19 χρόνια μετά, το φάντασμα του Σημίτη πλανάται γερά στο Βελλίδειο...

Σεισμός – σεισμός, εκσυγχρονισμός!

Δικαίωσε πλήρως σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσους υποστηρίζουν ότι αποτελεί το πολιτικό παιδί του Κώστα Σημίτη. Όχι μόνο επειδή ο Κώστας Σημίτης ήταν αυτός που τον είχε διορίσει με έναν παχυλό – εξωφρενικό για την ακρίβεια – μισθό στην εθνική τράπεζα από το πουθενά. Αλλά κυρίως, επειδή έχει μαζέψει στο περιβάλλον του όλα τα ορφανά του εκσυγχρονισμού που έπιασαν πάλι την κουτάλα και την δουλεύουν με τον αριστοτεχνικό τρόπο που μόνο οι εκσυγχρονιστές γνωρίζουν.

Ενδεικτικό γεγονός ότι το κεντρικό σύνθημα της αποψινής του ομιλία στο Βελλίδειο, αντέγραψε πλήρως το σύνθημα του Κώστα Σημίτη «η Ελλάδα αλλάζει»!


 19 χρόνια μετά, το φάντασμα του Σημίτη πλανάται γερά στο Βελλίδειο.

 
  Απίστευτο κυριολεκτικά!

ΠΗΓΗ

=====================

Blogger: 

...για μας ουδεμία έκπληξη! Το μεγάλο πλιάτσικο χρειάζεται ...μεγάλες αφηγήσεις.Έτσι δεν βλέπετε τίποτε παράδοξο στις συμπτώσεις. Πάντα ήταν μαζί, εκφραστές των ίδιων συμφερόντων.. 

 

=================

Βlogger:  η κυριαρχία των  κατ' όνομα "εκσυχρονιστών" στο  περιβάλλον του Κυριάκου (επιλογή του) είναι πλήρης και δεν κρύβεται. Η επιλογή του Στυλιανίδη από την ίδια "αποθήκη υλικού" μας αναγκάζει να ξαναδούμε όλη την ...αποθήκη. 

Βlogger: (όπου:Ιωακειμίδη=Στυλιανίδη)

1. Αυτό που δεν λέει ο κ. Μίχας είναι το γεγονός ότι ο κ. Ιωακειμίδης δεν είναι παρά μια απόληξη του κυκλώματος Σημίτη, γνωστού για την εργολαβία που έχει αναλάβει απέναντι στον Γερμανικό παράγοντα. Θα βοηθήσει στην κατανόηση των θέσεων που εκφράζει ο κ. Ιωακειμίδης (δηλ. η ομάδα Σημίτη...)

 =================

από την εγγραφή: 

Βlogger:

Mόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσουν τα αναφερόμενα στην επιστολή. Η θλίψη γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν αφορά την Κυβέρνηση της χώρας - συμφωνείς δεν συμφωνείς πολιτικά μαζί της - γιατί το κόστος των λαθών θα κληθούμε να πληρώσουμε όλοι μας.  Η θλίψη γίνεται οργή όταν κοιτάζοντας προς την πλευρά αντιπολίτευσης  βλέπεις πολιτικά περιτρίμματα, ιδεοληπτικούς, καβαλημένους, δήθεν προοδευτικούς που απολαμβάνουν τους παχυλούς μισθούς και τα ωφελήματα  που ξέρουν ότι ποτέ δεν θα αποκτούσαν στον στίβο της  ελεύθερης οικονομίας, αυτό το ασκέρι δεν μπορεί να είναι εναλλακτική!

Ζούμε  την πλήρη κατάρρευση  και απαξίωση του πολιτικού συστήματος που φοβάμαι ότι μόνο δεινά μπορεί να επιφυλάσσει  στη χώρα και τους πολίτες. Η εκκωφαντική ανεπάρκεια του πολιτικού προσωπικού - λογικό για ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με την πραγματική ζωή και είναι προϊόντα κομματικών σωλήνων  -  που συμπληρώνεται από διάφορα κομματικά σαπρόφυτα που ζουν στις αυλές των κομμάτων είναι κατ' αρχή θετικό γεγονός, αλλά δεν βλέπω τη διάδοχη  κατάσταση. Αλλοίμονό μας.

Υ.Γ. 1.

Για ένα πράγμα δεν συμπονώ τον Κυριάκο. Πληρώνει την επιλογή του να πλαισιωθεί από έναν εσμό σημιτανθρώπων που περιφέρουν την αποτυχία τους, από κυβερνητικό σχήμα σε κυβερνητικό σχήμα μοστράροντας τον εαυτό τους, χρυσούς....ως μόνους γνώστες. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι λείψανε τα άξια στελέχη από το ανθρώπινο δυναμικό της χώρας για να συμβουλέψουν να εργαστούν  μαζί με τον Πρωθυπουργό.  βλέπε σχετικά εδώ: 


 

 

Σχόλια