Κυβερνήτης Φλόριντα: «Διαθέσιμη δωρεάν για όλους η θεραπεία με μονοκλωνικά»!

 

Γιατί όχι και στην Ελλάδα;

«Η θεραπεία λειτουργεί»

Την ώρα που η Ελλάδα παλεύει εδώ και 1,5 χρόνο με τον εφιάλτη του lockdown και ταυτόχρονα προσπαθεί να υποχρεώσει το σύνολο των πολιτών να δεχθεί μια ιατρική πράξη (εμβολιασμός) υποχρεωτικά ο ρεπουμπλικάνος κυβερνήτης της Φλόριντα Ron DeSantis αγωνίζεται για να φέρει στην πολιτεία μονοκλωνικά αντισώματα για να σώσει τους πολίτες της πολιτείας του. 

Ο γερουσιαστής της πολιτείας της Φλόριντα, Γουίλτον Σίμπσον, έδωσε μαζί με τον κυβερνήτη DeSantis και το προσωπικό του, συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Πέμπτης στην κομητεία Πάσκο, όπου μόλις είχε δημιουργηθεί ένας νέος χώρος και περίμενε ασθενείς. Ο Simpson, ήταν ένας ασθενής που τον Δεκέμβριο είχε προσβληθεί από τον COVID-19 και γνώριζε ότι η θεραπεία με τα μονοκλωνικά αντισώματα ήταν πλέον διαθέσιμη. Ωστόσο, για να λάβει τη θεραπεία, έπρεπε να γίνει με παραπομπή γιατρού.

«Μπορώ να σας πω ότι η θεραπεία λειτουργεί», είπε ο Simpson. «Ένιωσα καλύτερα μέσα σε 48 ώρες.»

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα είπε στους δημοσιογράφους ότι υπάρχει επί του παρόντος ένα σταθερό διάταγμα που υπογράφεται από τον κρατικό γενικό χειρουργό, Dr Scott A. Rivkees, το οποίο επιτρέπει πλέον στους ασθενείς να λαμβάνουν τη θεραπεία χωρίς ιατρική συνταγή ή παραπομπή γιατρού, εάν χορηγείται από κατάλληλο πάροχο υγειονομικής περίθαλψης. ΠΗΓΗ

---------------------

Σχόλια