Αλλαγή πληθυσμού στην πατρίδα μας

Διώχνουν τους Έλληνες και φέρνουν Πακιστανούς και πάσης προέλευσης αλλοεθνείς και αλλόπιστους στη θέση τους. Αυτό το πλάνο εκτελείται πιστά τα τελευταία χρόνια και για την ολοκλήρωσή του εργάζεται πυρετωδώς και με ιδιαίτερο ζήλο ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σχετικά με αυτούς τους σχεδιασμούς είναι όσα είπε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας σε εκδήλωση της πακιστανικής κοινότητας. Μεταξύ πολλών άλλων, τόνισε: «Ξέρετε ότι υπάρχει ένας καινούργιος νόμος που τον ψηφίσαμε τώρα, το 2019, που λέει ότι όποιος είναι επτά χρόνια στην Ελλάδα και έχει ένα χαρτί, οποιοδήποτε χαρτί, ακόμα και μια επιστολή, ένα γράμμα που έχει στείλει πίσω, παίρνει άλλα τρία χρόνια για να τακτοποιήσει τα χαρτιά του. Αυτό είναι ένα πρώτο βήμα.

Το δεύτερο που θέλω να πω είναι ότι τους επόμενους δύο μήνες θα πάω στο Ισλαμαμπάντ. Δεν πάω για τουρισμό, πάω για να λύσουμε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις οικογενειακές επανενώσεις, με τα ελεύθερα ταξίδια σας στο Πακιστάν και να μπορείτε να γυρίσετε χωρίς προβλήματα. Ξέρω ότι πολλοί από εσάς έχετε χρόνια να πάτε πίσω να δείτε τις οικογένειές σας γιατί φοβόσαστε ότι μπορεί να μη γυρίσετε ποτέ πίσω από εκεί. Θα το λύσουμε αυτό το πρόβλημα».

Με λίγα λόγια, ένα στέλεχος της εκτελεστικής εξουσίας, υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, απευθύνει αίτημα... εποικισμού στο πακιστανικό ακροατήριό του. Όσοι αμφιβάλλουν ακόμα, έχοντας αναγνώσει το παραπάνω απόσπασμα από την ομιλία του κ. Βίτσα, δεν έχουν παρά να ρίξουν μια ματιά στη συνέχεια: «Να βρούμε τρόπους ώστε να ερχόσαστε στην Ευρώπη με ασφάλεια και τάξη και να έχετε μια τέτοια ελευθερία και να μην κινδυνεύετε ούτε μέσα στα κοντέινερ ούτε μέσα σε θάλασσες ούτε σε όλα αυτά που έχετε περάσει και τα ξέρετε καλύτερα από εμένα».


Αλήθεια, ποιος εξουσιοδότησε τον κ. Βίτσα να προσκαλεί τους Πακιστανούς να εποικίσουν την Ελλάδα; Δεν γνωρίζει ότι αυτή η χώρα, η οποία βοήθησε με φανατισμό την Τουρκία στην εισβολή στην Κύπρο το 1974, δεν βρίσκεται σε... εμπόλεμη κατάσταση και με όσα είπε κλείνει το μάτι στους πολίτες της για να έρθουν εδώ ως οικονομικοί μετανάστες;

Εξίσου προκλητικά με τα λόγια του κ. Βίτσα είναι και τα ψελλίσματα από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μόνο ο κ. Μιλτ. Βαρβιτσιώτης καταδίκασε όσα είπε ο υπουργός, αλλά κάθε εχέφρων πολίτης θα περίμενε κάτι περισσότερο: την ξεκάθαρη τοποθέτηση από τη Ν.Δ. ότι θα ακυρώσει όλες τις πολιτογραφήσεις αλλοδαπών από το... παράθυρο και θα εξετάσει εξονυχιστικά όλες όσες έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.

Όποιος σιωπά σε αυτή την αθλιότητα συναινεί στην αλλοίωση της σύνθεσης του πληθυσμού και στην ουσιαστική κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος.
ΠΗΓΗ
Δημοκρατία
==========================

Τη στιγμή που οι Συριζαίοι υπουργοί όπου και να κυκλοφορήσουν δημοσίως γίνονται στόχος έντονων αποδοκιμασιών από τον κόσμο, ο κ. Βίτσας κατάφερε να βρει ένα κοινό πρόθυμο να τον χειροκροτήσει και μάλιστα με θέρμη! Πρόκειται για τα μέλη της Πακιστανικής Κοινότητας της Ελλάδας, όπου έδωσε ομιλία, στο πλαίσιο εκδήλωσης, την Τετάρτη 27 Μαρτίου.


Ο κ. Βίτσας μίλησε στους Πακιστανούς μετανάστες, με τον μόνο τρόπο που ξέρει να μιλάει στον κόσμο: τον τρόπο του πολιτικάντη, που μοιράζει ψεύτικες υποσχέσεις και κίβδηλα όνειρα! Όχι μόνο γιατί «τα όνειρα δεν έχουν σύνορα», όπως είπε χαρακτηριστικά, αλλά κυρίως, επειδή έχουν και ένα άλλο, πολύ σημαντικό πλεονέκτημα, ότι είναι τζάμπα, άρα δεν κοστίζει τίποτα να τα μοιράζουμε στους κακομοίρηδες! Άλλωστε είναι τόση η ανάγκη τους να πιαστούν από κάπου, έστω κι απ’ την ελάχιστη υποψία ελπίδας για μια καλύτερη ζωή, που είναι τόσο εύκολο να εξαπατηθούν! Η χαρά του επαγγελματία πολιτικάντη!
  • Άνθρωποι που, λόγω των συνθηκών, έχουν ρίξει τόσο χαμηλά τον πήχυ, που χειροκρότησαν με ενθουσιασμό τον «κ. υπουργό» όταν τους υπαγόρευσε μέχρι πού μπορούν να φτάσουν τα «όνειρά» τους: «ελευθερία, αξιοπρέπεια, ένα σπίτι να μένουμε, μια δουλειά να κάνουμε, την οικογένειά μας να είναι καλά…» Γιατί; Γιατί «τα όνειρα των απλών ανθρώπων είναι κι αυτά απλά»!
  • Στην πραγματικότητα, επειδή στην κατεστραμμένη από τη μνημονιακή κατοχή Ελλάδα, αυτά τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα έχουν μετατραπεί σε «όνειρα» και μάλιστα… απατηλά!
Ονειρευτείτε ελεύθερα, αγαπητοί μετανάστες, όπως ονειρεύονται και οι Έλληνες, ένα μεροκάματο, ένα πιάτο φαΐ, ένα κεραμίδι πάνω απ’ το κεφάλι σας! Μέχρι εκεί σας/μας επιτρέπεται να ονειρεύεστε/ονειρευόμαστε, εσείς/εμείς, οι «απλοί άνθρωποι»! Κι όταν ακούτε τον κ. Βίτσα να σας λέει ότι βλέπει σε σας τους μελλοντικούς γιατρούς, μηχανικούς και δικηγόρους, ρωτήστε τον σε ποια χώρα τους βλέπει; 
Γιατί οι περισσότεροι σημερινοί μαθητές και φοιτητές της Ελλάδας προορίζονται κι αυτοί για μετανάστευση, για να ακούνε με τη σειρά τους τον Γερμανό/Άγγλο/Αμερικανό… «κ. Βίτσα» να τους μιλάει για τα «όνειρα των απλών ανθρώπων»!

Ονειρευτείτε!
Τι άλλο σας έμεινε να κάνετε, αφού το δικαίωμά σας να διεκδικείτε το απεμπολήσατε, όπως και χιλιάδες Έλληνες μετανάστες, όταν αποδεχθήκατε να ξεριζωθείτε από τον προνομιακό χώρο άσκησης των δικαιωμάτων σας. Την πατρίδα. Αυτήν, τη μία και μόνη πατρίδα που έχει ένας άνθρωπος, την «πατρίδα της καρδιάς»! Αυτήν τη μία και μόνη πατρίδα που μπορείτε να αφήσετε πίσω σας, αλλά δεν μπορείτε ποτέ να βγάλετε από μέσα σας!

Αθήνα, 29 Μαρτίου


Το Γραφείο Τύπου του Ε.ΠΑ.Μ
.
============================ 
blogger: Δείτε το θέμα της μετανάστευσης σε ένα ευρύτερο πλαίσιο...
 Αντιγράφω από παλιότερη εγγραφή:
blogger: 
Ξανά τα ίδια: Εκεί στο capital  πριονίζουν τα πριονίδια, έτσι σε δουλειά να βρισκόμαστε. Είναι για να ροκανίζουν τον χρόνο και τις εναλλακτικές και το κυριότερο να αποκρύπτουν από τον λαό - ποιον τον γαμεί αυτόν - ότι εντός του ευρώ δεν υπάρχει λύση! Για την ακρίβεια υπάρχει τελική λύση που ήδη έχει δρομολογηθεί και εκτελείται με ακρίβεια που μόνο το capital δεν βλέπει. 

..κι' όμως η ..ανάπτυξη δεν έχει σταματήσει! Αφορά όμως μόνο λίγους (και εκλεκτούς) που δεν είναι ηλίθιοι να δείχνουν την αύξηση του πλούτου τους και στο πλαίσιο αυτό έχουν και το capital να μας παραμυθιάζει- αποκοιμίζει. 

να οι αποδείξεις! 

  1. Οι ελληνικές επιχειρήσεις αλλάζουν χέρια

  2. Είναι οι επενδύσεις ...ηλίθιε!

  3. Περί Νεοφιλελευθερισμού (Ευνοιοκρατικός καπιταλισμός).

 Εκείνο που δυσκολεύεται να καταλάβει (!@;) ο Μελάς και άλλοι οικονομολόγοι ή δεν τολμούν να καταγγείλουν είναι ότι:
Η χώρα δεν έχει τα εργαλεία ούτε το πολιτικό προσωπικό να σχεδιάσει ενδογενή ανάπτυξη (τυχαίο άραγε το γεγονός ότι 9 χρόνια κρίσης και απουσιάζει συνεκτικό σχέδιο ανάπτυξης;). 

  • Το πολιτικό προσωπικό και οι οικονομολόγοι έχουν αποδεχθεί πλήρως την αποικιοποίηση και την μετατροπή της χώρας σε γερμανικό προτεκτοράτο με ότι αυτό συνεπάγεται.  Η δε οικονομία θα πάρει τη μορφή που θα επιβάλλουν οι Ευρωπαίοι - Γερμανοί, αφού στα χέρια τους βρίσκονται οι μοχλοί για να ενισχύσουν ή να διαλύσουν ολόκληρους τομείς. Στην καλύτερη περίπτωση η χώρα θα μετατραπεί σε Ταϊλάνδη των Βαλκανίων αρκετά κοντά για τις (φτηνές) διακοπές των Ευρωπαίων.
  • {Εν κατακλείδι: Για να λυθεί ένα πρόβλημα πρέπει να ορισθούν οι "αρχικές συνθήκες", γιατί είναι αυτές που θα  επιβάλλουν τη λύση. π.χ. Αν θεωρείς τη χώρα  σαν το πλαίσιο της λύσης: Τότε η η μετανάστευση 600.000 χιλιάδων των πιο δυναμικών πολιτών της είναι τραγωδία! (πολιτική και οικονομική). Αν βλέπεις τον κόσμο ολόκληρο έτσι γενικά και αόριστα, ή σαν γραφειοκράτης της  ΕΕ, τότε η μετανάστευση  των παραπάνω είναι ...πλούτος, αφού θα ...γονιμοποιήσει άλλες κοινωνίες!| 
και δανεισμένο από παλιότερη ανάρτηση: σχετικά με την ανάπτυξη που δεν λέει να έρθει!
blogger:
Ας μην παριστάνει τον ανήξερο ο Γερμανός Οικονομολόγος. Ξέρει πολύ καλά ότι με την λεηλασία που έχει υποστεί η χώρα, με την αδυναμία της να έχει δικιά της οικονομική πολιτική και νόμισμα, δεν πρόκειται ποτέ να ορθοδοπήσει. Θα παραμένει μια μίζερη οντότητα (δεν το λες κράτος) προτεκτοράτο και "ζει", αφού πρέπει να παραμένει "ζωντανή", προκειμένου να τεμαχίζεται και να πωλείται.  Χωρίς τραπεζικό σύστημα, με το καλύτερο δυναμικό να έχει μεταναστεύσει - και το άλλο οργανώνει τη φυγή του -η χώρα δεν μπορεί να έχει μέλλον. (Τώρα αν περιμένει από τους Έλληνες κεφαλαιούχους να επενδύσουν στη χώρα, δεν έχει(;) καταλάβει τίποτε! Τόσο πολύ "πάσχισαν" οι άνθρωποι να λεηλατήσουν τη χώρα και να βάλουν τα χρήματά τους στους φορολογικούς παραδείσους και στην Ελβετία ...)
Άδικα περιμένετε! Το ελατήριο της ανάπτυξης έχει ...σπάσει!
 
=======================

Σχόλια