Μια χώρα διαλύεται...

...μια συνεισφορά στους ψυχοπονιάρηδες αριστερούληδες, γενικά τις προοδευτικάτζες κάθε είδους, που ξεχνάνε ότι μπορούν να είναι προοδευτικοί και γενικά Larg επειδή υπάρχει ένα κράτος αυτό το Ελληνικό με τα όποια προβλήματά του. Όταν το κράτος διαλύεται τότε και οι ίδιοι σε λίγο δεν θα έχουν κανένα δικαίωμα. Πρέπει να φτάσει το πρόβλημα στον  ... κώλο τους για να το καταλάβουν;  


Αλλά το κακό έχει αρχίσει εδώ και καιρό με την πολιτική των Ανοικτών Συνόρων και κορυφώθηκε με το σύμφωνο του Μαρακές....
...αντιγράφω από παλιότερη εγγραφή - 3-11-2018...

Έχω την αίσθηση ότι αποφάσεις σαν αυτές θα κρίνουν το μέλλον της χώρας (ότι έχει απομείνει τέλος πάντων να θυμίζει χώρα..). Με τις υπάρχουσες πολιτικές οντότητητες (δεν τις λέμε δυνάμεις αφού δεν είναι τέτοιες) να υπακούουν στα Γερμανικά κελεύσματα θα υπογράψουν την ....αλλαγή του πληθυσμού της χώρας.. . (Με το ΣΥΡΙΖΑ να πρωτοστατεί αφού έτσι νομίζει ότι θα μακροημερεύσει  εκλογικά, πιστεύοντας ότι οι μετανάστες θα αποτελούν το προνομιακό του ακροατήριο... πελάτες).  Η συμφωνία αυτή είναι ανάλογης αξίας με το σύμφωνο του Μάαστριχ  (1992) που και τότε δεν συζητήθηκε καθόλου, αλλά όλο το δουλόφρονο πολιτικό προσωπικό υπέγραψε πανηγυρίζοντας μάλιστα την εκχώρηση της νομισματικής εξουσίας - και άρα όλων των άλλων εξουσιών απ' ότι φάνηκε από το αποτέλεσμα που ζούμε -  που ορίζουν ένα σχετικά αυτόνομο κράτος που θέλει να έχει λόγο, που θέλει να υπάρχει! 
Σημείωση:
Ο γράφων τα παραπάνω δεν είναι γενικά εναντίον της μετανάστευσης, αλλά μιας ελεγχόμενης μετανάστευσης που δεν θα ξεφτυλίζει ούτε αυτούς που έρχονται, αλλά ούτε τους ....ιθαγενείς..
  • Mια παράμετρος που δεν κουβιεντάζεται είναι η φέρουσα ικανότητα ενός πληθυσμού στην "προσθήκη" νέου πληθυσμού. Η προσθήκη κάποιου ποσοστού νέου πληθυσμού  μπορεί να είναι ευεργετική για το σύνολο - αν γίνει με κανόνες κ.λ.π. -  αν ξεπερασθεί το όριο αυτού του ποσοστού τότε  μιλάμε για συνολική μεταβολή των χαρακτηριστικών του συνόλου  με πολλές πάρα πολλές επιπτώσεις, μεγάλη συζήτηση... Αλλά τι λέμε:  Φαίνεται καθαρά δια γυμνού οφθαλμού που πάει το πράγμα, απλά δεν  ομολογείται. Αλλαγή πληθυσμού, μεταβολή των χαρακτηριστικών αυτού που μέχρι τώρα λεγόταν "Ελληνικό κράτος - επικράτεια". Πρόκειται για συνολικό- συνεκτικό σχέδιο "κοινωνικής Μηχανικής" με πολλές παραμέτρους και δράσεις (ορατές και μή). 

Όλα όμως κατατείνουν στην ρευστοποίηση της κοινωνίας για να είναι ο έλεγχος εύκολος και η όποια αντίδραση αδύνατη και ..μάταιη. 

Προσθήκη:  (Γ. Κοντογιώργης)

{"Συγχρόνως με τον τρόπο αυτόν η εργασία του πολίτη από σχέση δημοσίου δικαίου που έγινε μετά από πολλούς και μακρόχρονους αγώνες μεταβάλλεται ραγδαία σε εργασία εμπόρευμα. Γιατί είναι άλλο να δεχθούμε συντεταγμένα έναν αριθμό οικονομικών μεταναστών που θα αποφασίσουμε ότι είναι χρήσιμοι, ότι αντιστοιχούν στις δυνατότητες της Ελλάδας, ώστε να υπάρχει δυνατότητα απορρόφησής τους και άλλο να μπαίνουν ανεξέλεγκτα οι πάντες και να παραδίδεται η διαχείρισή τους στις συμμορίες των ΜΚΟ (Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις).....}


...τέλος σας προσκαλώ να ξαναδιαβάσετε το παρακάτω άρθρο για να δείτε τι εξυπηρετεί αυτή η  οργανωμένη εισβολή. {Αν υπήρχε Κυβέρνηση - και όχι εκτελεστές σχεδίων - θα έπρεπε τα σημεία εισβολής - αν όχι όλη η χώρα - να κηρυχθούν σε καθεστώς  έκτακτης ανάγκης - να σφραγισθούν τα σύνορα και η χώρα να  (επανα)σχεδιάσει την πορεία της... αλλά ....}

  • Ο εφιαλτικός νέος κόσμος…

    • Προς το νέο μοντέλο κοινωνίας 

      ...κοίταξε να δεις που οι Φινλανδοί δεν είναι καθόλου ψυχοπονιάρηδες... (έτσι: μπας και καταλάβετε την κραυγή αγωνίας του Δημάρχουν Σύμης που βλέπετε στο video..) 

      Ακυρώνουν πτήσεις οι Φινλανδοί λόγω προσφυγικού και ψευδών ειδήσεων

      Y.Γ. Επειδή προκλήθηκα από οπαδούς του ..προφήτη Βαρούφ, τους προτείνω να ακούσουν τον Ιστορικό κ.  Ηλιόπουλο, ας πάνε στο 3ο λεπτό ....και ας ακούσουν.

       

      -------------------

      Leonidas C. Aposkitis
      ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΟΗΕ!
      Οι μάσκες έχουν πέσει πλέον στο θέμα των "προσφύγων / μεταναστών / μετακινούμενων πληθυσμών λόγω της κλιματικής αλλαγής"...και ό,τι άλλο θα επινοήσουν προκειμένου να φτειάξουν τους "νέους υπηκόους" της ΕΕ και να εποικίσουν την Ελλάδα με αλλοεθνείς και αλλόθρησκες εισαγόμενες μάζες.
      ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΑ
      Αυτά υπόσχονται οι διαφημιστικές αναρτήσεις της Υπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες ( Διεύθυνση στην Αθήνα στην οδό Μιχαλακοπούλου 91 ) που κυκλοφορούν σε όλο τον Τρίτο Κόσμο!!
      ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ: Επιδόματα σε ζεστό χρήμα, παροχή στέγασης σε ξενοδοχεία και διαμερίσματα, τρόφιμα & εύρεση εργασίας κατά προτεραιότητα...
      (Φυσικά το μήνυμα το παίρνουν όλοι αυτοί που έρχονται από παντού και
      μπαίνουν παράνομα στη χώρα κάθε μέρα σαν "πρόσφυγες"...και "αιτούντες άσυλο"...μέχρι και Μαροκινοί, ή από την Γεωργία ή ακόμα Λατιν. Αμερική εκτός από τους χιλιάδες από Ασία / Αφρική!)
      Ερχονται με δεδομένα τα παραπάνω...
      ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ή ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ
      ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΧΟΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...
      Ολα αυτά πραγματοποιούνται με την χρηματοδότηση του Ταμείου Στήριξης Ασύλου και Ενταξης της Ευρωπαϊκής Ενωσης...των ίδιων Θεσμών δηλαδή που εξοντώνουν την χρεωκοπημένη ελληνική κοινωνία για να πάρουν και το τελευταίο ευρώ απο το επαχθές χρέος που μας έχουν φορτώσει...
      https://www.unhcr.org/gr/
      http://estia.unhcr.gr/el/home_page/

Σχόλια