Tα πάντα είναι επικοινωνία!

 Lavrentzos Anastasios·
ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ;



 Κ. Μητσοτάκης: Από πού γνωρίζουμε το ζευγάρι που επισκέφτηκε στο Γαλάτσι.Δεν ήταν άγνωστο στον Κυριάκο Μητσοτάκη το ζευγάρι που τον υποδέχθηκε στο Γαλάτσι τη Δευτέρα. Είχε εμφανιστεί ξανά σε προεκλογική συζήτηση της Νέας Δημοκρατίας το Μάιο του 2023. 

https://www.facebook.com/100055393770689/videos/1098295198013043/

--------------

Εδω ο σύζυγος του ζευγαριού απ το πρόγραμμα
<<Σπίτι μου >> στα Ναυπηγεια Ελευσινας σε εκδηλωση της ΝΔ και σε τυχαία συνάντηση με το χαζό.. περνούσαν οι απλοί πολίτες έξω από τα Ναυπηγεία τους βλέπει ο Μητσοτάκης, "Τι είστε εσείς;" τους λέει, "απλοί πολίτες" του απαντούν, "ελάτε μέσα να συμμετέχετε στην εκδήλωση" τους λέει ο Κυριάκος. Και μπήκαν.
Σανοταϊσμένος όσο ποτέ και χρήσιμος ηλίθιος αυτός ο λαός.

=============

 ================


https://www.protothema.gr/politics/article/1457026/mitsotakis-sunadithike-me-upsilovathma-stelehi-tis-google-kai-tis-intel-sto-davos/

=================


https://www.kathimerini.gr/politics/562835944/mitsotakis-apo-ntavos-theloyme-na-ginoyme-exagogeis-prasinis-energeias/

...εξαγωγείς ενέργειας!!!! (για να εξάγεις πρέπει να είσαι παραγωγός, είμαστε παραγωγοί ενέργειας και δεν το ξεύρουμε;)

-===========

Βlogger:

Σε μια χώρα που ο δημοσιογράφος, που  δηλώνει χωρίς να ντρέπεται, ότι έλεγε ψέμματα και ακόμα χειρότερα εξακολουθεί να "απαγγέλει" ειδήσεις και δεν εξωπεταχθεί από το mediaκό σύστημα  κάτι είναι πολύ σάπιο...

Αυτή η χώρα δεν έχει Π/Θ αλλά κάποιον παλιάτσο που παριστάνει τον ηγέτη, ενώ στην πραγματικότητα είναι ο μπροστινός διαφόρων συμφερόντων. 

Αυτός ο "ηγέτης" είναι απλά μια μαριονέτα που φωτογραφίζεται, χαριεντίζεται με αυτούς κάποιο επιτελείο images makers επιλέγει να τροφοδοτήσει στη συνέχεια τη μεγάλη μηχανή κατασκευής εικόνων, την τηλεόραση. 

  • Ν Καραχάλιος:
    "65 δημοσιογραφοι της ΕΣΗΕΑ εργάζονται στο Μέγαρο Μαξίμου. Πανω από 300 δημοσιογράφοι εργάζονται σε γραφεία τυπου της κυβερνήσεως.
    Στο Μ.Μαξίμου εργάζονται 440 άνθρωποι, οι 400 εργάζονται στην επικοινωνία.
    Στον Λευκό Οίκο εργάζονται συνολικά 370 άτομα... "

Σ' αυτόν το κατακλυσμό εικόνων, σ' αυτό το περιβάλλον χυδαίας κακοποιητικής χειραγώγησης,  καλείται να επιβιώσει και να κρατήσει το μυαλό καθαρό ο κάτοικος αυτής της χώρας. ...

Eίμαστε υποκείμενα κάτω από ένα ανηλεές σφυροκόπημα από τα ΜΜΕ, ώστε και πιο νουνεχείς να απαρνηθούν τον ορθό λόγο και να παραιτηθούν. Σ' αυτό το πλαίσιο των διαρκών επιθέσεων βάλτε και το τελευταίο επεισόδιο περί του "γάμου" των ομόφυλων ζευγαριών. Είμαστε σε πόλεμο, τον πόλεμο της πληροφορίας.

==================================


Ilias Karavolias

Με τα φροντιστήρια των κυβερνητικών βουλευτών, αλλά και την υπόνοια της Εκκλησίας για δημοψήφισμα στο γνωστό θέμα του γάμου, μπορούμε να πούμε πλέον ότι έγινε εντελώς «παραγωγική» η σύγχρονη βιοπολιτική.
Κάτι που φάνηκε από την εποχή του κορονοϊού (αν και το είχε εξιστορήσει πριν 40 και πλέον χρόνια ο Μισέλ Φουκώ, στις περίφημες ανοιχτές διαλέξεις του στο Κολέγιο της Γαλλίας, βλ «Η Γέννηση της Βιοπολιτικής», εκδ. Πλέθρον )
Αυτό όμως που «παράγεται» συνεχώς (όταν ανακύπτουν κοινωνικά ζητήματα) είναι τεχνητές συνθήκες επιλογών.
Στόχευση της εκάστοτε εξουσίας δεν είναι να αναδύονται πολλαπλές υποκειμενικότητες, ικανές να διαμορφώνουν σύνολα και υποσύνολα, αλλά μια συγκεκριμένη διχοτόμηση στην κοινωνική διαστρωμάτωση.
Στην πραγματικότητα, η βιοπολιτική δεν παράγει ούτε ομογενοποίηση ούτε εξατομίκευση : διαμορφώνει υποκείμενα και κατηγοριοποιεί δεδομένα, επιλογές, προτιμήσεις.
Αυτή η υποτίθεται «κανονικοποίηση» δεν είναι παρά τακτοποίηση διαφορών σε θέματα όπου δεν χωράνε μαζί σοσιαλφιλελευθερισμός και νεοσυντηρητισμός ( για αυτό και σχεδόν πάντα «πρέπει να διαλέξεις με ποια πλευρά είσαι»)
Με αυτή την ασυνείδητη διχοτόμηση η νεοελληνική κοινωνία σχεδόν ταυτίστηκε και υποδύεται την προοδευτική χώρα (ενώ βαθιά στις ρίζες της είναι οπισθοδρομική)
Όμως, παντού διεθνώς εξελίσσεται  ραγδαία ένας άκρατος δικαιωματισμός, με το όλο σκηνικό να μοιάζει σουρεαλιστικό : νόρμες διαλύονται εύκολα και αντικαθίστανται από νέες νόρμες, λαμβάνουν χώρα νέες θεσμίσεις στο κοινωνικό φαντασιακό ( το οποίο δεν χωράει πλέον παραδοσιακές εγγραφές στο συλλογικό ασυνείδητο)
ΥΓ : Ζούμε καιρό τώρα την επικοινωνιακή έκσταση της διαφορετικότητας και την πεισματική εμμονή της αποδοχής της, οπότε αυτό το σκηνικό μαντρώματος των εκπροσώπων του λαού για μασάζ και υπακοή δεν είναι τελικά παρά σκηνοθεσία για να τηρηθούν οι συντηρητικές κομματικές παραδόσεις…

==========================

-------------------





Σχόλια