ΟΠΑΠ: Συναγερμός για διαχείριση της κρίσης

  • Blogger: επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν περιμένετε να ενημερωθείτε από τα ΜΜΕ (Μέσα, Μαζικής, Εξαπάτησης), την εξήγηση θα βρειτε παρακάτω:
 Στη σύσταση ομάδας με τη συμμετοχή στελεχών, διαφημιστών και επικοινωνιολόγων προχώρησε η διοίκηση του ΟΠΑΠ για να διαχειριστεί την κρίση, που ξέσπασε στον οργανισμό μετά τα δημοσιεύματα της «Κ.Ε.» και της «Ε» σχετικά για την ενέργεια του οργανισμού να φιμώσει τον τύπο, τη χρηματοδότηση εκδοτικών συγκροτημάτων, που προάγουν τον παράνομο τζόγο αλλά και τις συνεχιζόμενες τοποθετήσεις στελεχών από τον υπουργό Πολιτισμού, Παύλο Γερουλάνο έπειτα από προτάσεις του άτυπου συμβούλου του και πρώην εργοδότη του, Ανδρέα Γαβριηλίδη.
Αυτό που κλόνισε ιδιαίτερα τον οργανισμό ήταν η μακροσκελής, ατυχής απάντηση της διοίκησης του ΟΠΑΠ, ότι η «Ε» εξυπηρετεί το παράνομο στοίχημα. Ομως τα στοιχεία που αποκάλυψε η «Ε», έδειξαν ότι η διοίκηση του ΟΠΑΠ πριμοδότησε κατά τρόπο σκανδαλώδη τα εκδοτικά συγκροτήματα που διαφημίζουν το παράνομο στοίχημα τα έτη 2009 και 2010, αντί να τα αποκλείσει από τη διαφημιστική πίτα του οργανισμού.
Ετσι, το διοικητικό συμβούλιο του οργανισμού, που ήταν προγραμματισμένο για την περασμένη Πέμπτη, δεν έγινε.
Την ίδια ημέρα, το νεοφερμένο μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΠΑΠ, ο κ. Π. Βενιέρης, έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης, μετά τη νέα ερώτηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τον διορισμό του. Πρόκειται για έξι βουλευτές από τους 17 που είχαν καταγγείλει το 2008, μέσω ερώτησης στη Βουλή, την τότε απόφαση του υπουργείου Οικονομίας για διορισμό του ιδίου στελέχους στα Ελληνικά Πετρέλαια, υποστηρίζοντας ότι είχε εμπλοκή σε χρηματιστηριακά παιχνίδια.
Στο μεταξύ, ο Π. Βενιέρης έστειλε εξώδικο στην εφημερίδα με αφορμή το θέμα της προηγούμενης Κυριακής.
Δημοσιεύουμε αυτούσιο το εξώδικο του κ. Βενιέρη και ακολουθεί η δική μας απάντηση σε όσα ισχυρίζεται σε αυτό.
 http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=253137


  • SOS. Εκδότες καλούν Χυτήρη!     
  • (Mα! θα μου πείτε είναι τόσο σοβαρό να γνωρίσετε το παιχνιδάκι των ΜΜΕ και τη σχέση με τη ζωή σας (μας); Ως απάντηση σας έχω μια ερώτηση: Γνωρίζετε την υπόθεση Δρίτσα; Αν όχι τσακιστείτε και  ξεστραβωθείτε εδώ)

Σχόλια