Άκρα του τάφου σιωπή στην αποικία.

ΠΗΓΗ
blogger: 
Έχω την αίσθηση ότι αποφάσεις σαν αυτές θα κρίνουν το μέλλον της χώρας (ότι έχει απομείνει τέλος πάντων να θυμίζει χώρα..). Με τις υπάρχουσες πολιτικές οντότητητες (δεν τις λέμε δυνάμεις αφού δεν είναι τέτοιες) να υπακούουν στα Γερμανικά κελεύσματα θα υπογράψουν την ....αλλαγή του πληθυσμού της χώρας.. . (Με το ΣΥΡΙΖΑ να πρωτοστατεί αφού έτσι νομίζει ότι θα μακροημερεύσει  εκλογικά, πιστεύοντας ότι οι μετανάστες θα αποτελούν το προνομιακό του ακροατήριο... πελάτες).  Η συμφωνία αυτή είναι ανάλογης αξίας με το σύμφωνο του Μάαστριχ  (1992) που και τότε δεν συζητήθηκε καθόλου, αλλά όλο το δουλόφρονο πολιτικό προσωπικό υπέγραψε πανηγυρίζοντας μάλιστα την εκχώρηση της νομισματικής εξουσίας - και άρα όλων των άλλων εξουσιών απ' ότι φάνηκε από το αποτέλεσμα που ζούμε -  που ορίζουν ένα σχετικά αυτόνομο κράτος που θέλει να έχει λόγο, που θέλει να υπάρχει! 
-------------

Ο τρόπος με τον οποίο οι παράνομοι μετανάστες αντιμετωπίζουν οικονομικά τα μεγάλα ταξίδια τους προς και από την Ευρώπη αποκαλύφθηκε από τη σλοβενική περιοχή Nova24.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο, η Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR) και η ΕΕ, σε συνεργασία με τη MasterCard και τον Soros, παραδίδουν γενναιόδωρα τις προπληρωμένες χρεωστικές κάρτες στους μετανάστες.

Οι κάρτες είναι εξοπλισμένες με λογότυπα της ΕΕ και της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες Δεν απαιτούνται έγγραφα ταυτότητας για την απόκτηση ή χρήση των καρτών - αντί για το όνομα του κατόχου της κάρτας, εκτυπώνεται στην κάρτα "UNHCR" και ένας αριθμός.

Σύμφωνα με τον Nova24, οι πληροφορίες προέρχονται από μια πηγή στην κροατική αστυνομία, η οποία δηλώνει ότι οι μετανάστες είναι άρτια εξοπλισμένοι με μπότες υψηλής ποιότητας, ρούχα πεζοπορίας, smartphones και ακόμη και όπλα.

Κατά τη διάρκεια της ενδιάμεσης στάσης στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, αποσύρουν μετρητά από τα ΑΤΜ για αποθεματοποίηση.

Η MasterCard ανακοίνωσε το 2016 ότι έχουν εκδώσει προπληρωμένες χρεωστικές κάρτες για να «προσφέρουν κινητικότητα, ευελιξία και αξιοπρέπεια στους πρόσφυγες».

Σε ένα δελτίο τύπου το περασμένο έτος, η MasterCard ανακοίνωσε επίσης μια συνεργασία με τον George Soros με σκοπό να «καταλύσει και να επιταχύνει την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη για τις ευάλωτες ομάδες του κόσμου, ιδίως των προσφύγων και των μεταναστών».

Το δελτίο τύπου ανέφερε περαιτέρω ότι ο George Soros είχε διαθέσει μέχρι 500 εκατομμύρια δολάρια για ιδιωτικές επενδύσεις που θα αυξήσουν την ικανότητα αντιμετώπισης των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες, συμπεριλαμβανομένων των προσφύγων και των κοινοτήτων υποδοχής τους σε όλο τον κόσμο.

Σχόλια