Το βραβείο «Ewald von Kleist» σε Τσίπρα και Ζάεφ

Με τη βράβευση του Αλέξη Τσίπρα και του Ζόραν Ζάεφ για την προσπάθεια που κατέβαλαν υπέρ της συνεννόησης και επίλυσης των διαφορών Ελλάδας- Βόρειας Μακεδονίας και για να επιτευχθεί η Συμφωνία των Πρεσπών, ολοκληρώθηκε η 55η Διάσκεψη για την Ασφάλεια που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο. Η Συνέχεια εδώ
blogger:
Έχουν μια μανία αυτοί οι ξένοι με τις βραβεύσεις και με βάζουν σε ..μπελάδες. Αναγκάσθηκα να θυμηθώ παλιότερες βραβεύσεις, αφού όλες υπηρετούν το ίδιο πλαίσιο...αφού δίνονται, παρέχονται, πως να το πούμε... φιλοτεχνούνται, κάπως έτσι... από την ίδια πολιτική δύναμη- χώρα και έχουν την ίδια στόχευση.
  • Όταν οι Γερμανοί βραβεύουν....

  • Βραβεία για για την πίστη στο ευρωπαϊκό ιδεώδες

  • Από τον Καρλομάγνο στον Τσίπρα 

  • Όταν ο διεθνισμός συναντάει την "αριστερά"...

  • Όταν σε τιμούν οι άτιμοι...

    Σημείωση: Βραβείο «Ewald von Kleist»: Πίσω από κάθε βραβείο υπάρχει ένα όνομα, έτσι γίνεται συνήθως. 

    Eδώ περισσότερα:

    https://www.securityconference.de/ueber-uns/ewald-von-kleist-preis

    Αγκελα Μέρκελ: Για την ισχυροποίηση του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια, ευχαριστω θερμά Ζάεφ και Τσίπρα. 

    --------------------------

    πηγη

    Το Σάββατο 16/02/2019 έλαβε χώρα στο Μόναχο η Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια (Munich Sicherheitskonferenz), όπου έγινε η απονομή του φετινού βραβείου “Ewald von Kleist” στον Αλέξη Τσίπρα και τον Ζόραν Ζάεφ, ως αναγνώριση της προσφοράς τους υπέρ της συνεννόησης και επίλυσης των διαφορών Ελλάδας με το γειτονικό κρατίδιο.
    Τιμήθηκε, έτσι, η “Συμφωνία των Πρεσπών” γιατί θεωρείται ότι αυτή η συμφωνία θα επιφέρει την ασφάλεια και την σταθερότητα στα Βαλκάνια, αλλά και στην Ευρώπη.


    Την ίδια ώρα, λίγα μόλις μέτρα μακριά και συγκεκριμένα στην Odeonsplatz, πραγματοποιήθηκε ειρηνική διαμαρτυρία για την απονομή αυτή. Οργανωτής της ήταν ο Σύλλογος Μακεδόνων Νυρεμβέργης, με την υποστήριξη του τοπικού Μακεδονικού Συλλόγου του Μονάχου. Παρόντες ήταν Έλληνες από Μόναχο, Νυρεμβέργη και Άουγκσμπουργκ, χωρίς κομματικές και ακραίες ‘γραμμές΄.
    Στη διαμαρτυρία, μέλη της οργανωτικής ομάδας ανέλαβαν να ενημερώσουν τα πλήθη των περαστικών Γερμανών και τουριστών για τα ζητήματα που απασχολούν τον ελληνικό λαό, ύστερα από τη συμφωνία για το όνομα, ενώ οι Έλληνες παρευρισκόμενοι τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο και τον ύμνο της Μακεδονίας. Συνέχεια εδώ
    Βlogger: Αμάν αυτοί οι 'εθνικιστές" με τις σημαίες τους! Θα πάθει τίποτα το "παιδί", αφού έχει αλλεργία σε  κάθε εθνικό (για την ακρίβεια μόνο σε μια σημαία δείχνει ανοχή..) ============================
  • Το ΝΑΤΟϊκό βραβείο στον Τσίπρα έχει πάρει κι ο...

    ...γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Javier Solana, για την εντολή βομβαρδισμού της Γιουγκοσλαβίας χωρίς να ζητήσει την έγκριση του ΟΗΕ. Για τη διάλυση της Γιουγκοσλαβία με τη φονική επιχείρηση «ευσπλαχνικός άγγελος» τιμήθηκε ένας δολοφόνος, για την παραχώρηση της Μακεδονίας ο κύριος Τσίπρας!
    Τώρα κατάλαβες τη σημασία της Μακεδονίας για το 4ο Ράιχ και γιατί η αποσταCia ξεπέρασε κι εκείνη του '65;
    ===============

    Ο Χίτλερ είχε προταθεί για Νόμπελ Ειρήνης το 1939!

     

Σχόλια