Διακινούσαν μετανάστες με στόλο 232 Ι.Χ.

 

  • Αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή στα αστυνομικά χρονικά υπόθεση βρίσκονται τους τελευταίους μήνες τα στελέχη των υπηρεσιών δίωξης παράτυπης μετανάστευσης. 
  • Αλλοδαποί, κυρίως υπήκοοι Πακιστάν, με άδεια παραμονής και εργασίας στη χώρα δημιούργησαν σε διάστημα λίγων μηνών στόλο με συνολικά 232 μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, τα οποία χρησιμοποιούσαν για να μεταφέρουν παράτυπους μετανάστες από τον Εβρο στη Θεσσαλονίκη και στην Αττική.

Από την έως τώρα έρευνα της αστυνομίας έχει προκύψει ότι πέντε Πακιστανοί έχουν το διάστημα Ιουλίου – Σεπτεμβρίου αγοράσει και καταχωρίσει στο όνομά τους περίπου 200 μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Αρκετά από αυτά έχουν εμπλακεί σε απόπειρες μεταφοράς παράτυπων μεταναστών από τα ελληνοτουρκικά σύνορα στην ενδοχώρα. Οι άδειες κυκλοφορίας τους έχουν εκδοθεί σε διαφορετικές υπηρεσίες του υπουργείου Μεταφορών σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Τρίκαλα και αλλού, ενώ για τον ίδιο λόγο οι αλλοδαποί ιδιοκτήτες τους έχουν χρησιμοποιήσει τα πραγματικά στοιχεία ταυτότητάς τους.

Η πρακτική των διακινητών ήρθε στο φως τις τελευταίες εβδομάδες, με αφορμή ορισμένες φαινομενικά ανεξάρτητες μεταξύ τους υποθέσεις λαθροδιακίνησης στη Βόρεια Ελλάδα. Η πιο πρόσφατη εκτυλίχθηκε στις 2 π.μ. της 26ης Σεπτεμβρίου όταν ο οδηγός ενός Volkswagen Passat δεν σταμάτησε σε μπλόκο αστυνομικών στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Ρεντίνας και ανέπτυξε ταχύτητα για να ξεφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη μέχρι τον κόμβο Σοχού, όπου το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε κράσπεδο και ακινητοποιήθηκε. Ο οδηγός, υπήκοος Πακιστάν, καταδιώχθηκε και τελικά συνελήφθη. Στον χώρο των αποσκευών βρέθηκαν πέντε παράτυποι μετανάστες. Ανάμεσά τους δύο παιδιά. Από την έρευνα στις πινακίδες κυκλοφορίας του διαπιστώθηκε ότι το Volkswagen ανήκε σε 41χρονο υπήκοο Πακιστάν, που ζει νόμιμα στην Αττική.

Η υπόθεση κέντρισε το ενδιαφέρον των Αρχών, καθώς το ίδιο πρόσωπο εμφανιζόταν ως ιδιοκτήτης δύο Skoda Octavia που το πρωί της 5ης Σεπτεμβρίου εντοπίστηκαν στα διόδια της Ασπροβάλτας να μεταφέρουν περίπου 20 μετανάστες. Μετά καταδίωξη, ο Πακιστανός οδηγός του ενός αυτοκινήτου και ένας Αφγανός παράτυπος μετανάστης συνελήφθησαν. Οι υπόλοιποι κατάφεραν να διαφύγουν. Οι φάκελοι των δύο υποθέσεων όπως και μιας ακόμα, που εκτυλίχθηκε την 9η Ιουλίου στην Ανω Πόλη Θεσσαλονίκης (με εμπλοκή Ι.Χ. που ανήκε στον 41χρονο) διαβιβάστηκαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής για περαιτέρω έρευνα.

  • Αξιωματικοί του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης πραγματοποίησαν έλεγχο στο αρχείο της ΕΛ.ΑΣ. και διαπίστωσαν ότι το ίδιο πρόσωπο είχε στην ιδιοκτησία του συνολικά 32 οχήματα, εκ των οποίων τα 26 είχε αγοράσει στο διάστημα Ιουλίου – Σεπτεμβρίου από μάντρες με μεταχειρισμένα και ιδιώτες. Καθώς εις βάρος του εκκρεμούσε ήδη από τις 15 Ιουλίου ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Θεσσαλονίκης για την κατηγορία της διακίνησης παράτυπων μεταναστών, τα στελέχη του Αλλοδαπών Αττικής τον αναζήτησαν για να τον συλλάβουν. Σύντομα, ωστόσο, διαπίστωσαν ότι οι διευθύνσεις κατοικίας που αναγράφονταν στα συμβόλαια αγοράς ήταν ψεύτικες.

Σε επίσημα έγγραφα που τέθηκαν υπόψη της «Κ» περιγράφεται ότι ο αλλοδαπός είχε κομβικό ρόλο στη δράση του κυκλώματος. «Είχε αναλάβει την εξασφάλιση των οχημάτων για λογαριασμό του κυκλώματος και την έκδοση αντίστοιχων αδειών στο όνομά του, ώστε να είναι νομιμοφανής η κυκλοφορία τους».

Αλλαγή μεθοδολογίας

Αστυνομικοί εξηγούν ότι μέχρι πρότινος τα κυκλώματα χρησιμοποιούσαν βαν ή σπορ αυτοκίνητα με πινακίδες κυκλοφορίας Βουλγαρίας για να μεταφέρουν μετανάστες από τον Εβρο στη Θεσσαλονίκη. Αλλαξαν όμως μεθοδολογία μετά τα πλήγματα που δέχτηκαν από την ΕΛ.ΑΣ., επιλέγοντας να διακινούν παράτυπους μετανάστες με οικογενειακά αυτοκίνητα με ελληνικές πινακίδες, για να μην κινούν υποψίες. Μέσα από άρσεις απορρήτου σε τηλεφωνικούς αριθμούς που χρησιμοποιούσε ο 41χρονος, οι αστυνομικοί του Αλλοδαπών Αττικής κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να συλλάβουν στις 5 Οκτωβρίου στο Παγκράτι. Ενα εικοσιτετράωρο αργότερα τον μετήγαγαν στη Θεσσαλονίκη σε εκτέλεση του εντάλματος που εκκρεμούσε εις βάρος του.

  • Από πληροφορίες που τέθηκαν υπόψη της «Κ» προκύπτει ότι κύκλωμα στο οποίο φέρεται να μετέχει παραλάμβανε παράτυπους μετανάστες από το χωριό Τριφύλλι στα ελληνοτουρκικά σύνορα και τους μετέφερε στη Θεσσαλονίκη. Χρέη οδηγών αναλάμβαναν κυρίως Πακιστανοί μετανάστες εισπράττοντας ως αμοιβή από 100 έως 500 ευρώ. Το κόστος μεταφοράς για κάθε μετανάστη κυμαινόταν από 800 έως 1.200 ευρώ. 
  • Ο 41χρονος και οι συνεργοί του υπάρχουν στοιχεία ότι έχουν μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον 27 άτομα σε πέντε διαφορετικές υποθέσεις. Τα 7 από τα 32 οχήματα που ο 41χρονος είχε στην ιδιοκτησία του έχουν κατασχεθεί.

«Στην θέα των αστυνομικών οι διακινητές – οδηγοί των οχημάτων ανέπτυσσαν ταχύτητα και πραγματοποιούσαν επικίνδυνους ελιγμούς, προκαλώντας τροχαία ατυχήματα και φθορές σε σταθμούς διοδίων», αναφέρεται στα έγγραφα.

Μπλόκα

Στο πλαίσιο μυστικών ερευνών, τα στελέχη του Αλλοδαπών και αστυνομικοί από υπηρεσίες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έχουν, τις τελευταίες ημέρες, εντοπίσει ακόμα πέντε μετανάστες που έχουν υπό τον έλεγχό τους ένα στόλο 200 αυτοκινήτων! Τα οχήματα χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά προσφύγων και μεταναστών από τα σύνορα στην ενδοχώρα. Για τον εντοπισμό τους έχουν ήδη αναπτυχθεί μπλόκα κατά μήκος της Εγνατίας Οδού και του επαρχιακού δικτύου των νομών Εβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, με τη συμμετοχή αστυνομικών από τα τοπικά τμήματα Συνοριακής Φύλαξης. Από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, αντίστοιχα, γίνεται έλεγχος των συμβολαίων αγοράς για να διαπιστωθεί εάν συμμετοχή στην αγορά και ταξινόμηση των αυτοκινήτων έχουν επίορκοι υπάλληλοι από υπηρεσίες του υπουργείου Μεταφορών. ΠΗΓΗ

==================

 

Blogger: 

Δεν χρειάζεται ούτε 'αλλες πληροφορίες, ούτε πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ότι η χώρα δέχεται επίθεση - πείτε το υβδριδική - και ότι έχει αλωθεί από πράκτορες και διάφορες ΜΚΟ (όλως παραδόξως οι γερμανοί κυριαρχούν και στις ΜΚΟ, συνεργαζόμενοι άψογα με τους ισλαμοφασίστες τους Ερντογάν. Με ΜΚΟ πάντα που απολαμβάνουν μια περίεργη ασυλία στο προτεκτοράτο, κατ' εντολήν άραγε ποιων;) 

-------------------------------

Ουδέν αληθέστερον...
-Μου- έλεγε φίλος ( που τα λέει χύμα ) πως η Φράου με τέτοια φάτσα που διαθέτει ευχαρίστως θα φόραγε μια μπούργκα για να μην την κοιτάνε όσοι την πλησιάζουν "με μια ξυνίλα" στην έκφραση τους...😂
Η αλήθεια δεν βρίσκεται και πολύ μακρυά ...
Όμως ο στόχος είναι και παραμένει ίδιος εφόσον πλέον μας έχουν εμφυτεύσει ένα συναίσθημα ενοχής για τους υποτιθέμενους μετανάστες ή πρόσφυγες που στην ουσία ΕΠΙΚΟΙΣΤΕΣ είναι και στρατός του Σουλτάνου που βρήκε πρόσφορο τρόπο να μας τον φέρει στα μετόπισθεν ...
Παλιά δοκιμασμένη πολεμική τεχνική που φέρνει πάντοτε τα επιθυμητά αποτελέσματα ...
Άλλωστε είναι φρέσκια η προειδοποίηση από τον Σίσι που κατονομάζει χωρίς περιστροφές ποιος και ποιους στέλνει με βάρκες ...
Είναι τυχαίο άραγε ότι από τα απέναντι ανατολικά παράλια οι βάρκες που καταφθάνουν έχουν κατά κύριο όγκο άντρες σε ηλικία στράτευσης που οι "αλληλέγγυα" κυβερνιατούρα και οι ΜΚΟ τους καταχωρούν ως ανήλικους φροντίζοντας να τους διοχετεύσουν στην ενδοχώρα Τάχιστα ;
ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΥΑΛΟ ....😡
.
***************************
Στο σκίτσο του Χαντζόπουλου παρακάτω μην ψάξεις πολύ για το ποια απεικονίζει 😏
Στα αριστερά φαίνεται καθαρά ότι είναι η ένοικος της Γερμανικής καγκελαρίας 😏
Η διάδοχος του οραματιστή της Αρίας Φυλής που συνεχίζει το έργο του απαρέγκλιτα ...
****************************

Ο Χριστός σταμάτησε στου Γκύζη. Του Λευτέρη Πανούση.

Ο Χριστός σταμάτησε στου Γκύζη. Του Λευτέρη Πανούση.

Έχω την τιμή και τη χαρά να σας παρουσιάσω το πρώτο βιβλιο στην ελληνική γλώσσα, που αναφέρεται στην αντικατάσταση πληθυσμού, στην αμείλικτη δίωξη του Ελληνισμού και στην νέα ισλαμοκρατία, λέγοντας τα πράγματα με το όνομα τους.   

Πρόκειται για το: “Ο Χριστός σταμάτησε στου Γκύζη“, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Εκτωρ, του Αλέξανδρου Καρρά.

Ξεπατικώνω από το οπισθόφυλλο του βιβλίου, το κείμενο του εκδότη…

Ο Χριστός σταμάτησε στου Γκύζη

Του Λευτέρη Πανούση
Ο θάνατος μιας πρώην ελληνικής γειτονιάς και των ανθρώπων της, στον καιρό της πολυπολιτισμικότητας και της ισλαμοποίησης

Δεκατρείς αληθινές ιστορίες, οι οποίες διαδραματίστηκαν στο πρόσφατο παρελθόν μιας ελληνικής συνοικίας, της συνοικίας Γκύζη. Ιστορίες που όλες μαζί συνθέτουν το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας. Ιστορίες σκληρές, πολυπολιτισμική σύγχυση, ανηθικότητα, παρακμή, ταπείνωση, εξαθλίωση και αθυροστομίες, αποτελούν τη μία όψη των ιστοριών αυτών.

Από την άλλη όμως, μέσα στο χάος και τον τρόμο για το πόσο γρήγορα άλλαξε η ζωή στη συνοικία του Γκύζη, αναδύονται η ανθρωπιά, το φιλότιμο, ο ρομαντισμός, οι αναμνήσεις μιας εποχής, όπου οι Έλληνες κάτοικοι ζούσαν αμέριμνοι τη ζωή τους, είχαν τα μαγαζιά τους και έχτιζαν τα όνειρά τους ατενίζοντας το μέλλον.

Το μέλλον δεν υπάρχει πια, η ελπίδα έχει χαθεί και μαζί με αυτήν σχεδόν έχουν χαθεί κι οι Έλληνες.
Ο Χριστός αντικαθίσταται απ’ τον Μωάμεθ. 

Η δέκατη τέταρτη ιστορία όμως έρχεται από το μέλλον. Ξέρουμε ότι θα έρθει, δε γνωρίζουμε όμως σίγουρα αν τότε θα εμφανιστούν και οι «Ελευθερωτές».

Αλέξανδρος Καρράς


Η ομότιτλη πρώτη ιστορία του βιβλίου, ειχε γινει ταινια μικρου μηκους απο την Αμερισσα Μπαστα 
και την εταιρεια παραγωγης shortfilm, όπου πρωταγωνιστούσε ο Ακης Σακελαρίου.
Η ταινια παιχτηκε σε διεθνη και ελληνικα φεστιβαλ και κέρδισε ενα βραβειο

Το βιβλίο: “Ο Χριστός σταματησε στου Γκύζη” [για το οποιο θα μιλησουμε εκτενέστερα σε επομενα αρθρα] μπορειτε να το προμηθευτειτε απο το ηλ. Βιβλιοπωλειο Νεα Γεννεα και λιαν προσεχως απο επιλεγμενα πατριωτικα βιβλιοπωλεια.

Μπορειτε επισης να το παραγγείλετε στο ιστολογιο: Εθνικον Κρατος: Ε – mail: ethnikonkratos@gmail.com ή στο δικο μου μεηλ: orpheas57@gmail.com

Ταυτοτητα εκδοσης

Σελιδες 160

Τιμη 12,60 Ευρω [+ εξοδα αποστολης]

Σημειωσις του συγγραφεα

“Ο Χριστος σταματησε στου Γκυζη”, είναι το 3ο βιβλίο μου. 
Είχα αποφασίσει να μην ξαναεκδοσω εντυπο κείμενο, παρά την επιτυχία του ιστορικου μου μυθιστορήματος “Η Παναγία των Νερών” [μεταφραστηκε και στα Ισπανικά] – αηδιασμένος από την δικατορία της πολτικής ορθότητας, την οποία τηρουν ευλαβικά οι περισσοτεροι συστημικοι εκδοτες.
Ωστοσο, μπροστα στην απολυτη καταστροφη με την οποια απειλειται ο Ελληνισμος, αποφασισα να δώσω στη δημοσιοτητα και ενα εντυπο κειμενο, στη μορφη του κλασικου βιβλιου, εξον φυσικα απο την καθημερινη αρθρογραφια μου στο ιστολογιο αυτο.

Για να μεινει και μια γραπτη μαρτυρια,  ότι δεν αποδεχτηκαν ολοι οι Ελληνες την αντικατάσταση τους.

Ο Αλεξανδρος Καρρας εκαμε το τολμημα να το εκδώσει.
Μεσα στις σελιδες του βιβλιου, θα δειτε, θα διαβασετε, θα αφουγκραστειτε τις ανασες, τα ονειρα, τις διαψευσεις και την αγωνια Ελληνων, μιας τυπικης Ελληνικης γειτονιας, που αργοπεθαινει.

Οι εγχωριοι εργολαβοι της Πλανητικης Παν-εξουσιας ισως επιχειρησουν να το σταματησουν, οπως σταματησαν τοσα αλλα.  
Ωστοσο φρονω οτι ακομα υπαρχουν πολλοι Ελληνες, που εστω και στα κρυφα, λαχταρανε να ακουσουν λογο για την Ελλαδα. Γι αυτο που ηταν, για αυτο που θα επρεπε να ειναι και γι αυτο που πανε να την καταντησουν.

Σε οσες/ους μου καμουν την τιμη να το διαβασουν, ευχομαι καλη αναγνωση… 
============================
... όσο για "προοδευτικά"  Bloggs και τη στάση τους στον Ισλαμοφασιμό.. (κλεμμένο από το FB)

Βρίσκοντας δικαιολογίες εκεί που δεν υπάρχουν.

Γιατί κάποια προβεβλημένα αριστερά social media και blog δεν συμμετείχαν με άρθρα τους στη σφαγή του καθηγητή από τον 18-χρονο Ρώσο Τσετσένο;

Γιατί ήταν φανερό πως ο αποκεφαλισμός του καθηγητή Σαμιέλ Πατί από τον 18χρονο Αμπντουλάχ Αμπουγεζιντβίτς δεν ταίριαζε με τα αφηγήματα τους.

Είναι φανερό. Ούτε η ΟΛΜΕ, ούτε η ΔΟΕ, ούτε κάποια κόμματα της αντιπολίτευσης έβγαλαν πύρινες ανακοινώσεις. Το τελευταίο κρούσμα ισλαμιστικής τρομοκρατίας στο Παρίσι καλύφθηκε σχεδόν με το βολικό πέπλο της σιωπής. Μάλιστα μερικοί διεθνιστές αριστεροί "θρήνησαν" ότι έφταιγε η καταπίεση που νιώθουν οι ισλαμιστές στην πατρίδα τους. Ή ότι φταίνε οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι στο Αφγανιστάν, την Τσετενία και σε όλη την Ασία. Φυσικά κανείς τους δεν σκέφθηκε γιατί αντιδρούν μόνο Ισλαμιστές κι όχι Χριστιανοί ή Κομφουκιανιστές; Μήπως και οι τελευταίοι δεν νιώθουν την πίεση του καπιταλισμού;

Πού είναι οι «ιδιοκτήτες της ευαισθησίας» στα blog και στα site να σαλπίσουν τον αγώνα κατά της μισαλλοδοξίας εναντίον των φτωχών μουσουλμάνων;

Η δολοφονία του καθηγητή οφείλεται για πολλούς μαρξιστές ότι «η δράση φέρνει την αντίδραση». Πρώτα ξεκίνησαν την δράση οι δυτικοί και μετά ήρθε η φυσιολογική αντίδραση των Ισλαμιστών.

Και να θυμηθούμε ένα σύνθημα στην πορεία του Πολυτεχνείου το 2015: “Φονιάδες των λαών ιμπεριαλιστές, οι βόμβες σας γεννάνε τους τζιχαντιστές”. Αφήστε που έφτασαν μέχρι τη βία στις Σταυροφορίες για να δικαιολογήσουν την τυφλή βία στο Παρίσι. Ακόμη και στην περίπτωση του περιοδικού «Charlie Hebdo» ή στο Μπατακλάν ή στη Νίκαια ή τη σφαγή εβραίων μαθητών στη Τουλούζη το 2016, είχαν εκφράσει την ερώτηση κάποιοι στην Ελλάδα για το κατά πόσο μερικοί Γάλλοι έπαιζαν το χαρτί της πρόκλησης στους μουσουλμάνους.

Με τον τρόπο αυτόν απονέμουν “δικαιοσύνη” και βρίσκουν δικαιολογίες για τις όποιες σφαγές των φανατικών τζιχαντιστών.

 

Σχόλια