Βρίσκοντας δικαιολογίες εκεί που δεν υπάρχουν.

 


Γιατί κάποια προβεβλημένα αριστερά social media και blog δεν συμμετείχαν με άρθρα τους στη σφαγή του καθηγητή από τον 18-χρονο Ρώσο Τσετσένο;

Γιατί ήταν φανερό πως ο αποκεφαλισμός του καθηγητή Σαμιέλ Πατί από τον 18χρονο Αμπντουλάχ Αμπουγεζιντβίτς δεν ταίριαζε με τα αφηγήματα τους.

Είναι φανερό. Ούτε η ΟΛΜΕ, ούτε η ΔΟΕ, ούτε κάποια κόμματα της αντιπολίτευσης έβγαλαν πύρινες ανακοινώσεις. Το τελευταίο κρούσμα ισλαμιστικής τρομοκρατίας στο Παρίσι καλύφθηκε σχεδόν με το βολικό πέπλο της σιωπής. Μάλιστα μερικοί διεθνιστές αριστεροί "θρήνησαν" ότι έφταιγε η καταπίεση που νιώθουν οι ισλαμιστές στην πατρίδα τους. Ή ότι φταίνε οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι στο Αφγανιστάν, την Τσετενία και σε όλη την Ασία. Φυσικά κανείς τους δεν σκέφθηκε γιατί αντιδρούν μόνο Ισλαμιστές κι όχι Χριστιανοί ή Κομφουκιανιστές; Μήπως και οι τελευταίοι δεν νιώθουν την πίεση του καπιταλισμού;

Πού είναι οι «ιδιοκτήτες της ευαισθησίας» στα blog και στα site να σαλπίσουν τον αγώνα κατά της μισαλλοδοξίας εναντίον των φτωχών μουσουλμάνων;

Η δολοφονία του καθηγητή οφείλεται για πολλούς μαρξιστές ότι «η δράση φέρνει την αντίδραση». Πρώτα ξεκίνησαν την δράση οι δυτικοί και μετά ήρθε η φυσιολογική αντίδραση των Ισλαμιστών.

  • Και να θυμηθούμε ένα σύνθημα στην πορεία του Πολυτεχνείου το 2015: “Φονιάδες των λαών ιμπεριαλιστές, οι βόμβες σας γεννάνε τους τζιχαντιστές”. Αφήστε που έφτασαν μέχρι τη βία στις Σταυροφορίες για να δικαιολογήσουν την τυφλή βία στο Παρίσι. Ακόμη και στην περίπτωση του περιοδικού «Charlie Hebdo» ή στο Μπατακλάν ή στη Νίκαια ή τη σφαγή εβραίων μαθητών στη Τουλούζη το 2016, είχαν εκφράσει την ερώτηση κάποιοι στην Ελλάδα για το κατά πόσο μερικοί Γάλλοι έπαιζαν το χαρτί της πρόκλησης στους μουσουλμάνους.

Με τον τρόπο αυτόν απονέμουν “δικαιοσύνη” και βρίσκουν δικαιολογίες για τις όποιες σφαγές των φανατικών τζιχαντιστών.  ΠΗΓΗ

==================

 

 Blogger: επειδή δεν είμαστε αφελείς, πίσω από τις δικαιολογίες υπάρχουν μόνο συμφέροντα, λεφτά, πολλά λεφτά... για τα οποία θα πληρώσουμε πολλαπλάσια!!!! 

δείτε γιατί.

.....

Ας υποθέσουμε , ότι αύριο το πρωί 5 άνθρωποι χτυπάνε την πόρτα του σπιτιού σου και σου λένε : «Είμαστε άνεργοι, δεν έχουμε σπίτι , δεν έχουμε φαγητό και απαιτούμε να μας φιλοξενήσεις και να μας δώσεις από το φαγητό σου. Εάν αρνηθείς θα σε καταγγείλουμε στα διεθνή fora, διότι αδιαφορείς μπροστά στον ανθρώπινο πόνο και σε περίπτωση που μας διώξεις σημαίνει ότι είσαι φασίστας και ρατσιστής».
Πίσω από αυτούς τους 5 ανθρώπους υπάρχουν 2 άλλοι κύριοι, οι οποίοι σου λένε : « Άκου φίλε. Εάν τους παράσχεις στέγη και τροφή καθημερινά, θα σου δίνουμε 150€ την ημέρα. Εάν αρνηθείς θα συρθείς κατηγορούμενος στα δικαστήρια».
Εσύ είτε γιατί φοβάσαι να μην κατηγορηθείς άδικα , είτε διότι κάνοντας τον οικονομικό υπολογισμό, διαπιστώνεις ότι θα κερδίζεις ένα καλό εισόδημα, συμφωνείς να τους «φιλοξενείς» έναντι 150€ ημερησίως.
Έλα όμως που δεν διαθέτεις επιπλέον δωμάτια στο σπίτι σου.
Τότε οι 2 «ευγενείς» , «φιλάνθρωποι» και "αλληλέγγυοι" κύριοι σε ενημερώνουν ότι μπορείς να στήσεις 5 σκηνές στο χωράφι σου και να μείνουν εκεί.
Μετά από δύο μήνες εσύ έχεις «τσεπώσεις 9.000€ παντελονάτα» σύμφωνα με την επιστημονική οικονομική θεωρία και είσαι πανευτυχής.
Ένα πρωί όμως ξυπνάς και βλέπεις ότι οι 5 κατατρεγμένοι έχουν βάλει φωτιά στις σκηνές και στο χωράφι σου και έχουν έρθει επάνω από το συζυγικό σου κρεβάτι και με επιθετικό ύφος , σου δηλώνουν :
«Οι συνθήκες διαβίωσης που μας έχει επιβάλλει αποτελούν ντροπή για το ανθρώπινο είδος και απαιτούμε να μας χτίσεις επιπλέον δωμάτια σαν το δικό σου και να μας δίνεις και ένα μηνιαίο επίδομα. Αν δεν το κάνεις θα κάψουμε τα πάντα. Θέλουμε να έχουμε , ό,τι έχεις και εσύ, αλλιώς είσαι εγωιστής, μισαλλόδοξος, ακραίος, φασίστας ,ρατσιστής, ξενοφοβικός.»
Η παραπάνω παράλογη και απαράδεκτη κατάσταση, φέρνει αυτομάτως και καθόλου τυχαίως στο μυαλό μας, το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης στην Ελλάδα.
Για να μην κρυβόμαστε λοιπόν πίσω από το δάκτυλο μας:

1) Οι πρόσφυγες και οι νομίμως εισελθόντες μετανάστες καθορίζονται επακριβώς από την Διεθνή Σύμβαση της Γενεύης του 1951.
Όσοι εισέρχονται παρανόμως σε μία χώρα ονομάζονται παράνομοι μετανάστες και ως παράνομοι τιμωρούνται με μεγάλο χρηματικό πρόστιμο, με ποινές φυλάκισης και με απέλαση.
Όσοι λοιπόν έχουν εισέλθει παρανόμως στην Ελλάδα, δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφία, πρέπει τουλάχιστον να απελαθούν άμεσα.

2) Έχει αποκαλυφθεί και είναι ευρέως γνωστό , ότι οι Μ.Κ.Ο. οργανώσεις στην Ελλάδα, που ασχολούνται με το μεταναστευτικό στην πλειοψηφία τους παίζουν περίεργα παιχνίδια και δεν έχουν καμία σχέση με φιλανθρωπία και αλληλεγγύη.
Καλείται λοιπόν το Ελληνικό κράτος , από αύριο κιόλας, χωρίς καμία χρονοτριβή, να τις κλείσει και να διώξει από την χώρα τους ανθρώπους της.
Παραμύθια περί υποτιθέμενης υποχρέωσης από πλευράς Ελλάδος και νομικών εμποδίων, δεν ισχύουν.
Το κάθε κράτος έχει το δικαίωμα να επικαλεστεί λόγους υψίστης εθνικής ασφαλείας και να ενεργήσει αμέσως.

3) Οι Έλληνες ως άνθρωποι πονεμένοι από την προσφυγιά έχουμε την τάση να συμπάσχουμε και να βοηθούμε , όταν βλέπουμε κάποιον κατατρεγμένο.
Οφείλουμε όμως να διακρίνουμε τον αληθινά πάσχοντα από τον εργαλειοποιημένο κατατρεγμένο.
Επίσης , ο οικονομικός υπολογισμός χωρίς ευρύτερη λογική σκέψη, αποβαίνει μοιραίος και καταστροφικός.
Μπορεί να εισπράξεις δηλαδή κάποια χρήματα γιατί παρείχες υπηρεσίες στους συγκεκριμένους ανθρώπους , αλλά αύριο θα μένουν αυτοί στο σπίτι σου, θα είναι πλειοψηφία , εσύ θα έχεις χάσει το σπίτι και τον τόπο σου και θα πρέπει να κάνεις , ό,τι σου λένε.

4) Η κατηγορία περί ρατσιστή, ακραίου και ξενοφοβικού είναι ένα ψυχολογικό τρυκ , προκειμένου να υποκύψεις.
Όταν κάποιος σου απαγγέλει τέτοιες κατηγορίες , αυτομάτως δημιουργούνται μέσα σου ψυχολογικοί μηχανισμοί άμυνας , ώστε να υπερασπιστείς τον εαυτό σου.

Μην τσιμπάμε λοιπόν. 

Οι Έλληνες φημίζονται για την φιλοξενία τους και οι κατηγορίες αυτές , είναι ύβρεις που μπορεί να στείλουν κατηγορούμενους στα δικαστήρια, όποιον τις ξεστομίζει εναντίον μας.
Ρατσιστής, ακραίος και ξενοφοβικός είναι, όποιος θέλει να επιβάλλει σε τοπικές κοινωνίες την εγκατάσταση ανθρώπων από άλλες χώρες, πολιτισμούς και θρησκείες , ενώ η πλειοψηφία των γηγενών διαφωνεί.
Όποιος θέλει να βοηθήσει τους παράνομους μετανάστες ,να πάει στην χώρα τους μαζί με αυτούς και να συνδράμει , ώστε να χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον για την πατρίδα τους, γεμάτο ανθρωπιά, ειρήνη, αγάπη και αλληλεγγύη.
Όπως σε κάθε χώρα ο γηγενής λαός έχει τον πρώτο λόγο ,έτσι και στην Ελλάδα οφείλει να γίνει σεβαστή η επιθυμία των Ελλήνων με την θρησκεία τους ,τα ήθη τους ,τα έθιμα και τις παραδόσεις τους.
Υπάρχουμε χιλιάδες χρόνια τώρα ως Έλληνες.
Δεν θα γίνουμε ξαφνικά Αφρική, Πακιστάν ,Σομαλία ή Μπαγκλαντές επειδή κάποιοι ελάχιστοι τρελάθηκαν ή θέλουν να κονομήσουν.

ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. (B. εκτός κι' έχουμε παραχωρήσει τη χώρα σε τρίτους και δεν το πήραμε χαμπάρι!)

 

 

Σχόλια