Το απόλυτο χάος με τους μετανάστες: Όποιος μπαίνει, δικαιούται-δεν δικαιούται άσυλο, μας μένει πεσκέσι…

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΡΒΑΛΙΑ 

Αρκεί μια βόλτα στο υποβαθμισμένο κέντρο της Αθήνας για να σε πείσει ότι ολόκληρες συνοικίες της πόλης τελούν υπό κατάληψη. Υπάρχουν δρόμοι και πλατείες, όπου δεν διανοείται να πατήσει το πόδι του Ελληνας.
Οικοδομικά τετράγωνα περιορισμένης πρόσβασης. Πραγματικές “no go zones”, έξω από τα όρια και την δικαιοδοσία του συμβατικού κράτους.
Εκεί η ζωή κυλάει σε ένα παράλληλο σύμπαν. Αλλόκοτες φυλές έχουν καταλάβει τις γειτονιές και στήνουν τα δικά τους γκέτο, με τους δικούς τους κανόνες νομαδικής συνύπαρξης, έξω από κάθε αναφορά στην ελληνική κοινωνική πραγματικότητα. Το λευκό, ως απόχρωση επιδερμίδας κάτω από την Ομόνοια σπανίζει, εκτός από κάποιους Αφγανούς, το new entry της πιάτσας, με έντονα μογγολικά χαρακτηριστικά. Η μαντήλα όμως περισσεύει. Γυναίκα, χωρίς καλυμμένο το κεφάλι, πολύ δύσκολα μπορεί να διασχίσει τις υπό κατάληψη οδούς. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Κάποιοι μπορεί να βρίσκουν το θέαμα μέχρι και χαριτωμένο. Γραφικό. Συναντάται, λένε, σε όλες σχεδόν τις μεγάλες ευρωπαικές πρωτεύουσες. Μόνο που ξεχνάνε ότι αυτές οι χώρες στις οποίες αναφέρονται, απλά λούζονται τα επίχειρα της αποικιοκρατικής τους πολιτικής. Αρμέξανε τον τρίτο κόσμο επί αιώνες, στηρίξανε τις οικονομίες τους με το κλεμμένο βιός των ιθαγενών και επιχείρησαν να…εξάγουν πολιτισμό. Ε, σε αυτό το τελευταίο δεν τα κατάφεραν, για αυτό και σήμερα οι απόγονοι τρίτης και τέταρτης γενιάς των κατακτημένων και λεηλατημένων αποικιών, έποικοι πλέον οι ίδιοι στην Ευρώπη, ριζοσπαστικοποιούνται, επαναστατούν και τα κάνουν λίμπα.
  • Στην Ελλάδα, όμως τι δουλειά έχουν οι Πακιστανοί, οι Αλγερινοί και οι Σομαλοί; Είδαμε και πάθαμε να αφομοιώσουμε το μεταναστευτικό ρεύμα της δεκαετίας του ’90 από τις όμορες βαλκανικές χώρες με προεξάρχουσα την Αλβανία, πραγματικό πρωταθλητή στην εξαγωγή εγκληματικότητας. Στους ασιάτες και τους αφρικανούς τι ακριβώς χρωστάμε για να αναζητούν στην πατρίδα μας το οικογενειακό τους μέλλον;
Ένα λοιπόν βασικό επιχείρημα για μια διαφορετική «πολιτική ασύλου», είναι ότι η Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ στην νεότερη ιστορία της αποικιοκρατική δύναμη. Δεν ταλαιπώρησε λαούς για να ταλαιπωρείται  σήμερα από αυτούς. Εν ολίγοις δεν χρωστάμε ούτε χάρη και δεν ψάχνουμε εξιλέωση. Το μαγαζί φράκαρε, δεν χωράει άλλους.
Πόσοι είναι στα αλήθεια αυτοί οι εισβολείς που έχουν καταλάβει μεγάλο τμήμα του αστικού κέντρου; Είναι μόνο οι αιτούντες άσυλο και όσοι τελούν σε καθεστώς διεθνούς προστασίας; Δηλαδή καμιά εκατοστή χιλιάδες, σύμφωνα με τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς; Ούτε για αστείο!
Ο εποικισμός  των αλλόθρησκων βαστάει τουλάχιστον μια 15ετία. 
Κάποιοι από τους απρόσκλητους επισκέπτες ζουν ως «πρόσφυγες», κάποιοι άλλοι παρασιτούν λαθραία και οι παλιότεροι έχουν βρει τον τρόπο να βγάζουν το ψωμί τους, στήνοντας παραμάγαζα για τους ομοεθνείς τους, ή και νοικοκυρεμένες επιχειρήσεις, μικρά παντοπωλεία, κουρεία, καταστήματα με ηλεκτρονικά και ψιλικατζίδικα με φανταχτερές επιγραφές σε ακατάληπτες αραβικές γλώσσες.
  • Ξαναρωτάω όμως: 
Πόσοι είναι όλοι αυτοί που κυκλοφορούν στην υποσαχάρια ζώνη της Ομόνοιας κάθε μέρα; Κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες; Ένα εκατομμύριο; Παραπάνω; Ουδείς γνωρίζει και ουδείς ενδιαφέρεται να μάθει.===========================

Blogger: 

 ...πίσω από τις ...ακατατανόητες συμπεριφορές των "Ελληνικών" κυβερνήσεων που εντοπίζει ο κ. Χαρβαλιάς βρίσκεται το:

που υπογράφτηκε το 2018 από τον Τσίπρα και υλοποιείται από τον Κυριάκο. Τότε έγραφα:

  • Καταλάβετε τώρα γιατί κανείς δεν μιλάει για το Σύμφωνο Μαρακές; Ένα σύμφωνο που υπογράφτηκε εν κρυπτώ από τον Τσίπρα και δεν καταγγέλθηκε από την ΝΔ! 
blogger: (έγραφα 3 ΝΟΕΒΡΙΟΥ 2018)
Έχω την αίσθηση ότι αποφάσεις σαν αυτές θα κρίνουν το μέλλον της χώρας (ότι έχει απομείνει τέλος πάντων να θυμίζει χώρα..). Με τις υπάρχουσες πολιτικές οντότητητες (δεν τις λέμε δυνάμεις αφού δεν είναι τέτοιες) να υπακούουν στα Γερμανικά κελεύσματα θα υπογράψουν την ....αλλαγή του πληθυσμού της χώρας.. . (Με το ΣΥΡΙΖΑ να πρωτοστατεί αφού έτσι νομίζει ότι θα μακροημερεύσει  εκλογικά, πιστεύοντας ότι οι μετανάστες θα αποτελούν το προνομιακό του ακροατήριο... πελάτες).  Η συμφωνία αυτή είναι ανάλογης αξίας με το σύμφωνο του Μάαστριχ  (1992) που και τότε δεν συζητήθηκε καθόλου, αλλά όλο το δουλόφρονο πολιτικό προσωπικό υπέγραψε πανηγυρίζοντας μάλιστα την εκχώρηση της νομισματικής εξουσίας - και άρα όλων των άλλων εξουσιών απ' ότι φάνηκε από το αποτέλεσμα που ζούμε -  που ορίζουν ένα σχετικά αυτόνομο κράτος που θέλει να έχει λόγο, που θέλει να υπάρχει!

  • Με την υπογραφή και την μη καταγγελία αυτού του συμφώνου  η κυριαρχία της χώρας παραδόθηκε σε μια αόρατη παγκόσμια κυβέρνηση, που με αφορμή το μεταναστευτικό θα διοικεί από εδώ και πέρα όλα τα κράτη, χωρίς να είναι σαφές ποια πρόσωπα θα την αποτελούν! (βλ. σχετικά εδώ). Έτσι είμαστε επισήμως προτεκτοράτο.

 ===============================


Χωρίς περιστροφές και για να μην το κουράζουμε το πράγμα, η ελλληνική ελίτ, με ότι αυτό σημαίνει (δηλ. πάνω κάτω χίλιες οικογένειες...) αποφάσισαν από πολύ νωρίς το δρόμο που θα πάρουν και τον ακολουθούν με συνέπεια... (Την σήμερον ημέραν η  πνευματική ώσμωση ή μάλλον ταύτιση  του περιβάλλοντος του Κυριάκου με εκείνου του περιβάλλοντος του Σημίτη και όλης της ομάδας των "εκσυχρονισταράδων" δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας.)
Εκείνοι που ανέλαβαν να "τυφλώσουν" τον λαό - κόμματα, ΜΜΕ, 'διανοούμενοι" - το κάνουν επίσης καλά και είναι ελάχιστες οι ρωγμές στο διαδίκτυο που μπορούν να ακουσθούν οι φωνές (κραυγές αγωνίας;) διανοούμενων όπως ο Γ. Κοντογιώργης, ο Π. Ήφαιστος,  ο Δ. Κωνσταντακόπουλος .... 

 ===========

  • Ι. Μάζης : Οι Τουρκικές Μ.Κ.Ο. για Κρήτη και νησιά και το Ε.Δ.Α.Δ.

    ====================

     Ο επιδιωκόμενος αφελληνισμός και η αλλοίωση της ελληνικής πολιτισμικής ταυτότητας που γίνεται με τις ευλογίες των ΗΠΑ, με την κακεντρέχεια των ευρωπαίων συμμάχων μας, όπως είναι οι Γερμανοί, αλλά και από τους κρατούντες στην Ελλάδα σήμερα, στόχο έχει μάλλον την προσάρτηση της Ελλάδας στην Τουρκία.

Σχόλια