Nέο δόγμα της Σουηδίας για το μεταναστευτικό: Ζείτε εντίμως και σέβεστε τις αξίες μας ή απελαύνεστε

Σκληραίνει τη μεταναστευτική της πολιτική η Στοκχόλμη:

Η κυβέρνηση της Σουηδίας ανακοίνωσε σήμερα ότι προτίθεται να υποχρεώσει στους μετανάστες να ζουν «εντίμως», ανοίγοντας τον δρόμο για απελάσεις στην περίπτωση που συνδέονται με εγκληματικές οργανώσεις ή αν απειλούν «τις σουηδικές δημοκρατικές αξίες». ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

«Προϋπόθεση για την επιτυχημένη ενσωμάτωση είναι οι άνθρωποι που θέλουν να ζήσουν στη Σουηδία να τηρούν τους βασικούς κανόνες και να ζουν έντιμα», είπε η υπουργός Μετανάστευσης, Μαρία Μάλμερ Στένεργκαρντ, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τους Δημοκράτες της Σουηδίας (SD), το ακροδεξιό κόμμα που στηρίζει την κυβέρνηση.

Η κυβέρνηση θα εξετάσει τη σουηδική νομοθεσία για να διαπιστώσει αν είναι δυνατόν να επικαλεστεί συγκεκριμένους λόγους για να ανακαλεί τις άδειες παραμονής, είπε η υπουργός Ισότητας, Παουλίνα Μπράντμπεργκ. Έφερε ως παράδειγμα την απάτη όσον αφορά τα κοινωνικά επιδόματα, τα χρέη, την τοξικομανία, την απόκτηση εισοδήματος από παράνομη δραστηριότητα, ή τη σύνδεση με εγκληματικές και εξτρεμιστικές οργανώσεις «που απειλούν τις σουηδικές αξίες».

«Μια βασική αρχή της σουηδικής νομοθεσίας για τη μετανάστευση είναι ότι μόνο οι Σουηδοί πολίτες έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να κατοικούν στη Σουηδία», είπε στους δημοσιογράφους ο Λούντβιχ Άσπλινγκ, ο εκπρόσωπος των Δημοκρατών της Σουηδίας, που είναι αρμόδιος για θέματα μετανάστευσης.

  • Ένας πρώην δικαστής, ο Ρόμπερτ Σκοτ, θα αναλάβει την έρευνα και θα υποβάλει την έκθεση των συμπερασμάτων του μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου του 2025.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Δικαιοσύνης Γκούναρ Στρόμερ ανακοίνωσε ότι ζήτησε να συνταχθεί μια έκθεση σχετικά με την ανάκληση της υπηκοότητας, ιδίως σε περιπτώσεις σοβαρών εγκλημάτων, τρομοκρατίας ή αν ο αιτών είχε πει ψέματα όταν ζήτησε να του χορηγηθεί η υπηκοότητα.

Σε ορισμένες περιπτώσεις η ανάκληση της υπηκοότητας θα καθιστούσε απάτριδες κάποιους ανθρώπους.

«Προσωπικά δεν έχω κάποια ένσταση. Αλλά αυτό θα εξεταστεί και θα δούμε ποιο θα είναι το συμπέρασμα», είπε ο Στρόμερ μιλώντας στο δημόσιο ραδιόφωνο.

  • Ο ηγέτης των συντηρητικών Ουλφ Κρίστερσον ανέλαβε πέρυσι την εξουσία με τη στήριξη του SD και αφού δεσμεύτηκε ότι θα καταπολεμήσει την παράτυπη μετανάστευση και την εγκληματικότητα.

Από τη δεκαετία του 1990 και μετά η Σουηδία έχει δεχτεί μεγάλο αριθμό μεταναστών, κυρίως από εμπόλεμες περιοχές όπως την πρώην Γιουγκοσλαβία, τη Συρία, το Αφγανιστάν, τη Σομαλία, το Ιράν και το Ιράκ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, μέσω ΑFP
Στοκχόλμη, Σουηδία

=================

Βlogger: 

.... για να μην παριστάνει κανείς τον ανήξερο, οι  παρακάτω  σύνδεσμοι.  

Υ.Γ. Διαβάζουμε διάφορα για την εξαέρωση του ΣΥΡΙΖΑ -αναμενόμενη και σίγουρη για μας... ο ΣΥΡΙΖΑς εξαερώνεται επειδή περιέπεξε και αγνόησε τον Ελληνικό λαό στο θέμα της λαθρομετανάστευσης και στο Μακεδονικό. Η ΝΔ του Κυριάκου θα πάθει ακριβώς το ίδιο αφού συνεχίζει να παίζει καιροσκοπικά μ' αυτό το θέμα, με  τύπους επιπέδου Καιρίδη... που κάθε παρουσία του αποτελεί προσβολή για τον κοινό νου - (&εδώ) μαζέψτε το...Ας πάψει το κράτος να είναι παράρτημα ΜΚΟ...είναι ορατό πια εκ του μακρόθεν. (Κάποιοι μετρώντας στην αγκαλιά τους ευρώ, έχασαν την ικανότητα να βλέπουν μακριά - έγιναν μύωπες  και δεν βλέπουν τις ...φάπες του έρχονται...Και για να είμαστε σοβαροί, ένα κράτος με βούληση μπορεί να βρει και να ξεσκεπάσει όλη τη διαδρομή του χρήματος γύρω από το δουλεμπόριο που έχει στηθεί χρόνια τώρα...)

===============

Babis Georges Petrakis


Ο αντισημιτισμός είναι διαδεδομένος παντού στην Γερμανία. Δεν προκαλεί καμία έκπληξη αυτό αφού όλοι οι μουσουλμάνοι παρακολουθούν αραβικά τηλεοπτικά κανάλια που αναφέρονται μονόπλευρα και προπαγανδιστικά στον πόλεμο στην Γάζα. Δυστυχώς οι εβραίοι στην χώρα μας δέχονται καθημερινά επιθέσεις. Όλοι διαπιστώνουν καθημερινά πόσο έχει αποτύχει η ένταξη των μουσουλμανικών πληθυσμών όπως διαπιστώνουν και την νοσηρή επιρροή των ισλαμιστικών οργανώσεων και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας. Όλα αυτά υπό την σιωπή και την ανοχή των «διανοούμενων» της αριστεράς. Αποτύχαμε στο να κάνουμε σαφείς τις αξίες και τις αρχές των κοινωνιών μας στα μαζικά μεταναστευτικά ρεύματα που δεχόμαστε. Η απέλαση όσων «προσφύγων» συμμετέχουν σε αντισημιτικές διαδηλώσεις είναι η μόνη σωστή επιλογή. Το κράτος δικαίου πρέπει να είναι συνεπές όπως και αμείλικτο.
Martin Hikel
Σοσιαλιστής Δήμαρχος του Neukölln (Berlin)
Cicero

 ===============

  1. Η δοσιλογική ηγεσία της Ε.Ε.

  2. Σώτη Τριανταφύλλου: Ισλάμ και Ισλαμοαριστερά διαλύουν σιγά-σιγά την Ευρώπη 

  3. Γιάννης Μάζης: Ισλάμ: Πολιτική και δικαϊκή διάστασή του και διαφορές από τον Χριστιανισμό

  4. Οι “μαριονέτες” του Ισλαμ και της “Παγκοσμιοποίησης”: Ο “πραιτωριανός της Μέρκελ, “Τουρκο-Αρμιν”

  5. Τί είναι το: "Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ για την Ασφαλή, Ομαλή και Τακτική Μετανάστευση"; 

  6. Gefira: Ο Soros... με τεχνάσματα Hitler θέλει να αλλάξει τον πληθυσμό της Ευρώπης

Να είναι άραγε τυχαία η επίθεση που δέχεται αυτές τις μέρες η Πολωνία; (Συρροή μεταναστών στα σύνορα Πολωνίας-Λευκορωσίας)

 ============

==========

...και επειδή υπάρχουν ακόμα κάποιοι που το παίζουν ...αφελείς ψυχοπονιάρηδες εισπράττοντας  μύρια ευρώ γι' αυτό, ας ρίξουν μια ματιά εδώ:

" ..Στη δημοσιότητα έδωσε για πρώτη φορά η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) έκθεση με τα πεπραγμένα της, η οποία αφορά το χρονικό διάστημα Σεπτέμβριος 2022 – Αύγουστος 2023.

Advertisement

Στην Έκθεση αποτυπώνονται οι κύριες προτεραιότητες και οι βασικοί τομείς δράσης της Ε.Υ.Π. και περιγράφονται συνοπτικά κίνδυνοι που αντιμετωπίστηκαν στα πεδία εξωτερικών απειλών, κατασκοπευτικών δράσεων, τρομοκρατίας, παράνομης μετανάστευσης, οργανωμένου εγκλήματος, κυβερνοασφάλειας και νέων τεχνολογιών, αλλά και η προετοιμασία της Υπηρεσίας για τις ποικίλες προκλήσεις του μέλλοντος.

Επιπλέον, αναφέρονται σημαντικές πρωτοβουλίες που ελήφθησαν για τη μετεξέλιξη της Υπηρεσίας, όπως νομοθετικές πρωτοβουλίες, διαδικασίες αναδιάρθρωσης και ενέργειες για την ποιοτική αναβάθμιση του προσωπικού, με παράλληλη ιδιαίτερη μέριμνα για τη διαρκή εξασφάλιση ισορροπίας μεταξύ ασφάλειας και ατομικών δικαιωμάτων..." 

Διαβάστε ολόκληρη την έκθεση ΕΔΩ

 Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΠ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΑΦΩΝΟ !
#Η απίστευτη παραδοχή για την ύπαρξη παράνομων κυκλωμάτων του οργανωμένου εγκλήματος πουδρουν υπό την ανοχήκαι ενθάρρυνση ήκαι την συνεργασία …κυβερνητικών παραγόντων… (σελ 11 της έκθεσης 2022-2023) ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΟ.
#Εάν η Δικαιοσύνη δεν παρέμβει άμεσα θα είναι συνένοχη.
#Η Κυβέρνηση οφείλει, ΑΜΕΣΑ, να δώσει τους εμπλεκόμενους «Κυβερνητικούς Παράγοντες»
#ΑΡΚΕΤΑ !


 

Σχόλια