Le Figaro : Υπήρξε μια αδιανόητη αφέλεια των ηγεσιών μας που με πρόσχημα τις αξίες της πολυπολιτισμικότητας...

Le Figaro: Υπήρξε μια αδιανόητη αφέλεια των ηγεσιών μας που με πρόσχημα τις αξίες της πολυπολιτισμικότητας και της οικουμενικότητας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων επέτρεψε την μαζική εγκατάσταση μουσουλμανικών πληθυσμών στην Ευρώπη.
Η εθελοτυφλία μας επέτρεψε στους ουαχαμπίτες και τους σαλαφιστές ισλαμιστές να κάνουν την προπαγάνδα τους στους μουσουλμανικούς πληθυησμούς της Ευρώπης χωρίς ουδέποτε να θέτουμε όρους και να προβάλουμε αντίσταση. Για τους ισλαμιστές όλος ο γόρδιος δεσμός της Μέσης Ανατολής είναι ζήτημα «αποικιοκρατικό». Ήδη, πριν από περίπου είκοσι χρόνια, οι Γάλλοι ιμάμηδες είχαν εκμυστηρευτεί στον διευθυντή του Nouvel Observateur «ότι τουλάχιστον η μισή μουσουλμανική νεολαία απορρίπτει τη Δημοκρατία και θέλει την σαρία. Και μεις τι κάναμε για αυτό ; Τίποτα. Υπήρξε μια αδιανόητη αφέλεια των ηγεσιών μας που με πρόσχημα τις αξίες της πολυπολιτισμικότητας και της οικουμενικότητας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων επέτρεψε την μαζική εγκατάσταση μουσουλμανικών πληθυσμών στην Ευρώπη. Τώρα βγαίνουμε από αυτές τις πλάνες αλλά με πόνο. Δεν καταλαβαίνω πως μπόρεσαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες να εντυπωσιαστούν από το εύρημα της «ισλαμοφοβίας» που επινόησαν οι ισλαμιστές για να παραλύσουν κάθε αντίσταση των ευρωπαικών κοινωνιών στις ενέργειες τους.
Λόγω της μαζικής και ανεξέλεγκτης μετανάστευσης υπάρχει πρωτοφανής αριθμός μουσουλμάνων στην Ευρώπη. Δεν λέω ότι δεν χρειαζόμαστε μετανάστευση, επιλεγμένη και υπό όρους και πιστεύω ότι η πλειοψηφία των μουσουλμάνων επιδιώκει να ενσωματωθεί ! Αλλά το γεγονός ότι πολλοί από αυτούς ταυτίζονται με αυτά που συμβαίνουν στη Γάζα δεν προκαλεί έκπληξη. Το ανακάτεμα που κάνουν στο μυαλό τους μεταξύ αποικιοκρατίας, Παλαιστινίων, Χαμάς κ.λπ., δεν μας αρέσει και μας είναι ακατανόητο αλλά δεν κάναμε ποτέ τίποτα για να το εμποδίσουμε.
Hubert Védrine
Υπουργός Εξωτερικών 1997-2002) της σοσιαλιστικής κυβέρνησης του Lionel Jospin επί Προεδρίας του Jacques Chirac
Le Figaro
27/10/23
via  Babis Georges Petrakis
===============
Blogger: 
... στα δικά μας ...μόνο ο Καιρίδης και η ΝΔ  επιμένουν στο λάθος...
 
 
– Το έμαθες; Θα θεωρείται «αιρετικός», όποιος δεν ασπάζεται την «κλιματική αλλαγή».
– Αυτό είναι το νέο μέλλον που γυρίζει στον Μεσαίωνα, όσους «πιστούς» αποδεχτούν τον κόσμο τούτο τον προσωρινό.
– ...
– Κι όπως το βλέπω, τον έχουν ήδη κιόλας εμβολιαστεί, για να είναι μέρος της ανυπαρξίας του!
– «Φοβούνται», λέει, «γενική αποσταθεροποίηση»...
Όταν αυτοί, που το λένε αυτό, έκαναν το σόου των «δίδυμων πύργων» για να καταλάβουν τα μη ελεγχόμενα κράτη του Ιράκ, της Λιβύης και της Συρίας, μέσω της «Αραβικής Άνοιξης» που κατέληξε σήμερα σε Αραβικός χειμώνας, ώστε να τα προσαρτήσουν στο στρατόπεδό τους, ήταν όλα καλά!
– Τί εννοείς;
– Όλα αυτά που γίνονται μέσω της προβοκάτσιας της Χαμάς, είναι η απάντηση του αντίπαλου δέους μπροστά σε αυτό που δεν θέλουν να έρθει!
– Για την Ελλάδα υπάρχει κάτι νέο;
– Πάντα υπάρχει κάτι νέο, αλλά δεν θα το ακούς ποτέ από την τηλετύφλωση των στημένων παχουλών ή δυσκοίλιων «αρσενικών», όσο και νευρικών ή αγάμητων κι ανέραστων «θηλυκών» δημοσιογράφων.
– Χτες την ημέρα του ΟΧΙ του Ιω. Μεταξά, που αρνήθηκε τον Φασισμό ως Έλλην Πατριώτης στις κρίσιμες και ιερές ώρες του καθήκοντος, και την επομένη, τον ακολούθησε σύσσωμος ο απλός ελληνικός λαός συμπεριλαμβανομένου και του πνευματικού του μέρους, στα βουνά της Βόρειας Ηπείρου, χτες, ο πορδηπουργός σας παρέδωσε και επισήμως τα κατειλημμένα και αφοπλισμένα προς τούτο ελληνικά νησιά στην Τουρκία. Αλλοίμονο στα προϊόντα του, και στην «μαστίχα της Χίου»!
– Η Ελλάς που βρίσκεται σε όλα αυτά;
– Η Ελλάς ως Αποικία (ΕΕ) και Προτεκτοράτο (ΝΑΤΟ) συγχρόνως, πάντα (θα) βρίσκεται στην λανθασμένη πλευρά της ιστορίας, γι’ αυτό άγεται και φέρεται το πτώμα της υπό τον Κατακτητή (Συμμαχίες), τον Ιδιοκτήτη (Τραπεζίτες) και των Μισθοφόρων (αγνώστου προέλευσης Πράκτορες των Πρεσβειών, ελληνόφωνοι Πολιτικοί και όμαιμοι Κοτζαμπάσηδες), που (ανα)ζητούν ως προμήθεια τον μισθό των υπηρεσιών τους.
– ...
– Δίχως να τους καίγεται καρφί, για το αν καίγονται, είτε αν πνίγονται ή αν πεινάνε και κάποιο χειμωνιάτικο βράδυ βρεθούν πρόσφυγες στον τόπο τους οι λοιποί «Έληνες» Μαλλάκες, που ψυχαγωγούνται από τους ψυχοπαθείς και χαπακωμένους «ήρωες» της τηλετύφλωσης υπό τους ήχους της «ειρήνης».
====================

"...δυσκολεύομαι να δεχθώ την αγνότητα των προθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ - και όλων των γκουπούσκουλων που παριστάνουν την προοδευτιάνζα - όπως λέμε παπάντζα - σχετικά με τους μετανάστες - αφού δεν έχουν τα κότσια να δούν την  πηγή του προβλήματος και να την καταγγείλουν, δηλ. τι είναι εκείνο που φέρνει τόσο κόσμο στη χώρα, αλλά ως καλοί υπηρέτες έρχονται να εξωραϊσουν μια κατάσταση, να την ωραιοποιήσουν κάτι σαν σοβάτισμα....  Οι τύποι που με μεγάλη ευκολία υπέγραψαν το "άδειασμα" της χώρας από το πλέον δυναμικό του κομμάτι. Δεν είχαν αντίρρηση να φύγουν 600.000 έλληνες - γηγενείς οι οποίοι ...αντικαταστάθηκαν από υπερδιπλάσιους εισαγόμενους "μετανάστες". Έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ ως ...πονόψυχος θα έχει πολλά χρόνια να περιθάλπει ...αναξιοπαθούντες και να ψηφίζεται βεβαίως - βεβαίως... κατά το "εμείς να κερδάμε και οι άλλοι να πάνε να .γ@μηθούν". (Και φυσικά τα μέλη του να διαχειρίζονται με το αζημίωτο διάφορες ΜΚΟ...) 

  1. Ψυχοπονιάρηδες και ανθρώπινα δικαιώματα...

 ----------------------

  1. Μεταναστευτικό - εισβολή λαθρομεταναστών.

  2. Το τέλος μιας ακόμη εθνικής αυταπάτης 

  3. 57 διανοούμενοι της "Αριστεράς" πωλούν ανθρωπισμό! 

  4. Τα ψέματα των «ανθρωπιστών» και η επικερδής μπίζνα των ΜΚΟ!

  5. Βατερλό του Τσίπρα το Μακεδονικό, του Κυριάκου το μεταναστευτικό

  6. Η πολιτική "ανοικτών συνόρων" οδηγεί σε σταδιακή άλωση

  7. Ψυχοπονιάρηδες και ανθρώπινα δικαιώματα...


και


 

Σχόλια