H πρόταση του Μητσοτάκη για έξοδο από την κρίση.


....η πρόταση του K. Mητσοτάκη αφορά στη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ανάγκης με πρωθυπουργό τον Γ. Παπανδρέου και τη συμβολή στον τομέα της οικονομίας του Λ. Παπαδήμου, του νυν «τσάρου» της Oικονομίας Γ. Παπακωνσταντίνου, του A. Παπαδόπουλου, αλλά και του K. Σημίτη ως αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού άνευ χαρτοφυλακίου. (πηγή--->)

Blogger: 
  • Tα ΜΜΕ είναι αδιόρθωτα και ύποπτα αφού δίνουν βήμα σ'ένα πολιτικό πτώμα. (Ο πολιτικός αυτός πήρε τον  ...ούλο στις εκογές του '93. Με ποιον άλλο τρόπο πρέπει να του πει ο λαός να το βουλώσει;)
  • Από που αντλεί την εξουσιοδότηση να βγαίνει και να νουθετεί έναν ολόκληρο λαό;
  • Δεν κατάλαβε ακόμα ότι η ήττα της Ντόρας στην πραγματικότητα ήταν δική του ήττα (αμαρτίες γοννέων παιδεύουσι τέκνα! (όχι ότι η Ντόρα είναι αθώα περιστερά...) 
  • Το πρόβλημα του Μητσοτάκη (αλλά και πολλών εξουσιαστών) είναι ότι περιβάλλεται μόνο από κόλακες και κανείς δεν τολμάει να του πει κατάμουτρα ότι έχει πεθάνει πολιτικά και ζει για να δει τον πολιτικό θάνατο των παιδιών του! Θ' άναι τόσο τυχερός (άτυχος ) που θα ζήσει τόσο, για να δει τη "δυναστεία" του να σβήνει!
  • Περιβάλλεται από κόλακες που κανείς τολμάει να του θυμίσει πραγματικά σοβαρές πολιτικές συμπεριφορές (βλέπε Σμίτ: Ο Χέλμουτ Σμιτ αντίθετα με τον Μητσοτάκη που εξακολουθεί  να μοστράρει ως οι καταλληλότερος ή χρυσή εφδρεία:  "Ουδέποτε αποσύρθηκε από την πολιτική, με την έννοια του απόμαχου και ουδέποτε επανήλθε, με την έννοια της «εφεδρείας»---->, ή ακόμα του Κιγκινάτου--->)
  • Περιβάλλεται από κολακες και κανείς δεν τολμάει να του θυμήσει ότι: Το μεγαλύτερο μέρος του ακροατηρίου του τον έχει συνδέσει με την κατάντια αυτού το τόπου και τον θεωρεί τουλάχιστον συνυπεύθυνο για την σημερινή οικονομική κατάσταση (με τα όσα έκανε, αλλά και με τα όσα δεν έκανε ώς εξουσία)
  • Τελικά η αναφορά του στον άλλο "υπετιμημένο λογιστή"  που τον προτείνει ως αντιπρόεδρο, της ιδανικής κατά τον ίδιο κυβέρνησης, δείχνει δυο πράγματα: 
  1. Ότι συγγενεύουν πολιτικοϊδεολογικά και 
  2. Δεν είναι αχάριστος. (Επί πρωθυπουργίας Σημίτη -1997 - ο άρτι αφιχθείς από το Αμέρικα υιός Κυριάκος προσελήφθη ως σύμβουλος στην καθ' όλα κρατική θέση της Τράπεζας της Ελλάδος, με παχυλό μισθό φυσικά - δυσανάλογα μεγάλο για έναν που μόλις περάτωσε τις σπουδές του, και με μηδενική πείρα φυσικά!) 
  • Αλήθεια γιατί στην ιδεατή κυβέρνηση απουσιάζου στελέχη της Ν.Δ; τόση η απέχθεια του επίτιμου για το κόμμα που τον έκανε πρωθυπουργό; 
Μεταγεννέστερη προσθήκη, αφιερωμένη εξαιρετικά στον κ. Μητσοτάκη: ----->"Ηγέτης: η σημασία και ενδείξεις"

    Σχόλια