Παγκόσμια Απροσδιοριστία με "πυροκροτητή " τις δραματικές εξελίξεις στην Ουκρανία

... Aκούστε:

1. την κ. Μπόση... καθαρή φωνή χωρίς φτιασιδώματα... 

2. Τον κ. Σταμπολή και 

3. την κ. Φωκιανού  - της οποία απειλήθηκε η ζωή της, επειδή υπέγραψε συμβάσεις! -  και δείτε με πιο τρόπο η μπάλα πετιέται στην κερκίδα... δηλαδή  μην περιμένετε την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων .... με την προσθήκη αυτής της εγγραφής: Αβραάμ Ζεληλίδης : Ποιοι και γιατί μπλοκάρουν την αξιοποίηση του ορυκτού φυσικού μας πλούτου

4. Φυσικά  και τον κ. Παναγιωτάκη που τα έχει πει και εδώ

Συμπερασματικά: Αυτοί που αποφάσισαν την απολιγνιτοποίηση - υπακούοντας στις ιδεοληψίες τους ή στα αφεντικά τους - πές με Κυριάκο - πρέπει να δώσουν εξηγήσεις. Ενεργειακού σκανδάλου συνέχεια... (ή αλλιώς: Όταν οι αγάπες και οι δουλείες δεν κρύβονται...)

(Το 1990 η ΔΕΗ έφτιαχνε ανεμογεννήτριες, αλλά κανείς δεν ήθελε την Ελλάδα παραγωγό!, αλλά μόνο καταναλωτή - πελάτη! Έρχεται ο Κυριάκος με μια μονοκονδυλιά και σβήνει όλο το ενεργειακό σχέδιο που είχε προταθεί στην ΕΕ...) 

Παρακολουθήστε την πορεία της Πτολεμαϊδα 5. Αλλά με ποια ΔΕΗ, με ποια διοίκηση;

Ακούστε σχετικά με το κόστος της χονδρικής!  εκεί βρίσκεται η μεγάλη απάτη! (Ετσι εξηγούνται  οι κινήσεις - "επενδύσεις υπερβάλουσας της  ρευστότητας "  του προέδρου της που δεν μπορεί να κρυφτεί!). 

10 εκατομμύρια την  ημέρα τα κέρδη από την ρήτρα αναπροσαρμογής!

Αυτό το έγκλημα πρέπει να σταματήσει. Βλέπουμε σε ζωντανή μετάδοση  την καταστροφή της μικρομεσαίας επιχείρησης και η Κυβέρνηση με τον Κυριάκο κάνει πλάτες σε 4 επιχειρηματίες. Αν τώρα δεν ξεσηκωθούν εκεί στην ΝΔ, πότε θα το κάνουν; όταν δεν θα μπορούν  να προσεγγίσουν ούτε ένα πολίτη, όταν κανείς δεν θα τους παίρνει στα σοβαρά; (Και καλά ο Στάσης το έχει λύσει το πρόβλημά του, οι ίδιοι γιατί κρατούν φανάρι,, αν δεν έχουν επίσης όφελος ;) Είναι τυχεροί που έχουν μια επίσης αναξιόπιστη  ¨αντιπολίτευση", αλλά ο κόσμος πια τους έχει πάρει χαμπάρι!  

--------------------

Σχόλια