Να κάποιος που δεν ντρέπεται να μιλήσει για Πατρίδα, Έθνος...

 Βlogger: 

Τα ΜΜΕ βάλθηκαν να δείχνουν τον κασιδιάρη...  είναι επειδή θέλουν να αποκρύψουν άλλα εξόχως πιο ουσιαστικά. Να που ένας αριθμός πολιτών - απ΄αυτούς που η πολιτική ελίτ ή για την ακρίβεια  οι επαγγελματίες της πολιτικής, με σκοτεινούς χορηγούς  και τεράστιο όγκο χρημάτων, αλλά και άπειρο τηλεοπτικό χρόνο  - βρήκε τον τρόπο να εκφρασθεί. Είναι αυτός ο "χοντρός λαός" κατά Μισεά που λοιδορείται χρόνια τώρα, ως ανεπρόκοπος αντιδραστικός, που εξακολουθεί να θεωρεί την οικογένεια και τις θρησκευτικές του αρχές απαραίτητες στη ζωή του. Ακούστε τον κ. Κατσιβαρδά, διαβάστε τα κείμενά του (αφού δεν είχε ξεφύγει από τα δικά μας ραντάρ) και μετά  τα ξαναλέμε... (Οι ψήφοι των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ δεν είναι του Κασιδιάρη, ούτε του Στίγκα... Για την ακρίβεια ο Κασιδιάρης είναι λαθρεπιβάτης στην όλη ιστορία και αν δεν είχε ηρωποιηθεί ...... )

Y.Γ. ..είδα έναν τρόμο στα μάτια των δημοσιοκάφρων στα κανάλια. Έκπληκτοι ήθελαν να φωνάξουν; Καλά ποιοι είναι αυτοί που μπήκαν στη Βουλή χωρίς να μας χρειασθούν; Εμείς τι θα γένουμε αν ακολουθήσουν κι' άλλοι; Μήπως μας έχουν προσπεράσει αι αξελίξεις; Μήπως μας πήραν χαμπάρι ότι δεν είμαστε εδώ για διαφωτίζουμε αλλά να εκτελούμε αποστολές χειραγώγησης; 


====================

----------------------

  • «…η ασπίδα των ταπεινών. Η σαφής και ξεκάθαρη οριοθεσία συμφέρει τους ενδεείς». «Ο θηρευτής απεχθάνεται τα οχυρώματα. Στο θήραμα είναι ιδιαιτέρως αρεστά (…) ο ισχυρός κυριαρχεί στους αιθέρες. Αντιστασιακοί, μαχητές εθνικοαπελευθερωτικών κινημάτων, «τρομοκράτες» – έχουν σύντροφο το υπόγειο, το λαγούμι, όχι τον ουρανό. 
  • Γίνονται ένα με το τούνελ, τις υπόγειες στοές». Αντιστέκονται στην ενοποίηση του χώρου σε συνοριακή ζώνη, όπου η δήθεν ανθρωπιστική ιδεολογία του «no boarders» ξεπλένει τα εγκλήματά της, προκαλώντας μιαν «αντεπανάσταση με τον μανδύα της επανάστασης».
  • Η ιδεολογία «χωρίς σύνορα» είναι οικονομισμός, τεχνικισμός, απολυταρχισμός και ιμπεριαλισμός. «Η αυτοκρατορία και ο κόσμος έχουν την ίδια έκταση», κατά τον Οβίδιο, και μέσα στην αποεθνικοποιημένη «ευαισθησία» της κρύβεται η υπερίσχυση της μαφίας έναντι του κράτους, ο unicode μετάνθρωπος έναντι της ανθρώπινης ύπαρξης και η απολυταρχία έναντι της δημοκρατίας."
 =================
 

Σχόλια