....όταν στο μυαλό σου έχει καρφωθεί ένας ...Πορθητής.

“Η Πόλις Εάλω”! Με αυτή την πασίγνωστη ιστορική φράση που αφορά την Άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Οθωμανούς το 1453, αλλά και με ένα παθιασμένο φιλί στον σύντροφό του, επέλεξε να πανηγυρίσει, μέσω του “Χ”, την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, ο γνωστός παλαιόθεν ακτιβιστής των ΛΟΑΤΚΙ+, Γρηγόρης Βαλλιανάτος. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

-------------

«Έχει στόμα μεγάλο και στο κεφάλι κάλο»: Ξέσπασμα Αφροδίτης Μάνου, εξοργισμένη με τους γκέι

 

----------------

...αυτός ο τύπος (και άλλοι του ίδιου φυράματος) έχει στασίδι στα ΜΜΕ -εδώ και χρόνια -για να εκφράσει την άποψή του, επί παντός επιστητού. Πολυεργαλείο ο τύπος. Κάνει και για πρωϊνάδικο, αλλά δεν θα ξεφτυλισθεί εντελώς σε ένα "βραδυνό" πάνελ. Έχει αναδειχθεί παράγοντας διαμόρφωσης απόψεων από το πουθενά.

Στα ίδια ΜΜΕ δεν θα ακούσετε ποτέ την άποψη ενός αγροτοσυνδικαλιστή για τα προβλήματα του κλάδου του, δηλαδή για το πρόβλημα της ακρίβειας των τροφίμων. Ιδού λοιπόν η χρησιμότητα των ¨δικαιωματιστών"πάσης κατηγορίας! Χρήσιμα εργαλεία εις χείρας τρίτων... Παράγουν ψευδογεγονότα, παράγουν εικόνες - προκλητικές κατά κανόνα- για την αδηφάγο TV, εκτελούν σενάρια,  με τελικό σκοπό την νάρκωση - ύπνωση της κοινωνίας, ώστε αυτή, έτοιμη χωρίς αντιστάσεις πλέον, θα οδηγηθεί  στην επόμενη πίστα... Εργαλεία χειραγώγισης λοιπόν...γι'αυτό τα δώρα τους πολλά. Εδώ το γκουβέρνο δεν κάνει τσιγκουνιές (Κάποτε να μάθουμε, να μας πει,  επί θεμάτων ήταν σύμβουλος - τρόφιμος του ΓΑΠ...)



Σχόλια