Ο Κοκλώνης επιτίθεται ανενόχλητος στον Χ. Βουρλιώτη που τον διερευνά για κακουργήματα

 Οι τελευταίες εξελίξεις με πρωταγωνιστή τον τηλεπαρουσιαστή και παραγωγό Νίκο Κοκλώνη, δείχνει ότι η κατάσταση στην Ελλάδα παραπέμπει πλέον σε «μπανανία».

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα ένας άνθρωπος ο οποίος ελέγχεται για τέτοια παραπτώματα, δεν υπήρχε περίπτωση να μπορεί ανενόχλητος να βγαίνει σε πανελλαδική συχνότητα και να επιτίθεται στην αρχή η οποία τον διερευνά!

Μιλάμε φυσικά για τον έλεγχο της Αρχής για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος, υπό τον επικεφαλής της, αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου ε.τ., Χαράλαμπο Βουρλιώτη, που καταλήγει στην εντολή δέσμευσης των περιουσιακών στοιχείων, κινητών και ακίνητων, επτά συνεργατών του δεσμεύσεις και εταιρειών του παρουσιαστή.

Το πόρισμα, που αριθμεί πάνω από 90 σελίδες, εντοπίζει στοιχεία και ζητεί να διερευνηθούν από την οικονομική εισαγγελία αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα όπως απάτη σε βάρος του δημοσίου με εκτιμώμενη ζημία περίπου 22 εκατομμυρίων ευρώ, φοροδιαφυγή, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Στην Ελλάδα όμως, ο ελεγχόμενος Κοκλώνης, ο οποίος ήδη έχει ένα βεβαρυμένο επιχειρηματικό παρελθόν με «κανόνια» που έγραψαν ιστορία, όχι απλά συνεχίζει να έχει πρόσβαση σε πανελλαδική συχνότητα, αλλά έχει το θράσος να χρησιμοποιεί τους εργαζομένους του ως «ασπίδα» έναντι της έρευνας των διωκτικών αρχών.

Πόθεν τέτοιο θράσος;

Έχει μάλιστα επιστρατεύσει τηλεπερσόνες και celebrities να τον «υπερασπίζονται» δημόσια, ενώ οι διωκτικές αρχές τον διερευνούν. Προσπαθούν δηλαδή να εργαλειοποιήσουν την αναγνωρισιμότητα τους, για να παρέμβουν στο έργο της δικαιοσύνης! Διότι, εάν έχουν γνώση της οικονομικής διαχείρισης Κοκλώνη, θα πρέπει να καταθέσουν στις αρχές ως μάρτυρες, αλλιώς εάν δεν γνωρίζουν, οφείλουν να σιωπήσουν.

Το γεγονός όμως ότι σύμφωνα με το ίδιο πόρισμα ο Κοκλώνης, είχε καταφέρει να ενταχθεί σε πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων που τρέχει στο Υπουργείο Ανάπτυξης για επένδυση περί τα 10 εκατομμύρια σε εταιρεία με μετοχικό κεφάλαιο μόλις 4,000 ευρώ!

Η τελευταία αυτή περίπτωση, δείχνει σχέσεις του Νίκο Κοκλώνη με την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Στενές  σχέσεις. 

Το ερώτημα λοιπόν πρέπει να απευθυνθεί στον ίδιο τον πρωθυπουργό: Από που αντλεί αυτό το θράσος ο Νίκος Κοκλώνης κύριε πρωθυπουργέ;
ΠΗΓΗ

=========

 

 ------------------------------

 ...βλέπετε υπάρχουν ευαισθησίες επιλεκτικές...



 

L... G...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!...
Την αποκάλυψη πως ο Μένιος Φουρθιώτης τον απείλησε πως θα τον ξηλώσει και τελικά τέσσερις μέρες αργότερα έχασε πράγματι τη θέση του στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κάνει σήμερα στην εφημερίδα Documento ο Γιάννης Βρούτσης. Ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ότι ο Φουρθιώτης «ήρθε με μπράβους στο υπουργείο και απειλούσε για τα λεφτά που έχασε». Πρόκειται για εμπλοκή εκείνο τον καιρό του Μένιου Φουρθιώτη και εταιρειών του στο πρόγραμμα «Συνεργασία» και οι ισχυρισμοί του τέως υπουργού είναι ότι η τηλεοπτική περσόνα εξοργίστηκε όταν αποκαλύφθηκαν παρατυπίες. «Σε αναζήτηση από το λογιστήριο διαπίστωσα ότι έπαιρνε μισθούς 60 έως 80 χιλιάδες ευρώ. Το ίδιο και άτομα που ήταν δίπλα του. Αυτό δείχνει σκοπιμότητα. Βρήκε την τρύπα δηλαδή και πήγε να πάρει τα λεφτά. Οταν οι υπάλληλοι το εντόπισαν τρελάθηκαν», δηλώνει στο Documento που κυκλοφορεί σήμερα ο Γιάννης Βρούτσης. Το ζήτημα που τίθεται δεν έχει να κάνει μόνο με τον Μένιο Φουρθιώτη και τα διαδοχικά περιστατικά που φανερώνουν ανοχή στα καμώματά του. Πλέον στην κυβέρνηση καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για το αν όντως η απομάκρυνση του Γιάννη Βρούτση προκλήθηκε από πιέσεις του Φουρθιώτη, όπως ο ίδιος υπογραμμίζει...

Αποκαλύπτεται πως ο Φουρθιώτης και κάποιοι συνεργοί του, δήλωναν εν μέσω πανδημίας μισθούς 80.000 ευρώ, προκειμένου να εξασφαλίσουν την πληρωμή του 60% του μισθού από το Δημόσιο μέσω του προγράμματος «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ». Ο υπουργός επιχείρησε να σταματήσει την κομπίνα και τότε ο Φουρθιώτης εισέβαλε στο Υπουργείο με μπράβους και άρχισε να απειλεί τον Υπουργό, ενώ του υποσχέθηκε πως θα τον καρατομήσει.

Μαθαίνουμε ότι ο Φουρθιώτης συνέχισε τη δράση του με κομπίνες και απάτες ψεύτικων πωλήσεων, που παρά τις καταγγελίες δεν «έβλεπε» η Αστυνομία, θεωρώντας πως δράστης είναι η Γεωργιανή καθαρίστρια του μάνατζερ και όχι ο ίδιος.

Διαβάζουμε ότι η Αστυνομία μάλιστα παρείχε πολυπληθή φρουρά στο Φουρθιώτη, μηχανές, και θωρακισμένα αυτοκίνητα και όταν δημοσιοποιήθηκε η προκλητική φύλαξη του μάνατζερ, (την ώρα μάλιστα που η ΕΛΑΣ αφαιρούσε αστυνομική προστασία από πραγματικούς στόχους), το Υπουργείο προχώρησε σε διάψευση των δημοσιευμάτων. Χρειάστηκε να συλληφθεί ο φωτορεπόρτερ του Documento ενώ φωτογράφιζε την αστυνομική συνοδεία που “δεν υπάρχει” για να ξεκινήσει το ξήλωμα του πουλόβερ. Ο Χρυσοχοΐδης αφαίρεσε τελικώς τη φρουρά που “δεν υπήρχε”, κάνοντας έτσι την παραδοχή πως κακώς υπήρχε φρουρά.

Γνωστοποιείται πως ο Φουρθιώτης κάνει χρήση πλαστής ταυτότητας δημοσιογράφου της ΕΣΗΕΑ . Για την χρήση της πλαστής ταυτότητας είναι ενήμερη η ίδια η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου με επιστολή ομολογία που της έχει στείλει ο Φουρθιώτης, αλλά αντί να τον στείλει στον Εισαγγελέα για πλαστογραφία, κάνει πως δεν γνωρίζει.

Μοιάζουμε όλο και περισσότερο με Κολομβία. Κανένας όμως δεν αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί. Υπάρχουν αστυνομικοί που έχουν υπογράψει έγγραφα με τα οποία πιστοποιούν πως ο Φουρθιώτης κινδυνεύει και αντί να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα με θέα την πόρτα της φυλακής, υπηρετούν σε καίριες θέσεις στο Σώμα.

ΝΤΟΡΑ: την εποχή που οι μετακινήσεις από νομό σε νομό απαγορεύονταν:

 ====================

 --------------------------

Της Ιωάννας Υψηλάντη Τι έκανε, λοιπόν, ο Λιγνάδης; Έπειθε 15χρονα αγοράκια ότι είχαν "απελευθερωθεί", από συμπλέγματα και αναζητήσ...

Της Ιωάννας Υψηλάντη

Τι έκανε, λοιπόν, ο Λιγνάδης;
Έπειθε 15χρονα αγοράκια ότι είχαν "απελευθερωθεί", από συμπλέγματα και αναζητήσεις του φύλου τους, ότι... είχαν βρει την σεξουαλική τους ταυτότητα, στο πλάι του και ότι ο βιασμός τους αποτελούσε μια ύψιστη διαπαιδαγώγηση, στην τέχνη της υποκριτικής.
Αποτελεί, ή όχι αυτό ομοφυλοφιλική προσπάθεια ψυχολογικής χειραγώγησης της σεξουαλικής ταυτότητας ενός έφηβου, που βρίσκεται ακόμη, στην αναζήτηση του σεξουαλικού προσανατολισμού του;;
Μην απορείτε, λοιπόν, για την ....πολιτιστική δράση του Υπουργείου Πολιτισμού, που προσπάθησε-ίσως και ακόμη να προσπαθεί- να συγκαλύψει την υπόθεση Λιγνάδη!
Τον θέλουν αυτόν τον... πολιτισμό!
Έχουν έξωθεν εντολή να τον προωθούν και τον χρηματοδοτεί και το κράτος και οι ΜΚΟ και επιχειρηματικοί Ομιλοι!
Τα γκέι "Pride", "υπό την αιγίδα" του κράτους και με την χρηματοδότηση όλων των παραπάνω,  γίνονται!
=========
 

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η είδηση ότι ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης ερευνάται από την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ο ίδιος απαντάει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Την ανάρτησή αυτή, αλλά και ακόμη μία, μοιράστηκε και η Κατερίνα Καινούργιου, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο τον στενό φίλο και συνεργάτη της.


 

Σχόλια