Μενέλαος Τασιόπουλος: Η αποκάλυψη του ρόλου των ΜΚΟ εθνική ανάγκη ενόψει υβριδικών προκλήσεων

---------------------------------------------------------

Βlogger: ... δεν γίνεται, κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί ο ρόλος των ΜΚΟ. Σας τα έχουμε όλα μαζεμένα. Διαβάστε με την δικιά ευθύνη... για να μην παριστάνετε τους έκπληκτους για συμπεριφορές (κομμάτων και προσεχώς κομματιδίων...) 

-----------------

 -------------------

Για να το λήξουμε το θέμα και για να μην πριονίζουμε τα πριονίδια. Από το παρακάτω μπουκέτο των εγγραφών αποδεικνύεται ότι όλοι ξέρουν: Οι ΜΚΟ είναι βραχίωνας άλωσης της χώρας. Σαν τέτοιος πρέπει να αντιμετωπισθεί. Όλος ο εσμός που σιτίζεται απ' αυτές (και δεν μιλάμε για τους φουκαράδες που κάνουν μεροκάματα, αλλά τους υπευθύνους που τρώνε με χίλιες μασέλες) πρέπει να αντιμετωπισθούν ως προδότες του κράτους και ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ.  
Πριν απ' όλα να γίνει καταγραφεί  ποιες είναι, να δεσμευτούν τα στοιχεία τους - δεν θα βρείτε τίποτα, αφού πρόκειται για κελύφη αδειανά, που κάθε μέρα κάνουν εξαγωγή των όποιων διαθεσίμων τους σε τράπεζες του εξωτερικού - και να απαγορευτεί η λειτουργία τους στην Ελληνική επικράτεια. Έτσι κάνουν τα κράτη που είναι αυτεξούσια και δεν είναι προτεκτοράτα. Στα καθ' υμάς: Αφού μας σκοτίσουν τα  ....φρύδια για  καμιά βδομάδα θα ανακαλύψουμε κάποιο άλλο θέμα για να απασχολήσουμε το πόπολο....

 
Να τελειώνουμε με τις ΜΚΟ.
O ρόλος των ΜΚΟ είναι ύποπτος, τώρα πια υπάρχουν και οι αποδείξεις. Όλες οι κυβερνήσεις που ανέχτηκαν (για την ακρίβεια στελέχια τους τις δημιούργησαν και έφαγαν τον αγλέορα) πρέπει να στιγματιστούν. 
Τα στοιχεία πολλά, τόσα που δεν μπορούν να καλυφθούν. 
Στο βαθμό που και η σημερινή κυβέρνηση δεν παίρνει θέση (διαλύοντάς τες, τις περισσότερες) σημαίνει ότι είναι συνένοχος και συνεχίζει την πολιτική ΓΑΠ, ΣΥΡΙΖΑ .. (Ανέχεται υπονομευτικές πράξεις εναντίον της χώρας - διαπράτει το έγκλημα της προδοσίας).

Η «ανθρωπιστική βοήθεια» μέσω της πλειοψηφίας των διαφόρων καθοδηγούμενων ΜΚΟ, είναι η συνέχιση της πολιτικής με άλλα μέσα.
Είναι ολοφάνερο: καθώς δεν έχουμε οργανώσει τον κόσμο μας κάτω από την έμπνευση ενός πραγματικού ανθρωπισμού, καταφεύγουμε, γι αυτή τη μεγάλη μας αποτυχία, στην προσφυγή για ανθρωπιστική βοήθεια ως παρηγορητική φροντίδα... και για πολλούς ως τρόπος για χοντρές κονόμες!

Σχόλια