Μειώσεις στους λογαριασμούς ρεύματος προαναγγέλλει ο Αλέξης Πατέλης {ή Αλλιώς: ..Κωλόμπαρο! Μας πήραν χαμπάρι...(2) }

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο κ. Πατέλης ανάρτησε μία φωτογραφία με ένα ψαλίδι και έγραψε: «Έρχεται ψαλίδι σε λογαριασμούς ηλεκτρισμού όλων των νοικοκυριών και επιχειρήσεων»
Μείωση των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος όλων των νοικοκυριών και επιχειρήσεων προανήγγειλε ο διευθυντής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης.
Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο κ. Πατέλης ανάρτησε μία φωτογραφία με ένα ψαλίδι και έγραψε: «Έρχεται ψαλίδι σε λογαριασμούς ηλεκτρισμού όλων των νοικοκυριών και επιχειρήσεων».
Οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης αναμένονται σύντομα.

 ΠΗΓΗ

Βlogger: 

...μόνο εξυπνάδα δεν μπορεί να είναι το γεγονός ότι το Π/Θ γραφείο  -δια του Αλ. Πατέλη - αντιδρά μετά από μήνες στο θέμα που έχει φτάσει να απασχολεί κάθε νοικοκυριό.... 

Πώς γίνεται να έχω δει το θέμα από το καλοκαίρι ...

  • "Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Κάποια στιγμή όλες οι απάτες αποκαλύπτονται! Όταν μάλιστα αποδειχθεί ότι το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας γίνεται απαγορευτικό για τα ήδη εξουθενωμένα νοικοκυριά, η συζήτηση θα γίνει από την αρχή και οι υπεύθυνοι να κληθούν να εξηγήσουν τις αποφάσεις τους, που όλως τυχαίως ευνόησαν τους Γερμανικούς σχεδιασμούς και το καρτέλ των ΑΠΕ... Η χειρισμοί  γύρω από την ενέργεια και την ΔΕΗ θα κρίνει την βιωσιμότητα  της κυβέρνησης  Μητσοτάκη. τόσο απλά! " ΑΠΟ ΕΔΩ

 ...και να μην το έχει δει κοτζάμ επιτελείο του Π/Θ;

Τώρα που βοά το σύμπαν για το μέγεθος της απάτης που δεν μαζεύεται πια - βλέπετε η τηλεόραση δεν μπόρεσε να το θάψει - βλέπε την εργολαβία ενός πανελίστα - γιατί το αγγούρι έχει φθάσει στον ..ποπό κάθε χρήστη. 

Μάλλον ο Αλέξης (Patelis) και το επιτελείο θέλει να παίξει το 2ο Σενάριο. Να μειώσει τις τιμές δίνοντας απ' ευθείας στις τσέπες των ολιγαρχών  τα χρήματα - επιδοτήσεις! Έτσι η κίνηση θα πωληθεί ως φιλολαϊκό μέτρο, αλλά και οι ολιγάρχες θα πάρουν τα ευρά.

  • Τσιμουδιά για το πλιάτσικο του Χρηματιστηρίου Ενέργειας! 
  • Τσιμουδιά για το έγκλημα της απολιγνιτοποίησης! Μόνο η χρήση του λιγνίτη και γενικά εγχώριων πόρων θα μειώσει το κόστος της ενέργειας.
  • Αλήθεια ο κ. σύμβουλος του Π/Θ δεν ήξερε για το δάνειο που πήρε η ΔΕΗ με ρήτρα απολιγνιτοποίησης; Γιατί τόση πρεμούρα για δάνειο, γιατί τόση βιασύνη για απολιγνιτοποίηση;

  • Τώρα θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για τις αποφάσεις τους. 
  • Ποιος θα πληρώσει για τη ζημία που έχει συμβεί στην Ελληνική οικονομία, από τέτοιες επικίνδυνες αποφάσεις;  
------------------------------------------------
  1. Καταγγελία προέδρου ΕΒΙΚΕΝ: «4 εταιρείες παραγωγής ρεύματος από φυσικό αέριο έβγαλαν υπερκέρδη 240 εκατ. ευρώ μέσα σ’ ένα μήνα!» (ηχητ.)

  2. Μπάμπης Παπαδημητρίου: Οι ιδιώτες πίεσαν την ΡΑΕ για να μπει η ΔΕΗ στη ρήτρα αναπροσαρμογής

  3. Χρηματιστηρίου Ενέργειας συνέχεια...

  4. Το θεσμικό πλιάτσικο ...μέσω Χρηματιστηρίου Ενέργειας(;) βεβαίως, βεβαίως..(up)

  5. Ενεργειακού σκανδάλου συνέχεια... (ή αλλιώς: Όταν οι αγάπες και οι δουλείες δεν κρύβονται...)

Σχόλια