ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ live streaming || ΠΕΜΠΤΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

 

---------------------------

Blogger:

Έχει δίκιο ο κ. Κούβελας, τα λέει εδώ και ένα χρόνο και παραπάνω:

  • Covid 19: H διαχείρισή του και τα εμβόλια. (ή βάζοντας τα πράγματα στη σειρά...)

    ...διαβάστε τι είπε, με τον σχολιασμό:

    Δρ Κούβελας:
    "Είναι μια καλή πρώτη κίνηση, αλλά σε πολύ περιορισμένο αριθμό και σε επίπεδο κλινικής μελέτης. Τα μονοκλωνικά αντισώματα που χορηγούνται ευρέως στις ΗΠΑ, έχουν αποδειχτεί πάρα πολύ αποτελεσματικά στη δεύτερη φάση των δοκιμών, δεσμεύουν τον ιό και τον σταματούν σε ασθενείς ήπιας και μέσης βαρύτητας. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα χορηγήσουμε σε 2.000 - 3.000 ασθενείς στη χώρα μας που βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση. Δέκα χιλιάδες δόσεις θα μπορούσαν να δώσουν λύση", είπε και πρόσθεσε:
    "Υπάρχει ο τρόπος να τις παραλάβουμε, παρόλο που δεν υπάρχει έγκριση ακόμη από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ) παρά μόνο από τον Αμερικανικό (FDA). Η συμφωνία αμοιβαίας αναγνώρισης κλινικών δοκιμών στις χώρες του ανεπτυγμένου κόσμου μας δίνει αυτή τη δυνατότητα".
    Το πιο εξοργιστικό της υπόθεσης είναι κ αντίδραση του μέλους της επιτροπής του Υπουργείου Δρ Γκίκα.  
    • "Μην κουράζεστε κ Κούβελα, έχουμε ξεκινήσει την διαδικασία και ΘΑ έρθει το φάρμακο αλλά ξέρετε ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ"
    Δεν διευκρίνισε βέβαια ο επιστήμονας γιατί αφού υπάρχει φάρμακο που σώζει ζωές, όλη η συζήτηση από τους επίσημους φορείς είναι γύρω από το εμβόλιο.
    Δηλαδή; 
    Τόσο καιρό αφήνουμε τον κόσμο να πεθαίνει, όταν για 10.000 δόσεις που θα σώσουν χιλιάδες ζωές χρειάζονται 10 εκ ευρώ; Κατά τα άλλα "κάνουμε τα πάντα για να σωθεί έστω και μια ζωή".

    Φυσικά αυτή η πληροφορία περί της ύπαρξης φαρμάκων (και μάλιστα δύο!), αλλάζει εντελώς την προσέγγιση του θέματος. 

  • Τώρα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες διαχείρισης (πολιτικές ευθύνες)

Tα ερωτήματα πολλά: (5-12-2020)

Αφού υπάρχουν αδειοδοτημένα φάρμακα  (Από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων).

1. Γιατί δεν τα φέρανε για να  σώσουν ζωές (όπως του Αρχιεπίσκοπου); (Εκτός κι' δεχθούμε ότι οι ζωές μπήκαν στη διατίμηση, δεν κοστίζουν όλες το ίδιο..)

2. Ποιους σχεδιασμούς εξυπηρετεί αυτό το εμπόριο θανάτου μέσα από την ΤV; (10-12-2020: Μεταγενέστερη εγγραφή, απάντηση!)

3. Ποιος πληρώνει τη ζημία που προκύπτει από τέτοιες αποφάσεις; 

4. Ποιον συμφέρει να βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού όλη η δομή υγείας της χώρας, ένα βήμα πριν τη διάλυση (έτσι τουλάχιστον εμφανίζεται στα ΜΜΕ.. ή συμβαίνει κάτι άλλο;)

  • Τέλος όσοι χάσανε δικούς τους ανθρώπους αυτό το διάστημα δικαίως θα είναι εξαγριωμένοι και επειδή όλοι μας θα μπορούσαμε να βρεθούμε στη θέση εκείνων που ..έφυγαν ενώ θα μπορούσαν να σωθούν αφού δεν υπήρχαν και άλλοι λόγοι για να αναχωρήσουν -  πρέπει να εξαγριωθούμε - τουλάχιστον,  επίσης. (Εδώ φέρτε στο μυαλό σας τον αριθμό 20.000.000 - είκοσι εκατομμύρια...)

Κάποιοι σήμερα μάλλον θα χάσουν τον ύπνο τους.

(αυτά γράφτηκαν στις 4-12-2020)

Σχόλια