Το Ισλάμ ως εργαλείο άλωσης της Δύσης.

 -'Είμαι Ιρανή και έχω ζήσει υπό το Ισλαμικό Καθεστώς για 20&1/2 χρόνια. Μετακόμισα στη Γερμανία γιατί πίστευα ότι οι αρχές που θεωρούσα σημαντικές ήταν σεβαστές στις ' ελευθερες' Δυτικές χώρες. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως μας επηρεαζει το να βλέπουμε  την ανίερη συμμαχία Ισλαμ-αριστερων, την ίδια που άλλαξε τη χώρα μου προς το χειρότερο. Είμαι αναστατωμενη και αηδιασμένη
Για τις γυναίκες που υποστηρίζουν τρομοκράτες και ισλαμιστες  λέγοντας προσευχές στα πανεπιστήμια: Δεν ξέρετε που έχετε μπλέξει. Δεν έχετε διαβάσει τη shurah Al Nisa στην οποία γράφεται ξεκάθαρα ότι είστε κτήμα του άνδρα που μπορεί να σας χτυπήσει αν αρνηθείτε να κάνετε σεξ μαζί του'...
-- Εδώ και 2-3 γενιές, η νεολαία χρησιμοποιήθηκε από διεθνή κέντρα για την αποδόμηση των παραδοσιακών αξιών & εθνών.
Η ακραία χειραφέτηση των γυναικών έγινε για οικονομικούς λόγους και για διάλυση της οικογενείας...
Σήμερα, έχουν προστεθεί οι ΛΟΑΤΚΙ & οι μουσουλμάνοι μετανάστες-εποικιστες .
- Κίνα, Ρωσία, Ιράν, Τουρκία, δεν έχουν τίποτε άλλο κοινό μεταξύ τους πέραν του οτι ονειρεύονται έναν ανελεύθερο κόσμο που δεν εμπνέεται απο μια Ευρώπη και δεν προστατεύεται απο μια Αμερική.


 ===============

VIA : Κοινοβουλευτική Κηδεμονία των ησύχων << Θερσίτης >>

Η Νέα Τάξη επιβάλλει στις δυτικές κοινωνίες την εμπορευματοποίηση των πάντων, τον ναρκισσιστικό ατομικισμό, την αποθέωση του ατόμου και τη σύγκρουση όλων εναντίον όλων . Ετσι, και το ζήτημα της τεκνοθεσίας των ομοφυλόφιλων αν και τίθεται ως ζήτημα κατοχύρωσης δικαιώματος μειοψηφίας, στην πράξη καταλήγει σε μια εγωιστική προσέγγιση που αγνοεί τα δικαιώματα των άλλων και καταπατά ανθρώπινες αξίες .

Το παιδί είναι υποκείμενο δικαιωμάτων τόσο από τη στιγμή που γεννιέται, όσο και πριν γεννηθεί. Η σχέση του με τους γονείς του , ειδικά με τη μάνα του , είναι αδιαπραγμάτευτη . Η γαλουχία αποτελεί κομβική διαδικασία, που επιτρέπει την ομαλή ανάπτυξη του παιδιού, ενώ ο ψυχισμός του χρειάζεται τα πρότυπα του πατέρα και της μάνας για να διαμορφωθεί. Αυτά είναι τα αυτονόητα.
Για το δικαίωμα του παιδιού στους φυσικούς του γονείς και ιδίως στη βιολογική του μητέρα, κανείς δεν μιλά όταν τίθεται το θέμα της τεκνοθεσίας των ομοφυλόφιλων .
Για το θέμα της παρένθετης μητέρας, μέχρι τώρα το θεωρούσαμε μια αλτρουιστική προσφορά γυναικών, συνήθως από μάνα σε κόρη, που δεν μπορεί να τεκνοποιήσει. Πρόσφατα ο νεοφασίστας Κασσελάκης μας το ανέδειξε ως τρόπο κατά παραγγελίας απόκτησης παιδιών , που μάλιστα θα έχουν και προκαθορισμένο φύλο. ( ειδικά για την επιλογή του φύλου,του ίδιου φύλου με τον ομοφυλόφιλο επίδοξο κηδεμόνα, κακόβουλα κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι είτε έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ της φασιστοκαταναλωτικής αντίληψης γελοίων επηρμένων νεόπλουτων,που θεωρούν μέχρι και τα παιδιά καταναλωτικά προϊόντα είτε με την ευθεία δήλωση αγοράς αγοριών για την άσκηση παιδεραστίας σε βάρος τους , πέρα από την αφελή ρηχή και χαριτωμένη ερμηνεία της απλής επιθυμίας τεκνοθεσίας , αν και ο δεύτερος ισχυρισμός ανήκει στη φαρέτρα των εξίσου ακραίων και σε μεγάλο βαθμό λασπολογικών αντεπιχειρημάτων των εναντιωμένων στην τεκνοθεσία των ομοφυλόφιλων και δεν είναι άξιο υποστήριξης και ανάλυσης κι ας έχει δηλωθεί ως πρόθεση σε ΜΜΕ από Έλληνα λοατκι ).
Η τεκνοθεσία των ομοφυλόφιλων μέσω παρένθετης μητέρας καθιστά πλέον τη γυναίκα μηχανή παραγωγής βρεφών τα οποία έχουν κατά παραγγελία αγοράσει ως προϊόν κάποιοι εύρωστοι ομοφυλόφιλοι.
Ποιες είναι οι διαστάσεις του θέματος .
α) ταξική: η γυναίκα που δέχεται να κυοφορήσει κατά παραγγελία έμβρυο, δέχεται να πουλήσει το βρέφος της ως προϊόν. Άρα έχουμε ταξική εκμετάλλευση, αποξένωση της μάνας από το παιδί της , αποκοπή του παιδιού από τη μάνα ,εμπορία σώματος, εμπορία ανθρώπου , θεώρηση του παιδιού ως καταναλωτικό προϊόν με άγνωστες προθέσεις για τη χρήση του . Και μιλάμε για χρήση προϊόντος γιατί σε αυτή τη βάση ξεκινά η τεκνοθεσία του και αποκλείεται η γαλουχία , γονική στοργή και ανατροφή ως πρόθεση. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι απορίας άξιο γιατί δεν θεωρούνται ποινικά αδικήματα, ενώ, αντιθέτως, ευλογούνται από τους ισχύοντες νόμους .
β) φεμινιστική : η γυναίκα υποβιβάζεται σε θερμοκοιτίδα ,το σώμα της γίνεται μέσο επίτευξης σκοπών τρίτων. Φασιστική η απαίτηση πληρωμής μιας μάνας να κυοφορήσει το παιδί της και να το παραδώσει με συμβόλαιο και ρήτρες εξαφάνισης από τη ζωή του παιδιού. Φασιστική η αντιμετώπιση του παιδιού ως εμπόρευμα και της παρένθετης μητέρας ως πάροχο υπηρεσιών κυοφορίας.
γ) περαιτέρω επιδιώξεις καταναλωτικής εμπορευματικής λογικής, το κέρδος του κεφαλαίου: οι φαρμακοβιομηχανίες και οι ιατρικές υπηρεσίες που σχετίζονται με την αλλαγή φύλου έχουν βρει προσοδοφόρα αγορά σε νεαρές ηλικίες. Ήδη αντιμετωπίζουν αγωγές νέων ,που ως έφηβοι ,επηρεασμένοι από τη διαρκή πλύση εγκεφάλου των woke θεωριών κατέφυγαν σε επεμβάσεις φυλομετάβασης για τις οποίες μετάνιωσαν. Τα ζητήματα φύλου αντιμετωπίζονται ως νέο πεδίο δράσης του κεφαλαίου. Αλλά και η εμπορία κατά παραγγελίας βρεφών, σύντομα θα βιομηχανοποιηθεί , όσο οι νόμοι συνεχίζουν να τανιούνται και να δίνουν στο κεφάλαιο πρόσβαση σε τέτοιες απάνθρωπες δραστηριότητες.
δ) μέσα μαζικής ενημέρωσης και αντικοινωνικοί ,πειθήνιοι πολιτικοί : εντύπωση προκαλεί η γενικευμένη προπαγάνδα του μέτρου της τεκνοθεσίας των ομοφυλόφιλων και της αλλαγής φύλου σε τρυφερή ταλαντευόμενη ηλικία από σύσσωμο το χώρο των ΜΜΕ , τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας τα απορρίπτει, διαπερνώντας οριζόντια το πολιτικό φάσμα. Εδώ - και εδώ - επιστρατεύονται οι συνήθεις αφορισμοί της ακροδεξιάς- από τους ίδιους τους "προοδευτικούς" νεοφασίστες της εμπορίας βρεφών προς καταναλωτική τέρψη των εύρωστων αστών και της υποβίβασης της ανθρώπινης ζωής σε προϊόν- ώστε να υποχρεώσουν την πλειοψηφία σε σιωπή. Ακόμα και στο εμπόριο βρεφών επιστρατεύεται η κομματοκρατική διελκυστίνδα και η χρήση του φόβου της ακροδεξιάς, ακόμη και από αυτούς, που ικανοποιώντας πλήρως τον ορισμό του φασίστα , επιδίδονται στην επιβολή της εμπορευματοποίησης σώματος και ψυχής των ανθρώπων. Και αυτά σε συνδυασμό με τα φροντιστήρια στα οποία υποβάλλει η κυβέρνηση τα εκλεγμένα σαπάκια της ώστε να κάμψει τους φόβους μη επανεκλογής τους και να ψηφίσουν μαζί με τη νεοφασιστική woke αντιπολίτευση το νόμο. Η νέα τάξη με φερέφωνα τα ΜΜΕ κι εκτελεστές της τους αντικοινωνικούς κομματοκράτες αποδομεί τα θεμέλια της κοινωνίας.
ε) ο δικαιωματισμός ως νέος φασισμός. Τα χαρακτηριστικά που η νέα τάξη πραγμάτων - "στην οποία εσύ είσαι το πράγμα"- είναι :
•διάσπαση της κοινωνίας ώστε με πρόσχημα τα δικαιώματα να λειτουργούν όλοι εναντίον όλων
•μετάβαση της αντιμετώπισης του ανθρώπου από καταναλωτή σε προϊόν κατανάλωσης και χρήσης
•διάρρηξη της φύσης των ανθρωπίνων σχέσεων, ακόμη και της οικογένειας, ώστε να μην υπάρχουν δεσμοί ,παρά μόνο δικαίωμα σε εγωιστικό καταναλωτισμό και ηδονή.
• αντιφατικά, αλλά πονηρά και μακρόπνοα σκεπτόμενη, μεταφορά υπερσυντηριτικών ριζοσπαστικοποιημένων μουσουλμάνων μέσα στην καρδιά της Εσπερίας, που, μέσω της αλλοίωσης πληθυσμού , θα λειτουργεί απειλητικά και διασπαστικά - θέτοντας το δίλημμα ειτε με τη μαρμίτα του δικαιωματισμού ειτε με την υποδούλωση στο ισλάμ- αλλά συγχρόνως και πειθήνια προς αυτή τη Νέα Τάξη, αφού με τον έλεγχο των θρησκευτικών ηγετών της θα ελέγχεται το σύνολο των ριζοσπαστικοποιημένων ισλαμοφασιστών .
 
VIA : Κοινοβουλευτική Κηδεμονία των ησύχων << Θερσίτης >>
===============
 

Η ανταποκρίτρια του BBC Bushra Shaikh, Πακιστανικής καταγωγής, πέταξε το γάντι στους Βρετανούς:

«Αν δεν σας αρέσουν οι μουσουλμάνοι στη Βρετανία, τότε μπορείτε να ξεκουμπιστείτε!», έγραψε, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Χ, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων!

Η ανάρτηση της Πακιστανής που 
ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Η απάντηση της αυτή έγινε έπειτα από ανάρτηση την οποία μάλιστα αναδημοσίευσέ και ο ίδιος ο Έλον Μασκ, σύμφωνα με την οποία πολλές βρετανικές πόλεις έχουν πλέον Μουσουλμάνο δήμαρχο, εκτός φυσικά από το Λονδίνο. Η συγκεκριμένη ανάρτηση βέβαια είχε κάποια ανακριβή στοιχεία, καθώς τέσσερις από τις πόλεις που αναφερόταν, δεν έχουν μουσουλμάνο δήμαρχο.

Αυτό φυσικά δεν αναιρεί το γεγονός ότι οι Πακιστανοί στην Βρετανία έχουν καταστεί μία πανίσχυρη δύναμη, απόρροια φυσικά της βρετανικής αποικιοκρατικής και μετέπειτα «φιλελεύθερης πολιτικής».

Είναι μάλιστα τέτοια η επέλαση των Πακιστανών στην Βρετανία, που η συγκεκριμένη ανταποκρίτρια έκανε προγενέστερα ανάρτηση με την οποία αποθέωνε την τρομοκρατική ενέργεια της Χαμάς με θύματα τους εκατοντάδες άμαχους Ισραηλινούς!

Ανταποκρίτρια του BBC αποθεώνει την Χαμάς!

Να σημειωθεί ότι το BBC είναι κρατικό δίκτυο. Άλλο ένα δείγμα της κυριαρχίας του πακιστανικού στοιχείου στην πάλαι ποτέ «μεγάλη» Βρετανία

Αν σας ενοχλούν οι μουσουλμάνοι στην Βρετανία, αλλάξτε χώρα!

 ==============

Σχόλια