Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΟΥ ΥΠΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ (dehumanization)

Ο Γιοζεφ Γκαιμπελ, Υπουργός Προπαγάνδας της Ναζιστικής Γερμανίας, διορίστηκε απ τον Χίτλερ ως υπεύθυνος για την προπαγάνδα και την "εκκαθάριση" οποιουδήποτε και οτιδήποτε ήταν εβραϊκό. Η μεθοδολογία που ακολούθησε ο Γκαιμπελς ήταν εκείνη του υπανθρωπισμού. Πείθοντας τους Γερμανούς πως οι Εβραίοι δεν είναι καν άνθρωποι αλλά κάτι υποδεέστερο, ένα σκουπίδι, κατάφεραν να πάρουν με το μέρος τους αργότερα ένα μεγάλο ποσοστό του λαού, όταν τους προπαγάνδισαν ότι οι Εβραίοι ευθύνονται για όλα όσα οι ίδιοι μαρτυρούν. Αρχικά, απαγόρευσε κάθε είδος εβραϊκή μουσική ή εκπομπή στα ραδιόφωνα. Στη συνέχεια φίμωσε κάθε εβραϊκή άποψη και φωνή. Μετά έκαψε περίπου 20.000 βιβλία Εβραίων συγγραφέων και έδωσε εντολή σε θέατρα, εκδοτικούς οίκους μέχρι και κινηματογράφους να μην προβάλλουν τίποτα εβραϊκό. Αφού, λοιπόν, λογοκριθηκαν και φιμώθηκαν πλήρως οι Εβραίοι, αφού αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν σε τρίτες χώρες, αφότου με την προπαγάνδα έπεισαν τους Γερμανούς οτι οι Εβραίοι δεν εναι ΚΑΝ άνθρωποι, πέρασαν στο επόμενο στάδιο του χειρισμού: έστρεψαν το μίσος του καταπιεσμένου λαού εναντίον τους.
Ο συναισθηματικός χειρισμός φυσικά βρίσκεται στην κορυφή της λίστας ενος δημαγωγού. Υπάρχει άφθονη βιβλιογραφία που αποδεικνύει την αμέριστη υποστήριξη των γυναικών στον Χιτλερ και τις ακραίες του πεποιθήσεις. Μια απ τις πιο σημαντικές καταγραφές είναι οτι το 1933, στις εθνικές γερμανικές εκλογές, υπήρχαν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ περισσότερες γυναίκες σε σχέση με τους άνδρες.
Μαλιστα, ο ιδιος ο Χιτλερ φαίνεται οτι παινευόταν πως η πολιτική του παράταξη είχε περισσότερες γυναίκες ψηφοφόρους απ ότι ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΜΑΖΙ και ότι η γυναικεία ψήφος τον ανέβασε στην εξουσία.
Έχουμε λοιπόν δυο πολύ βασικά στοιχεία. Πρώτον, τη μέθοδο του υπανθρωπισμού και δεύτερον τον μεγαλύτερο αριθμό γυναικών, τις οποίες πιο εύκολα χειρίζονται συναισθηματικά στην πολιτική.
Τα τελευταία σχεδόν 100 χρόνια οχι μόνο δεν έχει αλλάξει κάτι, αντιθέτως ολοένα και περισσότερες κυβερνήσεις υιοθετούν την γκαιμπελίστικη μέθοδο υπανθρωπισμού για να προωθήσουν την ατζέντα και τα συμφέροντά τους. "Διαίρει και βασίλευε". Ένα σύστημα που προκαλεί μίσος στη μεγαλύτερη κοινωνική ομάδα: στις γυναίκες. Με απώτερο σκοπό να κατευθύνει το μίσος τους όπου η κερδοφορία είναι μεγαλύτερη. Άλλωστε, είναι αδιαμφισβητητο γεγονός ότι οι γυναίκες όχι μόνο είναι περισσότερες, αλλά είναι και οι μεγαλύτεροι καταναλωτές και κινούν την παγκόσμια αγορά.
Μόνο που η μέθοδος υπανθρωπισμού αυτή τη φορά δεν γίνεται σε Εβραίους. Γίνεται στους λευκούς Στρέϊτ άνδρες. Έχουν γραφτεί αμέτρητα ποστ, τουι, άρθρα όπου οι φεμινίστριες μας εξηγούν ότι οι άνδρες ΔΕΝ είναι άνθρωποι. Πως η ζωή σας θα γίνει καλύτερη, πιο ζαχαρένια και γλυκιά ρε παιδί μου, αν το χωνέψετε ότι οι άνδρες είναι κάτι άλλο αλλά ΟΧΙ άνθρωποι.
Και φυσικά αυτό είναι απλά ένα μέρος, ένα μικρό τμήμα του υπανθρωπισμού αυτού. Όπου κι αν ανοίξετε την τηλεόραση θα δείτε σειρές με τον κλασικό "ανόητο άνδρα" που δεν ξέρει τι κάνει, πρωινάδικα με ανύπαρκτο το αρρενωπό στοιχείο ή με προώθηση της εκθηλυκοποίησής του. Προσπαθούν να εξαφανίσουν από παντού την αρρενωπότητα. Γι' αυτό και την έχουν δαιμονοποιήσει ως "τοξική αρρενωπότητα" και την λιθοβολούν. Γι'αυτό οι φεμινίστριες φιμώνουν κάθε ανδρική φωνή και άποψη και απαιτούν την απομάκρυνση τους ως "μισογύνηδες" ακόμα και όταν βγάζει μάτι ότι δεν είναι. Γι'αυτό οι φεμινίστριες θέλουν ΔΙΑ ΚΑΩΣ να προβάλλονται παντού τρανς και δήθεν "θηλυκότητες".
Όλος αυτός ο πόλεμος ενάντια στην αρρενωπότητα είναι μέρος του υπανθρωπισμού
Και ξέρετε ΠΟΣΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ πράγματα κατάφεραν με αυτή τη μέθοδο;; Κατάφεραν να σας κάνουν να μισείτε το ίδιο σας το φύλο, να λιθοβολείτε ακόμα και όταν δεν γνωρίζετε αν μια φήμη είναι αληθινή ή όχι, να είστε έτοιμοι να αλληλοφαγωθείτε μεταξὺ σας ακόμη και να απειλείτε διαδικτυακά ή να λιντσάρετε κόσμο, να χάνετε τη δουλειά σας επειδή "με κοίταξε σεξουαλικά", έστησαν ένα ολόκληρο κύκλωμα με κουτσομπολίστικες σελίδες που τις έδωσαν τη δύναμη να συκοφαντούν και να καταστρέφουν άνδρες με τη δική σας ανοχή (αν οχι συμμετοχή), άλλαξαν την πολιτική σκηνή και τη μετέτρεψαν σε ένα τσίρκο όπου ένας βουλευτής μπορεί να εκδιωχθεί από την παράταξή του επειδή κάποια... έβαλε τα κλάματα.Και φυσικά άλλαξαν την αντιμετώπιση που έχει το δικαστικό σύστημα απέναντί σας καταργώντας το τεκμήριο της αθωότητας.
Αυτή είναι η θεωρία και πρακτική του υπανθρωπισμού , ναζιστικής έμπνευσης και woke εκτέλεσης .
"Αλιευμένο "
=============
.....Μοιάζει σχήμα λόγου, αλλά είναι πραγματική τραγωδία οδύνης και απελπισμού, για κάποιον αριθμό (απροσδιόριστο) χιλιάδων ανθρώπων, η κάθε μέρα που ξημερώνει στην Ελλάδα. Τόσο η κυβερνητική όσο και η αντιπολιτευτική ρητορική πληγώνει (ή το αναιδέστερο) παρακάμπτει την ανθρωπιά μας, τη νοημοσύνη και τον αυτοσεβασμό μας. Οι εκάστοτε «κυβερνητικοί εκπρόσωποι», τα τελευταία τριάντα χρόνια, αναπαράγουν, σαν δήθεν φυσιολογικό, έναν καινούργιο ανθρωπολογικό τύπο, κακέκτυπο του Γκαίμπελς και του Μπέρια.  ... ΑΠΟ ΕΔΩ

Σχόλια