Φοβερή αποκάλυψη του Μηταράκη στο OPEN: Ήταν Έλληνας αυτός που ενορχήστρωσε την υπόθεση της ανύπαρκτης “Μαρίας του Έβρου” (όλο το video)

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης αποκάλυψε ότι είναι πιθανό να ήταν Έλληνας ο ενορχηστρωτής της υπόθεσης των «38 προσφύγων και μεταναστών», που βρέθηκαν στον Έβρο τον περασμένο Ιούλιο, και ο σχεδιαστής της «νεκρής Μαρίας» που δεν υπήρξε ποτέ. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μιλώντας στο OPEN, ο κ. Μηταράκης ξεκαθάρισε ότι δεν θα επαναληφθεί σκηνικό παρόμοιο με εκείνο του Μαρτίου του 2020 στον Έβρο, όταν η Τουρκία έστειλε εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες να “εισβάλουν” στη χώρα. «Η Ελλάδα δεν είναι πύλη εισόδου στην Ευρώπη», τόνισε.

Οι τοποθετήσεις του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου στο Ανοιχτό Κανάλι, ακολουθούν:

Αναφορικά με το σημερινό ρεπορτάζ της Καθημερινής και τον πρόσφυγα που αποκάλυψε τη σκηνοθετημένη υπόθεση της «μικρής Μαρίας» στον Έβρο, ο κ. Μηταράκης είπε τα εξής:

«Είναι μια σημαντική υπόθεση που δείχνει πως κάποιοι προσπαθούν οργανωμένα να επιτεθούν στην Ελλάδα. Από την πρώτη στιγμή ήταν εμφανές πως η οικογένεια που είχε φτάσει είχε 4 παιδιά και όχι 5. Με είχαν κατακρίνει ξένοι ανταποκριτές γιατί σχολίαζα μια υπόθεση που ήταν στη Δικαιοσύνη.

Το πρώτο που προκύπτει είναι πως δεν υπάρχει πέμπτο παιδί. Ακόμα περιμένουμε από τον κύριο Τσίπρα να παραδεχτεί πως έπεσε θύμα πλεκτάνης. Είναι καλό κύριε Τσίπρα να παραδεχόμαστε πως κάναμε λάθος. Ποιος ήταν ο διακινητής που ενορχήστρωσε όλο αυτό; Είναι πιθανό ο διακινητής να είναι Έλληνας και να εμπλέκονται Έλληνες στην υπόθεση. Είναι ένα θέμα ανοικτό.

Επίσης προκύπτει πως ένας από τους 38, δεν υπάρχει στα έγγραφα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου. Φαίνεται δηλαδή, να μην υπάρχει στην κατάθεση των 2 ΜΚΟ, εκ των οποίων στην μια είναι επικεφαλής άνθρωπος του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που σημαίνει πως πήγε στον Έβρο για να παίξει τον ρόλο ενορχηστρωτή.

Δεν μιλάμε για μια προσπάθεια εξαπάτησης αλλά μια προσπάθεια για ένταση στον Έβρο. Αν είχαμε μπει υπό την πίεση των ξένων μέσων και της αντιπολίτευσης, σε τουρκικό έδαφος για να ψάξουμε τους 38, δυνητικά θα είχε συμβεί θερμό επεισόδιο και κάποιος να το εκμεταλλευτεί πολιτικά. Είναι εμφανές πως υπάρχει συνεργασία ανάμεσα σε Έλληνες και Τούρκων διακινητών.

Χρειάστηκαν 14 ημέρες για να αποκαλυφτεί αυτή η σκευωρία στη Βουλή. Είναι ένα περιστατικό που αντιμετωπίστηκε με επιτυχία αλλά δείχνει πως κάποιοι πιέζουν την κυβέρνηση να ανοίξει τα σύνορα. Εμείς έχουμε καταστρέψει κυκλώματα λαθροδιακινητών και βλέπουμε συστηματικά ευρωβουλευτές της Αριστεράς, οι οποίοι το έχουν πάρει προσωπικό στόχο να ανοίξει η Ελλάδα τα σύνορα».

  • Για την εργαλειοποίηση του Μεταναστευτικού και τις τουρκικές προκλήσεις, ο κ. Μηταράκης τόνισε:

«Είμαστε πάντα σε επιφυλακή. Περιστατικό μπορεί να προκύψει ωστόσο το ερωτηματικό είναι αν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Ο σχεδιασμός, μετά από όσα έγιναν τον Μάρτιο του 2020, υπάρχει. Στόχος είναι να πέσουν οι τόνοι με την Τουρκία, ωστόσο εμείς ούτε θα επιτρέψουμε τώρα, ούτε την επόμενη 4ετία να υπάρξουν αυξημένες ροές.

Η χώρα μας δεν είναι πύλη εισόδου πλέον για την Ευρώπη. Ελέγχουμε το μεταναστευτικό. Οι αφίξεις φτάνουν τις 16.000. Ελάχιστοι περνούν τα σύνορά μας. Το 2022 υπήρξαν 300.000 αποτροπές σε θάλασσα και στεριά. Περισσότεροι έφυγαν από τη χώρα, από όσους μπήκαν».

  • Αναφορικά με τις ροές τον Ιανουάριο και την πιθανότητα να δούμε ξανά όσα τον Μάρτιο του 2020, ο Έλληνας υπουργός σημείωσε:

«Δεν θα δούμε ξανά Μάρτιο του 2020. Υπάρχει πίεση αλλά η δυνατότητά μας να προστατεύουμε τα σύνορά μας είναι ενισχυμένη και ελάχιστοι μπορούν να περάσουν. Βλέπουμε μια μονταζιέρα, που έχει ιδεολογικό και οικονομικό στόχο, όπως την περίοδο Τσίπρα».

  • Όσον αφορά τις επισυνδέσεις, ο κ. Μηταράκης αναφέρθηκε και στα χρήματα που έδωσε -όπως είπε η γραμματέας του- ο Χρήστος Καλογρίτσας στον ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο Καλογρίτσας λέει πως έδινε λεφτά με σακούλες στην τότε κυβέρνηση. Έχω ακούσει όλα τα δακρύβρεχτα από τον ΣΥΡΙΖΑ για τις ΜΚΟ και βλέπουμε άλλα. Η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, καλεί όποιον κρίνει. Με τη συνταγματική αναθεώρηση που έκανε η Νέα Δημοκρατία, μπορεί να συγκαλεί επιτροπές. Όταν υπάρχει μια ανοιχτή έρευνα για κάποιο λόγο, το να ενημερώσεις έναν εμπλεκόμενο άμεσα, τότε αυτόματα τινάζεις την έρευνα στον αέρα. Η ΑΔΑΕ, ορίζεται για να προστατεύει το απόρρητο των επικοινωνιών. Η άρση απορρήτου αφορά τις δικαστικές Αρχές και τους οργανισμούς Εθνικής Ασφάλειας Η ΑΔΑΕ, δεν είναι οργανισμός Εθνικής Ασφάλειας».

===============

 -------------------------

 ...δεν είναι τυχαίο το όνομά μου: Θωμάς (ο άπιστος)

Σιγά την αποκάλυψη του Μηταράκη...

Κάτι μου λέει ότι η ΝΔ βρήκε ένα πεδίο να ξεφωνήσει τον ΣΥΡΙΖΑ και να κεφαλαιοποιήσει πολιτικά την αντίδρασή της στο Έβρο. Δεν ομολογεί όμως ότι στην πραγματικότητα υλοποιεί την ίδια αντζέντα με τον ΣΥΡΙΖΑ! Και η απόδειξη; Δεν έχει θίξει καμία ΜΚΟ που πλουτίζει μέσω του κυκλώματος της λαθρομετανάστευσης. (Είναι γιατί οι ΜΚΟ έχουν ισχυρή κάλυψη και είναι οι ...μπροστινοί πολλών πολιτικών που απλά καμώνονται τους πατριώτες γιατί βλέπουν το μαύρο που έρχεται στις εκλογές...)

--------------

 .... έπρεπε να γίνουν τόσα για να αρχίσουν κάποιοι να βλέπουν το φως το αληθινό. Σιγά - σιγά πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε για όλους εκείνους τους "προοδευτικούς ψυχοπονιάρηδες" που πήραν μέρος στο πλιάτσικο και τη διάλυση αυτής της χώρας. Μάλιστα τώρα που έρχονται οι εκλογές, το νού σας... 

Πάντως ο Ιγνατίου απέφυγε να μιλήσει για τις ευθύνες του Φαρμάκη. ...που μάλλον θα τον φυγαδεύσουν και δεν φαίνεται να πληρώνει την απάτη που έχει στήσει...

Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να καταλήξει κανείς στο συμπέρασμα ότι χώρα έχει ξεπουληθεί. Αφήνει τον κάθε απατεώνα να κάνει ότι γουστάρει στο έδαφός της. Φυσικά τα αργύρια πολλά και πολλοί οι κερδισμένοι. Όσο για τον λαό, πάντα προδομένος από τις ηγεσίες του, που για χρόνια καμώνονται ότι ...ψάχνουν  τις ΜΚΟ, αλλά ώ του θαύματος οι ΜΚΟ αυξάνονται. Μόνο μια λέξη μπορεί να περιγράψει κανείς αυτό το πλιάτσικο σε βάρος της χώρας. ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Μια προδοσία που έχει τις ρίζε του στο ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ που πριν δυο χρόνια υπέγραψε - χωρίς να ρωτηθεί ποτέ ο λαός γι' αυτό - ο Τσίπρας και συνεχίζει να εφαρμόζει ο Κυριάκος. Κρατήστε στο αρχείο σας τα παρακάτω πειστήρια....

------------------------

Για να το λήξουμε το θέμα και για να μην πριονίζουμε τα πριονίδια. Από το παρακάτω μπουκέτο των εγγραφών αποδεικνύεται ότι όλοι ξέρουν: Οι ΜΚΟ είναι βραχίωνας άλωσης της χώρας. Σαν τέτοιος πρέπει να αντιμετωπισθεί. Όλος ο εσμός που σιτίζεται απ' αυτές (και δεν μιλάμε για τους φουκαράδες που κάνουν μεροκάματα, αλλά τους υπευθύνους που τρώνε με χίλιες μασέλες) πρέπει να αντιμετωπισθούν ως προδότες του κράτους και ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ.  
Πριν απ' όλα να γίνει καταγραφεί  ποιες είναι, να δεσμευτούν τα στοιχεία τους - δεν θα βρείτε τίποτα, αφού πρόκειται για κελύφη αδειανά, που κάθε μέρα κάνουν εξαγωγή των όποιων διαθεσίμων τους σε τράπεζες του εξωτερικού - και να απαγορευτεί η λειτουργία τους στην Ελληνική επικράτεια. Έτσι κάνουν τα κράτη που είναι αυτεξούσια και δεν είναι προτεκτοράτα. Στα καθ' υμάς: Αφού μας σκοτίσουν τα  ....φρύδια για  καμιά βδομάδα θα ανακαλύψουμε κάποιο άλλο θέμα για να απασχολήσουμε το πόπολο....

 
Να τελειώνουμε με τις ΜΚΟ.
O ρόλος των ΜΚΟ είναι ύποπτος, τώρα πια υπάρχουν και οι αποδείξεις. Όλες οι κυβερνήσεις που ανέχτηκαν (για την ακρίβεια στελέχια τους τις δημιούργησαν και έφαγαν τον αγλέορα) πρέπει να στιγματιστούν. 
Τα στοιχεία πολλά, τόσα που δεν μπορούν να καλυφθούν. 
Στο βαθμό που και η σημερινή κυβέρνηση δεν παίρνει θέση (διαλύοντάς τες, τις περισσότερες) σημαίνει ότι είναι συνένοχος και συνεχίζει την πολιτική ΓΑΠ, ΣΥΡΙΖΑ .. (Ανέχεται υπονομευτικές πράξεις εναντίον της χώρας - διαπράτει το έγκλημα της προδοσίας).

Η «ανθρωπιστική βοήθεια» μέσω της πλειοψηφίας των διαφόρων καθοδηγούμενων ΜΚΟ, είναι η συνέχιση της πολιτικής με άλλα μέσα.
Είναι ολοφάνερο: καθώς δεν έχουμε οργανώσει τον κόσμο μας κάτω από την έμπνευση ενός πραγματικού ανθρωπισμού, καταφεύγουμε, γι αυτή τη μεγάλη μας αποτυχία, στην προσφυγή για ανθρωπιστική βοήθεια ως παρηγορητική φροντίδα... και για πολλούς ως τρόπος για χοντρές κονόμες!

 ----------------

...αν στα παραπάνω προσθέστε και

...τότε προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι την όποια πολιτική συζήτηση την ορίζουν πληρωμένοι δημοκάφροι και ΜΚΟ που παράγουν ψευδογεγονότα με τα πληρωμένα τσιράκια τους. Είναι οι τύποι που εκπλήσσονται(;) για το γεγονός ότι 500.000 μαζεύονται χωρίς να τους ...ρωτήσουν

===================

  1. Τα υπερκέρδη της μετανάστευσης

  2. MKO: Μπορεί ο λύκος να φυλάει τα πρόβατα; 

  3. Πότε η κυβέρνηση θα «ξεδοντιάσει» τις ΜΚΟ; 

  4. Tο πάρτι με τις ΜΚΟ 

  5. Παραδόθηκε και συνελήφθη στη Μυτιλήνη ο ιδιοκτήτης της ΜΚΟ ERCI για διακίνηση μεταναστών 

  6. «Προσφυγικό»: Ένας από τους πυλώνες της νέας δουλείας... 

  7. Πως φύτρωσαν ξαφνικά το 2001 οι ΜΚΟ που έπαιρναν ανεξέλεγκτα λεφτά 

  8. ΣΟΚ! Στην Ιταλία συλλήψεις "φιλάνθρωπων-αντιρατσιστών", ΜΚΟ-Μαφίας για τους λαθρομετανάστες!

  9. ΜΚΟ: πολλά ψέματα είπανε, ας πούνε και μια αλήθεια

  10. Λεφτά υπάρχουν (Σίγουρα για τις ΜΚΟ)
    Ο Σόρος στο Φρουραρχείο – Η λερναία ύδρα της Open Society 

  11. Το μεγάλο φαγοπότι των ΜΚΟ – 1 

  12. Οι άρρηκτοι δεσμοί μεταξύ κράτους, κεφαλαίου και ΜΚΟ που ασχολούνται με το μεταναστευτικό. 

  13. Λέσβος: ΜΚΟ, αναρχικοί και μετανάστες εναντίον κατοίκων 

  14. Economist: Ντροπιαστικό για τον Παπανδρέου το σκάνδαλο με τις ΜΚΟ 

  15. Για τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) και τη δράση τους 

  16. Με πράσινο φως από το κράτος το πάρτι των ΜΚΟ με τα κοινοτικά κονδύλια 

  17. Οι ανθρωπιστές από τα lidl εναντίον των ανθρώπων

    -------

     

Σχόλια