«ΜΟΡΙΑ 2. Μια ζωή στην κόλαση».

 

Κολασμένη «Μόρια 2» ο καταυλισμός μεταναστών στο παραλιακό «Μαυροβούνι» Λέσβου (“Monitor/ZDF) και «σκάνδαλο η μεταναστευτική πολιτική της Ευρώπης» (Frankfurter Rundschau). Χριστουγεννιάτικα, δύο μόνο ενδεικτικά παραδείγματα, όπου το πολυποίκιλο και πανίσχυρο φιλομεταναστευτικό λόμπυ της Γερμανίας (από ΜΚΟ και ΜΜΕ μέχρι κυβερνητικούς παράγοντες και εκκλησία) «ξεσπαθώνει» ηθικολογώντας, εν συγχορδία. Με «σημαία» τον νεογέννητο «πρόσφυγα Χριστό» και «όπλο» αποκλειστικά την (προτεσταντική) ηθικολογία «καλών ανθρώπων», άθεων και μη, των Χριστουγέννων. «Ομαδικά πυρά», και ως είθισται χωρίς την παραμικρή ανάλυση για τις αιτίες και τις επιπτώσεις του προσφυγικού / μεταναστευτικού ζητήματος (ιμπεριαλιστική εκμετάλλευση, πόλεμοι αντιπροσώπων, στήριξη διεφθαρμένων καθεστώτων, συντήρηση ανισοτήτων, κακοδιαχείριση πόρων κλπ. κλπ.). Ή για την δυνατότητα επί τόπου, στις χώρες προέλευσης μεταναστών, αντιμετώπισης του προβλήματος. Μόνο καταγγελίες για τους πάντες και «Ανοιχτά Σύνορα» παντού. Αυτή είναι όμως η φιλομεταναστευτική διεθνής «γραμμή», με πρωτοπόρο την «Ανοιχτή Κοινωνία» του κερδοσκόπου και χρηματοδότη δεκάδων ΜΚΟ (και ελληνικών), Τζωρτζ Σόρος.
ΥΓ. Η επίσημη Ελλάδα, ως «δεδομένη χώρα» (για Ε.Ε και Γερμανία) στο μεταναστευτικό (και όχι μόνο) έμαθε να «τ΄ ακούει εξ αμάξης» σιωπώντας, για μια ανθρωπιστική κρίση για την οποία δεν ευθύνεται και την ξεπερνά κατά πολύ. Παρότι, ο συστηματικός «σιωπηλός» εποικισμός της χώρας - με τις ευλογίες των ελίτ και της κυβέρνησης - συνεχίζεται σταθερά, κι ενώ τα δισεκατομμύρια ευρώ της Ε.Ε. για το προσφυγικό κατευθύνονται προς την Τουρκία, που εργαλειοποιεί ανοιχτά το όλο πρόβλημα. Μέχρι πότε άραγε ; (ΠΗΓΗ: FB.Β.Σ.)
Blogger:

Ψυχοπονιάρηδες οι Γερμανοί (πάντα!)

 και οι "εκπρόσωποί μας" στας Ευρώπας, πάντα επίσης δουλικοί στον Γερμανικό παράγοντα...

Ξεβρακώματα εις την Εσπερίαν..

...για να πάμε τελικά στη ρίζα του κακού που κανείς δεν κουβεντιάζει δημόσια (μπας και δυσαρεστήσει τον Σόρος...)

....και φυσικά πίσω από την ...αθρόα μετανάστευση, ένα άλλα σχέδιο κοινωνικής μηχανικής σε εξέλιξη....

...οι δοτές κυβερνήσεις, μετέτρεψαν τη χώρα σε ξέφραγο αμπέλι, με τους γερμανούς να συνεργάζονται με τους τούρκους σε βάρος της χώρας. Να κάποια πράγματα που αποσιωπούν οι ψυχοπονιάρηδες γερμανοί...

Σχόλια