Ξεπουλάνε και την ΕΥΔΑΠ;

-----------------------------------------

Blogger: 

Αφού τώρα πια μάθαμε όλοι τι σημαίνει ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ(ηλεκτρικής ενέργειας) που πλασαρίσθτηκε ως εξυγείανση και που είχε ως συνέπεια φτηνότερο ηλεκτρικό ρεύμα- ανταγωνισμός γαρ! Ετοιμαστείτε για το επόμενο πλιάτσικο, για το οποίο δεν γίνεται κουβέντα. Ιδιωτικοποίηση του Νερού.

Λίγο πριν κλείσει η Βουλή το καλοκαίρι, πέρασε ένα νόμος που λέει ότι η ΕΥΔΑΠ (ΝΕΡΟ) μπορεί να πουληθεί και έτσι νομίζουν ότι προσπερνάνε απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας, που απαγόρευε την εκποίηση αυτού του Δημόσιου και κρήσιμου αγαθού. Αυτή την εποχή που ο κόσμος ασχολείται με τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος που δεν μπορεί να πληρώσει, οι φωστήρες της Κυβέρνησης στα πλαίσια του δόγματος του ΣΟΚ, θα προσπαιθήσουν να εκποιήσουν την ΕΥΔΑΠ, βοηθούσης και της (κατ' όνομα ) αντιπολίτευσης που δεν βλέπει κανένα πρόβλημα και ασχολούνται μόνο με το άθλημα, το γνωστό σ' όλους: υποκλοπές, λές και δεν ξέρουν όλοι, ότι οι πάντες ακούν τους πάντες.... σιγά τα ωά. 

Το ζήτημα είναι τώρα ένα. Να προστατευεί το Δημόσιο αγαθό που λέγεται νερό. Αν η ιδιωτικοποίηση αυτή προχωρήσει θα είναι η απόδειξη ότι η χώρα, είναι στην πραγματικότητα χώρος, και οι ιθαγενείς κάτοικοι ενοχλητικά απορρίμματα που πρέπει να εκτοπιστούν ...

 ---------------------------------------

-----------------

«Όχι» στο Ξεπούλημα του Νερού

 -------------------------------------
 ----------------------------------

Υ.Γ. ...ψάχτε στο Blogg: θα βρείτε μπόλικο υλικό για το νερό και την απάτη που πάει να στηθεί και εδώ...
=======

#Santiago 29. Αύγουστος 2022 #Chile
Αγρότες της Χιλής σε μεγάλες αντικυβερνητικές διαμαρτυρίες σε όλη τη χώρα κατά ενός προτεινόμενου νέου συντάγματος, το οποίο ανακαλεί δραστικά το δικαίωμα των αγροτών να χρησιμοποιούν νερό για άρδευση... !!!
Αγρότες της Χιλής σε τεράστιες αντικυβερνητικές διαμαρτυρίες σε όλη τη χώρα κατά του προτεινόμενου νέου συντάγματος, που αρνείται δραστικά στους αγρότες το δικαίωμα χρήσης νερού άρδευσης... !!!
 

Σχόλια