Η απαγωγή μιας χώρας...

 

Αλλοίωση εκλογικού σώματος μέσω ψήφου αποδήμων

Δημήτρης Μπελαντής
 Όπως μεθοδεύεται η ψήφος των αποδημων,πιθανότατα θα οδηγήσει στην πλήρη αλλαγή της σύνθεσης του εκλογικού σώματος και μάλιστα υπό την επιρροή ανεξέλεγκτων διεθνων κέντρων εξουσίας.Ουτε καν οι προϋποθέσεις που ισχυσαν παλιότερα ( πχ δύο χρόνια στην Ελλάδα μέσα σε 35 έτη) δεν θα ισχύουν πια.Κατα την γνώμη μου,είναι μείζον πολιτικό πραξικοπημα.Και σε τίποτε δεν δημιουργεί ουσιαστική σχέση με τον απόδημο ελληνισμό.Ειναι νόθευση του εκλογικού σώματος σε ανυπολόγιστη ακόμη κλίμακα...

================

Blogger:

...η μεθόδευση περί της ψήφου των ομογενών, θετική εκ πρώτης όψεως, αλλά με πολλές θεσμικές ...τρύπες μπορεί να τη δει κανείς, ως συνέχεια της κατάλυσης της όποιας οικονομικής ανεξαρτησίας είχε η χώρα πριν την επιβολή των μνημονίων. Περνάμε λοιπόν στην επόμενη φάση. Την κατάλυση και στην πράξη του εκλογικού σώματος αυτής εδώ της χώρας, για να καταστήσει την όποια δημοκρατική ανατροπή αδύνατη.  

Προσθέστε στα παραπάνω την αλλοίωση του εκλογικού σώματος με  την πολιτογράφηση λαθρομεταναστών (κοτζάμ Π/Θ ισχυρίσθηκε ότι θα πολεμήσει τον νατιβισμό!) και έχετε σε ορατό ορίζοντα  τον εξοστρακισμό των ιθαγενών  που θα μπορούν να απλά να διαμαρτύρονται χωρίς καμιά δυνατότητα να αλλάξουν την πολιτική κατάσταση, αφού θα αποτελούν πάντα μια θλιβερή μειοψηφία... (Δεν μιλάνε για κείνο το τμήμα του πληθυσμού που ήδη έχω προσχωρήσει στην τάξη των πραιτωριανών και σιτίζονται από ευμεγέθη ψίχουλα του πλιάτσικου...)  και αν ψάχνετε ελπίδα στο σημερινό πολιτικό σύστημα θα σας απογοητεύσω:

-------------------

 ---------------------------

 ---------------------

 ----------------------

----------------------

Σχόλια