Γ. Μαργαρίτης: Η Κυβέρνηση επιδιώκει σύγκρουση με νόμο και τάξη για την υποταγή μας

Ετοιμάζουν χειραγώγηση μέσω ιστορίας για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης.
Λατινοποιούν την κοινωνία, είναι ανάγκη της πολιτικής ελίτ η πειθαρχία της κοινωνίας, υποστηρίζει ο Γιώργος Μαργαρίτης,  καθηγητής σύγχρονης Ιστορίας και συγγραφέας, στον 98.4.
Μιλά για μία επώδυνη διαδικασία για τους πολίτες, τους οποίους επιχειρούν να υποτάξουν με το δόγμα περί νόμου και τάξης , όπως κι ιδεολογική επίθεση στα πιστεύω τους.
Ταυτόχρονα εξήγησε πως κατά τη γνώμη του μέσα από προγράμματα και δραστηριότητες για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης θα επιχειρηθεί η πλαστογράφηση κι η ενοχοποίηση της Επαναστατικότητας των Ελλήνων ως Έθνος.
ΠΗΓΗ
---------------
...το τσιγάρο είναι ο 1ος κίνδυνος για την υγεία...για να ξεχάσουμε ότι οι εργαζόμενοι των 300-400 ευρώ δεν μπορούν να πληρώσουν την υγιεινή των δοντιών τους.... , δεν μπορούν να πάνε στο γιατρό, δεν μπορούν να έχουν σωστή διατροφή... . δεν μπορούν να ζεσταθούν, δεν μπορούν να πληρώσουν το λογαριασμό της ΔΕΗ, του κόβουν το νερό, αφού και ο λογαριασμός του νερού είναι δυσβάστακτος, με τα εισοδήματα να καταρρέουν...
==================
  • Ετοιμάζουν χειραγώγηση μέσω ιστορίας για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης.
    • Λατινοποιούν την κοινωνία, είναι ανάγκη της πολιτικής ελίτ η πειθαρχία της κοινωνίας.
    • Μιλά για μία επώδυνη διαδικασία για τους πολίτες, τους οποίους επιχειρούν να υποτάξουν με το δόγμα περί νόμου και τάξης , όπως κι ιδεολογική επίθεση στα πιστεύω τους.

    • Ταυτόχρονα εξήγησε πως κατά τη γνώμη του μέσα από προγράμματα και δραστηριότητες για τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης θα επιχειρηθεί η πλαστογράφηση κι η ενοχοποίηση της επαναστατικότητας των Ελλήνων ως Έθνος. 
    --------------------------
------------------------------
blogger:
To   blogg αυτό εδώ και χρόνια έχει ισχυρισθεί ότι η χώρα αποκτά χαρακτηριστικά Λατινικής Αμερικής και σας πρότεινα να διαβάσουμε  Βιβλιογραφία της Λατινικής Αμερικής για να καταλάβουμε τι μας συμβαίνει...
Μάλιστα μια από τις εγγραφές με μεγάλη αναγνωσιμότητα είναι:

σας προσκαλω να την ξαναδείτε με όλες τις ουρές της...

Υ.Γ. Ένα άλλο στοιχείο, αισθητικό αυτή τη φορά,  που δείχνει την συντονισμένη επίθεση που δέχεται το μυαλό του λαού είναι η "ποιότητα" των τηλεοπτικών προγραμμάτων που μπροστά τους πολλά  τούρκικα σκουπίδια επίσης φαντάζουν έργα τέχνης. Δυστυχώς εκεί είμαστε. 

Φυσικά μην ξεχάσετε το ...βάλσαμο:

και

====================================

Σχόλια