Γ. Αϋφαντής: Η "συνέργεια" του ελληνικού πολιτικού συστήματος στις Τουρκικές επιδιώξεις στη Θράκη

========================= 

ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο "ΑΞΙΟΣ" ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ "ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ"!όσα μεταφέρει ο τέως πρέσβης των ΗΠΑ, Τζ. Πάιατ, στον Ρίτσαρντς Λ. Τζάκσον στο βιβλίο του «Μακριά κι αγαπημένοι» (εκδ. 2023, σελ. 400) ότι ο ΚΟΤΖΙΑΣ έκανε τη βρωμοδουλειά δεκαετιών!!!!


 

...Περιμένω τις απαντήσεις όλων των "προοδευτικάντζων" του ΣΥΡΙΖΑ.

 ------------------------

 Blogger:

... ο κ. Αϋφαντής είναι σοβαρός. Πολύ  σοβαρός και δεν παίζει παιχνίδια. Αυτά που λέει και γράφει είναι μια κραυγή αγωνίας για ένα κράτος που συμπεριφέρεται  ως παράρτημα της Πόλης. Πολιτικοί Κοτζαμπάσηδες που πριν κάθε απόφασή τους ...κοιτάζουν προς την Υψηλή Πύλη για να πάρουν την άδεια του πολυχρονεμένου Πασά. 

Μετά αυτήν την απόφαση θα την ...πουλήσουν στο πόπολο σαν κατα-δικιά τους που θα υπηρετήσει τα "εθνικά συμφέροντα". ...

 ..διαβάστε με δικιά σας ευθύνη...

 -----------------

 ==============

Dimitris Karamitsas
Η χώρα δεν σώζεται. Επεισόδιο 34.521
Το κόμμα της La Famiglia χτυπά στην Θράκη.
Ξανά σεργιάνι το εθνικό σκυλολόι.
Γιατί λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ήλθε πρώτο κόμμα στην Ροδόπη και δεν ήλθε και εκεί πρώτο αυτό το υπέροχο κόμμα της δεξιάς συμμορίας La Famiglia ;
Μιλάμε για πολύ γαύγισμα και πολλά δαγκώματα.
Πήγε μάλιστα εκεί και σημαίνον στέλεχος της La Famiglia, αυτή που τώρα τους κάνει την μαμά, και απείλησε με ύφος συνετιστή σε ένα χωριό τους κατοίκους ότι αν δεν βγει πρώτο το κόμμα της Φαμίλιας θα έχουν να πάθουν πολλά κακά.
Σκούζουν παντού τα ευαγή σκυλοchannels άλλων σύμμαχων οικογενειών, σκούζουν και οι μπατριώτες για το θέμα. Παρέμβαση του από εκεί σουλτάνου μέσω του του προξενείου αναφωνούν υπέρ των εθνοπροδοτών του σφύριζα-Π.Σ, φωνάζουν. Μάλιστα βρήκαν και ένα σάκο του μποξ, κάποτε αριστερό και κάτι δηλώσεις του που μάλλον δεν τις άκουσαν καλά και έγραψαν άλλες για να επιβεβαιώσουν την εθνο-προδοσία.
Είναι γνωστό, ότι στον μλκα όταν λες ότι είναι εργόχειρο, τον κάνεις περισσότερο μλκα.
Στον αμόρφωτο, όταν του λες ότι είναι γνώστης και σοφός, τον κάνεις ακόμα περισσότερο κούτσουρο απελέκητο (αν δεν τον κάνεις και καθηγητή πανεπιστημίου ή και ακαδημαϊκό, όπως συμβαίνει συχνά στο νεο-οθωμανικό κράτος του Ελλάντα των γραικορωμαίων).
Βασικά, το κόμμα της la famiglia δεν βγήκε πρώτο και εκεί γιατί οι άλλοι πρόλαβαν και πήραν τον παίκτη τον καλό, το σέντερ φορ που βάζει τα εκλογικά γκολ. Στον άλλο νομό, της Ξάνθης, επικράτησε το κόμμα της La Famiglia με υποψήφιους γραικορωμαίους χριστιανούς. Εκεί δεν πέτυχε η παρέμβαση του προξενείου του σουλτάνου και δεν υπάρχει πρόβλημα. Υπό κανονικές συνθήκες βέβαια οι μουσουλμάνοι δεν θα έπρεπε να ρίξουν ούτε μία ψήφο στο κόμμα της la famiglia που τους είχε επί πολλές δεκαετίες δεσμώτες και πολίτες β’ κατηγορίας, αλλά και αυτοί όπως και πάρα πολλοί άλλοι πολίτες αυτού του κράτους κουβαλούν τον οθωμανισμό μέσα τους και ψηφίζουν τον δυνάστη τους για να κάνουν την “δουλειά” τους. Οπως την δουλειά του έκανε το 1990 ο αείμνηστος πατήρ της La famiglia που έγινε κυβέρνηση με την ψήφο του Σαδίκ. Αυτά βέβαια ξεχάστηκαν, όπως ξεχάστηκε το apartheid, που η αριστερά θέλησε να σπάσει.
Φυσικά το σκυλολόι, χειρίστηκε από το 1920 μέχρι σήμερα τους μουσουλμάνους της Θράκης ως μη πολίτες του νεο-οθωμανικού κράτους των γραικορωμαίων, τους περιόρισε, έβαλε μπάρες στα χωρία και στρατό να τους προσέχει, ούτε βήμα δεν μπορούσαν να κάνουν και άλλα πολλά.
Αν το κράτος αυτό δεν ήταν στην πραγματικότητα το κράτος που δεν πρόλαβε να φτιάξει ο Αλή- Πασάς ντε Τεπελενί (με τον οποίο πολλές οικογένειες ταγών του έθνους συνεργάστηκαν άμεσα όταν ήταν στις δόξες του και πρώτο βιολί στην ορχήστρα του Σουλτάνου), θα είχαν φροντίσει οι άνθρωποι αυτοί να νοιώσουν πολίτες του με πλήρη δικαιώματα, να μπορούν να μετοικήσουν και να βρουν εργασία σε όλη την χώρα, να παύσουν να ζουν σε υποχρεωτικούς θύλακες, αλλά να ζουν μεταξύ μας και όπως εμείς. Θα έβαζε, επίσης, τους αγράμματους που διόριζε στα πανεπιστήμια ως καθηγητές να κάνουν σε βάθος μελέτες για την εθνοτική προέλευση των ανθρώπων αυτών, ώστε να τους πείσει ότι δεν είναι εθνικά Τούρκοι, όπως πιστεύουν και όπως το ελληνικό κράτος τους έκανε να πιστεύουν, αυτοί και οι άλλοι μη χριστιανοί κάτοικοι της περιοχής. Αλλά ακόμα και εάν κάποιοι από αυτούς γυρνώντας πίσω τον τροχό της ιστορίας, αποδεικνύονταν εθνικά Τούρκοι και πάλι δεν έπρεπε με τις πολιτικές διακρίσεων να τους κάνει να νοιώσουν άσχημα στον τόπο τους και να ζητήσουν την στήριξη της Αγκυρας.
Το κράτος της δεξιάς συμμορίας είχε βέβαια πολλές φορές στην ιστορία τον βάσιμο λόγο να τους ξεσπιτώσει από τις πατρογονικές τους εστίες, όπως με τα πογκρόμ κατά των Ελλήνων στην Πόλη (οι Τούρκοι επικαλούνται όποιο απόσπασμα της συνθήκης της Λωζάννης τους βολεύει κάθε φορά αι ξεχνούν πόσες φορές την έχουν παραβιάσει), δεν το έκανε, όχι από φιλελεύθερα αισθήματα, αλλά επειδή αυτό πρόσταξαν οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, οι Αγγλοι και οι λοιποί επικυρίαρχοι του νεο-οθωμανικού κράτους των γραικορωμαίων, διότι σοβούσε ο Ψυχρός Πόλεμος και η σύγκρουση εντός ΝΑΤΟ έπρεπε να αποφευχθεί.
Οταν λοιπόν ένα παιδάκι από μικρό το χτυπάς και το μαλώνεις, αναίτια, επειδή δεν σου αρέσει το όνομά του και η θρησκεία του, ενώ χαϊδεύεις άλλα που δεν έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά και βρίσκεται κάποιος και του δίνει αγάπη και καραμέλες, τι περιμένεις αυτό το παιδί να κάνει; πως να σε αγαπήσει (και ακόμα δεν σε δάγκωσε).
Φυσικά το κόμμα και η κυβέρνηση της La Famiglia μπορούν να κάνουν όποιες δηλώσεις θέλουν, να τρομοκρατούν και να απειλούν, ποιος να τους εμποδίσει από τους εξαγορασμένους “θεσμούς” στο νεο-οθωμανκό κράτος των γραικορωμαίων (κάθε εθνότητας) που θέλει να αποκαλείται ελληνικό. Ομως και τους άλλους δεν μπορείς να τους εμποδίσεις να δηλώνουν εθνικά, αυτό που εσύ φρόντισες να νοιώθουν.

 ========

..βλέποντας ότι γίνεται ένα ...ξέσκισμα του Ροζάκη  παρεμβαίνει οκ. Καρυώτης - ιπποτικά για να σώσει ότι σώζεται... 

-----------

χαίρομαι που ο κ. Καρακωνστάνογλου προσέρχεται και ενισχύει τις θέσεις που διατύπωσα πριν καιρό, σχετικά με τον ρόλο του Ροζάκη..

Blogger:  

...ακριβώς έτσι. Ακούγοντας τον Χρ. Ροζάκη δεν είδα κάποιον Έλληνα που υπερασπίζεται τα δικαιώματα του Ελληνικού Κράτους, αλλά ένα ελληνόφωνο που μεθοδικά ιδίως δια των παραλείψεων δίνει συνεχώς επιχειρήματα στην  άλλη πλευρά. Ένας Φαναριώτης που δείχνει να δίνει λογαριασμό στην Υψηλή Πύλη και και όχι στην Αθήνα. (Μεταγεννέστερη εγγραφή, σχετικά...)

Από εδώ:..η επανάσταση λοιπόν του 1821 προδώθηκε. Κέρδισαν οι κοτζαμπάσηδες. Το 2010 η χώρα, χάρις στις "άοκνες προσπάθειες" των κοτζαμπάσηδων έχασε και τυπικά την κάποια αυτονομία - ελευθερία της. 'Ετσι για να επιβεβαιωθεί η πρόταση που οι Γερμανοί ιστορικοί χρησιμοποιούν όταν μιλάνε για την κολοβή ανεξαρτησία του προτεκτοράτου η "Ελλάς": "Κρατογέννεση εν εξαρτήσει", μια κρατογέννεση που περιέχει το σπέρμα της εξάρτησης "εκ κατασκευής", με τα "πολιτικά κόμματα" πλήρως εξαρτημένα από τη δημιουργία τους- διαχρονικά - και τους πολιτικούς στην πραγματικότητα κατασκευασμένες μαριονέτες για τις ανάγκες του "θεάτρου σκιών" που οφείλει συνεχώς να "παίζει" για να αποκοιμίζει το πόπολο.

Έτσι λοιπόν φάνουμε στον πυρήνα του προβλήματος. Αν υπήρχαν θεσμοί, δεν θα επέτρεπαν στον όποιο Ροζάκη να παριστάνει τον  έναν και μοναδικό και να κατευθύνει την πολιτική της χώρας για 30 και πλέον χρόνια! Αν υπήρχε Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας - ΘΕΣΜΟΣ θα είχαμε προλάβει πολλές τρικλοποδιές της ομάδας Ροζάκη.

Κρίση Θεσμών λοιπόν: 

Δεν "δούλεψε" - δεν στάθηκε στο ύψος του - ο Θεσμός της Δικαιοσύνης και η χώρα αλυσοδέθηκε με τα μνημόνια σε Αγγλικό Δίκαιο με τους πολίτες να μετατρέπονται σε ανδράποδα!

Δεν στάθηκε στο ύψος του ο Θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας - αφού ο Παπούλιας επέτρεψε  τον ΓΑΠ να ...μαγειρέψει τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ μέσω του δοτού προέδρου της - Γεωργίου - και να σύρει τη χώρα στο σφαγείο του ΔΝΤ.

Υπονομεύοντας δε συνεχώς  ακόμα και τώρα μη αφήνοντας να κάνει τη δουλειά του  ο ΘΕΣΜΟΣ του ΣΤΡΑΤΟΥ να υπερασπισθεί την χώρα - φοβάμαι ότι  οδηγούν τη χώρα σε διασυρμό και απώλεια εδαφών ήτοι ακρωτηριασμό

Με θεσμούς ακρωτιασμένους δεν μιλάμε για κράτος που  θέλει να επιβιώσει, αλλά για προτεκτοράτο που ψάχνει για λιμάνι - αγκαλιά (νταβαντζή). 

Υ.Γ.1. Ακούγοντας τον κ. Ροζάκη, (ή τον κ. Ντόκο) θα τους παίρνατε για δικηγόρους να υπερασπισθούν τα συμφέροντάς σας; Εκτός κι' αν οι τύποι αυτοί εκτελούν εντολάς άλλων δυνάμεων και ας μην εκτίθενται άλλο, κι' ας βγούν και να που ευθαρσώς: "Είμαστε  εδώ ως το μάτι και το αυτί άλλων συμφερόντων, που εσείς οι ιθαγενείς δεν  είσθε σε θέση να καταλάβετε".

Y.Γ.2.

Βλέποντας και ξαναβλέποντας την συζήτηση του Ροζάκη με τον Σαχίνη , με ένα Ροζάκη να ψελλίζει διάφορα ακατάληπτα, σκέφτηκα την κατάντια ενός κράτους που τις τύχες του τις έχει αφήσει στα χέρια ενός λαδοπόντικα. Η εμφάνισή του ήταν δικηγόρου που λέει στον εντολέα του: Θα χάσεις διότι πρέπει να χάσεις! "Απέκρυψα στοιχεία υπέρ σου και ακόμα χειρότερα έδωσα στοιχεία στον αντίδικο να τα χρησιμοποιήσει εναντίον σου". 

(Προσέξτε: Ο Ροζάκης έβγαλε ήδη την απόφαση! Δεν περιμένει να τη βγάλει το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Ή αλλιώς υπαγορεύει στο δικαστήριο την απόφαση!)

Τόσο απροκάλλυπτο μίσος για το Ελληνικό κράτος...(Δεν ξέρω αλλά όλη αυτή η σχολή Σημίτη πρέπει να ανήκει σε ειδική κατηγορία ψυχοπαθών που μισούν ότι Ελληνικό. Θέλουν τον έλληνα δούλο σαν και την αφεντιά τους. 

Τέτοιο μίσος !!

Μάλιστα Σημίτηδες και Ροζάκηδες βλέποντας να πετυχαίνουν το στόχο τους, δεν έχουν πρόβλημα να εκτίθενται - τι άλλο από έκθεση ήταν η παρουσία του Ροζάκη - κατά το:  "χόρτασε η ψείρα και βγήκε στο γιακά".

Αν δεν αλλάξει όλη η ομάδα διαπραγμάτευσης με τους Ντόκους και τους Ροζάκηδες -ο Κυριάκος μας πάει ολοταχώς στον γκρεμό. Αν πράγματι έχει διάθεση να  διαπραγματευτεί για τα ελάχιστα η Κυβέρνηση πρέπει να εξωπετάξει χθες όλον αυτόν το εσμό, που το μόνο που κάνει είναι να αδυνατίζει τη χώρα επί χρόνια και τώρα την καλεί να  ακρωτιασθεί αφού είναι ...αδύναμη! Αυτό πως λέγεται; Υπονουμευτική δράση ή προδοσία;

 
...Για να μην έχετε καμία αμφιβολία για το τι συμβαίνει μ' αυτή τη χώρα.
  1. Ι. Μάζης: Η ακεραιότητα της χώρας ευθύνη της εκάστοτε Κυβέρνησης

  2. Η πρεσβεία των ΗΠΑ “αδειάζει” τον Κώστα Σημίτη και “δείχνει” προς διακινητές… των fake news!

  3. Δεν είναι τυχαία η παρέμβαση Κ. Σημίτη

  4. Το άρθρο-παρέμβαση Σημίτη – ‘Αποκαθήλωση’ σημείο προς σημείο

  5. Το «κάτι τις» του Σημίτη στον Ταγίπ, το «Θεός φυλάξει» και η ύποπτη σιωπή των πολιτικών

  6. Περίεργοι οι …χρησμοί του Σημίτη: Καλεί σε υποχωρήσεις και σε μη …”ευχάριστες λύσεις”! 

--------------------------

&


Σχόλια