Χειραγώγηση & κοινωνική μηχανική...

Γεννήθηκα σε λάθος σώμα... 

Όλως τυχαίως το τηλεοπτικό επεισόδιο - που σίγουρα προετοιμάζεται μέρες πριν - συνέπεσε με την υπόθεση της Θεσσαλονίκης για μάθουν όλοι τη  νέα ομάδα δικαιωματιστών... Ο συντονισμός είναι τέλειος... και δεν είναι η πρώτη φορά που φαίνεται ότι υπάρχει ένα κέντρο παραγωγής ψευδογεγονότων! (Μην ξεχνάτε ότι από την πρώτη ημέρα και των μνημονίων και μετά η χώρα βρίσκεται υπό αυστηρή δίαιτα σε ότι αφορά τις πληροφορίες που καταναλώνει ο απλός πολίτης...)

(Πάντως είναι κρίμα για το κορίτσι να γίνεται εργαλείο μιας ευρύτερης αντζέντας...

https://www.facebook.com/100055393770689/videos/896227702240151/

=========================

Μεταγεννέστερη εγγραφή... σαν  ένα κέντρο να κατευθύνει τη αγορά εικόνων    το STAR 13/3/2024 φιλοξένησε μια άλλη ιστορία...


 ...για να μην λέτε ότι δεν σας προϊδεάσαμε...

Η Ελληνική πληθυσμιακή ομάδα- δεν μιλάμε για λαό, αφού έχει χάσει τα συνεκτικά του χαρακτηριστικά, βιώνει από το το 2010 τουλάχιστον ένα μεγα-πείραμα κοινωνικής μηχανικής για να αλλάξει πεποιθήσεις για πολλά πράγματα.Ο πληθυσμός βρίσκεται σε ένα τέτοιο πληροφορικό καθεστώς χειραγώγησης που κάλλιστα μπορεί να χαρακτηρισθεί κακοποίηση.

Αυτή η αλλαγή πεποιθήσεων και νοοτροπιών επιτρέπει να περάσουν  πολιτικές που σε άλλες εποχές θα προκαλούσαν βίαιες αντιδράσεις, είναι η ίδια επίδραση αυτής της κοινωνικής μηχανικής που επιτρέπει να συμβαίνει η Κασσελιάδα και η καταστροφή του ορθού λόγου. Αυτή η καταστροφική πορεία έχει βήματα. Διαβάστε, ακούστε, δείτε. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 =================================


 

Pavlos Tasoulis


‼️😢 Θα είμαι ευθύς και σαφής: Για τη Νικολίνα του My Style Rocks, που ανακοίνωσε πως μέχρι τα 11 της ήταν αγόρι, αισθάνομαι ΘΛΙΨΗ. Δεν είναι αυτό όμως το πιο έντονο συναίσθημα που μου προκαλείται και δεν είναι η ίδια ο αποδέκτης.
😔 Για το 20χρονο κορίτσι αισθάνομαι ενδεχομένως και ΟΙΚΤΟ. Λέω "ενδεχομένως" γιατί το ίδιο δηλώνει ευτυχισμένο που μπόρεσε να αναζητήσει τον "πραγματικό του εαυτό", αν και πάμπολλες ψυχολογικές μελέτες αναδεικνύουν πόσο βαριά και μόνιμα ψυχολογικά τραυματισμένα είναι αυτά τα άτομα.
⚠️ Το woke αφήγημα θα προσπαθήσει να σας διαβεβαιώσει για το ακριβώς αντίθετο. Δε θα μπω στον κόπο να φιλονικήσω με τους πρόθυμους να ασπαστούν ένα από τα πλέον τερατώδη ψεύδη του ελτζιμπτισμού. Αρκεί κανείς να δει τα ποσοστά αυτοκτονιών που αφορούν τη συγκεκριμένη πληθυσμιακή ομάδα.
⚡️ Για τους γονείς του κοριτσιού αισθάνομαι ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ. Οι γονείς, εκείνοι που πρέπει να είναι οι φυλακές-άγγελοι των παιδικών ψυχών, φρόντισαν να γίνουν το ακριβώς αντίθετο.
🌈 Καβάλησαν το δυτικοφερμένο άρμα του δικαιωματισμού και αν δεν προκάλεσαν οι ίδιοι εσκεμμένα την πιθανή σύγχυση της παιδικής αντίληψης (όπως συνήθως γίνεται σε τέτοια άτομα που θέλουν να διατρανώσουν την υπερ-προοδευτικότητά τους μέσω των παιδιών τους), τουλάχιστον την ενθάρρυναν. Και δεν έμειναν εκεί: Συναίνεσαν στη "φυλομετάβαση" ανηλίκου και την επιτέλεσαν.
💣 Στείρωσαν με χημικά, ορμονοθεραπείες [πιθανότατα και επεμβατική χειρουργική (ακρωτηριασμός)] το ίδιο τους το ανήλικο παιδί.
😡 Εκείνο όμως που με πνιγεί είναι η ΟΡΓΗ απέναντι στο σιχαμερό ΣΚΑΪ.
💥 Η ναυαρχίδα του παντελώς έκπτωτου ελληνικού μιντιακού κατεστημένου, φρόντισε να "στρατολογήσει" (γιατί περί αυτού πρόκειται) τη Νικολίνα, για να προωθήσει την ατζέντα του wokism, όπως επιτάσσουν οι εγχώριοι πολιτικοί ταγοί του, εκείνοι της τρισκατάρατης ΝΔ και τα έξωθεν λίμπεραλ αφεντικά αυτών.
🤮 Το βρωμοκάναλο του Αλαφούζου λοιπόν έκρινε καλό και άγιο να προβάλει τη σπαραξικάρδια εξομολόγηση της "διεμφυλικής" για την εξέλιξη της έμφυλης ταυτότητάς της και να την αναδείξει ως… κατόρθωμα της ίδιας και των "ηρωικών" γονιών της. Και δώστου τα χειροκροτήματα, τα δάκρυα και η συγκίνηση από παρουσιαστές, κριτές και λοιπούς παρευρισκόμενους. (βλέπε βίντεο σε λινκ στα σχόλια)
👉 Επρόκειτο για σόου με σκοπό όχι μόνο να εξορθολογήσει τα αδιανόητα, αλλά και να τα αναδείξει ως ιδεατή κοσμοαντίληψη, πρακτική και στάση ζωής. Να φτιάξει πρότυπα προς μίμηση.
⚡️ Ένα σόου αμερικάνικης έμπνευσης, από εκεί που σε πολλές πολιτείες θεωρείται εκ των ουκ άνευ η διδασκαλία στα σχολεία περί των 69 φύλων και το τριβέλισμα από νωρίς των ευαίσθητων παιδικών μυαλών για να τους φυτευτούν οι περίεργες ιδέες για το ποιο είναι το "πραγματικό" τους φύλο.
💥 Από εκεί που κάποιες (δημοκρατικές) πολιτείες ψηφίζουν τη δυνατότητα οι ανήλικοι να μπορούν να ζητήσουν βοήθεια και να ξεκινήσουν την αλλαγή φύλου ΧΩΡΙΣ να απαιτείται η γονική συναίνεση! 🤬
💣 Από εκεί που η ελληνική κυβέρνηση και όλοι της οι παρατρεχάμενοι (με πρώτο το ΣΚΑΪ) παίρνουν γραμμή για το πως θα κατηχήσουν στα ολέθρια κηρύγματα του wokism τους νέους γονείς αλλά και τα ίδια τα ανυποψίαστα παιδιά.
‼️🚨 Και για το λόγο αυτό φροντίζουν να προβάλλεται ένα τέτοιου είδους τηλεοπτικό βδέλυγμα στις ΠΕΝΤΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. 🤯
😈 Ο διάολος, όπως τον εννοεί ο καθένας, έχει κατέβει και χορεύει ανάμεσά μας, με πρωταρχικό στόχο τα παιδιά μας. Κύριο μέλημα και υποχρέωσή μας να τα προστατεύσουμε.
👉 Σε ό,τι έχετε ιερό - κλείστε τους δέκτες σας για πάντα.

 ===================

Tilemachos Chormovitis


Χθες στο "My Style Rocks" του ΣΚΑΪ, μια παίκτρια αποκάλυψε ότι είναι τρανς γυναίκα και ότι άρχισε ορμονοθεραπεία από την ηλικία των 12 ετών. Οι παρουσιαστές της εκπομπής αλλά και οι δημοσιογράφοι άλλων εκπομπών του καναλιού δήλωσαν συγκλονισμένοι από την ιστορία της, κάποιοι έβαλαν τα κλάματα από τη συγκίνηση ενώ δεν σταματούσαν να επαινούν την παίκτρια για το θάρρος της αλλά και την οικογένειά της για την υποστήριξή που της έδειξαν. Kανένας προβληματισμός δεν ακούστηκε για το ότι ξεκίνησε ορμονοθεραπείες σε τόσο μικρή ηλικία, καμιά κουβέντα για τις τυχόν αρνητικές συνέπειες. Η παίκτρια παρουσιάστηκε σαν πρότυπο και μαζί με αυτή, με μια εγκληματική ελαφρότητα και σε συνθήκες φτηνού ριάλιτι, παρουσιάστηκε και η "φυλομετάβαση" σε 12χρονους σαν κάτι απελευθερωτικό και γενναίο. (και όλα αυτά μέρα μεσημέρι, σε μια ώρα που παρακολουθούν τηλεόραση μικρά παιδιά )
Τι και αν δεν υπάρχει επιστημονική συναίνεση ως προς τη χρήση φαρμακευτικών και χειρουργικών επεμβάσεων σε ανήλικους με δυσφορία φύλου; Tι και αν μελέτες που έχουν διεξαχθεί δείχνουν ότι τα αποτελέσματα τέτοιων επεμβάσεων σε παιδιά και εφήβους είναι από αβέβαια έως αρνητικά και ότι πρέπει να διεξαχθούν και άλλες έρευνες πριν καταλήξουμε σε ασφαλή συμπεράσματα; Tι και αν τα τελευταία χρόνια μια σειρά από χώρες όπως η Noρβηγία, η Σουηδία, η Φινλανδία, η Βρετανία και η Ολλανδία, έχουν υιοθετήσει σαφώς πιο αυστηρά κριτήρια για την χρήση αναστολέων εφηβείας και ορμονών και προκρίνουν μια αντιμετώπιση που θα βασίζεται περισσότερο στην ψυχολογική στήριξη παρά σε φαρμακευτικές επεμβάσεις; Τι και αν στο εξωτερικό έχουν κλείσει κλινικές που ακολουθούσαν τέτοιες πρακτικές και πρώην ασθενείς έχουν καταθέσει αγωγές εναντίον τους; (βλέπε Τavistok στη Βρετανία, https://www.facebook.com/photo?fbid=10161708952301757&set=a.10150839929646757 ) Όλα αυτά είναι ασήμαντες λεπτομέρειες μπροστά στη λαχτάρα των δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ να προωθήσουν την woke ατζέντα τους, να κάνουν ανέξοδη επίδειξη ευαισθησίας και φυσικά να κερδίσουν και κάποιους πόντους στην θεαματικότητα.
Σήμερα σε μια συνέντευξη που έδωσε η παίκτρια είπε ότι ήταν η πρώτη τέτοια περίπτωση στην Ελλάδα και ότι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της "φυλομετάβασης" "ένιωθε σαν πειραματόζωο". Της εύχομαι ειλικρινά σε λίγα χρόνια να μην διαπιστώσει πως ήταν πράγματι πειραματόζωο. Αλλά το μόνο σίγουρο είναι πώς όλοι αυτοί που σήμερα κλαίνε από συγκίνηση για το outing που έκανε, τότε δεν θα μπουν στον κόπο να ρίξουν ούτε ένα δάκρυ. Θα έχουν βρει κάποια άλλη συγκινητική ιστορία για να κάνουν τη δουλειά τους και για να μας επιδείξουν τον ποπ, ανεγκέφαλο προοδευτισμό τους.
 
 

Σχόλια