Αβρ. Ζεληλίδης:Ο Πρωθυπουργός για το Κατάκολο, φανέρωσε την επικοινωνιακή χρήση των υδρογονανθράκων

==========================

Blogger: 

...σας τα έλεγα, αλλά η επανάληψη δεν κάνει καθόλου κακό....

Υ.Γ. 2.
Noμίζω ότι δεν πρέπει να μιλάμε για ελληνικές κυβερνήσεις, αλλά για μαριονέτες που εκτελούν εντολές και φυσικά δεν υπερασπίζονται κανένα "δημόσιο συμφέρον". Σ'  ένα προτεκτοράτο, δεν υπάρχει  "δημόσιο συμφέρον", υπάρχει μόνο το συμφέρον των αφεντικών και στην περίπτωσή μας υπάρχουν πολλά αφεντικά για να αρπάξουν.  Η θέση του Δένδια φαίνεται πέρα για πέρα λογική, στο πλαίσιο των συμφερόντων των Αμερικανών, των Γερμανών, των Ισραηλινών, των  Σαουδαράβων, των Αιγυπτίων, κ.λ.π.  το συμφέρον των Ελλήνων δεν φαίνεται  γιατί απλά δεν υπάρχει...  
 -------------
 Υ.Γ. 3

 Βlogger (3-4-2020):

Όσοι έχουν ασχοληθεί με πωλήσεις, θα ξέρουν ότι για να πουλήσεις κάτι θα πρέπει να φτιάξεις μια ...εύπεπτη και νόστιμη ιστορία - παραμύθι, ώστε να πείσεις και συνάμα να εξουδετερώσεις τυχόν αντιρρήσεις. 
Η υπόθεση των ΑΠΕ στην Ελλάδα είναι από μόνη της ένα μάθημα για το πως μπορεί να εξαγορασθεί το "επιστημονικό δυναμικό" μιας χώρας με κατάλληλες επιδοτήσεις και προγράμματα, βάλτε στη συνέχεια μια ομάδα κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών -κοτζαμπάσηδων  που θα τρέξουν το έργο και τέλος  προσθέστε τη "συνεισφορά" του πολιτικού προσωπικού που με νομοθεσίες θα δέσει το όλο οικοδόμημα και έχεις μια χώρα δεμένη χειροπόδαρα να υπηρετεί τις ανάγκες όχι του λαού της, αλλά μια άλλη χώρα.  ...συνεχίστε το διάβασμα με δικιά σας και μόνο δικιά σας ευθύνη. (Όσοι ακόμα εξοργίζονται και δεν ελέγχουν το θυμικό τους, ας το αποφύγουν...)

----------------------------------------------------------
 Υ.Γ. 4.

Φοβάμαι - δηλαδή είμαι βέβαιος  - ότι το προτεκτοράτο Ελλάς δεν έχει  κανένα λόγο σ' αυτό που λέγεται ενεργειακή πολιτική. Οι ολιγάρχες  διάλεξαν τους συμμάχους τους (Γερμανούς άλλοι και άλλοι τους Αμερικανούς) κι' ας πάει και το ...παλιάμπελο, η χώρα, που αργά αλλά σταθερά εκπίπτει σε έναν ενδιάμεσο χώρο διαχείρισης λαθρομεταναστών, προκεχωρημένο φυλάκιο των Αμερικανών, ενδοχώρα του Ισραήλ.... και  οσονούπω και βιαλαέτι της Τουρκίας που θα προκύψει.... και μη χειρότερα.  

Υ.Γ. Β

Αν δεν υπάρξει περιφρούρηση οι "αναπτυξιαστές" αφού κλείσουν τα εργοστάσια της ΔΕΗ, θα πουλήσουν τα πάντα για παλιοσίδερα για να μην μπορέσει ποτέ η ΔΕΗ να ανακάμψει. Θα προσπαθήσουν να σβήσουν και από την ιστορία ότι κάποτε αυτή η χώρα είχε πετύχει ενεργειακή αυτάρκεια... (Μεταγεννέστερη εγγραφή: 2-5-2022: Αυτή τη στιγμή λέει η Κυβέρνηση ότι θα ανοίξει τις λιγνιτικές μονάδες! Τρίχες! και πάλι λέει ψέμματα. Δεν υπάρχει εκείνο το προσωπικό που θα δουλέψει για να βάλλει σε λειτουργία τις μονάδες, ξεχνά ότι τους απέλυσε όλους! Βλέπε σχετικά εδώ)

Υ.Γ. Γ

(25/5/2021)

(Αυτή η απαξίωση των ενεργειακών πόρων  μπορεί να έρχεται να υποστηρίξει παραχωρήσεις "θαλάσσιων ζωνών" που είναι ...άνευ αξίας για μας...αφού εμείς είμαστε υπέρ τη πράσινης ανάπτυξης και πράσινα άλογα...) 

Υ.Γ Δ. 26-4-2021

Η απόφαση αυτή δείχνει πoιοί είναι τα αφεντικά της χώρας και αυτοί που ορίζουν τα βασικά.

  • 1. Οι γνωστοί - άγνωστοι πετρελαιάδες που κερδίζουν από το σημερινό καθεστώς (και θα κερδίζουν και αύριο περισσότερα αφού θα αυξηθούν οι εισαγωγές! - Χαρά οι Σαουδάραβες!)

  • 2. Οι εισαγωγείς φυσικού αερίου (ταυτίζονται με τους προηγούμενους, βάλε και τη χαρά των ΗΑΕ)

  • 3. Οι εφοπλιστές (ένα τμήμα) που δραστηριοποιείται στη μεταφορά: α. Πετρελαίου, β. Φυσικούς Αερίου (LNG)(Χαρά οι Αμερικανοί!)

  • 4. Με την "ανάπτυξη" των ΑΠΕ κερδίζουν οι πάσης φύσεως εργολάβοι (Χωματουργικά, κ.λ.π.) και φυσικά οι "φίλοι" μας Γερμανοί που μας πουλάνε τα ανεμιστηράκια

Όλως παραδόξως όλος αυτός ο συνασπισμός δυνάμεων είναι που έχει στα χέρια του και τα ΜΜΕ, οπότε άντε να φτουρίσει η αντίθετη άποψη. Οι ιθαγενείς θα ...¨αναπτυχθούν" όπως γουστάρουν τα παραπάνω συμφέροντα.  Είναι τέτοια η σιγουριά δε ότι δεν θα βρουν αντιστάσεις - αντίλογο που ο κ. Δένδιας βγαίνει και λέει αυτά που λέει. Σε άλλη σοβαρή χώρα και όχι προτεκτοράτο θ'άπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί ... αλλά ποιος παραιτήθηκε για να παραιτηθεί αυτός...

=====================

Εδώ πάλι ο κ. Ζεληλίδης σε άλλο τηλεοπτικό περιβάλλον, αλλά πάντα αληθινός - παλληκάρι με όλη τη σημασία της λέξης...

 

.....

...καλή επικοινωνία, αλλά τίποτα δεν μπορεί να κρύψει την πραγματικότητα:

Σχόλια