Πύρρειος …Δημογραφική Ήττα


Του Κώστα Κόλμερ

 Το αφορολόγητο εισόδημα για τις 144.000 οικογένειες, με τρία παιδιά, αυξάνεται κατά 1.000 ευρώ ετησίως, δηλ. 220 ευρώ ανά τέκνο ενώ το επίδομα γεννήσεως ανέρχεται κατά 20%…αναδρομικώς από του  2023, σε 3.500 ευρώ κι ο νέος κρατικός προϋπολογισμός επιβαρύνεται με 2,1 δισ., ευρώ, σύμφωνα με τη νέα υπουργό Οικογενείας κα Ζαχαράκη, ως «η κυβερνητική απάντηση» (Κυρ. Μητσοτάκης, οικουρών) «στην ακρίβεια της ζωής» αλλά όχι στη δημογραφική κρίση που μαστίζει από 50ετίας την χώρα μας. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Τα 2,5 εκατομ. συνταξιούχοι και άλλα τόσα, χαμηλόμισθοι εργαζόμενοι, δεν πρόκειται να συμμετάσχουν στη επιδότηση του …πληθωρισμού ενώ το 1,3 εκατομμύριο ζευγάρια (φυσιολογικά) που δεν έχουν ένα παιδί, δεν πρόκειται ν’ αποκτήσουν. Διότι προφανώς το κόστος διαβιώσεως του υπερβαίνει στο εικοσαπλάσιο τα «επιδόματα γέννησης» συν τοις άλλοις του κ. Χατζηδάκη.

Με δύο λόγια, η «νέα» δημογραφική πολιτική είναι η παλαιά επιδοματική και δεν πρόκειται ν αποδώσει όπως δεν απέδωσε η μέχρι τούδε. Μ’ αποτέλεσμα η γαμηλιότης των Ελλήνων να έχει πέσει στο 1,3 τέκνα ανά φυσιολογική γυναίκα, γονίμου ηλικίας (16-40 ετών) έναντι  του απαραιτήτου του 2,3 για ν’ αποκατασταθεί η ισορροπία του Ελληνικού πληθυσμού στα 10 εκατομ. αυτοχθόνων.

Αυτά παθαίνει ο κύριος πρωθυπουργός, ασχολούμενος με τον «αμαρτωλό» γάμο των ομοφυλοφίλων, κατά την Εκκλησία της Ελλάδος, και με διάφορες προσαρμογές της Ελληνικής πραγματικότητας προς τις απαιτήσεις της δυτικής Ευρωπαϊκής Ενώσεως (όχι της ανατολικής). Του διαφεύγει  επίσης , η ανάγκη καταπολεμήσεως της ακρίβειας της ζωής στην Ελλάδα, με ενίσχυση της συνολικής  προσφοράς και μείωση της ενεργού ζητήσεως, από τις επιδοματικές, «στοχευμένες» επιδοτήσεις προνομιούχων τάξεων, που ανεβάζουν το εγχώριο κόστος ως λχ, η «πράσινη ανάπτυξη», το κλείσιμο των λιγνιτικών ηλεκτροπαραγωγών μονάδων, τα πολυμήχανα καρτέλ σ’ όλο το φάσμα της οικονομίας κι οι προοδευτικοί φόροι.

Αγνοεί επίσης την τιμωρό,  λαϊκή κατακραυγή στις προκλήσεις της πολιτικής  αλαζονείας, που από της εποχής του Πτολεμαίου Β και της Αρσινόης (*) άχρι της επιβολής του ΕΝΦΙΑ το 2013 επέφεραν καταστροφές. Στην πρώτη περίπτωση, την στάση του λαού της Αλεξανδρείας, εξ αιτίας του αιμομικτικού γάμου των Πτολεμαίων, δεύτερον, στη  Νέα Δημοκρατία που έπεσε στο 17% του εκλογικού σώματος .

Ο κόσμος της δεξιάς όχι μόνο θα εγκαταλείψει τον ΚΜ αλλά θ’ αρχίσει την αναζήτηση νέου ηγέτου, εάν εν τω μεταξύ ο Κυριάκος δεν αποσύρει τα έωλα νομοθετήματα του. Όπως υπήρξε άκριτος, ανακινήσας το ζήτημα των λεσβιών και των αρσενοκοιτών, έτσι αστόχως ανέθεσε στην δημογραφική του πολιτική εις ακατάλληλα πρόσωπα…

Δυστυχώς τις συνέπειες φέρει ο Ελληνισμός αλλά ποίος εκ των 300 αντιπροσώπων του έθνους ενδιαφέρεται για την επιβίωση του; Διαφορετικά δεν θα αρκούσαν οι 130 ψήφοι της ΝΔ,  μετά της «αντιπολιτεύσεως» (εξαιρέσει του ΚΚΕ), για να εγκριθεί ο απαράδεκτος νόμος της πολυγαμίας των ομοφυλοφίλων .

Οι εκλογές του προσεχούς Ιουνίου, θα δείξουν αυτό που ήδη συζητείται ευρέως. Είθε η πρωθυπουργική ασθένεια να είναι «προφάσεις εν αμαρτίαις» που θα έπρεπε να ζητήσουν ταχέως άφεσιν.

(*) Πτολεμαίος Σωτήρ (308 π.Χ-246) νυμφευθείς την αδελφή του Αρσινόη β΄ της Αιγύπτου.      

==============

Blogger: 

... από την εκπομπή: ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ του Λ. Καλαρρύτη στους 90.1 FM, σήμερα -23/1/2024 - και ώρα περίπου 20.15 ο καλεσμένος του: Α. Λαυρέντζος αναφέρει: "... η κυβέρνηση πρότεινε σε δήμους της Κρήτης να δημιουργήσουν δομές για την προστασία των "ανήλικων"  λαθρομεταναστών, προσφέροντας ως καθημερινό κόστος για τον κάθε "ανήλικο" περί τα 85 ευρώ..." Αν αυτό είναι αλήθεια - που είναι! - τότε έχουμε και την απόδειξη ότι η Κυβέρνηση προκρίνει την αλλαγή πληθυσμού με εισαγώμενους και δεν θέλει  η αύξηση του πληθυσμού να προέλθει από την γεννητικότητα του ιθαγενούς πληθυσμού. Πιο καθαρά: Οι ιθαγενείς είναι πρόβλημα στο νέο περιβάλλον. Ο ίδιος ο Π/Θ δεν το έκρυψε εξ' άλλου. Είπε σε ομιλία του στη Βουλή ότι θα πολεμήσει τον νατιβισμό, τί δεν καταλαβαίνετε;  (και εδώ)

==========

Το Αθηναμπάντ της οικογένειας Μητσοτάκη

"...

Η προτεραιότητα των Ελλήνων και των ελληνικών συμφερόντων και προτύπων εντός Ελλάδος ξέρετε ποια είναι; Ο νατιβισμός! Κι αυτό το πράγμα, να προηγούμεθα εμείς και τα συμφέροντά μας στην πατρίδα μας, ο τρισκατάρατος νατιβισμός, είναι κάτι που πολεμά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός, σε ομιλία του στις 11 Ιουνίου 2018, ανέφερε για το θέμα: «Οι αυταρχικές και λαϊκιστικές δυνάμεις γίνονται όλο και πιο ισχυρές σε όλη την Ευρώπη, αλλά και στον κόσμο. Η άνοδος της ξενοφοβίας, του νατιβισμού και του ρατσισμού είναι δυστυχώς μια πραγματικότητα στην Ευρώπη, την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε».

Ομολογουμένως, η αντιμετώπιση του νατιβισμού και της εθνικής προτεραιότητας από τον πρωθυπουργό στέφεται με απόλυτη επιτυχία. Σε λίγο καιρό μόνο τα ελληνικά γράμματα στις πινακίδες με τα ονόματα των οδών θα θυμίζουν τη δοξασμένη χώρα όπου γεννήθηκε ο δυτικός πολιτισμός – μέχρι να αλλαχθούν και αυτές και να γράφουν τα ονόματα σε άψογη αραβική, τουρκική, ουρντού, πουντζάμπι κ.ά.

Με τις υγείες μας!"

===========

Απόλυτα ταυτισμένος με τον «αντινατιβιστή» Κυριάκο φαίνεται ότι είναι ο πρέσβης των ΗΠΑ Γιώργος Τσούνης.

Σε πρόσφατη παρέμβαση του, ανέλυσε πόσο σημαντικοί είναι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες για την κοινωνία και πόσο η παρουσία τους «αναβαθμίζει τη χώρα και την οδηγεί σε ευημερία».

Την ώρα που η Ελλάδα κυριολεκτικά αφανίζεται από την υπογεννητικότητα και την αυξάνουσα θνησιμότητα, κάποιοι φαίνεται ότι βρίσκουν αφορμή να προωθούν την λεγόμενη «αντικατάσταση πληθυσμών», την οποία έχει θέσει ως κεντρική πολιτική τόσο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Και οι δύο σε δημόσιες τοποθετήσεις τους, έχουν προσεγγίσει το μεταναστευτικό ως λύση του δημογραφικού…

 ==============

Δημήτρης Μπελαντής :
ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑ .
📍 Οποιος πιστεύει ότι μπορεί να υπάρξει τεκνοθεσία ομόφυλων ζευγαριών και ιδίως ζευγαριών ανδρών χωρίς εγχρήματη συναλλαγή και χωρίς παρένθετη μητρότητα σε μεγάλη έκταση, κατανοεί την επιθυμία του σαν πραγματικότητα. Δεν γίνεται πρακτικά. Οταν αυξηθεί πολύ η ζήτηση για παιδιά προς υιοθεσία (ομόφυλα ζεύγη συν ετερόφυλα ζεύγη), θα συμβούν τα εξής:
📍 Πρώτον, θα αυξηθεί πολύ ο διαδικαστικός χρόνος για τα ετερόφυλα ζεύγη, αφού θα υπάρχει μεγάλος αριθμός αιτούντων ζευγών και μεγάλος χρόνος αναγκαίων νομικών και ελεγκτικών διαδικασιών.
📍 Δεύτερον, όταν στην αγορά υπάρχει μεγάλη ζήτηση, υπάρχει και αύξηση των ανταλλαγμάτων ή του τιμήματος, καθώς και οργάνωση παραγωγής κατά κλίμακα. Επειδή δεν θα φτάνουν οι υιοθεσίες από τα ιδρύματα, κι αυτές συχνά σκοτεινές, θα χρειαστεί να αυξηθεί η προσφερόμενη εργατική δύναμη που παράγει παιδιά, δηλαδή οι παρένθετες μητέρες, πάντοτε φτωχές, συχνά μετανάστριες.
📍 Οσοι λοιπόν καλοπροαίρετα γράφουν θέλουμε τεκνοθεσία ομόφυλων αλλά "όχι βρε παιδί μου και παρένθετες μητέρες", είναι σαν αυτούς στην Αγγλία τον 19ο αιώνα που ήθελαν ωραία βαμβακερά πουκάμισα από τις ΗΠΑ αλλά "προς Θεού όχι από την εργασία δούλων στις φυτείες βαμβακιού". Οταν τα παιδιά γίνονται εμπορεύματα - κάτι που ξεκίνησε με τα ετερόφυλα ζευγάρια προ πολλού και τώρα θα αυξηθεί πολύ με τα ομόφυλα - λειτουργεί ο νόμος της αξίας συν η προσφορά και ζήτηση.
📍 Και αν η εμπορευματοποίηση των παιδιών από ετερόφυλα ζεύγη χάριν της υιοθεσίας κάπως εξισορροπούνταν ηθικά από το ότι θα έβρισκαν ένα μέσο οικογενειακό περιβάλλον, μια θετή μητέρα και έναν θετό πατέρα, δύο διακριτά συναισθηματικά πρότυπα, τώρα χάνεται και αυτό. Μένει μόνο η αγορά και η πώληση και η εργατική δύναμη που παράγει το σώμα - εμπόρευμα η έστω η μητέρα μικροεμπορευματική παραγωγός αν δεν την διαμεσολαβούν κυκλώματα, που και αυτό δεν είναι σίγουρο καθόλου. Οι αστοί αυτό το λένε παραδοσιακά «Πρόοδο» ή «Ανάπτυξη». Οι αποικιοκράτες βελτίωση της διοικητικής οργάνωσης στην αποικία τους.
📍 Ο νεοφεμινισμός δεν φαίνεται να αντιδικεί με αυτό. Οταν παράγονται επί χρήμασι τέκνα για ομόφυλα ζεύγη, η φυσική μητέρα δουλεύει για την Πρόοδο η είναι enterpreneur for herself. Οταν οι βιολογικοί γονείς ζητούν κίνητρα για να κάνουν παιδιά με φυσική μέθοδο η έστω με ιατρική στήριξη, χωρίς παρένθετη μητέρα, είμαστε στο βασίλειο των γυναικών - κουνελιών και της Άκρας Δεξιάς η Alt Right. Το εν γένει δημογραφικό λογίζεται προνόμιο της Ακροδεξιάς, ενώ οι ανάγκες ειδικών κατηγοριών λογίζονται ως απαύγασμα Προόδου.
📍 Ως που μπορεί κανείς να αντιδικεί με το παράλογο και ιδίως με εκείνο το παράλογο που συγκεντρώνει μεγάλα συμφέροντα πίσω του και όχι μόνο οικονομικά αλλά και άμεσα πολιτικά, το παράλογο της ανακατασκευής του κόσμου από την ελίτ; Επενδύουν στην κούραση του Λόγου έναντι του Παραλόγου.
📌📌 Αρθρο του Δημήτρη Μπελαντή.

 

 

 

Σχόλια