Αναστάσιος Λαυρέντζος: Όταν οι ΜΚΟ που καταγγέλουν την Ελλάδα είναι βιτρίνες δουλεμπόρων

===================

Παναγιώτης Δημητράς: Η ώρα των αποκαλύψεων για τον «εθνικό μηνυτή»

Στον “αγγελικό” κόσμο των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ): Ύποπτη η χρηματοδότηση, ύποπτος και ο ρόλος πολλών εξ αυτών, όπως είδαμε στον Έβρο (video)

Blogger:

...του πήρε λίγο χρόνο, αλλά τελικά κατάλαβε ότι οι ΜΚΟ είναι βραχίωνας παρέμβασης και επιβολής... Τέλος προτείνει να διαλυθούν και μετά να δημιουργηθούν ξανά... Γιατί Μιχάλη μου να δημιουργηθούν; Γιατί να μην αναπτυχθούν κρατικές δομές, πλήρως ελεγχόμενες που λογοδοτούν, όταν οι ΜΚΟ αποδείχθηκαν  φυτώρια σκανδάλων;

Πάντως εμείς δεν περιμέναμε να τα πει ο Μιχαλάκης... για να φωτιστούμε...


Η «ανθρωπιστική βοήθεια» μέσω της πλειοψηφίας των διαφόρων καθοδηγούμενων ΜΚΟ, είναι η συνέχιση της πολιτικής με άλλα μέσα.
Είναι ολοφάνερο: καθώς δεν έχουμε οργανώσει τον κόσμο μας κάτω από την έμπνευση ενός πραγματικού ανθρωπισμού, καταφεύγουμε, γι αυτή τη μεγάλη μας αποτυχία, στην προσφυγή για ανθρωπιστική βοήθεια ως παρηγορητική φροντίδα... και για πολλούς ως τρόπος για χοντρές κονόμες!.."

 ======================

 ---------------------------------

...αν στα παραπάνω προσθέστε και

...τότε προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι την όποια πολιτική συζήτηση την ορίζουν πληρωμένοι δημοκάφροι και ΜΚΟ που παράγουν ψευδογεγονότα με τα πληρωμένα τσιράκια τους. Είναι οι τύποι που εκπλήσσονται(;) για το γεγονός ότι 500.000 μαζεύονται χωρίς να τους ...ρωτήσουν.

Η «ανθρωπιστική βοήθεια» μέσω της πλειοψηφίας των διαφόρων καθοδηγούμενων ΜΚΟ, είναι η συνέχιση της πολιτικής με άλλα μέσα.
Είναι ολοφάνερο: καθώς δεν έχουμε οργανώσει τον κόσμο μας κάτω από την έμπνευση ενός πραγματικού ανθρωπισμού, καταφεύγουμε, γι αυτή τη μεγάλη μας αποτυχία, στην προσφυγή για ανθρωπιστική βοήθεια ως παρηγορητική φροντίδα... και για πολλούς ως τρόπος για χοντρές κονόμες!

 

Σχόλια