Β.Όρμπαν: «Ασκήσαμε βέτο στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό γιατί θα μας εκβίαζαν να δεχτούμε την παράνομη μετανάστευση»

Ουγγαρία και Πολωνία άσκησαν βέτο τη Δευτέρα στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό για το διάστημα 2021-27 και το σχέδιο οικονομικής ανάκαμψης από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού, για να σταματήσουν το σχέδιο της ΕΕ μέσω του οποίου θα στερούνται ευρωπαϊκούς πόρους οι χώρες εκείνες που κατηγορούνται ότι παραβιάζουν το κράτος δικαίου (ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, σεβασμός στα θεμελιώδη δικαιώματα) και θα επιβάλλονταν έτσι η μεταναστευτική πολιτική της ΕΕ, που στην ουσία ευνοεί την παράνομη μετανάστευση, τη μόνιμη εγκατάσταση παράνομων μεταναστών και τα «ανοιχτά σύνορα».

Όπως δήλωσε ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν:

«Αφού δεχθούμε την τρέχουσα πρόταση, δεν θα υπάρχει τίποτα που να εμποδίζει τη σύνδεση της αποδέσμευσης των πόρων προς τα κράτη μέλη με τη στήριξή τους στη μετανάστευση και τον εκβιασμό των κρατών που είναι αντίθετα στη μετανάστευση με οικονομικές κυρώσεις», επισήμανε σήμερα ο Όρμπαν σε ανακοίνωσή του που μεταδόθηκε από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων MTI.

Ο Όρμπαν είναι από λίγους ηγέτες της ΕΕ που θέλει να προστατέψει την εθνική σύσταση της χώρας του και την ουγγρική εθνική ταυτότητα.

 ----------------------------------------

Blogger:  με τα Μ(έσα) Μ(αζικής) Ε(ξαπάτησης) όλα σε διατεταγμένη υπηρεσία για διαστρέβλωση και ενοχοποίηση πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και ας βλέπουμε πίσω από  απ' αυτό που πουλάνε. Ας πάψουμε να είμστε απλοί καταναλωτές εικόνων...

Ακούστε τον ...φασίστα Όρμπαν! (To μάθατε πια! Όποιος διαφωνεί με το σύστημα σόρος είναι τουλάχιστον φασίστας!)

Έχουμε λοιπόν:

...βέβαια η γλομπαλιστές έχουν άλλη ανάγνωση στα πράγματα, ιδού:

..στους παραπάνω ...κυρίους (λέγε με Ιγνατίου..) αφιερωμένο εξαιρετικά!)


...και να που φτάνουμε στο ψητό, στον πυρήνα του προβλήματος, που στην Ελλάδα δεν κουβεντιάσθηκε για την ακρίβεια είναι ένα θέμα που αποσιωπήθηκε, μια συζήτηση που δεν έγινε ποτέ!

Το σύμφωνο  της Μετανάστευσης που έχει τόσες ....ουρές και επιπτώσεις στη χώρα μας και στο σύνολο της Ευρώπης που στην πραγματικότητα την μετατρέπει σε άλλη χώρα σε άλλη Ήπειρο!

Ευτυχώς στην Ευρώπη υπάρχουν νουνεχείς άνθρωποι και πραγματικοί Πατριώτες, που αγαπούν την πατρίδα τους, αλλά και όλες τις πατρίδες και αντιστέκονται στον βίαιο μετασχηματισμό, άλωση στην πραγματικότητα  αυτού που ονομάζουμε Ευρώπη για υπηρετηθεί λέει ένα οικονομικό σχέδιο. 

Από πότε:

1. Η οικονομία από υπηρέτης των κοινωνιών τις ποδηγετεί, χωρίς συζήτηση μάλιστα  με τον χαρακτήρα του επείγοντος (επείγον για ποιούς και και στην υπηρεσία ποιου;)

2. Από πότε τέτοιες αποφάσεις για το μέλλον της Ευρώπης θα παίρνονται ερήμην των λαών!  Αυτό δεν είναι Ευρώπη, αλλά μια καρικατούρα, μια Ευρωσοβιετία με ημερομηνία λήξης - διάλυσης.

(Υ.Γ. ...και ενώ το ντόπιο πολιτικό προσωπικό πλήρως εξαρτημένο εκτελεί εντολάς και δεν τόλμησε ποτέ να συζητήσει δημόσια το υπαρξιακό θέμα  της μετανάστευσης και της εργαλειοποίησής του για το ξεθεμελίωμα του Έλληνα από τον τόπο του εμφανίζονται Ευρωπαίοι πολιτικοί με ...κοχώνες και τους εκθέτουν! Όπως τους εξέθεσε το βέτο της Βουλγαρίας στο θέμα των Σκοπίων, όταν όλο το ντόπιο προσωπικό εμφανιζόταν στο σύνολό του να κρύβεται πίσω από τη μία και μοναδική λύση.... και υπέγραψε (ακόμα κι' αυτοί που δεν υπέγραψαν δεν έκαναν τίποτα για να την αποτρέψουν!) την κατάπτυστη συμφωνία των Σκοπίων... να που όμως κάποιοι αντιστέκονται)!

Βάλτε στο λεξιλόγιό σας και την πρόταση: "απόσπαση των ελίτ" για να μην περιμένετε από την ελληνική ...(ψευδο)ελίτ να σας σώσει!

Στην πραγματικότητα η μάχη που δίνεται στις ΗΠΑ με την κλοπή της εκλογής είναι η ίδια που γίνεται και σήμερα στην Ευρώπη.. (απλά στην Ευρώπη  οι φασίστες βάλανε στο κόλπο και τους διαχρονικούς συμμάχους τους, τους ισλαμοφασίστες..)

Αντιγράφω

Ότι συμβαίνει σήμερα στην Αμερική το έχει περιγράψει - προβλέψει ο Κρίστοφερ Λας στο βιβλίο του: "Η εξέγερση των ελίτ  και η προδοσία της δημοκρατίας" {THE REVOLT OF THE ELITES AND THE BETRAYAL OF DEMOCRACY} (Διαβάστε το βιβλίο αυτό και θα καταλάβετε αυτό που τα ντόπια media αποσιωπούν. Δεν θα μπορούσε βέβαια να συμβεί το αντίθετο, αφού όλα υπηρετούν και τρέφονται από τους παγκοσμιοποιητές...). Μα θα μου πείτε: Μας ενδιαφέρει τι γίνεται στην Αμερική; Και βέβαια, αφού είναι τμήμα μιας ευρύτερης επίθεσης στο έθνος - κράτος, στην ταυτότητα των λαών, στον πλιτισμό των και ότι αποτελεί εμπόδιο στη ασυδοσία των πολυεθνικών συμφερόντων, που βλέπουν μόνο υποζύγια - δούλους προς εκμετάλευση και ουδόλως ενδιαφέρονται για πραγματικά δικαιώματα πολιτών (ποιών πολιτών; σε ποια χώρα;)

 Εάν τελικά  καταφέρουν και κλέψουν την εκλογή από τον Τραμπ, τότε πάρτε μια γεύση για το πού πάμε, εδώ:

 -----------------------------

Οπλίσατε:

  1. Ο εφιαλτικός νέος κόσμος…

  2. "Ξεκαθάρισαν τα στρατόπεδα και είναι ΔΥΟ" (μετά και από τις Γαλλικές εκλογές και την θέση που πήραν τα κόμματα)."ΔΙΕΘΝΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ και οι ΠΑΤΡΙΔΕΣ. 

  3. Τί είναι το: "Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ για την Ασφαλή, Ομαλή και Τακτική Μετανάστευση";

  4. Ποιες είναι οι δεκαέξι χώρες που δεν θα προσέλθουν στο Μαρακές για να υπογράψουν το Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης του ΟΗΕ.

  5. Πρεκαριάτο: Η βάση της γερμανικής ανάπτυξης 

  6. Το σχέδιο Merkel, η παράνομη μετανάστευση και ο G. Soros

  7. Σόρος – Μέρκελ – Μουσουλμανική Αδελφότητα: το τρίγωνο του τράφικινγκ (έτσι για να καταλαβαίνετε τη... χρησιμότητα του εργαλείου Ερντογάν...!!)

  8. Ο ύποπτος ρόλος του ΟΗΕ στο μεταναστευτικό: Καλύπτει αδιάντροπα τους Τούρκους, συμπεριφέρεται περισσότερο ως ΜΚΟ

 ------------------------------

 Οι μάσκες λοιπόν έπεσαν.

Και ενώ:

...και κάποιοι πασχίζουν να εκμεταλευτούν την αναμπουμπούλα και όχι μόνο για σώσουν την παρτίδα, αλλά και να επιβληθούν! (Η κρίση ως ευκαιρία! )...

το Ευρωπαϊκό οικοδόμημα έχει ραγίσει, αλλά και γέρνει επικίνδυνα .....δεν σώζεται με ...τσιρότα...

 ...νομίζω ότι μπαίνουμε σε ένα κύκλο συγκρούσεων που δεν θα μπορεί να κρατηθεί στο εσωτερικό των γραφείων στις Βρυξέλλες (όχι ότι γινόταν συγκρούσεις στις Βρυξέλλες, αφού όλοι κάνανε ότι έλεγαν οι γερμανοί..., αφού δύσκολο να αντισταθείς να σε βομβαρδίζουν με δεσμίδες των 500 ευρώ!) Αν τώρα οι λαοί δεν μπουν στο προσκήνιο θα μπούμε σε ένα βαθύ σκοτάδι που θα διαρκέσει αιώνες... Επιστροφή λοιπόν στα βασικά για τα οποία χύθηκε τόσο αίμα:

«Μια επαναστατική διαδικασία πρέπει να ξεκινήσει με την ανάκτηση των ιδεών του Έθνους και της Πατρίδας!»

---------------------------------------

Σχόλια