Ευρω-φωνές για φρένο στην ισλαμοποίηση

 

Φαήλος Κρανιδιώτης

Την Πέμπτη και την Παρασκευή που πέρασαν είχαμε στις Βρυξέλλες συνάντηση των Προέδρων των κομμάτων που απαρτίζουμε το ευρωπαϊκό κίνημα Ταυτότητα και Δημοκρατία. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη*

Σε αυτή, πλην του υπογράφοντος και του Αντιπροέδρου Δημήτρη Κεκερή, εκ μέρους της Νέας Δεξιάς, ήταν η Μαρίν Λεπέν, Πρόεδρος του Συναγερμού για τη Γαλλία και του χρόνου διεκδικήτρια της Προεδρίας της Γαλλικής Δημοκρατίας μαζί με τον Αντιπρόεδρο Ζορντάν Μπαρντελά, που είχε επισκεφτεί τον Εβρο πέρυσι για αλληλεγγύη στην Ελλάδα, ο οικοδεσπότης μας και Πρόεδρος του Φλαμανδικού Συμφέροντος Τομ Βαν Γκρίκεν, το μεγαλύτερο κόμμα της Φλάνδρας, με πιθανότατη απώτερη ελληνική καταγωγή, αφού το όνομά του σημαίνει «από τους Ελληνες», ο Γκέερτ Βίλντερς, Πρόεδρος του δεύτερου μεγαλύτερου Ολλανδικού κόμματος, του Κόμματος για την Ελευθερία, ο Τόριο Οκαμούρα του Τσεχικού SPD, ο Μάρτιν Χέλμε, Πρόεδρος του Εσθονικού ΕKRE που ως πρόσφατα συγκυβερνούσε, ο βουλευτής και Πρόεδρος του Πορτογαλικού CHEGA Αντρέ Βεντούρα και ο Ευρωβουλευτής της γερμανικής AFD Γιεργκ Μόιθεν. Και φυσικά ο εξαιρετικός φίλος και πολύπειρος Πρόεδρος του ID, ο Ευρωβουλευτής Γκέρολφ Ανεμανς.

Η συνάντηση είχε ένα τεράστιο πολιτικό πλεονέκτημα. Ηταν άτυπη. Καφές, δείπνο και πρωινό όλοι μαζί, με ελεύθερη ατζέντα, ο μόνος τρόπος να γίνει σε βάθος πολιτική συζήτηση. Πολύτιμες ώρες ανταλλαγής πολιτικής εμπειρίας, όπου μοιραστήκαμε τα προβλήματα των χωρών μας, ιδέες και με μια ελευθερία που δεν υπάρχει στις επίσημες δημόσιες διαδικασίες. Γνωστό άλλωστε πως και στις επίσημες διεθνείς διασκέψεις τα σημαντικά συζητούνται και αποφασίζονται στο περιθώριο. Μπορώ όμως να σας πω κάποια πράγματα.

Η πραγματικότητα καθόρισε από μόνη της, ως κεντρικά θέματα στην ατζέντα, τη λαθρομεταναστευτική εισβολή, την ανεπάρκεια και ενοχή της ευρωγραφειοκρατίας, που επιδοτεί τον ισλαμικό εποικισμό και το καθεστώς ανελευθερίας που επιδιώκει ο αριστερός ολοκληρωτισμός στα ΜΜΕ και στα κέντρα αποφάσεων της Ε.Ε., που έχει μετεξελιχθεί στον μεγαλύτερο εχθρό των ευρωπαϊκών αξιών, προωθώντας τον μηδενισμό, τον δικαιωματισμό και την ισλαμοποίηση. Είναι παρήγορο να ακούς τόσους ηγέτες να αναγνωρίζουν πλέον και με θαυμασμό τον ρόλο Ακρίτα της Ελλάδας στη γραμμή αντιπαράθεσης με τον τουρκικό ισλαμοφασισμό, τα κύματα των παράνομων που στέλνει ενάντια στην Ευρώπη το κράτος-συμμορία και η μαφία των δουλεμπόρων διακινητών και των άμεσων συνεργών τους, που είναι οι δυσώδεις ΜΚΟ με τις βαθιές τσέπες.

Είναι πλέον κοινός τόπος σε όλα τα πατριωτικά κόμματα, αλλά και σε μία λαϊκή βάση πολύ ευρύτερη των κομμάτων μας, πως αντιμετωπίζουμε αδίστακτους εχθρούς που μας μισούν. Μισούν την Ευρώπη, τις αξίες της, τους πολιτισμούς που την απαρτίζουν, τον Χριστιανισμό, τη Δύση, της οποίας η καρδιά είναι η Ευρώπη.

  • Συμφωνούμε όλοι πως η Ευρώπη δεν αντιμετωπίζει κάποια συνωμοσία. Οι συνωμοσίες, πραγματικές ή θεωρίες, έχουν μια βασική προϋπόθεση: να γίνονται εν κρυπτώ. Εδώ όλα συμβαίνουν φόρα παρτίδα. Ανοιχτά και αυτοκτονικά η Ευρωγραφειοκρατία επιδοτεί την καταστροφή μας, δεν σταματά να ενισχύει με χρήμα, σπίτια, προνόμια, προπαγάνδα τον μαγνήτη που φέρνει στις ακτές, στα σύνορα και στις πόλεις μας κύματα παράνομων και αναφομοίωτων ξένων.

Τεράστιες οι ευθύνες της Γερμανίας που με την οικονομική, πολιτική της δύναμη και τον έλεγχο που ασκεί στο ευρωπαϊκό διευθυντήριο επιβάλλει με τους υποτακτικούς της τέτοιες αυτοκτονικές πολιτικές. Σε αυτόν τον αγώνα θα γευτούμε ήττες, θα πέσουμε, αλλά πρέπει να σηκωνόμαστε πάντα και να συνεχίζουμε τον αγώνα», και η νίκη θα έρθει.

Στον αγώνα των πατριωτικών κομμάτων εχθρός δεν είναι μόνο τα ορατά συμφέροντα που επιτίθενται στα σύνορά μας και υπονομεύουν εκ των έσω. Δεν είναι εχθρός μόνο ο κόκκινος φασισμός και η συκοφαντική αθλιότητα της Αριστεράς.

Η Μαρίν Λεπέν έκανε πολλά χρονιά να ξεφορτωθεί τους ακραίους που λειτουργούσαν ως προβοκάτορες, δυσφημούσαν τις πατριωτικές ιδέες, στερώντας από το πολιτικό μήνυμα τη σοβαρότητα, την κοινή λογική και κάνοντάς το αντιπαθές σε κομμάτι των ψηφοφόρων. Τώρα χτυπάει στα ίσια την Προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας. Και, πιστέψτε με, έχοντας περάσει πολλές ώρες συζητώντας μαζί της, με τον Μακρόν η Ελλάδα τα πάει εξαιρετικά, αλλά με τη Μαρίν Λεπέν θα ανοίξει μια νέα, λαμπρή εποχή για τα κοινά συμφέροντά μας.

Στην Ελλάδα είμαστε ακόμη κάποια επεισόδια πίσω. Το κοτζαμπάσικο κατεστημένο μας ευνοεί τους κλόουν, επιδοτεί επικοινωνιακά ή και κυριολεκτικά σαλτιμπάγκους, τάχα πούρους και ασυμβίβαστους που μαζί με πατρίδα πουλάνε σωβρακοφανέλες, μαντζούνια, υπόσχονται λύσεις με τσαμπουκά στο αεροδρόμιο, αλληθωρίζουν προς κάθε συνωμοσιολογική θεωρία, ακόμη κι αν διακινδυνεύεται η δημόσια υγεία και η ζωή των πολιτών.

Εκπροσωπούμε ένα ρεύμα που ρομαντικά πιστεύει πως υπάρχει ποσοστό πολύ μεγαλύτερο του 3% στο εκλογικό σώμα που αναγνωρίζει τους κινδύνους που επισημαίνουμε, που θα εκτιμήσει τη συνέπεια, την προσπάθεια διατύπωσης ενός λόγου συνέπειας, με πατριωτική κοινή λογική, χωρίς τις πολιτικές αρρώστιες που περιέγραψα, που καταλήγουν είτε σε εξαπτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ αλά ΑΝ.ΕΛ. είτε σε συκοφάντες του πατριωτισμού, όπως η Χ.Α. και τα παράγωγά της ή σε κωμικές καταστάσεις λιανεμπορίου κηραλοιφών και πατριδοκαπηλείας. Θα επιμείνουμε διότι αυτό είναι το κοινό μας σπίτι, το μόνο μας σπίτι και η μόνη κληρονομιά των παιδιών της. Θα το υπερασπιστούμε.

------------------------

Blogger:

 Δεν χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα έξυπνος για να δει το κόλπο που έχει στηθεί. Γερμανικό κεφάλαιο και παγκοσμιοποιητές εις σάρκαν μίαν, αποφάσισαν να φέρουν στην Ευρώπη εκατομμύρια (λαθρο)μετανάστες κατά προτίμηση θρησκεύματος ισλάμ (αφού είναι και εύκολοι στη διαχείρισή τους, εξ' αιτίας του θρησκεύματός τους). Οι στοχεύσεις πολλές. Κρατείστε δυο: 1. Εισαγωγή φθηνού αναλώσιμου εργατικού δυναμικού. 2. Διάβρωση έως και διάλυση των εθνικών κρατών και πολιτιστικών ταυτοτήτων (ρευστοποίηση κάθε ταυτότητας που μπορεί να αποτελέσει αποκούμπι άμυνας..)

Στην προσπάθειά τους αυτή, αξιοποιούν και την άλλη κατασκευή που λέγεται αριστερά που έχει αναλάβει εργολαβικά - γι' αυτό αμείβεται εξ' άλλου - να δώσει ιδεολογική κάλυψη στο όλο θέμα, να  κοιμίσει τις μάζες με το αφελές και επιφανειακό επιχείρημα των "ανθρωπίνων" δικαιωμάτων. Αυτά...

Ιδού:

....όσο για του ψυχοπονιάρηδες αριστερούληδες δεν βρήκαν τίποτα να πουν εναντίον του ισλαμοφασίστα Ερντογάν για την  εργαλειοποίηση των φουκαράδων λαθρομεταναστών  στην υπόθεση: Έβρος 2020... (βλέπετε είναι πολλές οι δουλείες και τα λεφτά που παίζονται  με τις ΜΚΟ, οπότε με γεμάτα στόματα, πως να μιλήσουν οι άνθρωποι...) - 57 διανοούμενοι της "Αριστεράς" πωλούν ανθρωπισμό!.

Ο Κυριάκος είναι της ίδιας σχολής -ΣΥριζα - αλλά το κρύβει αφού έδειξε να βλέπει τον κίνδυνο της δικιάς του πολιτικής εξαϋλωσης αν συνεχίσει τον ίδιο ρυθμό εποικισμού της χώρας... 

 ------------------------------

  1. Λαθρομετανάστες! (και με το Νόμο…)

  2. Τρεις μύθοι και μία αλήθεια για τους παράνομους μετανάστες: Εθνική πολιτική ή ευρωπαϊκές δεσμεύσεις;

  3. Μεταναστευτικό και παγκοσμιοποίηση - Η αποκόλληση των ελίτ από την κοινωνία

  4. Η ελληνική «αποθήκη» για πρόσφυγες και μετανάστες

  5. Σώτη Τριανταφύλλου: Τους όρους της φιλοξενίας τους θέτουν οι οικοδεσπότες

  6. Πότε η κυβέρνηση θα «ξεδοντιάσει» τις ΜΚΟ;

  7. Ψυχοπονιάρηδες και ανθρώπινα δικαιώματα...

  8. Διαχείρηση του λαθρομεταναστευστικού...

  9. Στ. Λυγερός : Εθνικό θέμα το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό

  10. Βρίσκοντας δικαιολογίες εκεί που δεν υπάρχουν.

  11. Λέσβος: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα μεταφοράς αλλοδαπών με εμπλοκή 33 μελών ΜΚΟ - Έρευνα ΕΛ.ΑΣ- ΕΥΠ

------------------

Ισλάμ και Ισλαμοαριστερά τα εργαλεία για να οδηγηθούμε εδώ:

===================

ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΑΞΟΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
 
Την περασμένη εβδομάδα, ο Τουρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν επανηλθε με νέες απειλές κατά της Ελλάδος και κατά προέκταση κατά της Ευρώπης οτι θα ανοίξει τα σύνορα σε 5 εκατ. μετανάστες , υπονοώντας αυτούς που ισχυρίζεται οτι βρίσκονται στην Τουρκία και τους συγκρατει απο το να εισβάλουν στην Ελλάδα και την Ευρώπη.Θα δουμε τότε , ειπε , τι θα γίνει η Ελλάδα.
Ο Τουρκος ηγέτης ομολογει απροκάλυπτα αυτό στο οποιο επιδίδεται απο χρόνια η Τουρκία, εκμεταλλευόμενη τις ανεδαφικές ΕυρωπαΙκές πολιτικές, που , αντι να αναχαιτίζουν , στην ουσία ενθαρρύνουν , συντηρουν και προάγουν την παράνομη μετανάστευση , με αλλοθι το ασυλο και την προστασία των πραγματικων προσφύγων.Ποιός ομως ειναι πρόσφυγας ; Ολοι οι φτωχοί και οι δυστυχισμένοι του κόσμου , που ψάχνουν , δικαιολογημένα , μια καλύτερη τύχη και μοίρα στον ηλιο; Η Διεθνής Σύμβαση για τους Πρόσφυγες της Γενεύης του 1951 καθορίζει σαφως οτι πρόσφυγας ειναι αυτός, που φεύγει απο την πατρίδα και το σπίτι του , γιατί κινδυνεύει η ζωή του και η ζωή της οικογένειας του και καταφεύγει στην πρώτη ασφαλή γειτονική χώρα.Η χώρα αυτή εχει υποχρέωση , σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο ,να παράσχει προστασία στους πρόσφυγες στο εδαφός της, ζητώντας ενδεχομένως , για το σκοπό αυτό , και διεθνή βοήθεια.
Με βάση , λοιπόν , τον ορισμό του πρόσφυγα , με ποιά λογική εμφανίζονται στα Ελληνικά σύνορα, ως δηθεν πρόσφυγες, υπήκοοι εμπολέμων χωρων απο την αλλη ακρη του κόσμου, αλλά και υπήκοοι μη εμπολέμων χωρων , οπως το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές ( πρώην Ανατολικό Πακιστάν ), η Σομαλία , η Αλγερία , η Τυνησία, το Μαρόκο, χωρες της Μαύρης Αφρικης ;
Η προηγούμενη Κυβέρνηση , αγόμενη απο εναν παράλογο ζηλωτισμό για τους " μετανάστες ", εφτασε στο σημειο να υιοθετήσει ως πολιτική τους ισχιρισμούς εγχωρίων και ξένων ΜΚΟ οτι η Τουρκία δεν ειναι δηθεν ασφαλης χώρα.Δεν θα επρεπε , επομένως , να επαναπροωθουνται σ' αυτήν μετανάστες των οποίων η αιτηση για ασυλο ειχε απορριφθει και θα επρπε, με βάση τη σχετική Ευρω - Τουρκική Συμφωνία , να επαναπροωθηθουν στην Τουρκία.Η Ελληνική πλευρά δηλαδή , που υφίσταται τον υβριδικό πόλεμο της Αγκυρας , εδωσε η ιδια αλλοθι στην Αγκυρα να μη εφαρμόσει τη Συμφωνία, για την οποία πηρε δισ. ευρώ και αλλα ανταλλάγματα, και η Ελλάδα να κρατήσει στο εδαφός της και αυτούς που θα επρεπε να επαναπροωθηθουν.Η Αγκυρα , ουτως η αλλως ,προέβαλλε κάθε ειδους προσκόμματα και προσχήματα για να μη εφαρμόσει τη Συμφωνία.Ισχυριζόταν οτι ειχε υποχρέωση να πάρει πίσω μόνο αυτούς, των οποίων απορριπτόταν η αιτηση για ασυλό , αλλά βρίσκονταν στα νησιά και οχι στην ενδοχώρα.Οι συνεχεις ομως ροές μεταναστων και οι απαιτητικές και μακρόσυρτες διαδικασίες εξετάσεως της κάθε αιτήσεως χωριστά, υποχρέωναν την Ελλάδα , για να μειώσει την πίεση και το πρόβλημα στα νησιά , να προωθει στην ενδοχώρα ενα μέρος απο αυτούς.Αυτό ηταν αναγκαιο επίσης για να κάνει χωρο για τους νέους παράνομους μετανάστες , που ερχονταν συνεχως.
Η σημερινή Κυβέρνηση , μετά ιδίως το μάθημα του Εβρου , αναγκάσθηκε απο τα πράγματα να καταγγείλει επισήμως την εργαλειοποίηση της παράνομης μεταναστεύσεως απο την Αγκυρα και ν' αναγνωρίσει το προφανές οτι η Τουρκία ειναι ασφαλής χώρα, εφόσον δεν ειναι εμπόλεμη και εχει αποτελεσματικό ελεγχο του εδάφους της.Εχει , επομένως , υποχρεώσεις για τους πρόσφυγες στο εδαφος της , σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο. Γνωρίζουμε , βεβαίως , οτι η Τουρκία ειναι ενα αυταρχικό κράτος , που προσπαθει συνεχως να ερμηνεύει κατά το δοκουν το διεθνές δίκαιο και ν' αποφεύγει την εφαρμογή του.Στο πνευμα αυτό , συνεχίζει και σήμερα την ιδια πολιτική και προβάλλει προσχήματα για να μη δέχεται πίσω αυτούς που η ιδια προωθει στην Ελλάδα.Αντιθέτως μάλιστα, ενορχηστρώνει διεθνή εκστρατεία κατά της Ελλάδος , κατηγορώντας την οτι κάνει " επαναπροωθήσεις " στο Αιγαιο , θέτοντας μάλιστα σε κίνδυνο τη ζωή παιδιων και γυναικων και παραβιάζοντας τις σχετικές ΕυρωπαΙκές Οδηγίες.
Η προπαγάνδα αυτή απευθύνεται κυρίως στις γνωστές ΜΚΟ , σε Ευρωπαϊκά κόμματα , που εχουν αναγάγει σε ιδεολογική σημαία τη " μετανάστευση " και σε διεθνή κέντρα, με αρχετυπική φιγούρα τον γνωστό Σόρος , που υποστηρίζουν την παράνομη μετανάστευση , γιατί βλέπουν σ' αυτήν τον καθοριστικό καταλύτη για την εθνική αποδόμηση και μετάλλαξη των Ευρωπαϊκων κοινωνιων και την προαγωγή και επιβολή της περιβόητης παγκοσμιοποίησης.
Ενα δειγμα αυτου του συνονθυλεύματος , που εχει αναπτυχθει και στη χώρα μας, το ειδαμε , προσφάτως , και στο μέγαρο Μαξίμου , στο πρόσωπο και στην πρόκληση της γνωστης Ολλανδέζας δημοσιογράφου.Ειναι περίεργο πως βρέθηκε στην πρώτη γραμμή των ερωτώντων δημοσιογράφων, ενω ειναι γνωστές οι δραστηριότητες της με τους μετανάστες και οι σχέσεις της με το ΚΕΕΡΦΑ.Σε καθε περίπτωση , η ερώτηση της εδωσε την ευκαιρία στον Πρωθυπουργό να υψώσει τους τόνους , καταγγέλλοντας την εργαλειοποίηση του μεταναστευτικου απο την Αγκυρα και τονίζοντας με εμφαση το δικαίωμα της Ελλάδος να φυλάσσει τα σύνορά της.Ηταν ενα μήνυμα , που εισπράχθηκε πολύ θετικά απο την Ελληνική κοινή γνώμη, που παρακολουθει με αγχος, απο χρόνια , μια ασύμμετρη εισβολή στη χώρα παρανόμων μεταναστων , στη μεγάλη πλειοψηφία τους μάλιστα Μουσουλμάνων.Ειδε στην αυστηρή Πρωθυπουργική δήλωση μια θέληση , επιτέλους , για φύλαξη των συνόρων.Ανταποκρίνεται ομως , πράγματι , η δήλωση αυτή σε μια αλλαγή συνολικά πολιτικης η αναφέρεται σε μια πτυχή του προβλήματος , που αναμφισβητητα ειναι σημαντική, αλλά χρησιμοποιειται και ως συγκάλυψη αλλων πτυχων του προβλήματος, που δεν ειναι καθόλου λιγότερο επικίνδυνες για τη χώρα ; Υπάρχουν , δυστυχως , ανησυχιτικές ενδείξεις γι' αυτό.
Πριν αλέκτωρ φωνησαι τρις , εμφανίσθηκε ανοικτα της Κρήτης φορτηγό πλοιο , με σημαία Τουρκίας, φορτωμένο με 400 μετανάστες , που επλευσε απευθείας στη Μεσόγειο απο το Πακιστάν.Το φορτηγό εστειλε , ως συνήθως , σημα κινδύνου και ζήτησε διάσωση των επιβαινόντων.Η Ελλάδα ζήτησε απο την Τουρκία να πάρει τους Πακιστανούς μετανάστες, εφόσον το πλοιο επλεε με Τουρκική σημαία.Η Αγκυρα αρνήθηκε, με το επιχείρημα οτι εκει εχει αρμοδιότητα ερευνας και διασώσεως η Ελλάδα.Η Ελληνική Κυβέρνηση υπεχώρησε και απεβίβασε τους 400 μετανάστες στην Κω.Τι θα γίνουν οι 400 μετανάστες;Θα επαναπροωθηθουν στην πατρίδα τους ; Τι θα γίνει με τους αλλους , που θα στείλει , με τον ιδιο η παρόμοιο τρόπο , η Αγκυρα ; Θα εγκατασταθουν και αυτοί στα Ελληνικά νησιά και στην Ελληνική ηπειρωτική χώρα ;
Πολύ μεγαλύτερη ομως ανησυχία προκάλεσε μια αλλη δήλωση του Πρωθυποργου, που εγινε λίγες μέρες πριν απο εκείνη του Μαξίμου και η οποία στοχεύει προς μια εντελως διαφορετική κατεύθυνση.Ο Πρωθυπουργός , αναφερόμενος στο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, ειπε , συγκεκριμένα, οτι οι νεοι πληθυσμοί , που ερχονται, υπονοώντας σαφως τους παράνομους μετανάστες , μπορουν ν'αποτελέσουν λύση στο δημογραφικό πρόβλημα, αναπληρώνοντας το δημογραφικό ελλειμμα , που εχει η χώρα.Εαν αναλογισθει κανείς ποιοί ειναι οι παράνομοι μετανάστες, στη μεγάλη πλειοψηφία τους Μουσουλμάνοι , οπως αναφέρθηκε, προερχόμενοι μάλιστα απο χωρες, που ειναι στρατηγικοί σύμμαχοι των Τούρκων, αναρωτιέται κανείς εαν εχουν αντιληφθει οι κυβερνωντες ποιά αφροσύνη ετοιμάζονται να διαπράξουν σε βάρος της χώρας και ερήμην του Ελληνικου λαου.
Τους φόβους αυτούς ερχεται να επιβεβαιώσει και να εντείνει η εξαγγελθείσα απογραφή.Σύμφωνα με διευκρινίσεις της Ελληνικης Στατιστικης Υπηρεσιας ( ΕΛΣΤΑΤ),που εχει την ευθύνη της απογραφης ,οι παράνομοι μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα,θα εγγραφουν κανονικά, με τον ιδιο τρόπο που θα εγγραφουν και οι μόνιμοι κάτοικοι και πολίτες της χώρας.Τι σημαίνει αυτό;Δρομολογειται, με το πρόσχημα της απογραφης , η μαζική νομιμοποίηση ολων των παρανόμων μεταναστων, προστάδιο για τη μαζική απονομή σ'αυτούς υπηκοότητας και ιθαγένειας ;
Ειναι απίστευτη η παραπλάνηση και ο εμπαιγμός του Ελληνικου λαου για να μη αντιδράσει στη μεθοδευμένη και προγραμματισμένη αλλοτρίωση και μετάλλαξη της χώρας του.Σε πρώτη πράξη , προβάλλεται το ασυλο , η απονομή του οποίου θα γίνεται , υποτίθεται , με αυστηρά κριτήρια, μόνο σε αυτούς που ειναι πραγματικοί πρόσφυγες και πληρουν τα κριτήρια.Και τι θα γίνεται με τους αλλους, που σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεια αντιπροσωπεύουν το 90% περιπου των προσερχομένων.Οι αλλοι μπορουν , υποτίθεται επίσης , να επαναπροωθουνται στην πατρίδα τους.Η Ευρωπαϊκή ομως Ενωση δεν διαμορφώνει οποιαδήποτε αποτελεσματική πολιτική για συλλογική δράση προς αυτή την κατεύθυνση.Το Πακιστάν , π. χ. , αρνειται συστηματικά να δεχθει πίσω δικούς του μετανάστες , ισχυριζόμενο οτι αυτοί δεν ειναι δηθεν δικοί του υπήκοοι.Σε δεύτερη πράξη , διαπιστώνεται οτι η επαναπροώθηση των παρανόμων μεταναστων δεν ειναι ευκολη καιλέγεται αλλά δεν γίνεται.Στην Ελλάδα μάλιστα , η προηγούμενη Κυβέρνηση κατήργησε ως ποινή απο τον Ποινικό Κώδικα τη διοικητική απέλαση.Ενας αλλοδαπός δηλαδή που καταδικάζεται για την τέλεση ενός εγκλήματος, δεν μπορει να απελαθει , μετά την εκτιση της ποινης του.Το παράδοξο ειναι οτι και η νέα Κυβέρνηση δεν περιέλαβε στην τροποποίηση του Ποινικου Κώδικα , που εκανε, την επαναφορα σ' αυτον ως ποινης και της διοικητικης απελάσεως.
Σε τρίτη πράξη , αρχίζει, χωρίς πολλή δημοσιότητα ,η μόνιμη εγκατάσταση ειτε με συνοικισμούς σε ολη την Ελλάδα ειτε με προγράμματα εγκαταστάσεως στην καρδιά της Ελληνικης υπαίθρου και σε διαμερίσματα , οπως το " Ηλιος " και το " Εστία " , με Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση και με στόχο οι παράνομοι μετανάστες να παραμείνουν μόνιμα στην Ελλάδα.Σε τέταρτη πράξη , προετοιμάζεται η κοινή ΄γνώμη, με ανακίνηση του δημογραφικου προβλήματος, για να παρουσιασθει μετα ως λύση η παράνομη μετανάστευση και η σκοπιμότητα της μετατροπης της σε μόνιμη εγκατάσταση.
Διακόσια χρόνια μετά την Επανάσταση του 1821, που οδήγησε , με το γνωστό τίμημα αγώνων και θυσιων ,στην αναγέννηση του Ελληνισμου και στη δημιουργία τουΝέου Ελληνικου κράτους, Ελληνικές Κυβερνήσεις και κόμματα συμπράττουν απροκάλυπτα στην υπονόμευση του Ελληνικου εθνικου κράτους και στη μετάλλαξη του Ελληνικου λαου σε δηθεν " πολυπολιτισμική " κοινωνία , με μια αλόγιστη πολιτική ανοικτων συνόρων ,Ελληνοποιήσεως οσων εισέρχονται παράνομα στη χώρα , παραπλανήσεως του Ελληνικου λαου οτι δεν υπάρχει δηθεν πρόβλημα και δεν απειλειται η εθνική και κοινωνική συνοχή και οτι με τους παράνομους , αλλόφυλους και αλλόθρησκους ,μετανάστες , θα " λυθει " δηθεν το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.
Παραγνωρίζεται , με στρατηγική μυωπία, ο γεωπολιτικός σχεδιασμός της Αγκυρας να εγκαταστήσει στην Ελλάδα Μουσουλμανικούς πληθυσμούς , με τους οποίους επιδιώκει να υπονομεύσει την εθνική συνοχή της χώρας και να κτίσει γέφυρες επικοινωνίας με τους Μουσουλμανικούς πληθυσμούς των Βαλκανίων , πάνω απο το Αιγαιο και την ηπειρωτική Ελλάδα.Παραγνωρίζεται επίσης το γεγονός οτι, στο πλαίσιο των διεθνων ανταγωνισμων στα Βαλκάνια, υπάρχουν και αλλοι ισχυροί παράγοντες , που θέλουν μια μεταλλαγμένη και γεωπολιτικά ελεγχόμενη Ελλάδα και οχι μια Ελλάδα συνεκτικά Ελληνική και Ορθόδοξη.
Η Ελληνική Κυβέρνηση πρέπει αμεσα:
+ να δώσει διευκρινίσεις και διαβεβαιώσεις για το τι προτίθεται ακριβως να πράξει με την αδιάκριτη απογραφή ολων των παρανόμων μεταναστων ως μονίμων κατοίκων της χώρας.
*Να εγκαταλείψει τις ιδέες για κάλυψη του δημογραφικου ελλείμματος της χώρας με παράνομους μετανάστες και να εξαγγείλει μέτρα για την ενίσχυση των γεννήσεων και τη στήριξη της Ελληνικης οικογένειας.
*Να καταστήσει σαφες προς κάθε κατεύθυνση και πρωτ' απ' ολα προς τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο οτι δεν θ' ανεχθει και δεν θα εφαρμόσει στη χώρα ,με οποιοδήποτε πρόσχημα, προγράμματα εποικισμου της χώρας , με ΕυρωπαΊκή η αλλη , διεθνή , χρηματοδότηση.
Η Ελλάδα ειναι μια χώρα και ενας λαός με χιλιετηρίδες ιστορίας και πολιτιστικης ταυτότητας.Ο Ελληνικός λαός δεν θα ανεχθει ουτε την αλλοτρίωσή του , με υπουλα ψευτοανθρωπιστικά ιδεολογήματα, ουτε την υποθήκευση του εθνικου του μέλλοντος.
Περικλής Νεάρχου
Πρέσβυς ε.τ.

Σχόλια