Ήρθε η ανάπτυξις! Κωτσόβολος: Έπεσαν οι υπογραφές για την εξαγορά από τη ΔΕΗ


Λένα Σιμιτσάκου

Η ΔΕΗ έδωσε 200.000.000 ευρώ και εξαγόρασε τον Κωτσόβολο!
Η "ζημιογόνος" όπως την ξέρουμε ΔΕΗ, θα χρηματοδοτήσει την εξαγορά του Κωτσόβολου «μέσω ιδίων κεφαλαίων», με άλλα λόγια με τα χρήματα που της έχουμε όλοι μας δώσει μέσω των πανάκριβων τιμολογίων.
Η ΔΕΗ μας βέβαια δεν είναι πλέον δημόσια αλλά ανήκει πια σε μεγάλα funds τα οποία κάνουν πάρτι στην ελληνική αγορά με το πρόσχημα της εξυγίανσης και των μεγάλων επενδύσεων. Πριν από δυο χρόνια πέρασε στα χέρια τους και το σούπερ μάρκετ Μασούτης.
Σημασία έχει ότι αντί τα όποια κέρδη της ΔΕΗ να επενδύονται για τη βελτίωση των υπηρεσιών της, πηγαίνουν για την εξαγορά επιχειρήσεων και τα μεγάλα deal, και το θέμα είναι ότι στην τελική εμείς πάλι θα πληρώσουμε τον λογαριασμό και μάλιστα φουσκωμένο!
* Ενημερωτικά η ΔΕΗ ανήκει στα μεγαλύτερα επενδυτικά funds στον κόσμο τα οποία είναι: CVC, Oak Hill, EBRD, BlackRock, Fidelity, Wellington, , Helikon, Covalis, GAMA, Discovery, Zimmer, Kayne Anderson, T Rowe, Millennium Partners, Hengistbury Inv. Partners, Light Sky, JNE Partners, Ghisallo Capital, Fiera Capital, Schronfeld Strategic Advisors.

=========================

@tragoudosavros #Νταβατζής #Pimp #Τραγουδοσαυρος🦎 #Tragoudosavros🦎 #Cantasaurus🦎 #Ntavatzis #NTABATZHS #fy #fypage #foryou #tiktokgreece #fyp #trenging #viral #newtrend #newgreeksong #ΣΥΡΙΖΑ #Κασσελάκης #ΝΔ #Μητσοτάκης ##ΚΚΕ #Κουτσούμπας #Jazz #Musical #metal #burlesque #πλούτος #πλούτη #επενδυτική_βαθμίδα #επιχειρηματίες #επιχειρήσεις #επενδυτής #θεσμικός_επενδυτής #επενδυτές ♬ πρωτότυπος ήχος - ΤΡΑΓΟΥΔΟΣΑΥΡΟΣ

====================

Χωρίς σχόλια, για να μην πω καμιά κουβέντα τον μεγάλο "επιχειρηματία" με ξένα κόλυβα Στάση...


 

Σχόλια