Λίγο πριν ο Κυριάκος γίνει ...ΓΑΠ ...

 https://youtu.be/Bbizehjl1iA

---------------------------------------

Εδώ όλη εκπομπή με τα σχόλια.

Σχόλιο 1:

Από το καλοκαίρι (4-8-2021) το κωδικοποίησα.

"Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Κάποια στιγμή όλες οι απάτες αποκαλύπτονται! Όταν μάλιστα αποδειχθεί ότι το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας γίνεται απαγορευτικό για τα ήδη εξουθενωμένα νοικοκυριά, η συζήτηση θα γίνει από την αρχή και οι υπεύθυνοι να κληθούν να εξηγήσουν τις αποφάσεις τους, που όλως τυχαίως ευνόησαν τους Γερμανικούς σχεδιασμούς και το καρτέλ των ΑΠΕ...  

  • Οι χειρισμοί  γύρω από την ενέργεια και την ΔΕΗ θα κρίνουν την βιωσιμότητα  της κυβέρνησης  Μητσοτάκη. τόσο απλά! " Προσθέτω: και το πολιτικό μέλλον του Κυριάκου, που αν συνεχίσει έτσι θα μετατρέψει εαυτόν σε  ΓΑΠ 2. (Ίσως να είναι και αναπόφευκτο...αφού αυτό συμβαίνει μ΄όλες τις μαριονέτες...)

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Πάντως το πρόβλημα δεν λύνεται με παρεμβάσεις του τηλεοπτικού τύπου που δεν είναι απλά ασπιρίνες και μάλιστα δανεικές!

-------------------

Όσοι έχουν επαφή με την πραγματικότητα...

  • Απροστάτευτη στην ενεργειακή κρίση είναι η εγχώρια βιομηχανία

    Σχόλιο 2

    Φοβάμαι, δηλαδή είμαι σίγουρος, ότι το όχημα της "πράσινης μετάβασης", θα εξελιχθεί - αν δεν καταρρεύσει από τις αντιφάσεις του - σε επισιτιστική κρίση, κρίση τροφίμων - για να συνετιστούν -τιμωρηθούν έτσι η καταναλωτές της δύσης που τρώνε και πετάνε πολλά τρόφιμα! Θα είναι βεβαίως για το καλό τους, αφού: 1. Θα μειωθούν οι ασθένειες του πολιτισμού (παχυσαρκία, καρδιοπάθειες, κ.τ.λ.π.) 2. Θα δείξει επιτέλους ο δυτικός καταναλωτής εγκράτεια για να σωθεί ο πλανήτης! Ώρα να δοκιμάσει άλλα τρόφιμα που παράγονται με διαδικασίες φιλικές στο περιβάλλον! (Έντομα, τυπωμένες μπριζόλες- πρωτεϊνες). 3. Με τον  σχεδιαζόμενο έλεγχο των μετακινήσεων των ατόμων ( όχι των λαθρομεταναστών) δεν θα έχουμε σπατάλη ενέργειας, αλλά θα μειωθούν και τα τροχαία δυστυχήματα. (Συνάμα δεν θα μπορεί να συγκροτηθεί κοινωνική αντίδραση, αφού η φυσική επαφή θα καταστεί ιδιαίτερα προβληματική έως αδύνατη...για πολλούς λόγους: οικονομικούς, ιατρικούς, διάφορους περιορισμούς κατά περίσταση..)

Σχόλια