Γιώργος Συριόπουλος: Aνάλυση για το μεταναστευτικό στην ΕΕ- Η περίπτωση της Ολλανδίας

 

=====================

Blogger:

Άρα μόνο τρελλοί δεν είμασταν όταν χρόνια πριν γράφαμε για σχέδιο ερήμην των λαών, από μια ελίτ που σφετερίζεται την εξουσία στην ΕΕ (και όχι μόνο...) Παρακάτω θα βρείτε τα πάντα όλα για την μεθόδευση...

Blogger:

...κάποτε υπήρχαν οι δουλέμποροι που μετέφεραν ανθρώπινες μάζες... δουλειά με πολλά ρίσκα...Για τη μεταφορά ήταν υπεύθυνοι οι δουλέμποροι - στοιχειώδης ασφάλεια, ένα πιάτο χυλό για να μην χαθεί το περιουσιακό στοιχείο "δούλος". Σήμερα οι ανθρώπινες μάζες μετακινούνται με υψηλή καθοδήγηση και οι δουλέμποροι μέσω διαφόρων βραχιόνων που κατέχουν (ΜΚΟ - ΜΜΕ) κάνουν την ίδια δουλειά με ελάχιστα ρίσκα και εγγυημένα κέρδη..

 =============================

 ===================

 

Βlogger: 

.... για να μην παριστάνει κανείς τον ανήξερο, οι  παρακάτω  σύνδεσμοι.  

Υ.Γ. Διαβάζουμε διάφορα για την εξαέρωση του ΣΥΡΙΖΑ -αναμενόμενη και σίγουρη για μας... ο ΣΥΡΙΖΑς εξαερώνεται επειδή περιέπεξε και αγνόησε τον Ελληνικό λαό στο θέμα της λαθρομετανάστευσης και στο Μακεδονικό. Η ΝΔ του Κυριάκου θα πάθει ακριβώς το ίδιο αφού συνεχίζει να παίζει καιροσκοπικά μ' αυτό το θέμα, με  τύπους επιπέδου Καιρίδη... που κάθε παρουσία του αποτελεί προσβολή για τον κοινό νου - (&εδώ) μαζέψτε το...Ας πάψει το κράτος να είναι παράρτημα ΜΚΟ...είναι ορατό πια εκ του μακρόθεν. (Κάποιοι μετρώντας στην αγκαλιά τους ευρώ, έχασαν την ικανότητα να βλέπουν μακριά - έγιναν μύωπες  και δεν βλέπουν τις ...φάπες του έρχονται...Και για να είμαστε σοβαροί, ένα κράτος με βούληση μπορεί να βρει και να ξεσκεπάσει όλη τη διαδρομή του χρήματος γύρω από το δουλεμπόριο που έχει στηθεί χρόνια τώρα...)

Σχόλια