Παράνοια: Μπους και Κλίντον εμφανίστηκαν σε ουκρανική εκκλησία για να συμπαρασταθούν στον ουκρανικό λαό!

Η ανθρωπότητα στο έλεος μίας οργουελικής προπαγάνδας

Ποιοι θα ήταν οι τελευταίοι άνθρωποι στον πλανήτη που θα δικαιούντο να διαμαρτυρηθούν για την βάρβαρη εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία; Μα φυσικά ο Μπους και ο Κλίντον! ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Είναι οι δύο άνθρωποι που ως πρόεδροι της Αμερικής, παραβίασαν βάναυσα το διεθνές δίκαιο προκαλώντας ανθρωπιστικές καταστροφές και δολοφονίες δεκάδων χιλιάδων αμάχων, ενώ οι πληγές που δημιούργησαν, παραμένουν ακόμα ορθάνοιχτες!

Και όμως, οι δύο πρώην πρόεδροι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Μπιλ Κλίντον και Τζορτζ Μπους ο νεότερος, επισκέφθηκαν ουκρανική καθολική εκκλησία στο Σικάγο προκειμένου να δείξουν «την αλληλεγγύη τους στον ουκρανικό λαό», ο οποίος δοκιμάζεται από τον πόλεμο.

Ο ένας, αιματοκύλισε την Σερβία, παρέα με τρομοκρατικές οργανώσεις, που έπειτα χτύπησαν την ίδια την Αμερική. Παραβιάζοντας κάθε έννοια διεθνούς δικαίου, βομβαρδίζοντας γυναίκες και παιδιά και δημιουργώντας το ψευδοκράτος του Κοσόβου στην καρδιά της Ευρώπης, που αποτελεί μία ανοιχτή πληγή στην γηραιά ήπειρο.

Ο άλλος αιματοκύλισε το Ιράκ με ψευδείς δικαιολογίες και φυσικά το Αφγανιστάν! Χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα για το Ιράκ τα δήθεν χημικά όπλα που διέθετε ο Σαντάμ.

Εάν το πάρουμε και σε οικογενειακό επίπεδο, ο Μπους ο πρεσβύτερος διέλυσε την Γιουγκοσλαβία και έκανε τον πρώτο πόλεμο κατά του Ιράκ με εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς, ενώ η σύζυγος του Κλίντον, Χίλαρι, κρύβεται πίσω από την γενοκτονία του λαού της Λιβύης με πρόσχημα την πτώση του Καντάφι. Κρύβεται όμως πίσω και από την υποστήριξη της τουρκικής συνωμοσίας που έμεινε γνωστή ως «αραβική άνοιξη», προσπαθώντας μάλιστα να αποσταθεροποιήσει ακόμα και την Αίγυπτο, ρίχνοντας την στα χέρια της μουσουλμανικής αδελφότητας! Εξυπηρέτησε δηλαδή πιστά το τουρκικό σχέδιο της «γαλάζιας πατρίδας» το οποίο απειλεί ευθέως την Ελλάδα.

Αυτοί οι δύο άνθρωποι που είναι οι τελευταίοι που θα μπορούσαν να ασκήσουν πειστική κριτική στην εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία, εμφανίστηκαν σαν τα βαμπίρ για να παραστήσουν τους ανθρωπιστές…

================

  1. Ομιλία Σάντερς στη Γερουσία για το Ουκρανικό(video)

  2. Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ

  3. Η αθώωση δεν έγινε ούτε ένα μονόστηλο 

  4. Εγκλήματα πολέμου αναζητούν ενόχους

  5. “Οι Ρώσοι προσπαθούν να αποτρέψουν μια νέα Γιουγκοσλαβία”

  6. Τρομακτικές αποκαλύψεις από Αμερικανίδα δημοσιογράφο για την Ουκρανία, τη CIA, το τάγμα Αζόφ και τον Ζελένσκι!

  7. Σχέδια για διάλυση της Ρωσίας και ενσωμάτωσή της στην Ευρώπη υπό γερμανική κυριαρχία

  8. Οι ΗΠΑ φταίνε για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Δεν το λέμε εμείς, το λένε οι ίδιοι.

  9. «Τάγμα Αζόφ»: Του Αδόλφου τα παιδιά βγήκαν παγανιά 

  10. Πώς φτάσαμε στον πόλεμο της Ουκρανίας

  11. Ποιοι μετέτρεψαν την Ουκρανία σε Ιφιγένεια

  12. Πώς ο Kίσινγκερ το 2014 είχε προφητεύσει αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ουκρανία

  13. Γιατί η Δύση επιδιώκει την ανατροπή του Πούτιν – Η άλλη όψη

  1. ========================

    Γερ--- Γερ--- (το  ...«απαλλοτρίωσα» από ΦΜΠ)
    13 Μαρτίου
     

    Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν, ότι η Αμερική νοιάζεται ή ενδιαφέρεται για την ειρήνη στην Ευρώπη; Ναι, υπάρχουν! Βλέπετε απαιτεί κόπο η σκέψη για να φτάσει στα βαθιά συμπεράσματα και έτσι προτιμούν από τα έτοιμα που είναι και πιο εύκολα. Ανοίγουν το στόμα και καταπίνουν αμάσητους τους προτηγανισμένους κεφτέδες, που τους πετάνε οι Ιγνατίου, οι Καμπουράκηδες, οι Τσίμες και οι Ευαγγελάτοι (μεταξύ άλλων).
    Για να δούμε, τι θα σήμαινε, όμως "Ειρήνη" στην Ευρώπη;
    1. Ειρήνη, θα σήμαινε, καμία ανάγκη ύπαρξης του ΝΑΤΟ,  ή αλλαγή του προσανατολισμού του, ειδικά αν η Ρωσία γινόταν δεκτή ως μέλος του, όπως επιθυμούσε.
    2. Ειρήνη, θα σήμαινε, (εξαιτίας της έλλειψης του ΝΑΤΟ και του Ρώσου εχθρού), απώλεια της αμερικανικής επιρροής και κηδεμονίας στην Ευρώπη και σταδιακή απόσυρση στην ήπειρο της.
    3. Ειρήνη, θα σήμαινε, ειδικά αν η Ρωσία θα γινόταν δεκτή στην Ε.Ε, όπως θα ήθελε, ότι η Ευρώπη θα μεταβαλλόταν στη νούμερο ένα γεωπολιτική δύναμη παγκοσμίως. σε οικονομικό, πολιτικό, πολιτισμικό και στρατιωτικό επίπεδο.
    4. Ειρήνη, θα σήμαινε, ότι μια ισχυρή και ανεξάρτητη Ευρώπη, θα υποβίβαζε τις ΗΠΑ από την θέση της παγκόσμιας ηγεμονίας, σε έναν δεύτερο, ή και τρίτο ρόλο σε ένα νέο πολυπολικό σύστημα.
    Για όλους τους παραπάνω λόγους η Αμερική δεν επιθυμεί την ειρήνη στην Ευρώπη. Το αντίθετο! Θέλει να υπάρχουν πάντα οι λόγοι και η ανάγκη για την παρουσία της στην γηραιά ήπειρο. Αν όχι με θερμούς πολέμους στην αρχή, τουλάχιστον να υπάρχει κάποια αναταραχή που θα την ευνοεί.  Αν αυτό αποτύχει, τότε δεν θα διστάσει να ενεργοποιήσει τους παλαιούς σοβιετικούς και νυν Ρώσους εχθρούς και να πυροδοτήσει κάποιους "περιορισμένους" πολέμους, "ελεγχόμενους", όπως αυτός τώρα στην Ουκρανία. Η ειρήνη "μαραίνει" την Αμερική. Ο πόλεμος την θρέφει. Όσο για την Ευρώπη που καταστρέφεται, απλό πιόνι στη σκακιέρα, η Αμερική την έχει γραμμένη, αρκεί να προκληθούν φθορές στον Ρώσο εχθρό που επίσης καταστρέφεται. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια! Όλοι είμαστε αναλώσιμοι. Ειδικά εμάς τους πέρα από την "γραμμή Χάντιγκτον", όπου θα είναι το νέο παραπέτασμα, μας θεωρούν πλήρως αναλώσιμους. Άλλωστε, οι Αμερικανοί έχουν μια εικόνα για τον πόλεμο βγαλμένη από τις χολιγουντιανές ταινίες. Δεν έχουν ποτέ βομβαρδιστεί οι πόλεις τους, όπως των Ευρωπαίων. Δεν έχουν δει ποτέ κατακτητές και εκτελέσεις αμάχων. Όλα είναι τραλαλά εκεί! Πισίνα και κοκτέιλ. Αλλού πέφτουν οι βόμβες και σε άλλους μπαίνουν τα αγγούρια. Αυτοί κανένα πρόβλημα δεν έχουν, αν η Ευρώπη μετατραπεί σε χωράφι. Οι Αμερικανοί δεν επιθυμούν μια ειρήνη σε βάρος της κυριαρχίας τους. Η ό,ποια ειρήνη θα πρέπει πρώτα να συμφωνεί με τα συμφέροντα τους. Δεν τους κατηγορώ για αυτό. Είναι ο νόμος του ισχυρού αυτός.  

    • Οι Ευρωπαίοι, όμως, ήθελαν ειρήνη και θα μπορούσαν να βρουν λύση, αν δεν τους είχαν τυλίξει οι Αγγλοσάξωνες σε μια κόλλα χαρτί.

    Θέλετε αποδείξεις για τον υπονομευτικό ρόλο της Αμερικής; Το 2015 η Γαλλία και η Γερμανία (δηλαδή η Ε.Ε) προσπάθησαν για την ειρήνη με τη Συμφωνία του Μινσκ. Αν είχε εφαρμοστεί, τίποτα από τα μετέπειτα τραγικά δεν θα είχε συμβεί. Οι Αμερικάνοι σαμποτάρισαν όμως τις προσπάθειες των Ευρωπαίων και ειδικά τα σχέδια των Γερμανών, βάζοντας τον αχυράνθρωπο Ζελένσκι να μην την αποδεχθεί (ενώ την υπέγραψαν), ζητώντας και ένταξη στο ΝΑΤΟ. 

    • Μούγκα ο Μακρόν, μούγκα και ο Σόλτς για την αθέτηση της Συμφωνίας. Μάλιστα ο Σόλτς ήπιε και το πικρό ποτήρι της κατάργησης του βόρειου αγωγού. Too small, too little! 

    Αφέθηκαν να τους σέρνουν οι Αμερικανοεγγλέζοι από τη μύτη σε πόλεμο κατά της Ρωσίας.
    Εν κατακλείδι, το προγραμματισμένο εδώ και χρόνια από τις ΗΠΑ  "πολεμικό πανηγύρι" στην Ουκρανία, γίνεται φανερό από την εδώ και χρόνια απόφαση τους να δημιουργήσουν ανεφοδιαστική βάση στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. 

    Τώρα, όλοι καταλαβαίνουν το γιατί.
    Όσον αφορά την Ελλάδα, μια μικρή χώρα σε εξαιρετικά κρίσιμη θέση, θα έλεγα στον κ. πρωθυπουργό, ότι ακόμα και ο Ελευθέριος Βενιζέλος, αν ζούσε, δεν θα έκανε για δεύτερη φορά το λάθος που έκανε το 1919 στην Κριμαία
    .

    =======================

    Ένα - ένα βγαίνουν στην επιφάνεια (στα μάτια και στην γνώση του κόσμου όλου) και μετά λέμε γιατί αυτός ο πλανήτης δεν έχει σταματήσει να γυρίζει.
    ==================
     
     

    O Ουκρανός μεγιστάνας (ολιγάρχες τους λένε τώρα) που έφτιαξε τον Ζελένσκι.
    Στην αρχή έφτιαξε μια εταιρεία παραγωγής ταινιών, τηλεοπτικών προγραμμάτων κλπ...
    Μετά προσέλαβε τον Ζελένσκι και τον έκανε πρωταγωνιστή στην σειρά ο υπηρέτης του λαού, όπου ένας απλός δάσκαλος γίνεται πρόεδρος της Ουκρανίας.
    Μετά ρίχνει άπειρα χρήματα στην διαφήμιση της σειράς έως ότου όλοι να μιλούν για την σειρά και τον Ζελένσκι. Εκατομμύρια, όπως λέμε λίστα Πέτσα, αλλά για την σειρά και τον Ζελένσκι.
    Όλοι μιλούσαν και έγραφαν για αυτόν. Αφού έκανε την σειρά και τον Ζελένσκι ότι πιο δημοφιλές υπάρχει στην Ουκρανία. Επίσης χρηματοδοτεί την ίδρυση του κόμματος ο "υπηρέτης του λαού" και βεβαίως έχει πείσει τον Ζελένσκι να γίνει πρόεδρος της Ουκρανίας.
    Πολλά χρήματα...
    Άρα το αφεντικό του Ζελένσκι, αυτός δηλαδη που χρηματοδοτεί οτιδήποτε έχει να κάνει με τον Ζελένσκι ειναι ο Koloimosky.
    Αλλά τι δουλειά κάνει ο Koloimosky?
    Ελέγχει μια τράπεζα στην Ουκρανία και μέσα από αυτήν 6 αεροπορικές εταιρείες, 3 Ουκρανικές, 2 Σουηδικές και μια Δανέζικη.
    Βεβαίως ασχολείται με τα μεταλλεύματα και την ενέργεια.
    Έχει 8 Ουκρανικά τηλεοπτικά κανάλια.
    Το όνομά του εμπλέκεται και με την εταιρεία Burisma όπου στο διοικητικό συμβούλιο είχε προσληφθεί και ο γιος του σημερινού προέδρου της Αμερικής με 50χιλιάδες δολλάρια μηνιαίως.
    Δεν πληρώνει μόνο τον Ζελένσκι πληρώνει και τον γιο δηλαδή...
    Και για τους δυο υπάρχουν πάμπολλες φήμες στο διαδίκτυο ότι τους αρέσουν οι άσπρες σκόνες προφανώς, οι υψηλές θέσεις και τα πολλά χρήματα.
    Έχει κατηγορηθεί για βρώμικα παιχνίδια και ξέπλυμα χρήματος. Στην Ρωσία είναι persona non grata και στην Αμερική του έχει απαγορευτεί η είσοδος ως επικίνδυνος. (επί Τραμπ εννοείται... δεν ξέρω τώρα. )
    Διευθύνει όλες τις επιχειρήσεις του από την Ελβετία.
    Βεβαίως έχει ασχοληθεί με την πολιτική, εννοείται.
    Έχει στηρίξει την Τιμοσένκο που ήθελε να κάνει την Ρωσία καμμένη γη.
    Έχει δημιουργήσει διαφορά παρακρατικά κλπ κλπ.
    Παρ'όλο που η wiki δεν γράφει συνήθως για τα άπλυτα των αγαπητών της, μια προσεκτική ανάγνωση θα αποκαλύψει πολλά από τα άπλυτα του Κολοϊμόσκυ.
    Απατεώνας και θρασύς γενικά.
    Στην Ουκρανία απαγορεύεται να έχεις δύο διαβατήρια.
    Όταν του ζητήθηκε να απολογηθεί απάντησε ότι αυτός έχει τρία και όχι δύο, άρα δεν παρανομεί. κλπ κλπ κλπ.
    Εδώ μόνο ολίγα, για τον άνθρωπο που κινεί τα νήματα στην Ουκρανία και βρίσκεται πίσω από τον πόλεμο που εχει διχάσει τον υπόλοιπο κόσμο, σε φιλορώσους ή σε φιλοουκρανούς.
    (Αλιευμένο)
    ===================

     

    Δημήτρης Μπελαντής

    Ο Εχθρός του Εχθρού μου και άλλες ιστορίες για άγριους και κυρίως για ημερους και εξημερωμένους
    Με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία αλλά και πολλά αλλά ζητήματα,σκέφτομαι ότι θα ήταν πολύ καλά να μπορούσαμε να μην ετεροκαθοριζομαστε καθόλου και να έχουμε ως ριζοσπαστικός,δημοκρατικός και αντικεφαλαιοκρατικος χώρος αυτοτελές σχέδιο και εσωτερικό και διεθνές και πλήρη αυτοτέλεια από όλους τους κυρίαρχους παράγοντες του διεθνούς παιχνιδιού είτε είναι δύο είτε τρεις είτε πεντε,όπως λένε κάποιοι . Μετα, όμως, σκέφτομαι ότι αυτό το συλλογικό " εμείς" δεν υπάρχει ακόμη καθόλου ούτε καν ως έμβρυο και μπορεί να αργήσει πολύ να υπάρξει- αφήστε που μπορεί αυτό να πάρει και γενιές ολοκληρες. Ως τότε,ο ακόμη ηγετικός και ηγεμονικός πυρήνας του διεθνούς καπιταλιστικού συστήματος ,που μπορεί αύριο η μεθαύριο να είναι στο Πεκίνο η στην δυνητική συμμαχία Πεκινου- Μοσχας, αλλά σήμερα είναι ακόμη στην Δύση, στις ΗΠΑ,τις Βρυξέλλες το Λονδίνο,το Παρίσι, το Σιντνευ,την Ταϊβάν , την Οταβα και το Βερολίνο, πρέπει να αλωνιζει πολιτικά και στρατιωτικά χωρίς αντίσταση ,να καταστρέφει τις χώρες κοινωνικοοικονομικα (Ελλάδα των μνημονιων) η στρατιωτικά (Γιουγκοσλαβία,Ιράκ, εδώ και οκτώ χρόνια στην Ανατολική Ευρώπη) και να κάνει ο,τι θέλει; Είναι αυτό όντως μια λογική πρόταση,ακόμη και αν δεχτούμε - πράγμα που θέλει πολλή ερευνα και επιδέχεται αμφισβητησης- ότι και ο άλλος πόλος δηλαδή εν προκειμένω η Ρωσία, είναι μια κλασσική ιμπεριαλιστική χώρα; Η μήπως είναι μια πρόταση που στο όνομα των " λαών" και της κυριαρχίας τους στηρίζει πρακτικά το μονοπώλιο ισχύος της Δύσης; Βεβαίως,το δεύτερο συμβαίνει.
    Ως τότε λοιπόν,σε κάποιον βαθμό,προσωπικά τουλάχιστον θα είμαι με τον εχθρό του βασικού εχθρού μου ούτως ώστε ο βασικός εχθρός μου να αντιμετωπίσει μια κάποια οριοθέτηση και να μπλοκαρει το σχέδιο του.Μονο αν ο βασικός αντίπαλος μπλοκάρει, θα ανοιξει ο δρόμος για ριζοσπαστικά και αντιιμπεριαλιστικα σχεδια..Δεν θα είμαι,λοιπόν, με αυτό το " πολιτισμένο" στρατόπεδο που στηρίζουν ο Έλληνας πρωθυπουργός, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας,ο Τσίπρας,ο Ανδρουλάκης, ουσιαστικά όλες οι οργανώσεις της κομμουνιστικής Αριστεράς με εμμεσο υποκριτικό τροπο, και διεθνώς όλο το πολιτικό σύστημα της Δύσης ,Δεξια, Κέντρο και Αριστερα.Το ίδιο σύστημα εξουσίας που αν όχι αποκλειστικά ( βλ ιδίως την Κίνα) πάντως κατά κύριο λόγο μας φόρεσε και την ανελευθερια των υποχρεωτικών εμβολιασμών .Δεν θα είμαι με την μονοφωνια στην πληροφόρηση και την show bizz, με τον αντιρωσισμο του " έρχονται οι ορδές των Μογγόλων", με τον ευαίσθητο Πάπα και τον ακόμη πιο ευαίσθητο Πατριάρχη Βαρθολομαίο ,με τον ΣΚΑΙ,, το cnn,την microsoft, την big pharma και την κυρία Φον Ντερ Λαυεν - θυμηθείτε ότι στις χώρες της "δημοκρατικής Δύσης" έχουν ακόμη τίτλους ευγενείας.
    Ωσότου ξαναεμφανιστουν οι λαοί αυτοτελώς στο προσκήνιο,και ακριβώς προκειμένου να μπορέσουν να ξαναεμφανιστουν,και να μην τα πλακώσει όλα ο φασισμός του ΝΑΤΟ ,θα είμαι με τον εχθρό του βασικού εχθρού μου και τα όπλα του.Ειτε τον λένε Μιλόσεβιτς είτε Καντάφι είτε Σαντάμ είτε Πούτιν. Τα λοιπά είναι κροκοδειλια δάκρυα .Αυτοί που πριν ήτανε - με τα εμβολια- ρινόκεροι,τώρα με τον πόλεμο γίνανε κροκόδειλοι.Κλαινε για τους αμάχους στην Ουκρανία,όπου ως το 2022 υπήρχε δημοκρατία,ειρήνη,αγάπη,ευημερία,ανεξαρτησία Από ρινόκεροι γίνανε κροκόδειλοι στηρίζοντας πάντα τις ύαινες.
    =======================
     

    Δημήτρης Μπελαντής

    Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
     
    Οταν δημιουργήθηκε αυτός ο βαρυσημαντος διεθνής νομικός όρος,έννοια και θεσμός μεταξύ 1945-1947, υπήρχε ακόμη η ενότητα των νικητών Συμμάχων και η ιδέα ότι μαζί θα αντιμετώπιζαν στο εξής την άγνωστη επιθετική δύναμη που θα τα ασκούσε επαναλαμβάνοντας η αντικαθιστώντας το Τρίτο Ραιχ.Μετα το 1947 και την έναρξη του Ψυχρού Πολέμου αυτή η πολιτική και ηθική ενότητα έσπασε κι έτσι κάθε στρατόπεδο κατηγορούσε το άλλο πλεον για τέτοια εγκλήματα χωρίς καμία δυνατότητα αμερόληπτης δικαστικής κρίσης. Βεβαίως,τα εγκλήματα που έκαναν κατά αμάχων οι συμμαχικές δυνάμεις στον Β ΠΠ ( πχ Δρέσδη 2.1945, Αμβούργο 1943, Χιροσίμα ) ποτέ δεν θεωρήθηκαν τετοια.
    Μετά το 1989, ήρθε ο μονοπολικος κόσμος όπου η Δύση έκανε τα δικά της " καλά" εγκλήματα πολέμου και δικαζε μονομερώς σε δικές - θεάματα ( show trials) τους ηττημένους αντιδυτικους ηγέτες (Μιλόσεβιτς, Σαντάμ κλπ) για τα δικά τους εγκλήματα ,αληθή η ψευδή. Τον Καντάφι μάλιστα δεν τον δίκασαν καν αλλά τον έσφαξαν απλά.
    Ανεξάρτητα από το αν οι Ρώσοι έχουν δίκιο η άδικο στην Ουκρανία, οι πράξεις τους θα δικαστούν μόνο υπό τον όρο ότι θα ηττηθούν και μάλιστα κατά κράτος.Επισης,όσο δεν αλλάξει άρδην ο διεθνής συσχετισμός δύναμης,κανείς δεν θα δικάσει τον Κλίντον για τους αμάχους του Βελιγραδίου η τον Μπους νεότερο για τους αμάχους της Βαγδάτης που κάηκαν μέσα στα καταφύγια από εμπρηστικές βόμβες. Τα δικαστήρια για τέτοια εγκλήματα τα οργανώνουν μόνο οι νικητές.Αλλοτε σωστά (Νυρεμβέργη) άλλοτε τελείως σκόπιμα.Auctoritas et non veritas facit legem.Η ισχύς και όχι η αλήθεια η η ηθική θέτει και εφαρμόζει το νομικό δίκαιο. Οι Ρωμαίοι το ήξεραν καλά γιατί πάνω σε αυτήν την διπροσωπία χτίστηκε η αυτοκρατορία τους.
    Σκέφτομαι ,τέλος,το απίστευτο έγκλημα πολέμου το 1991 όπου ο δυτικός " ανθρωπιστικός" στρατός και αεροπορία της λεγόμενης Συμμαχίας των Πρόθυμων δολοφόνησε στην έρημο μεταξύ Κουβέιτ και Ιράκ 140.000 Ιρακινούς στρατιώτες που ειχαν ήδη ηττηθεί και επέστρεφαν στο Ιράκ κλείνοντας τους κυκλωτικα σαν μέσα σε μια τανάλια ( pincer movement). . Ποιο Διεθνές Δικαστήριο και ποιος Διεθνής Εισαγγελέας νοιάστηκε για την διερεύνηση και εκδίκαση του; Η απάντηση είναι γνωστή : κανείς, μάλιστα ,ακόμη χειρότερα, το τερατώδες έγκλημα σχεδόν έχει σβηστει από την μνήμη των ανθρώπων.Ουτε μια μονογραφια δεν γράφτηκε ποτέ για το έγκλημα αυτό λόγω μιας Ομερτά των δυτικών ΜΜΕ και των δυτικών ακαδημαϊκών και διανοούμενων. .Αν ο Πούτιν βομβάρδιζε όχι 140.000 αλλά 1.400 ηττημένους Ουκρανούς στρατιώτες,αύριο θα είχαμε Παγκόσμιο Πόλεμο.Ομως όπως δεν είναι όλες οι μετοχές στο χρηματιστηριο ίσες,έτσι δεν είναι και οι ζωές; Άλλο να είσαι φιλοδυτικος Ουκρανός, πολύ άλλο να είσαι αντιδυτικος Ουκρανός και τελείως άλλο να είσαι Άραβας η Αφρικανός η παιδί στην Υεμένη .

Σχόλια