«Είναι όλα στημένα, μας δουλεύουν ψιλό γαζί... Βρήκαμε χιλιάδες γκαζάκια» Κάτοικος Βασιλικών Εύβοιας

======================

Επικεφαλής Ρουμάνων πυροσβεστών: “Η φωτιά μπορούσε να σβήσει σε μια μέρα…Σαν κάποιος να μην το ήθελε”

Ο επικεφαλής των Ρουμάνων πυροσβεστών που ήρθαν στην Ελλάδα και σβήνουν φωτιές,μιλώντας σε κρατικό κανάλι της χώρας του υποστήριξε ότι απ΄ αυτά που είδαν έχουν καταλήξει σε δύο παρατηρήσεις:

• “Η φωτιά θα μπορούσε να είχε σβήσει από την πρώτη μέρα”.

• “Επιχειρούσαν σαν να μην ήθελε κάποιος να σβήσει η φωτιά”. Προφανώς αναφέρεται σε λάθος τακτικές καθώς επισημαίνει ότι “είναι δύσκολο να ελεγχθούν οι φωτιές στην Ελλάδα”.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν οι Ρουμάνοι πυροσβέστες θα καταθέσουν σχετικό φάκελο με όλα όσα διαπίστωσαν στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό NATURA.

Όσο για την πρόληψη; Διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε τίποτα.

---------------

Θαυμάστε την ατελείωτη φάλαγγα των υπερσύγχρονων Πολωνικών και Ρουμανικών οχημάτων Δασοπυρόσβεσης, που προσέτρεξαν να σώσουν την Ελλάδα από τα καμώματα μιας ανύπαρκτης και θρασύδειλης Κυβέρνησης Εγκαθέτων Ανθελλήνων.


Αποδεικνύεται πάλι πως πρόκειται «κυβέρνηση»-επιστάτη που απλώς επιβλέπει μια καθημαγμένη επί δεκαετίες «Πυροσβεστική» και τις προ πολλού διαλυμένες σκόπιμα ειδικές δυνάμεις  δασοπυροσβεστών της Δασικής Υπηρεσίας, όταν αποκλείστηκε ο Στρατός από την ηγεσία της «Πολιτικής Άμυνας» που μετονομάστηκε «Πολιτική Προστασία» προ 20ετίας.

(Το σχετικό βίντεο με την φάλαγγα των ξένων πυροσβεστικών οχημάτων εξαφανίστηκε από το Facebook ενώ γράφαμε αυτές τις γραμμές).

Στο κρατικό κανάλι της Ρουμανίας, ο Επικεφαλής του Ρουμανικου  πυροσβεστικού Σώματος έδωσε μία ολιγόλεπτη συνέντευξη στις 9 Αυγούστου όπου είπε τα εξής:

«Όπως εμείς είδαμε την φορά τής φωτιάς ήταν σαν να μην ήθελε κάποιος να σβήσει. Ή φωτιά μπορούσε να είχε σβήσει από την πρώτη μέρα. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο: εμείς όταν τελειώσει η αποστολή μας θα κάνουμε την έκθεση μάς προς τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Natura και στον αντίστοιχο τού ΟΗΕ γιατί ή περιοχή έχει χαρακτηριστεί περιοχή Natura εδώ και αρκετά χρόνια, και εμείς αλλά είδαμε και μάθαμε. Πρόληψη και αντιπυρικες ζώνες ως όφειλε μία τέτοια περιοχή….μηδεν.»

Πηγή: https://www.militaire.gr/epikefalis-roymanon-pyrosveston-quot-i-fotia-mporoyse-na-svisei-me-mia-mera-san-kapoios-na-min-to-ithele-quot/

Η είδηση των δηλώσεων φυσικά διαψεύστηκε (όχι όμως και το περιεχόμενο τους) μια μέρα αργότερα από «κύκλους του  Υπουργείου Εξωτερικών» και από πουθενά αλλού.

Τι άλλο να περίμενε κανείς από την Παράγκα του Μαξίμου, η οποία, αντί να καθίσει στο σκαμνί τον διοικητικά υπεύθυνο του Ολοκαυτώματος στο Μάτι το 2018, τον προήγαγε σε Αρχηγό της κατακερματισμένης «Πυροσβεστικής» για να ηγηθεί του φετινού ολοκαυτώματος.

Καμιά άλλη λογική εξήγηση δεν μπορούσε να δοθεί σε αυτήν την προαγωγή του Στέφανου Καλοκούρη το 2020, παρά μόνο για να μην υποκύψει στον πειρασμό να καρφώσει τους εντολοδότες του στο στήσιμο της ποντικοπαγίδας που σκότωσε 102 ανθρώπους τον Ιούλιο του 2018, αλλά και στην εξοργιστική στάση του τρία χρόνια αργότερα, όταν προσέβαλε την αξιοπρέπεια των πυροσβεστών απειλώντας να τους απολύσει αν δεν εμβολιαστούν.

Τελικά οι περισσότεροι υπέκυψαν στον εκβιασμό με το ηθικό τους καταρρακωμένο, αλλά γι’αυτό είδαμε πως αντέδρασαν όταν η φωτιά στην Βαρυμπόμπη φούντωνε και επεκτεινόταν με άνεμο …0 μποφόρ.

Η απλή σύγκριση της κουτσουρεμένης ντόπιας Πυροσβεστικής με τις αντίστοιχες υποδομές στην Πολωνία, τη Ρουμανία, την Κύπρο και άλλες χώρες, θα ήταν καταδικαστική για την Ελλάδα.

Αν και δεν πρόλαβαν να αποτρέψουν το μοιραίο στη Βόρεια Εύβοια, οι ξένες αποστολές βοήθειας έκαναν επίδειξη δυνατοτήτων σε Ετοιμότητα, Εξοπλισμό, Τεχνολογία και Μέθοδο.

Έδωσαν μήνυμα και πρότυπο αυθεντικής Αλληλεγγύης, Ήθους Ελπίδας, και Πατριωτισμού καθώς διέβαιναν τα σύνορα της πυρπολημένης Ελλάδας για να σώσουν ότι έμενε να σωθεί, κάνοντας πάλι αισθητή την «πηγή όλων των δεινών» που αποσιωπάται μέσα από τις δικαιολογημένες κραυγές απόγνωσης και οργής των πυροπλήκτων ενάντια στο σκιάχτρο της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Καμιά άλλη χώρα στον κόσμο — δημοκρατική ή δικτατορική —  δεν «κυβερνάται» από μια τόσο αντεθνική, εθνοκτόνα και κατά συρροήν προδοτική Πολιτική Τάξη, Κρατική Γραφειοκρατία και Κομματοκρατία σε όλο το φάσμα των συνταγματικών της Θεσμών, και όχι μόνο τους κρατικούς οργανισμούς.

Ένα τέτοιο φαινόμενο βαθειά ριζωμένου, οργανωμένου και στρατευμένου διαχρονικά Ανθελληνισμού σε όλα τα κλιμάκια του Κράτους είναι πρωτοφανές στην ιστορία των συγχρόνων Εθνών-Κρατών. Δεν πέφτει από τον ουρανό, δεν ξεφυτρώνει από το πουθενά, δεν είναι απόρροια «παρακμής», ούτε «φταίει ο λαός που είναι μαραζιάρης, ευκολόπιστος και πάντα προδομένος».

Πίσω από το προσκήνιο των αναρίθμητων πολιτικών και υπηρεσιακών ανδρεικέλων, απολογητών και χρησίμων ηλιθίων που συνθέτουν «άρχουσα τάξη» (τρομάρα της), ελλοχεύει ένα Σκιώδες Μισελληνικό Κέντρο Εξουσίας και Βαθύ Κράτος με μοναδική προπατορική αποστολή να πληγώσει, ακρωτηριάσει, ταπεινώσει, διαστρέψει και αφανίσει «κάθε τι ελληνικό στον κόσμο αυτό»!

Κάποιοι θα ρωτήσετε: Πως θα μπορούσε κανείς να αντιπαρατεθεί ή εξουδετερώσει έναν τόσο διάχυτο, σκοτεινό, και στυγνό Ενορχηστρωτή του Χάους και του Θανάτου (με κάθε ευκαιρία) σε μια μόνο χώρα;


Μια υποθετική λύση θα ήταν, να πιαστεί επ’αυτοφόρω στο Έγκλημα μία από τις γελοίες αλλά με «επιτελικό» ρόλο Μαριονέτες — ας πούμε έναν Αρχηγό Πυροσβεστικής με ποινικό μητρώο, έναν Υπουργό Επικρατείας διαμεσολαβητή των εντολέων του Βαθέως Κράτους στην Κυβέρνηση, έναν Περιφερειάρχη με σύγκρουση συμφερόντων σε θέματα Υγείας, έναν επικεφαλής επιτροπής «λοιμωξιολόγων» ή έναν Πρόεδρο Νοσοκομειακών Γιατρών που επιβλέπει το Πρωτόκολλο του Θανάτου στις  «Κλινικές Κοβιντ».


Η επίμονη καταγγελία του θα υποχρέωνε έντιμους λειτουργούς της Δικαιοσύνης να τον προσαγάγουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για να κατονομάσει τους «εξωθεσμικούς» προστάτες και εντολοδότες στην εκτέλεση της αντεθνικής αποστολής του.


Αυτό δεν είναι εύκολο αλλά ούτε αδύνατο, κρίνοντας από την περίπτωση του παγκόσμιου «Μέγκελε» Άντονυ Φάουτσι, θεσμικά υπεύθυνου στις ΗΠΑ για σωρεία παρανομιών όπως Τρομοκρατία και Εσχάτη Προδοσία στην προετοιμασία και χρηματοδότηση του μεγαλύτερου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, της «πανδημίας» που απέβλεπε στον «πανεμβολιασμό» του Κόσμου με σκευάσματα γονιδιακής μετάλλαξης.


Εδώ και εβδομάδες ο Φάουτσι «λογοδοτεί» ενώπιον της Γερουσίας των ΗΠΑ αλλά διατηρεί τη θέση του αφού δεν έχει εξαναγκαστεί μέχρι στιγμής να μιλήσει για την ταμπακιέρα (δηλαδή την Σκιώδη Ιεραρχία που τον κρατάει στη θέση του «επικεφαλής λοιμωξιολόγου» των ΗΠΑ επί 36 ολόκληρα χρόνια και στην υπηρεσία του πιο εγκληματικού καρτέλ της Ιστορίας, της Big Pharma).

Κάτι τέτοιο όμως για να γίνει στην Ελλάδα απαιτεί αξιοποίηση της κατάλληλης διεθνούς συγκυρίας, με συνεχή λαϊκή εγρήγορση και κινητοποίηση, που θα ωθούσε ένα σχετικά πατριωτικό κομμάτι του Βαθέως Κράτους να βρει τον αδύνατο κρίκο για να στραφεί εναντίον της Σφηκοφωλιάς που το διευθύνει και να σπάσει την αλυσίδα της εθνικής ταπείνωσης κατοχής και υποδούλωσης των Ελλήνων από ελληνόφωνους και ελληνώνυμους Εφιάλτες.

Τότε, και μόνον τότε, μπορεί να δούμε το πραγματικό σύστημα Εξουσίας να καταρρέει σαν χάρτινος πύργος και κάτι «γνωστούς-άγνωστους» ινστρούχτορες Εθνοκτονίας να τρέχουν προς πάσα κατεύθυνση να κρυφτούν στα λαγούμια τους, σαν τους αρουραίους που μυρίστηκαν φωτιά την ώρα τους πλιάτσικου στις αποθήκες.

Σχόλια