα στους παρανομους μεταναστες,για τη δημιουργια νεων " δομων '' στα νησια και σ' ολη τη χωρα,για ενοικιαση σπιτιων και ξενοδοχειων και γενικα για τη συνεχιση της ιδιας ολεθριας πολιτικης,που κατεστησε , εκ του μη οντος ,την παρανομη μεταναστευση σε μεγα εθνικο θεμα.
          ,Ο ιδιος ο Πρωθυπουργος, παρα την υπερηφανεια που ειχε δηλωσει προηγουμενως για τη μετατρεπομενη σε πολυπολιτισμικη Ελληνικη κοινωνια,αναγκασθηκε μπροστα στην απροκαλυπτη μαζικη επιθεση Ερντογαν στον Εβρο, με οπλο τους παρανομους μεταναστες,να ανακρουσει πρυμναν και να κλεισει , την τελευταια στιγμη , τα συνορα,και να καταγγειλει τον υβριδικο πολεμο , που διεξαγει ο Ερντογαν κατα της Ελλαδος,με εργαλειοποιηση των μεταναστων.
          Η πολιτικη αυτη , που χαιρετισθηκε και επικροτηθηκε απο ολον τον Ελληνικο λαο,εδωσε απτα δειγματα νικηφορας αντιμετωπισεως του υβριδικου πολεμου της Αγκυρας.δεν μακροημερευσε, δυστυχως.Η αναστολη αποδοχης αιτησεων ασυλου μονον για ενα μηνα, δεν παρεταθη.Στρωθηκε δηλαδη ο δρομος για επιστροφη στα παλια.Στο γνωστο γαιτανακι των δηθεν προσφυγων απ' ολο τον πλανητη, που δεν πρεπει ν' " απωθουνται " ,αλλα να τυγχανουν " υποδοχης " και να εξεταζεται ατομικα η περιπτωση του καθενος, δια της δικαστικης οδου.Αυτο εχει ως αποτελεσμα κανεις ουσιαστικα να μη απελαυνεται,να μη γινεται διαχωρισμος μεταξυ προσφυγων,οπως οριζονται , με βαση τη Συμβαση της Γενευης, και μεταναστων και ολι να διεκδικουν μονιμη εγκατασταση στην Ελλαδα.
          Το μεγεθος του προβληματος συγκαλυπτεται προσωρινα στο Αιγαιο, με τις περιπολιες και τις απωθησεις που διενεργει το Λιμενικο, στο πλαισιο των μετρων που λαμβανονται για τον ελεγχο του κορωνοιου και την αποτροπη σκοπιμης προωθησεως απο τον Ερντογαν παρανομων μεταναστων, προσβεβλημενων με κορωνοιο. Ειχαμε, δυστυχως ,και τετοιες αποπειρες, γεγονος που δειχνει οτι το καθεστως αυτο δεν ορρωδει προ ουδενος και οτι επιδιδεται οχι μονο σε υβριδικο αλλα και σε βιολογικο πολεμο κατα της Ελλαδος.
          Τιθεται το ερωτημα.Τι θα γινει σε λιγο , οταν η χωρα θα εξελθει απο την καραντινα και θα θελησει να ομαλοποιησει τη διεθνη προσβαση σ' αυτην για να προλαβει εστω και ενα μερος της τουριστικης περιοδου;Θα αρχισουν παλι οι ακαταπαυστες " ροες " των δηθεν προσφυγων απ' ολο τον κοσμο, που θα κραδαινουν στο χερι μια αιτηση ασυλου και τους οποιους η Ελλαδα δεν μπορει δηθεν ν' απωθησει;Γι' αυτο η αρμοδια Ευρωπαια Επιτροπος Ιλβα Γιοχανσον, η Υπατη Αρμοστεια για τους Προσφυγες και ο Διεθνης Οργανισμος για τη Μεταναστευση ασκουν μεγαλες πιεσεις στην Ελληνικη Κυβερνηση για να μεταφερουν στην " ενδοχωρα " τους λαθρομετανα στες για να αποσυμφορηθουν, υποτιθεται, τα νησια και να βελτιωθουν οι συνθηκες για οσους παραμενουν..Στην πραγματικοτητα ομως επιδιωκουν να δημιουργησουν χωρο για τους νεους αναμενομενους., μετα την υπαναχωρηση της Ελληνικης Κυβερνησεως απο την πολιτικη του Εβρου και την επιστροφη στην πολιτικη των ανοικτων συνορων.
          Η επιχειρηματολογια ειναι η ιδια και στερεοτυπη.Εχουμε υποχρεωσεις απεναντι στην Ευρωπαικη Ενωση , για την οποιαν το ασυλο ειναι μερος της κοινης της πολιτικης, οπως επισης υποχρεωσεις απεναντι σε διεθνεις Συμβασεις για τους προσφυγες και τα ανθρωπινα δικαιωματα.Μονο ομως η Ελλαδα εχει τετοιες υποχρεωσεις ;Γιατι δεν εχουν τις ιδιες υποχρεωσεις και δεν γινονται στοχος στον ιδιο βαθμο αλλες , π. χ. ,Μεσογειακες χωρες , οπως η Ιταλια, η Γαλλια ,η Ισπανια;Γιατι ,π. χ. ,ο Αλγερινος παρανομος μεταναστης δεν πηγαινει απεναντι στη Γαλλια και ο Μαροκινος απεναντι στην Ισπανια και ερχονται στην αλλη ακρη της Μεσογειου , στην Ελλαδα;Με ποια λογικη ειναι προσφυγας στην Ελλαδα, με την εννοια της συμβασεως της Γενευης,ο Πακιστανος, ο Αφχανος , ο Μπαγκλαντες,ο κατοικος του Κογκο, και της Σομαλιας;Γιατι η Ελληνικη Κυβερνηση εξεταζει αδιακριτως αιτησεις ασυλου απο καθε χωρα του κοσμου;Αλλες χωρες, μεταξυ αυτων και η Κυπρος, που κατα τα αλλα δεχεται απο την Αγκυρα τον ιδιον υβριδικο πολεμο,δεν δεχονται αιτησεις απο χωρες που θεωρουνται "ασφαλεις ".
          Στις 13 Φεβρουαριου του ετους αυτου,το Ευρωπαικο Δικαστηριο Ανθρωπινων Δικαιωματων απεφανθη ρητα,με αφορμη την προσφυγη δυο παρανομων μεταναστων που ειχαν απελαθει συνοπτικα απο τις Ισπανικες Αρχες του ευρισκομενου στο Μαροκο Ισπανικου θυλακα Μελιλα, με το αιτιολογικο οτι ενα Ευρωπαικο κρατος εχει το δικαιωμα να προστατευσει τα συνορα του και να απελασει οποιουςδηποτε εισβαλλουν παρανομα σ' αυτο.Ειναι μια νομολογια που δεν αφορα ,προφανως , μονο την Ισπανια και η οποια μπορει ν' αξιοποιηθει απο καθε Ευρωπαικη χωρα.
          Δεν ειναιομως η ελλειψη νομικων επιχειρηματων που δενει τα χερια των Ελληνικων Κυβερνησεων,της σημερινης αλλα και της προηγουμενης.Εναι η ιδεολογικη τους υποτελεια.σε ψευτοδιεθνιστικα ιδεολογηματα της παγκοσμιοποιησης και η πολιτικη τους υποτελειαστις στις Βρυξελλες,οπου τα προσωπα που διαμορφωνουν και ασκουν τις Ευρωπαικες πολιτικες για τη Μεταναστεση και το Ασυλο ειναι κατω απο την επιρροη διεθνων κεντρων, που προαγουν, με ψευτοανθρωπιστικα προσχηματα,την αποδομηση των εθνων,με εργαλειο, μεταξυ αλλων, τη μαζικη παρανομη μεταναστευση.Συμβολο αυτης της πολιτικης ειναι ο γνωστος Σορος.
          Ορολος που διαδραματιζουν στην Ελλαδα φορεις οπως η Υπατη Αρμοστεια του ΟΗΕ για τους Προσφυγες και οΔιεθνης Οργανισμος για τη Μεταναστεευση,ειναι εξω απο καθε μετρο, εξω αποκαθε λογικη και πληττουν ευθεως την κυριαρχια της χωρας.Υπολαμβανουν τη μεταναστευτικη πολιτικη και το ασυλο στην Ελλαδα ως δηθεν Ευρωπαικη και διεθνη πολιτικη και συμπεριφερονται ως κρατος εν κρατει,δημιουργωντας δομες φιλοξενιας,διαμορφωνοντας προγραμματα μονιμης εγκαταστασεως στην Ελλαδα ολων αδιακριτως και διαχειριζομενοι τον κυριο ογκο των Ευρωπαικων κονδυλιων, που δηθεν δινονται στην Ελλαδα.Στην πραγματικοτητα,επιτελουν εργο εποικισμου της χωρας με Ευρωπαικη χρηματοδοτηση..Οι φορεις αυτοι δεν εχουν κανενα προβλημα να κανουν αυτο που κανουν. Αντιθετως , ειναι συνεπεις με την πραγματικη πολιτικη που υποστηριζουν ως πυλωνα της παγκοσμιοποιησης, με τη θεσμοθετηση , υπο την αιγιδα του ΟΗΕ,της Διακηρυξεως του Μαρακες, οτι ειναι δηθεν δικαιωμα του καθενος να μεταναστευει οπου θελει και οτι ειναι " υποχρεωση " της επιλεγομενης χωρας να τον " υποδεχθει ".
          Το προβλημα ειναι με την Κυβερνηση, που την εκλεγει ο Ελληνικος λαος για να τον αντοπροσωπευει και να διαχειριζεται την εθνικη κυριαρχια του και τα συμφεροντα του.Γιατι η Ελλαδα αποδεχεται αυτον το ρολο,οταν οι αλλες Ευρωπαικες χωρες εχουν κλεισει τα συνορα τους;Γιατι εμμενει σε μια αυτοκαταστροφικη πολιτικη ανοικτων συνορων;Μηπως ειναι μυθος η Τουρκικη απειλη και ο υβριδικος πολεμος κατα της Ελλαδος;Το γεωτρυπανο Γιαβουζ εχει εισβαλει παλι στην Κυπριακη ΑΟΖ,,η Τουρκικη ασκηση " Γαλαζια Πατριδα " λαμβανει χωραν νοτια της Κρητης και τα Τουρκικα αεροσκαφη επιδιδονται καθημερινα σε προκλησεις πανω απο τα νησια μας.Πως ειναι δυνατον να εχει μια χωρα ανοικτα και ανεξελεγτα τα συνορα της με μια αλλη , που την απειλει απροκαλυπτα και επιδιωκει ν' αλλαξει τον πληθυσμο της , με παρανομη εγκατασταση Μουσουλμανικων μαζων στο εδαφος της , υπο το προσχημα του ασυλου;Ο Ελληνικος λαοσ ας συναγαγει τα συμπερασματατου και ας προετοιμασθει για αγωνα σ' ολοκληρη τη χωρα .κατα το προτυπο της εξεγερσεως των νησιων του Βορειου Αιγαιου.Η ακολουθουμενη πολιτικη δεν αφηνει,δυστυχως ,αλλη διεξοδο.

          =============

 

Σχόλια