Ο «Πίου» της πολιτικής

 Τον ήφερε ο πρόεδρας Τσίπρας από την «ποδοσφαιρομάνα» Αμερική να φορτώσει τα δίχτυα με… αυτογκόλ.

 Παναγιώτης Λιάκος

Ο «Πίου» είναι ένας πλανόδιος καθαριστής τζαμιών αυτοκινήτων, τον οποίον πέτυχε ο λατρεμένος πρόεδρος της ΠΑΕ, ο επονομαζόμενος και «Αγαπούλας», τον οποίον ενσάρκωνε ο αξέχαστος ηθοποιός Τάκης Σπυριδάκης (1958-2019) στη γνωστή σειρά διαφημίσεων της WIND κατά τα έτη 2012-2013. Ο Αγαπούλας ζητάει από τον Πίου να μπει στο αμάξι. Τον ρωτά αν θέλει χαρτζιλίκι κι από πού είναι. Ο Πίου θέλει χαρτζιλίκι και δηλώνει ότι είναι από την Ουλιανάμπε. «Ααααα, ποδοσφαιρομάνα» αποφαίνεται ο Αγαπούλας, που αποφασίζει ότι ο συμπαθής πλανόδιος μπορεί να ανακοινωθεί ως «Πίου, το μαύρο πιστόλι» (φωτό 1). 

 

Μια μεταγραφάρα… αεροδρομίου, η οποία θα ενθουσιάσει και διάφορα κρετινικά ΜΜΕ που δεν ψάχνουν (ή δεν θέλουν να ψάξουν) την αλήθεια πίσω από τις ανακοινώσεις και τους ανεγκέφαλους χουλιγκανοπαδούς της ΠΑΕ. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Η σειρά διαφημίσεων της WIND με τον Σπυριδάκη έγραψε ιστορία κυρίως λόγω της έξυπνης θεματολογίας της και του αξεπέραστου «Αγαπούλα», όπως τον υποδυόταν ο σπουδαίος ηθοποιός Τάκης Σπυριδάκης.

Αυτή τη διαφήμιση σκέφτηκε και ο άγνωστος δημιουργός που παραποίησε με ιδανικό τρόπο την εικόνα της διαφήμισης και έβαλε στο πρόσωπο του «Αγαπούλα» προέδρου αυτό του Τσίπρα και στη θέση του Πίου τον Κασσελάκη. Κάπως έτσι ήρθε η μεταγραφάρα του ΣΥΡΙΖΑ από την «ποδοσφαιρομάνα» Αμερική. Κι είναι τόσο μεταγραφάρα αυτή η περιπτωσάρα κι έχει τέτοια αντίληψη από την πολιτική, ώστε έκανε τον Ταρζάν, επισκεπτόμενος σχολείο ΑμεΑ! Καμαρώστε τον στη φωτογραφία Νο3 με τι… ακροβατικό μπήκε στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, ένα σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με μαθητές ΑμεΑ.

Τα εθνικά, λέει, δεν τα ξέρει, λέει, θα τα μάθει. Την ελληνική γλώσσα, λέει, δεν την πολυξέρει, θα τη μάθει. Τρόπους πότε θα μάθει ο Πίου που μας φόρτωσε από τας ΗΠΑ ο πρωθυπουργός των Πρεσπών Τσίπρας; Μέχρι τις επόμενες εκλογές θα έχει μάθει κάτι ή θα τον έχει ξεμάθει το ίδιο το κόμμα του;

==================

 

Σχόλια