Ξεβρακώματα εις την Εσπερίαν..

 Έτσι
μπράβο, απανωτά τα θέλουμε τα ξεβρακώματα - και σε όλα τα μέτωπα! Μπας και έχει απομείνει δηλαδή ακόμη κανένας ψηφοφόρος τους που να είναι απλώς αφελής (και όχι κλινικά κρετίνος ή βαλτός ή βολεμένος)!  

Προ ημερών λοιπόν κατατέθηκε από ομάδα ξένων ευρωβουλευτών τροπολογία στο Ευρωκοινοβούλιο με σκοπό να χαρακτηριστούν οι Γκρίζοι Λύκοι ως τρομοκρατική οργάνωση, να διακοπεί η χρηματοδότηση και να διενεργούνται σκληροί έλεγχοι σε ιμάμηδες και τζαμιά, καθώς και να υιοθετηθεί η πολιτική «No way» που εφαρμόζει η Αυστραλία ως προς τους λαθρομετανάστες, με επαναπροωθήσεις και αυστηρά φυλασσόμενα θαλάσσια σύνορα. Είμαι σίγουρος φυσικά ότι άπαντες καταλάβατε ποιοι την καταψήφισαν χωρίς καν δεύτερη κουβέντα, έτσι; Ακριβώς! Όλοι οι ελληνεπώνυμοι (καθότι το «Έλληνες» είναι βεβαίως πολύ βαριά κουβέντα) ευρωβουλευτές ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ. Προφανώς δηλαδή μέσα στα μυαλά των λεγάμενων δεν υπάρχει καμία απολύτως σκιά ως προς τα παραπάνω θέματα, αλλά όλα κυλούν αρμονικά και ειδυλλιακά! Ας τους καμαρώσουμε λοιπόν για μια φορά ακόμη. Αλλά και γιατί όχι άραγε; Πάντοτε πιστοί στα αφεντικά και απολύτως συνεπείς στη διατεταγμένη υπηρεσία τους δεν είναι εξάλλου; Μια χαρά δεν την κάνουνε τη δουλειά του Εφιάλτη που ανέλαβαν; ΠΗΓΗ  

ΑΠό εδώ

------------

Blogger:

Έχουμε λοιπόν και λέμε. Αποδεικνύεται στην πράξη ότι Ελληνόφωνοι "εκπρόσωποί μας" στας Βρυξέλλας  υλοποιούν μια πολιτική που  παραμένει κρυφή.  Δρουν σαν υπάλληλοι συμφερόντων...Ας τολμήσουν να φέρουν στη  δημόσια διαβούλευση - τι δημοκράτες είναι! - το Παγκόσμιο Σύμφωνο για την μετανάστευση (που ούτε παγκόσμιο είναι, ούτε αφορά τη μετανάστευση!). 

Οι "εθνοπατέρες" δεν γνωρίζουν τίποτα για το έγκλημα: Αφού ως Ευρωπαίο πια  έχουν πλήρως ενστερνισθεί τις αποφάσεις (μακριά από τα μάτια των πολιτών πάντα...όπως τα περισσότερα που συμβαίνουν στην ΕΕ) για:

 ..για όσους θέλουν να δουν λύσεις για μεταναστευτικό ας διαβάσουν:

  • ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ!

    Υ.Γ.

    Ψυχοπονιάρηδες οι Γερμανοί (πάντα!)

    ======================

     

    Αποκάλυψη: Χειραγώγηση των δημοσιογράφων για το προσφυγικό ζήτημα από την Ε.Ε. 

     ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ -Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ!


    Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά.

    1ο: Ποιο ήταν το αντικείμενο της ενημέρωσης;

    2ο: Γιατί έπρεπε να καλυφθεί μυστικό; Τι έχουν να κρύψουν οι εκπρόσωποι της Ε.Ε και από ποιον; Γιατί δεν έπρεπε να υπάρχουν κάμερες και καταγραφή της συνάντησης;

    3ο: Ποιοι δημοσιογράφοι συμμετείχαν;

    Καθώς τα σύνορα της Ελλάδας έχουν κλείσει και η χώρα μας έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο Στρατόπεδο Συγκέντρωσης-Διαλογής ανθρώπων-Απέλασης-Επαναπροώθησης. Καθώς το ΝΑΤΟ περιπολεί στο Αιγαίο στοχοποιώντας από κοινού με τις Ευρωπαϊκές-Ελληνικές-Τουρκικές Ένοπλες και Κατασταλτικές δυνάμεις τους πρόσφυγες-μετανάστες θύματα των επεμβάσεων και των εμφυλίων που πυροδοτούν οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις.

    Είμαστε πολύ καχύποπτοι για τον σκοπό της συγκεκριμένης συνάντησης. 
    Και θεωρούμε ότι αποσκοπεί στον έλεγχο της πληροφόρησης και της χειραγώγησης του λαού μας.

    Οι ευθύνες του δημοσιογραφικού κόσμου είναι τεράστιες.
    Απαιτούμε από την ΕΣΗΕΑ να πάρει δημόσια θέση και να αναλάβει τις ευθύνες της.    

     ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ OFF THE RECORD ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

    ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/2, ΩΡΑ 13.30
    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

    Αθήνα, 3 Φεβρουαρίου 2016

    "OFF THE RECORD" ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ
    Η Αντιπροσωπεία της ΕΕ στην Ελλάδα
    προσκαλεί τους εκπροσώπους του Τύπου
    την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου και ώρα 13.30
    στα γραφεία της (Βασ. Σοφίας 2, Αίθουσα "Γ. Σιώτη") 
    για να παρακολουθήσουν
    την "off the record" ενημέρωση με θέμα :
    "Οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το προσφυγικό".
    Η παρουσίαση θα γίνει από
    - τον κ. Maarten Verwey, Γενικό Διευθυντή της Υπηρεσίας Υποστήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
    και
    - την κυρία Natasha Bertaud, Εκπρόσωπο Τύπου της ΕΕ για το προσφυγικό 
    Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία αγγλικά/ελληνικά/αγγλικά
    Δεν θα επιτραπεί η παρουσία καμερών
    Παρακαλείσθε να δηλώσετε απαραίτητα τη συμμετοχή σας ηλεκτρονικά στη διεύθυνσηDenise.Couyoufa@ec.europa.eu ή στο τηλέφωνο 210 7272105.

Σχόλια