Βραδυφλεγής βόμβα!

Το κυρίαρχο ιδεολόγημα του αφελληνισμού υπό του δοτού ανθελληνικού κράτους, ανεξαρτήτως της επιφάσεως του ιδεολογικού χρωματισμού -καθότι τα κοινοβουλευτικά κόμματα αποδεδειγμένα δρουν ως συγκοινωνούντα δοχεία, διότι λογοδοτούν εις την ίδια υπερεθνική Αρχή των κοσμοεξουσιαστών, καίπερ διατηρούν δημοσίως τα προσχήματα με επιμελώς μεθοδευμένες ήπιες ή κατά καιρούς οξείες αντιπαραθέσεις δήθεν ασκήσεως πειθούς προς την καθημαγμένη και πεπλανημένη κοινή γνώμη- αποτελεί αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα.

  • Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά*

Η εγκαθιδρυθησομένη παγκοσμιοποίηση κείται εγγύς, διά την ανέλεγκτη ροή των μεταναστών και την εν γένει προνομιακή εν Ελλάδι μεταχείρισή τους ή, αλλέως ειπείν, την οιονεί ασυλία την οποία απολαμβάνουν, συνεργεία και συνεπικουρία της κραταιάς στηρίξεως υπό της βιομηχανίας αλληλεγγύης των ΜΚΟ, οι οποίες δρουν ανυπερθέτως ως «Δούρειοι Ιπποι» καταλύσεως της εθνικής μας κυριαρχίας.

Εκ παραλλήλου, η επίσημη Πολιτεία, μεσούσης της φονικής πανδημίας, δεν μας ενημερώνει σχετικούς προς τους αλλοδαπούς -οι οποίοι κυκλοφορούν απρόσκοπτα ανάμεσά μας εις τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ασκούν το δικαίωμα του θρησκεύειν ανέλεγκτα, ιδίως εις τα παράνομα τζαμιά εις την Αθήνα, κάνουν πορείες υπέρ του Μωάμεθ- σε τι ποσοστό καθίστανται εμβολιασμένοι και τηρούν τους υγειονομικούς κανόνες, σε τι ποσοστό ευθύνονται διά τη διασπορά και, περαιτέρω, αν έχουν απογραφεί ψηφιακά.

Οι κρατούντες προφανώς καθίστανται θιασώτες της θεωρίας «Φαλμεράιερ», εκδηλώνοντας ιστορικά στερεότυπα μισαλλοδοξίας προς τον Ελληνισμό, προερχόμενοι από την αποκρυσταλλωμένη ελίτ, διότι δεν θέλω να πιστεύω ότι τελούν σε διατεταγμένη υπηρεσία να εποικιστεί η Ελλάδα από μετανάστες και να μετασχηματιστεί εις μια χώρα άνευ δομικής ζώσας ιστορικής παράδοσης, ιστορικής επίγνωσης και εθνικής ιδιοσυστασίας, εν άλλοις λόγοις σε μια ουδετερόθρησκη και ουδετεροεθνή χώρα, η οποία θα καθίσταται προτεκτοράτο των ισχυρών χωρών, στις οποίες η κυβέρνηση εναποθέτει αποκλειστικά την ισχυρή στήριξη, αλλά και τη χάραξη της εθνικής της στρατηγικής, δηλαδή να αλλοτριωθεί από έθνος-κράτος σε χώρο άνευ συμπαγούς ταυτότητας.

Έτι περαιτέρω, διαρκούντος του ορυμαγδού και του παροξυσμού της πανδημίας με την κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή διασπορά ψευδών ειδήσεων υπό των συστημικών Μέσων Μαζικής Ενημερώσεως, αίφνης επιπροστέθηκε και η επιτακτική υποχρέωση απογραφής του πληθυσμού, και δη ψηφιακά.

Η σημερινή κυβέρνηση συναλλάσσεται με τους αλλοδαπούς, τους οποίους θέτει υπό την προστασία της παντοιοτρόπως. Ουδείς δύναται να θίξει το -εν γένει ακανθώδες και καίριο- ζήτημα της μεταναστεύσεως, με αποτέλεσμα σήμερον να αποτελεί ένα μείζον εκκρεμές ζήτημα, το οποίο θα αποτελέσει νομοτελειακά βραδυφλεγή βόμβα για τη δημόσια ασφάλεια, ειρήνη και σταθερότητα του τόπου εις το μέλλον εξ ετέρου με τους «κομματανθρώπους», δηλαδή με πρόσωπα τα οποία τακτοποιεί εις διάφορες θέσεις ή εν γένει τους εξυπηρετεί εκ του κρατικού κορβανά. Πρόκειται δηλαδή διά τους κομματικούς φρουρούς, οι οποίοι έχουν αναγορευτεί εις εθνικούς «ευεργέτες» και συνιστούν το αδιασάλευτο και μόνιμο κομματικό ακροατήριο του εκάστοτε κόμματος.

*Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

============

  1. Ευρω-φωνές για φρένο στην ισλαμοποίηση
  2. Εποικισμός της Ελλάδος με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση Πρέσβυς ε.τ. Περικλής Νεάρχου: Εποικισμός της Ελλάδος με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση
  3. Γιατί φεύγουν οι νησιώτες από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου;
  4. Ο διωγμός των Ελλήνων
  5. ΟΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΜΠΡΑΤΤΟΥΝ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
  6. Κωδικός Brocardus
  7. Ο υβριδικός πόλεμος του πολιτικού συστήματος
  8. “Η παράνομη μετανάστευση έχει λάβει διαστάσεις… εισβολής

 

Σχόλια