ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ WOKE ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ !!!


-Τα τελευταία χρόνια αυξάνονται και πληθύνονται οι κουτοπόνηροι εξυπνάκιες, «αντισυνωμοσιολόγοι»,που συναποτελούν πλέον MEGA-τσούρμο,το οποίο συντελεί καθορίστικα στην συνολική κατάρρευση των πάντων που συνιστούν τα πάντα !
-Αυτοί οι μικρονοϊκοί κρετίνοι χειραγωγηθήκαν και οδηγήθηκαν ευκολα σε αίολες δήθεν «προοδευτικές» μπαρούφες,τις οποίες τους είχαν εμπνεύσει οι χειραγωγοί τους,οι οποίοι τους διαβεβαίωναν ότι αυτές τους οδηγούν στο «φως το αληθινό» !
-Βεβαίως η πόρευση και οι διαδικασίες προς την κατάκτηση του στόχου τους απαιτούσαν την απαρέγκλιτη προσήλωση στην ακολουθία των εκάστοτε οδηγιών και συνταγών που θα τους υπαγόρευαν οι αρχιμάγειροι-καθοδηγητές τους !
-Αφού λοιπόν τους έπεισαν ότι είναι συνυπεύθυνοι,δοθέντος ότι «μαζί τα φάγανε»,τι πιο απλό από το να τους φορτώσουν ενοχές,με συνέπεια αυτοί οι πανικοβλητοι βλάκες,να αναζητούν απεγνωσμένα τρόπους διαφυγής απο τις συνέπειες των ευθυνών που τους είχαν καταλογίσει !
-Ο πανικός τους όπως ήταν φυσικο,τους κατέστησε υποτακτικούς-δειλούς,που έβλεπαν την αποδοχή της μοίρα της συντριβής τους,ως την ελάχιστη ποινή που τους άξιζε λόγω της συνευθύνης τους,έτσι λοιπόν διαμορφώθηκε μια κρίσιμη και καθοριστική μάζα δούλων φορτωμένων ενοχικά συμπλέγματα,
εύκολων αποδεκτών αυτών που θα τους υπέβαλαν οι διαμορφωτές των συνειδήσεων τους και εντολεις των πράξεων τους !
-Όλοι οι μέχρι τότε κανόνες και μηχανισμοί αντίδρασης και αντίστασης,που είχαν συμβάλει στον μη  εξανδραποδισμο των προγόνων τους, είχαν πλέον ανασταλεί και αντικατασταθεί απο την δουλοπρέπεια και την εγκαταληψη τους στα χέρια των χειραγωγων τους,που απεργάζονταν την λεγόμενη «νέα τάξη πραγμάτων» !
-Όποτε είχαν ανοίξει οι ολισθηρά κατηφορικές λεωφόροι στις οποίες κατευθύνθηκαν αυτά τα πλήθη των ανθρωποειδών που υιοθετούσαν άκριτα ως «λυσεις» οτιδήποτε θα κατέστρεφε αυτους και τα παιδιά τους,είτε αυτό θα ήταν το ευρώ που τους είχαν πείσει ότι τους εξασφάλιζε τον άρτον τους τον επιούσιον,είτε ήταν η μοιρολατρική αποδοχή ενός χρέους που αυτοί ΔΕΝ είχαν δημιουργήσει,είτε ήταν τα τιμωρητικά μνημόνια που θα τους λυτρώναν απο τις ενοχές τους,είτε ήταν το ομαδικο μάντρωμα τους για να σωθούν απο κάποια γρίπη,είτε θα ήταν το πρωτοφανές στην ανθρώπινη ιστορία μαζικό μπόλιασμα τους,με όρους αναπαραγωγικών ζώων μεγάλων μονάδων εκτροφής τους !
-Φθάσαμε λοιπόν στο σήμερα όπου οι χειραγωγοι,αντιλαμβανόμενοι το ποσο ευκολα μπορούν και κουμαντάρουν αυτά τα ανθρωποειδή,αποθρασύνονται κι απεργάζονται ακόμα περισσότερα «προοδευτικά» σχέδια…ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…
via Dionyssis Antzoulatos

============

 

Σχόλια