ΔΝΤ+ΓΑΠ

 

ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ «ΛΑΘΟΣ» Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ…!!!
Κι όμως είναι ακόμα ζωντανός και κυκλοφορεί ελεύθερος,χωρίς να έχει εκτίσει ούτε μια ώρα φυλάκισης…!!!

....Αλήθεια τί γίνεται  εις εφαρμογήν της: " Εξαπάτησης ψηφοφόρων!" 

ΓΑΠ. Το τέλειο εργαλείο καταστροφής. 

" .. τι γινόταν στα υπουργικά συμβούλια;.."  

==============

=====================

Ο πρώην επικεφαλής της διεθνούς ένωσης τραπεζών, Τσαρλς Νταλάρα, έγραψε ένα βιβλίο που θα ήταν αρκετό να οδηγήσει το περιβόητο δίδυμο, Παπανδρέου και Σαμαρά στο Ειδικό δικαστήριο με την κατηγορία της προδοσίας.

Ο τρόπος με τον οποίο το συγκεκριμένο κοράκι αποθεώνει το PSI, θα αρκούσε για την σύνταξη ενός βαρύτατου κατηγορητηρίου, σε συνδυασμό με την οδυνηρή εμπειρία και τις ολέθριες συνέπειες που ζούμε ακόμα και σήμερα, το 2024.

Ο Νταλάρα είναι ξεκάθαρος. Το PSI, έσωσε τις τράπεζες, την Ευρωζώνη και την Ιταλία! Όχι φυσικά την Ελλάδα, πράγμα που φυσικά σήμερα είναι γνωστό, αλλά η ομολογία του διεθνούς τραπεζίτη, τεκμηριώνει με «σφραγίδα».

Η οικονομική δολιοφθορά λοιπόν κατά της Ελλάδας, ήταν συντονισμένη, με δόλο και αποσκοπούσε στο να καταστραφεί ολοκληρωτικά η ελληνική οικονομία, η κοινωνία και το Δημόσιο, για να μην επεκταθεί η κρίση στην Ιταλία και στις τράπεζες.

Οι Έλληνες φορολογούμενοι, αναγκάστηκα να ανακεφαλαιοποιήσουν τις τράπεζες με δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ.

Τα ασφαλιστικά ταμεία και τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, υπέστησαν ένα πρωτοφανές πλιάτσικο, το οποίο δεν έχει προηγούμενο σε καμιά χώρα, στην σύγχρονη ιστορία.

Χιλιάδες Έλληνες μικροομολογιούχοι, δηλαδή η εντιμότερή μορφή επενδυτή, έχασαν τις περιουσίες τους.

Οι συνέπειες είναι οδυνηρές ακόμα και σήμερα. Σε όλα τα επίπεδα. Η κοινωνία μαραζώνει με την Ελλάδα αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού στην νεότερη ιστορία της. Η οικονομία βρίσκεται στην απόλυτη εξαθλίωση με το δημόσιο χρέος όχι μόνο να μην έχει νιώθει, αλλά να έχει εκτοξευτεί σε επίπεδα ρεκόρ, όλων των εποχών. Η εθνική άμυνα υπέστη τεράστιο ρήγμα λόγω της έλλειψης πόρων.

Κυρίως όμως, όλο το σκυλολόι που τότε αποθέωνε το δολοφονικό PSI, σήμερα προσπαθεί να εξαφανίσει την ομολογία Νταλάρα. Όσο για την δικαιοσύνη; Εσχάτως, επιδίδεται σε μπαζώματα κατά του ελληνισμού…

 

 

Σχόλια