ΟΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΜΠΡΑΤΤΟΥΝ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΟΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΜΠΡΑΤΤΟΥΝ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Υπάρχουν πολλά θέματα επικαιρότητας και υποτιθέμενης υψηλης πολιτικης , τα οποια θα αξιζαν σχολιασμό και συζήτηση. Θεωρω ομως σκόπιμο ν' αναφερθω σήμερα σ' ενα θέμα , η σημασία του οποίου υποβαθμίζεται σκοπίμως απο τα ΜΜΕ και παρουσιάζεται περίπου ως αναπότρεπτη εξέλιξη,στην οποία πρέπει να " προσαρμοσθουμε " .Αφορμή για την αναφορά αυτή ειναι μια σειρά ενδεικτικων γεγονότων , που προοιωνίζουν οχι και τόσο ευχάριστες εξελίξεις για το εθνικό μέλλον και την εθνική ταυτότητα της χώρας.
Λίγες μέρες πριν , στην πρώτη συνεδρίαση του λεγομένου " Φόρουμ Ελλάδα 2040 " , που ανέλαβε η Γιάννα Αγγελοπούλου ως συνέχεια της Επιτροπης για τον Εορτασμό των 200 Χρόνων απο την Επανάσταση του 1821 , ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στον χαιρετισμό που απηύθυνε προς αυτό , αναφέρθηκε , μεταξύ αλλων , στο μεγάλο θέμα της υπογεννητικότητας και της μειώσεως του πληθυσμου. Αντί ομως να εξαγγείλει μέτρα για την αύξηση των γεννήσεων και την ανάσχεση της μεταναστεύσεως των νέων στο εξωτερικό ,καθησύχασε τον Ελληνικό λαό οτι , ευτυχως , ερχονται αλλοι πληθυσμοί , οι παράνομοι δηλαδή μετανάστες, που αναπληρώνουν το δημογραφικό ελλειμμα. Με απλά λόγια , ο Πρωθυπουργός της χώρας, που επέχει απο τη θέση του και ρόλο εθνικου ηγέτη του Ελληνικου λαου, δεν βλέπει κανένα πρόβλημα στην αντικατάσταση των Ελλήνων απο ξένους, αλλόφυλους και αλλόθρησκους παράνομους μετανάστες. Οι τελευταιοι εισρέουν στη χώρα απο κάθε σημειο του πλανήτη και κυρίως απο ακραιες Μουσουλμανικές χωρες, που ειναι , επιπλέον , στρατηγικοί σύμμαχοι της Αγκυρας, οπως το Πακιστάν , η Μπαγκλαντές ( πρώην Ανατολικό Πακιστάν ), η Σομαλία, το Αφχανιστάν κ.α.
Τις απόψεις του αυτές τις ειχε κάνει γνωστές απο την αρχή της θητείας του , οταν ειχε εκφράσει τη χαρά του, σε δηλώσεις του , για το γεγονός οτι ¨βλέπει την Ελληνική κοινωνία να μετατρέπεται , σιγά - σιγά , σε πολυπολιτισμική ". Αναρωτιέται κανείς πως ειναι δυνατόν , υπο τις συνθηκες αυτές, ν' αντιμετωπισθει αποτελεσματικά το πρόβλημα της παράνομης μεταναστεύσεως.Χρειάσθηκε να ερθει η κορυφαία πρόκληση στον Εβρο , με την απόπειρα μαζικης εισόδου στη χώρα δεκάδων χιλιάδων παρανόμων μεταναστων, ελαυνομένων απροκάλυπτα απο την Τουρκική Στρατοχωροφυλακή και τον Τουρκικό Στρατό , για ν' αφυπνισθει ο Ελληνας Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση του και ν' αντιληφθει οτι επρεπε να υπερασπίσει τα Ελληνικά σύνορα , βάζοντας στην ακρη τα γνωστά ιδεολογήματα για μη απώθηση των υποτιθεμένων προσφύγων.
Μετά την παρέλευση του μεγάλου κινδύνου , η εργαλειοποίηση του οποίου απο το καθεστώς Ερντογάν ειναι καταφανής , επανηλθαν οι πιέσεις για την εφαρμογή πάλι της περιβόητης ΕυρωπαΙκης Οδηγίας για το Ασυλο και τη μη απώθηση οσων προσέρχονται στα ΕυρωπαΙκά σίνορα , κραδαίνοντας προσχηματικά μια αιτηση παροχης ασύλου . Οι πιέσεις αυτές εντείνονται , με το πρόσχημα του φιλανθρωπισμου, και με τη συμμετοχή στις καταγγελίες για παράνομες δηθεν απωθήσεις στο Αιγαιο και Ελλήνων Ευρωβουλευτων. Οι τελευταιοι καταγγέλλουν τη χώρα τους γιατί δεν αφήνει ανοικτά τα σύνορα για να επιδίδεται απρόσκοπτα το καθεστώς Ερντογάν στον υβριδικό πόλεμο , που διεξάγει κατα της Ελλάδος , με την παράνομη μετανάστευση.
Οι ιδιοι Ευρωβουλευτές δεν επιδεικνύουν ομως το ιδιο μένος ουτε για να καταγγείλουν την Αγκυρα για τη μη εφαρμογή της συμφωνίας για επανεισδοχή στην Τουρκία οσων παρανόμων μεταναστων , προερχομένων απο την Τουρκία , απορρίπτεται η αιτηση παροχης ασύλου ουτε την ΕυρωπαΪκή πολιτική για το ασυλο, που θέλει να φορτώνει στην Ελλάδα , ως χώρας πρώτης εισόδου , οσους εισέρχονται παράνομα . Προσφέρεται να δίνει μόνο χρήματα για τη μόνιμη εγκατάστασή τους στη χώρα μας. Η πολιτική αυτή καταλήγει , προφανως , σε εποικισμό της Ελλάδος με Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση. και ειναι απαράδεκτη και επαίσχυντη.
Γιατί ομως οι ιθύνοντες της πολιτικης αυτης στις Βρυξέλλες να μη αισθάνονται οτι μπορουν να το κάνουν σε βάρος της Ελλάδος ,οταν , απο τα πιο επίσημα χείλη , εκπέμπονται απο την Ελλάδα μηνύματα οτι η Ελληνική πολιτική ηγεσία προσβλέπει στους παράνομους μετανάστες για την αντιμετώπιση του δημογραφικου της προβλήματος; Σημειωτέον , δεν ειναι μόνο οι πρόσφατες δηλώσεις του Πρωθυπουργου.Ειναι και οι πρόσφατες δηλώσεις του αρμόδιου υπουργου του για τη Μετανάστευση Μηταράκη , ο οποιος παραδέχθηκε επισήμως οτι η Ελλάδα συμφώνησε με τη Γερμανία να χρηματοδοτήσει η τελευταία την κατασκευή οικισμων στην Ελλαδα για τη στέγαση των μεταναστων.Στον ιδιο χορό παρενέβη , λίγους μηνες πριν, και η Πρόεδρος της χώρας , η οποία ειδε επίσης ως λύση του δημογραφικου προβλήματος τους παράνομους μετανάστες . Η τελευταία δεν χάνει , αλλωστε , ευκαιρία να διαδηλώνει με κάθε τρόπο την υποστήριξη της στη μετατροπή της Ελληνικης κοινωνίας σε " πολυπολιτισμική " και στην υποβάθμιση των εθνικων συμβόλων.
Η πολιτική αυτή προκαλει απορία στους ανυποψίαστους πολίτες και δείχνει οτι δεν εχει ενδογενή προέλευση , αλλ' οτι εκπορεύεται απο ξένες ιδεολογίες και πολιτικές, που συνοδεύουν την περιβόητη παγκοσμιοποίηση.Δεν ειναι τυχαιο οτι , ηδη απο το 1996,ο τότε Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης , σε μια χώρα με 97% εθνική συνοχή , αρχισε να κάνει δηλώσεις οτι " η Ελλάδα πρέπει να γίνει πολυπολιτισμική ".Γιατί πρέπει να γ'ίνει " πολυπολιτισμική " και τι σημαίνει αυτό για τη χώρα ; Προφανως, δεν σημαίνει " πολύ πολιτισμό " , οπως ορισμένοι ισως νομίζουν. Σημαίνει ανοιγμα των συνόρων , μαζική εισοδος ξένων εθνικων και θρησκευτικων ομάδων και εθνική αποδόμηση.Γιατί επιδιώκονται απο την παγκοσμιοποίηση οι πολιτικές αυτές; Για τον απλό λόγο οτι το εθνικό κράτος υπολαμβάνεται ως εμπόδιο στη δημιουργία μιας ενιαίας παγκόσμιας αγορας και για την εγκαθίδρυση " παγκόσμιας διακυβερνήσεως " , οπως αυτή που εκθειάζει και προπαγανδίζει ο Γιωργος Παπανδρέου.
Η ΕυρωπαΙκή Ενωση απήχθη κυριολεκτικά απο την παγκοσμιοποίηση , οπως , κατά το μυθο, η ωραία κόρη Ευρώπη απο τον Δία.Η απαγωγή αυτή στοιχίζει ακριβά στην Ευρωπαϊκή ενοποίηση, γιατί η παγκοσμιοποίηση , με το ελεύθερο εμπόριο σε παγκόσμια κλίμακα που υποστηρίζει ,προτάσσει την ελεύθερη αγορά αντι την πολιτική ενοποίηση , με αποτέλεσμα να οδηγει σε ηγεμονική θέση στην Ευρώπη την οικονομικά ισχυρότερη χώρα .Στην προκειμένη περίπτωση , τη Γερμανία.Η δηθεν παγκόσμια διακυβέρνηση, που θα ειχε ως βάση την παγκόσμια αγορά, θα ηταν η πλήρης κυριαρχία και ολιγαρχία των ισχυροτέρων πολυεθνικων και οικονομικων συμφερόντων.Προφανως , δεν θα ειχε καμιά σχέση με δημοκρατία και λαΙκή κυριαρχία.
Τα κράτη και οι κοινωνίες, με εσωτερική ομοιογένεια και εθνική συνοχή , αντιμετωπίζονται ως πρόβλημα , γιατί αυτοπροσδιορίζονται απο τη δική τους ιστορία και πολιτιστική ταυτότητα και εχουν εντονο το αισθημα της ανεξαρτησίας και της κυριαρχίας.Η διάσπαση της εθνικης συνοχης και η εθνική αποδόμηση οδηγει σε κοινωνίες χωρίς ιστορική μνήμη και ταυτότητα και σε ευκολη χειραγώγηση , με ιδεολογήματα περί οικουμενικων δηθεν ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πλανητικων πολιτικων. Τα ανθρώπινα δικαιώματα κατοχυρώνονται μέσα από συντεταγμένους θεσμούς και δημοκρατικά συντάγματα και προάγονται σε συζυγία με τη δημοκρατική πολιτική εξέλιξη.Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν παρέχονται απο αφανεις διεθνεις αρχές ,που θέλουν να ανελιχθουν σε παγκόσμια διακυβέρνηση.
Η προπαγάνδα αυτή και η σύγχυση που δημιουργει για το εθνικό κράτος και την εθνική ταυτότητα, εχει επιτηδείως βρει εδαφος τόσο στην παραδοσιακή Αριστερά οσο και στη Δεξιά.Η πρώτη βλέπει στην παγκοσμιοποίηση ενα νέο διεθνισμό , απο τον οποιο πάντα γοητευόταν , εστω και αν αυτός εχει πληρωθει πολύ ακριβά απο τη χώρα. Ο προηγούμενος Κομμουνιστικός διεθνισμός προέτασσε του εθνους την ταξική αλληλεγγύη, αλλά δεν εξεστράτευε κατά της ιδέας του εθνους και του εθνικου κράτους.Ο σημερινός διεθνισμός , τον οποιον προάγει η παγκοσμιοποίηση , ενα σύμβολο της οποίας ειναι ο γνωστός διεθνής κερδοσκόπος Σόρος, στοχεύει το ιδιο το εθνος. Επιδιώκει την αποδόμηση του , χρησιμοποώντας ως εργαλειο το ιδιο το κράτος και τις πολιτικές του.
Η Δεξιά φτάνει στο ιδιο αποτέλεσμα μέσα απο το μονοπάτι του διεθνους οικονομικου νεοφιλελευθερισμου , που ταυτίζεται με την παγκοσμιοποίηση.Διαπιστώνει κανείς , για το λόγο αυτό , σύγκλιση πολιτικων μεταξύ Δεξιας και Αριστερας , σε θέματα εθνομηδενισμου και εθνικης αποδομήσεως, κύριο εργαλειο των οποίων ειναι η μαζική παράνομη μετανάστευση , γιατί με αυτήν μεταλλάσσεται η κοινωνία και μετατρέπεται σε " πολυπολιτισμική " .
Το θέαμα των ωρυομένων Πακιστανων στο Σύνταγμα , με πράσινες σημαιες του Ισλάμ και μια σημαία ακόμη Τζιχαντιστικης οργανώσεως του Πακιστάν , για τον εορτασμό της γεννήσεως του Προφήτη Μωάμεθ , ειναι μια γεύση του μελλοντος , που ετοιμάζεται για τη χώρα μας , με την ανοχή και την ενεργό σύμπραξη των Ελληνικων Κυβερνήσεων και Ελληνικων κομμάτων.
Ποιός ερώτησε τον Ελληνικό λαό εαν συμφωνει με τον εποικισμό της χώρας του και τη μετάλλαξη της σε δηθεν " πολυπολιτισμική " ;Ειναι δυνατον μια χώρα , που εχει πρόβλημα εθνικης ασφάλειας , να υποσκάπτει η ιδια την εθνική της συνοχή και να προάγει την αλλοτρίωσή της ;
Περικλής Νεάρχου
Πρέσβυς ε.τ.
-------------- 

Blogger: 

Το δημογραφικό πρόβλημα είναι το πιο σοβαρό πρόβλημα της χώρας. Μόνο αν ειδωθεί στο πλαίσιο: "Γενοκτονία" από το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων (απίθανο, αφού έχουν εμβολιασθεί όλες με το εμβόλιο του δικαιωματισμού και του 'ψυχοπονιάρικου" διεθνισμού...)

  1. Συμπαίκτες “νταβατζήδων” και τοποτηρητές γερμανικών συμφερόντων
  2. Επίλυση του Δημογραφικού σημαίνει ΛΥΣΗ της Εθνικής Άμυνας και της ανάπτυξης της Οικονομίας
  3. Πότε θα καταλάβουμε ότι είναι σοβαρό το πρόβλημα: Επιτέλους, ας μιλήσουμε σοβαρά για το δημογραφικό πρόβλημα

Από την «Ευραβία»στην «εθνοτική αναδιάταξη»;

Μεταναστευτικό - εισβολή λαθρομεταναστών. (VIDEO)

Blogger: 06.03.2014 -  
O  Ιστορικός Ηλίας Ηλιόπουλος κάνει μια εισήγηση στο ΕΛΚΕΔΑ. Πηγαίνετε στο 23ο λεπτό. Μέχρι το τέλος μεσολαβούν 5 περίπου ...ζουμερά λεπτά σχετικά με την μετανάστευση.
Είναι μια απάντηση σχετικά με τους κινδύνους που διατρέχει η χώρα, διατυπωμένους σε ανύποπτο χρόνο, πριν από 5 χρόνια!

Και μετά  προσπαθήστε να καταλάβετε για ποιο λόγο οι λαθρομετανάστες απλώνονται σε όλη τη χώρα.
Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η παρατήρηση ότι η Γερμανία είχε σχέδια για μαζικές μετακινήσεις πληθυσμού, φυσικά δεν μπορούσαν να χωρέσουν στα 5 λεπτά και η αντίτοιχη εμπειρία της Τουρκίας  σε μαζικές μετακινήσεις πληθυσμού. Όλως ...τυχαίως η Τουρκία αυτή τη στιγμή οργανώνει και μια άλλη μαζική αναγκαστική μετακίνηση  στο βόρειο τμήμα της Συρίας στο οποίο εισέβαλε.)
------------
  1. Κόκκινο χαλί στους λαθρομετανάστες

  2. ΕΕ, ΝΑΤΟ, Μετανάστευση 

  3. "Ανοικτά σύνορα" και αντιρατσιστικές κορώνες φτιάχνουν Μόριες

  4. 29 αλήθειες για τον μουσουλμανικό εποικισμό

  5. Δεν θα πνιγούμε όλοι μας στο Αιγαίο…

  6. Ψυχοπονιάρηδες και ανθρώπινα δικαιώματα...

  7. Διαχείρηση του λαθρομεταναστευστικού...

  8. Η ελληνική «αποθήκη» για πρόσφυγες και μετανάστες

  9. H κατάλυση ενός κράτους...

  10. Λιβανοποίηση! - Ο Λίβανος είναι εδώ!

  11. Πεθαίνοντας σαν Χώρα – Ο Κατακερματισμός του Ελληνικού Πληθυσμού: Γήρανση, Μείωση, Μετανάστευση, Αλλοίωση και Γενοκτονία

  12. Η πολιτική τάξη στην εποχή της παρακμής

μπορεί εμείς να σημειώνουμε τα παραπάνω αλλά οι πολιτικές ηγεσίες της χώρας ερήμην του λαού, αποφάσισαν την αντικατάστασή του... αφού: (Έτσι λοιπόν: Αφού ο λαός δεν κατάφερε να αλλάξει τις ηγεσίες που τον οδήγησαν σ' αυτό το χάλι, οι ..."ηγεσίες" αποφάσισαν να αλλάξουν  τον λαό!)

 =============

Σχόλια