Ο Ανανισμός που δεν κρύβεται (με όλες τις συνέπειες).

 Blogger: H συνέντευξη έγινε τον Μάρτιο του 2019 (σχεδόν μια πενταετία πίσω), σας υπόσχομαι ότι εξακολουθεί να είναι άκρως επίκαιρη και σας συνιστώ να την ακούσετε μέχρι τέλους. Αποτελεί από μόνη της ένας μάθημα.

===================

Όσο για τους Ανανιστές (και όλη τη σχολή των κατ' όνομα εκσυχρονιστάδων του φυράμματος Σημίτη), σας παραθέτω μερικά Links.

Δείτε την πορεία αυτής της συνεκτικής ομάδας, με πολλούς πόρους στη διάθεσή της. Είναι τύποι που τους βρίσκεις να βγάζουν τρελλά κέρδη από το Χρηματιστήριο, χωμένοι ώς τα μπούνια στο πλιάτσικο των Ολυμπιακών έργων. Στη συνέχεια ανέλαβαν την εργολαβία να περάσουν τα μνηνόνια και τα οποία τους βρίσκουν από την πλευρά των κερδισμένων - ποτέ δεν χάνουν! - είναι η ομάδα εξουσίας που καλλύπτει όλες τις λίστες απόκρυψης του πλούτου που κλάπηκε από τη χώρα. Είναι η ομάδα εξουσίας που ακύρωσε κάθε εναλλακτική για να οδηγηθεί ο έλληνας στην τωρινή κατάσταση της πενίας, αφού έτσι είναι πιο εύκολα χειραγωγίσιμος. Είναι πάντα δίπλα (..για την ακρίβεια κάτω από...)   στους ολιγάρχες- κοτζαμπάσηδες και τα συμφέροντά τους. 

=============

 ----------------------

 ----------------------------

--------------------------

-------------------

=====================


 -------------------

Έβαλε ταφόπλακα στο Σχέδιο Ανάν όταν εγχώριες και ξένες δυνάμεις τα έδιναν όλα στην προπαγάνδα του «Ναι» - Δεν ξεπούλησε την Κύπρο για χάρη ΗΠΑ και Βρετανίας

 ====================

 

====================


 

Σχόλια