Ωδεύοντας προς τα εκλογάς...(7)

Βlogger: 

Επειδή κατά τα φαινόμενα, ούτε και τώρα θα κουβεντιασθεί τίποτα που να αφορά τη χώρα και το μέλλον της (λες και είναι στον αυτόματο πιλότο, όπως ομολόγησε ο 'διαβαστερός" Χρυσοχοϊδης σε τηλεοπτικό πάνελ: "λίγο πολύ υλοποιούμε ως υπάλληλοι τους σχεδιασμούς των Βρυξελλών...." και δεν ντράπηκε, όπως δεν ντράπηκε που είπε ότι δεν διάβασε το Μνημόνιο... (καλό παιδί, λοιπόν: Υπογράφει χωρίς να διαβάζει και να ρωτάει φυσικά...)

Ας διαβάσουμε μια παλιότερη εγγραφή με μπόλικες ουρές για την σημερινή μας κατάσταση...

 -------------------------


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΡΒΑΛΙΑ
Στην αλλόκοτη πολιτική σκηνή αυτής της χώρας που βρίσκεται σε καθεστώς ξένης εξάρτησης γίνονται καθημερινά πράγματα που δυσκολευόμαστε να ερμηνεύσουμε και μας προβληματίζουν, για να μην πω μας εξοργίζουν.
Αυτά που βλέπουμε δεν εξηγούνται με βάση την καθιερωμένη πολιτική ορολογία που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα και τις ιδεολογικές ετικέτες «αριστεράς-δεξιάς».
Εξηγήστε μου λοιπόν: 
Πως είναι δυνατόν ο Τσίπρας να υπογράφει ανενόχλητος, χωρίς καμία προηγούμενη κοινοβουλευτική διαβούλευση το Σύμφωνο του Μαρακές για τη Μετανάστευση που:
  • (α) καθιερώνει την απρόσκλητη…επίσκεψη από χώρα σε χώρα ως «ανθρώπινο δικαίωμα» των λαθροεποίκων και
  • (β) ποινικοποιεί ως ρατσιστική κάθε αντίθετη άποψη;
Πως είναι δυνατόν να κλείνει το μάτι σε αυτό το τερατούργημα η αξιωματική αντιπολίτευση της ΝΔ αντί να έχει κρεμάσει τον πρωθυπουργό και τον ΣΥΡΙΖΑ στα μανταλάκια; (blogger: Χα! χα! αν μας διάβαζε δεν θα ήταν έκπληκτος)
Πώς είναι δυνατόν, χωρίς να ανοίγει μύτη, να συνυπογράφει η Ελλάδα που έχει το σοβαρότερο πρόβλημα λαθρομετανάστευσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη την μελλοντική της εθνοκτονία, στο όνομα του …ανθρωπισμού και να απέχουν χώρες όπως η Αμερική, η Ρωσία, η Βρετανία, η Αυστραλία, η Πολωνία, η Ιταλία, ακόμη και η γειτονική μας Βουλγαρία;
  • Ποια αόρατη δύναμη υποχρεώνει τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου, ακόμη και τις υποτιθέμενες πατριωτικές να υποθηκεύουν το μέλλον των επόμενων γενιών και να συνομολογούν στην εξάλειψη του ελληνικού έθνους;  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σχόλια