Ποιας χώρας είναι Πρόεδρος η κυρία; Ποιούς εκπροσωπεί;

 https://www.athina984.gr/2021/12/30/k-sakellaropoyloy-i-ellada-ethese-os-ypsisto-ithiko-chreos-tin-prostasia-ton-anilikon-metanaston/

Τη Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης στο Χαλάνδρι επισκέφθηκε σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

 

«Η λειτουργία έξι δομών φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων, την οποία υλοποίησε ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, και ειδικότερα η Δομή στο Χαλάνδρι για αγόρια ηλικίας 12-18 ετών, δίνει στα παιδιά που εγκατέλειψαν την πατρίδα τους τη δυνατότητα να επουλώσουν τις πληγές τους και να κάνουν μια νέα αρχή», τόνισε σε δήλωσή της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας προσθέτοντας ότι: «Η Ελλάδα, παρότι επωμίζεται δυσανάλογο βάρος από το μεταναστευτικό και προσφυγικό ρεύμα, έθεσε ως ύψιστο ηθικό χρέος την προστασία των ανηλίκων, της πιο ευάλωτης ομάδας ανάμεσα σε όσους αναζητούν προοπτική ζωής μακριά από τις πατρογονικές τους εστίες».

«Είμαστε κοντά τους, για να τους προσφέρουμε ένα πιο φωτεινό αύριο», τόνισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

===================

Blogger: 

 ...η Ανώτατη Αρχή της χώρας: δεν πήγε σ' ένα γηροκομείο να τιμήσει τους απόμαχους της ζωής, δεν πήγε σε ένα μαιευτήριο να τιμήσει τη μάνα που φέρνει ζωή, δεν πήγε στο ναυτικό να τιμήσει τους άνδρες του που δυο χρόνια τώρα θαλασσοδέρνονται για να απαντάνε σε προκλήσεις, δεν πήγε στους πυρόπληκτους της Εύβοιας για να δείξει ότι η πολιτεία είναι κοντά τους για να στήσουν τις ζωές τους..., τίποτε απ' όλα αυτά. 

Η κ. Πρόεδρος διάλεξε να πάει σε μια δομή που φιλοξενεί παρανόμους εισελθόντες στη χώρα και έδωσε το μήνυμα ότι: Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! (Αν όλοι αυτοί στη φωτογραφία είναι ανήλικοι .. γενειοφόροι τότε ο γράφων είναι πάπας...) 

  1. Η δοσιλογική ηγεσία της Ε.Ε.

  2. Οργανωμένη προσπάθεια πολιτισμικής και δημογραφικής αλλοίωσης της Ευρώπης

  3. Το "σύστημα Σόρος" και η επίθεση των "ανθρωπιστών" κατά της Ελλάδας

  4. Αναστάσιος Λαυρέντζος: Γεωπολιτική ατζέντα καταστροφής των εθνικών ταυτότητων μέσω μετανάστευσης

--------------------------------------

Blogger:  

...σαν μια αόρατη αρχή να συντονίζει τις κινήσεις, στην ίδια δομή πήγε και ο γνώριμος για τις θέσεις του, Αλ6ς. (Ως τυπικό ανδρείκελο έκανε αυτό που του είπαν...)

Τη Δομή Φιλοξενίας Ανήλικων Προσφύγων του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, στο Χαλάνδρι, επισκέφθηκε ο Αλέξης Τσίπρας. Μοίρασε δώρα στα παιδιά και τους ευχήθηκε να εκπληρωθούν όλα τους τα όνειρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, τη Δομή Φιλοξενίας Ανήλικων Προσφύγων του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, στο Χαλάνδρι.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε με τα παιδιά, μίλησε μαζί τους για την καθημερινότητά τους στην Ελλάδα, τα προβλήματα και τις τεράστιες δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει από πολύ μικρή ηλικία στη ζωή τους, αλλά και για τα όνειρα και τις προσδοκίες τους για το μέλλον. Στη συνέχεια μοίρασε δώρα στα παιδιά και τους ευχήθηκε να εκπληρωθούν όλα τους τα όνειρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τη λειτουργία της δομής από τους εργαζόμενους και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν το πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν

Η επίσκεψή του στη δομή ολοκληρώθηκε με μία συγκινητική αγκαλιά με τα παιδιά.







Πηγή: https://www.paron.gr/2022/01/03/o-syriza-athoonei-ta-doylemporika-skafi-poy-stelnei-o-erntogan/

Ο ΣΥΡΙΖΑ αθωώνει τα δουλεμπορικά σκάφη που στέλνει ο Ερντογάν!

Πηγή: https://www.paron.gr/2022/01/03/o-syriza-athoonei-ta-doylemporika-skafi-poy-stelnei-o-erntogan/
Ο ΣΥΡΙΖΑ αθωώνει τα δουλεμπορικά σκάφη που στέλνει ο Ερντογάν!

Πηγή: https://www.paron.gr/2022/01/03/o-syriza-athoonei-ta-doylemporika-skafi-poy-stelnei-o-erntogan/
Ο ΣΥΡΙΖΑ αθωώνει τα δουλεμπορικά σκάφη που στέλνει ο Ερντογάν!

Πηγή: https://www.paron.gr/2022/01/03/o-syriza-athoonei-ta-doylemporika-skafi-poy-stelnei-o-erntogan/
Ο ΣΥΡΙΖΑ αθωώνει τα δουλεμπορικά σκάφη που στέλνει ο Ερντογάν!

Πηγή: https://www.paron.gr/2022/01/03/o-syriza-athoonei-ta-doylemporika-skafi-poy-stelnei-o-erntogan/

 -------------------------------

Σχετικά...

 https://www.facebook.com/profile.php?id=100006658635182

Konstantinos Lampropoulos
Αυτό το εμετικό θέαμα στο Σύνταγμα στο Μοναστηράκι και στην Ερμού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι μόνο η αρχή.
Θυμάμαι τις εκδηλώσεις το 2000 όπου το κέντρο της Αθήνας είχε κατακλυστεί από γυναίκες με παιδιά από ανθρώπους κάθε ηλικίας.
Πέραν των μέτρων για τον κοβιντ, ποιά γυναίκα η παιδί θα τολμούσε να πλησιάσει το Σύνταγμα όταν εκεί βρίσκονταν χιλιάδες αλαλάζοντες άντρες ισλαμιστές στοιβαγμένοι σαν σακιά?
Το κέντρο της πόλης των Αθηνών έχει εκφυλιστεί σ ένα τριτοκοσμικό προάστιο του Ισλαμαμπάντ.
Η κατάντια της ελληνικής πολιτείας της ύστερης μεταπολίτευσης δεν έχει τέλος.
Θυμάμαι το κέντρο της Αθήνας ως την Ομόνοια αν μη τι άλλο να αποπνέει μια κουλτούρα έστω κ στη μοντέρνα εκδοχή, παρά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη τις τελευταίες δεκαετίες.
Η Αθήνα έπρεπε να χει πληθυσμό το πολύ 1 εκατομμύριο.
Τα νεοκλασσικά της έπρεπε να είναι το σήμα κατατεθέν του ιστορικού κέντρου της.
Τουλάχιστον έως πριν λίγα χρόνια απέπνεε την παρακμή του ελληνικού αστισμού.
Τώρα το κέντρο είναι πλήρως αφελληνισμένο έχουν μείνει τα ιστορικά κτίρια να μας θυμίζουν το όνειδος της πλήρους εγκατάλειψης και της παράδοσής τους στις ορδές της πολυπολιτισμικότητας.
Η κατάσταση παραπέμπει σε εσωτερική άλωση και σταδιακή αντικατάσταση πληθυσμού καθώς το 25% του κέντρου της πρωτεύουσας κατοικείται από αλλοδαπούς παράνομους ως επί το πλείστον, ισλαμιστές κατά συντριπτική πλειοψηφία.
Δεν αργεί ο καιρός που θα δούμε ισλαμικό κόμμα στη χώρα..μ οτι αυτό συνεπάγεται και σ οτι αφορά τον "προστάτη" του..
Υγ Να μη συζητήσουμε καν το γεγονός οτι ολοι αυτοί είναι "υγειονομικές βόμβες".
===============
Πολύ ωραία ξεκίνησε το 2022... Μετά μου λέτε κάποιοι, γιατί ασχολείσαι με τα κοινά. Μα, ήμαρτον. Μπορείς να μένεις αδιάφορος/η; Μα, είναι δυνατόν; Και για να μη σας βάλω πάλι κείμενο του Θάνου Τζήμερου ή του Φαήλου Κρανιδιώτη, που τους θεωρείτε "ακραίους" σας βάζω ένα κείμενο του Alexandros NiKlan που είναι χωρίς κομματική ταυτότητα.
Γράφει λοιπόν:
Αυτή η εικόνα στο κέντρο της Αθήνας παραμονή Πρωτοχρονιάς ήταν η μεγαλύτερη διάψευση σε ισχυρισμούς Μηταράκη, Θεωδορικάκου και Μητσοτάκη.
Χιλιάδες μετανάστες στο κέντρο της χώρας. Στοίχημα πως πάνω από τους μισούς διαμένουν παράνομα στην χώρα.
Δεν μιλώ καν για μέτρα ασφαλείας και προστασίας υγείας (ούτε αποστάσεις , ούτε μάσκες).. και εφόσον ευσταθεί ότι είναι οι περισσότεροι παράνομα εδώ , ούτε και εμβολιασμένοι (χωρίς ΑΜΚΑ, εμβόλιο δεν κάνεις).
Είναι τόσο πασιφανέστατα ανόητοι ως και ηλίθιοι αυτοί οι πολιτικοί αλλά και οι ακτιβιστές του πισινού που δεν κατανοούν ότι η αύξηση του πληθυσμού των μεταναστών θα βγάλει κάποια στιγμή και δική τους ηγεσία με χρώμα Ισλαμικό. Και εκεί οι ταράτσες θα γίνουν αναβατορια για βουτιές κάθε "ευαισθητούλη".
Είμαι υπερβολικός;.. γιατί δεν κοιτάτε προς Γαλλία μεριά να δείτε τα πρώτα ισλαμικά κόμματα στις δημοτικές εκλογές τους ή τον δήμαρχο του Λονδίνου;
Στην χώρα που το Ισλάμ εκκαθάρισε στον 19ο και 20ο αιώνα το 60% του Ελληνικού φύλου, εδώ κάποιοι μειοδότες οραματίζονται το μέλλον της χώρας με ημισέληνο του Κορανίου.
Προφανώς τους αρέσει να φοράνε φέσι και να τους καβαλάνε στους ώμους όπως επί Τουρκοκρατίας ..
Και μιλώντας για Τουρκία. Ποιος νομίζετε ρε κνώδαλα πως θα δηλώσει προστάτης των ισλαμικών μειονοτήτων που εσείς διαμορφώνετε στην χώρα (και θα σημειωθεί το όνομα σας ιστορικά με το αντίστοιχο κοσμητικό) ;
Α..και μην ξεχνιόμαστε.. οι μειωμένες ροές που αναφέρει ο Μηταράκης είναι σε σύγκριση με το 2015 που είχαμε "ημέρες Νορμανδίας" από "αποβάσεις";.. αν ναι , τότε ναι είναι μειωμένες. Ειδάλλως οι εισβολες σαφώς και συνεχίζονται αφού την 1.1.2022 φουσκωτό με 30+ μετανάστες έφτασε στην Λέσβο και "μετά τιμών" πήγαν στο ΚΥΤ."
Εγώ να προσθέσω μόνο μια λεπτομέρεια. Ούτε μία γυναίκα μαντιλοφορούσα. Ούτε μία, στις εικόνες που είδα. Φαντάζομαι ότι οι γιορτές σε δημόσια θέα είναι απαγορευμένες για τις γυναίκες.
 --------------

3 ώρ. 
Πάντα Επίκαιρο το μήνυμα ...
το ερώτημα
φυσικά είναι εάν σήμερα όντως το αντιλαμβαννομαστε η το αγνοούμε σε μια τραγική επίδειξη αδιαφορίας.
Η μήπως χειρότερα το επιδιώκουμε κιόλας;
Το μήνυμα είναι απλό και τρανταχτά δίνει την αίσθηση της νέας έκδοσης μάς.
Η Ελλάδα θα πρέπει να διατεθεί άνευ όρων
σε αυτό
που τρομάζει ήδη τούς ίδιους...
Στο λεγόμενο νεο αφροασιατικό Ράιχ ..
Ενός αθώου τζιχαντ ..
εκατομμυρίων ...
η άλωση θα επιτυγχάνεται από μέσα ...
με πρόσχημα την Ελευθερία ...
η υποδούλωση με πρόφαση την Δημοκρατία .....
εκεί θα κυοφορείται και ο φασισμός ...
ο χειρότερος φασισμός ...
Αυτός που υπαγορεύει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, μόνο όταν είναι μέρος του...
Η διαφορετικοτητα θα αφορά εμάς ....
Το έχουμε άλλωστε ξαναζήσει με ποταμούς αίματος.....στο όνομα του εθνικισμού και φασισμού των γειτόνων μας σε κάθε ιστορική εποχή μας...
Ο Ελληνισμός σε κάθε γωνιά του...
μετράει απίστευτες πληγές ......
Αληθινές πληγές.....
Δεν τους φτάνουν όμως......
Έχουμε πλεόνασμα ιστορίας ....
Έχουμε αποθέματα αίματος...
Απαιτούν την στάχτη του Ελληνισμού....
 ----------------------

Σχόλια